15 héttel később. Horror: 18 éven felülieknek

Frissítés a japán tanulmány tükrében.
A Japán Szabályozó Hatóság tanulmánya – a VAX SPIKE PROTEIN magas koncentrációban koncentrálódik a lépben, a májban, a mellékvesékben és a petefészkekben -2. Tanulmány kimutatta az anyatej szennyezettségét, “a csecsemőknél vérzési zavarok jelentkeznek a gyomor-bélrendszerben”.

Oltási szakértő figyelmeztet: “Nagy hibát követtünk el”

By Michelle Edwards – May 31, 2021

Dr. Byram Bridle kanadai oltóanyag-szakértő nemrégiben arról beszélt, hogy a COVID-19 oltóanyagot kapottaknál súlyos mellékhatások, köztük szívgyulladás és vakcina által kiváltott immuntrombotikus trombocitopénia (VITT) léphetnek fel. Elmagyarázta, hogy nemrégiben kritikus információkat fedeztek fel, amelyek a spike fehérjék körül összpontosulnak – ez a SARS-CoV-2 vírus és a COVID-19 vakcina döntő eleme.

Dr. Bridle, a Guelphi Egyetem vírusimmunológia docense, finanszírozást kapott egy új vakcinaplatform kifejlesztésére, és nagyon is oltáspárti. Mindazonáltal ragaszkodik ahhoz, hogy a tudományt megfelelően el kell végezni, majd gondosan követni kell, mielőtt a vakcinák nyilvános bevezetésére kerül sor. Brindle, aki kijelentette, hogy fontos az új információk nyílt megosztása, nemrégiben az On Point-on járt Alex Pierson társaságában, és hosszasan beszélt az emberiség előtt álló “ijesztő” helyzetről, ahogy a globális lakosság SARS-CoV-2 elleni vakcinázásának sürgetése egyre nagyobb lendületet vesz. Elmagyarázta, hogy a legmodernebb, szakértői értékeléssel rendelkező tudomány révén többet tudtunk meg a tüskefehérjékkel kapcsolatos számos problémáról és a COVID-19 vakcinákról:

“A SARS-CoV-2 felszínén egy tüskefehérje található. Most már tudjuk, hogy a spike fehérje bekerül a vérkeringésbe. Azt gondoltuk, hogy a spike fehérje egy nagyszerű célzott antigén; nem tudtuk, hogy ez egy toxin. Tehát azzal, hogy beoltjuk az embereket, véletlenül beoltjuk őket egy toxinnal”.

A SARS-CoV-2-ről kimutatták, hogy egereknél átjut a vér-agy gáton, és számos szív-, ér- és agykárosodást okoz – a felszínén egy tüskés fehérje található, amely lehetővé teszi a vírus számára, hogy megfertőzze a szervezetünket. Hasonlóképpen, a tudományos közösségen belüli kutatások különböző szív- és érrendszeri és szívproblémákat, vérzéseket és véralvadást is feltárnak, amikor a betegséget embereken tanulmányozzák. Ugyanezek a kutatások azt is megállapítják, hogy a spike fehérje önmagában szinte teljes mértékben felelős a szív- és érrendszer károsodásáért, ha a szervezetben kering. 

Képernyőfotó, Daily Exposure UK / De 15 hetes kitekintés a 16. jelentésig, az MHRA sárga kártyás rendszerébe május 12-ig bevitt adatok felhasználásával

Most már láthatjuk, hogy a Pfizer vakcina összesen 211 agyi érkatasztrófát okozott, ami 904,76%-os növekedést jelent, és ezek közül 12 halálos kimenetelű volt. Az iszkémiás stroke-ok száma 333,33%-kal 26-ra nőtt, az agyvérzések száma pedig 23-ra emelkedett, amelyek közül 6 halálos kimenetelű volt.
Általánosságban elmondható, hogy számos különböző típusú és fajtájú vakcina létezik, amelyeknek mindnek ugyanaz a célja: az egészséges szervezetet megtéveszteni, hogy azt higgye, hogy egy bizonyos betegség támadja meg, így az immunrendszer megtanulja létrehozni a kórokozó gyors elpusztításához szükséges sejteket és fehérjéket, ha az veszélyessé válik. Mivel a koronavírus-fertőzést tüskefehérjék okozzák, ezek a COVID-19 vakcinákban használt katalizátorok.

A COVID-19 vakcinák mögött álló feltételezés lényegében az, hogy képesek képessé tenni a testünkben lévő sejteket a spike fehérje termelésére. Amikor immunválasz indul a spike fehérje ellen, a vírus leállítja a szervezet fertőzését. Első pillantásra ez az információ viszonylag egyszerűnek tűnik. Beadáskor a COVID-19 vakcinákat a vállizomba fecskendezik – nem a vérbe. Egészen a közelmúltig az volt a vélemény, hogy ezek a vakcinák úgy működnek, mint a hagyományos vakcinák, és az injekció beadásának helye közelében maradnak. Bridle tovább részletezi, és elmagyarázza:

“Eddig az volt a feltételezés, hogy ezek a vakcinák úgy viselkednek, mint az összes hagyományos vakcinánk; hogy nem mennek sehova, hanem a vállban maradnak. A fehérje egy része a helyi elvezető nyirokcsomóba kerül, hogy aktiválja az immunrendszert”.

Dr. Sherri Tenpenny
@BusyDrT
-máj. 29.
“Kérjük, fontolja meg, hogy hozzászólást hagyjon az FDA petíciójához, hogy visszavonja az EUA-t és megakadályozza az engedélyezést a
COVID injekciók engedélyezését. Az FDA legalább két szövetségi szabályt is megszegett, hogy ezeket az injekciókat az EUA alapján engedélyezze.”

Bridle szerint a COVID-19 vakcina megdöbbentő módon különbözik a hagyományos vakcináktól. A japán szabályozó hatóság a közelmúltban először adott hozzáférést Bridle-nek és több nemzetközi munkatársának egy “Bio-Distribution Study” nevű vizsgálathoz. Az úttörő kutatás a tudósok számára megbízhatóbb képet nyújt arról, hogy a COVID-19 hírvivő RNS (mRNS) vakcina beadása után merre halad a szervezetben. Bridle elmagyarázza, hogy a tanulmány teljes mértékben megcáfolja azt a feltevést, hogy a COVID-19 vakcina a vállizomban marad, és azt állítja:

“A rövid válasz: egyáltalán nem. Ez nagyon elbizonytalanító. A tüskefehérje bekerül a vérbe, és az oltás után több napon keresztül kering az egyének vérében. Miután bekerül a vérbe, felhalmozódik számos szövetben, például a lépben, a csontvelőben, a májban, a mellékvesékben. És ami számomra különösen aggasztó, hogy a petefészkekben halmozódik fel, méghozzá igen magas koncentrációban.”

Sőt, egy tudományos cikk, amelyet az Oxford University Press az Infectious Diseases Society of America számára most fogadott el publikálásra, alátámasztja ezt az ijesztő hipotézist. A kutatásban tizenhárom fiatal egészségügyi dolgozót vizsgáltak, akik megkapták a Moderna vakcinát. A tudósok a tizenhárom egészségügyi dolgozó közül tizenegynek a vérében keringő SARS-CoV-2 tüskefehérjét fedezték fel. Bridle hangsúlyozta, hogy a spike-fehérje átjuthat a vér-agy gáton, neurológiai károsodást okozva, ami magyarázatot ad arra, hogy miért fordul elő gyakran halálos kimenetelű vérrögök az agyban. E megállapítások következményeit részletezve megjegyezte:

“Már régóta tudjuk, hogy a spike fehérje patogén fehérje. Ez egy olyan toxin, amely a szervezetünkben kárt okozhat, ha a keringésbe kerül. Most már egyértelmű bizonyítékunk van arra, hogy az oltóanyagok, amelyek a deltoid izmainkban lévő sejtek gyártják ezt a fehérjét, [most már tudjuk], hogy maga az oltóanyag plusz a fehérje bekerül a vérkeringésbe. Amikor a vérkeringésbe kerül, a tüskés fehérje képes kötődni a vérlemezkéinkben és az ereinket bélelő sejteken található receptorokhoz. Amikor ez megtörténik, két dolgot tehet: vagy a vérlemezkék összecsomósodását idézi elő, és ez véralvadáshoz vezethet – pontosan ezért látunk véralvadási zavarokat ezekkel a vakcinákkal kapcsolatban. Vérzéshez is vezethet, és természetesen a szív is érintett, ami a szív- és érrendszer része, ezért látunk szívproblémákat”.

Bridle szerint emellett egy nyugtalanító, publikálásra még el nem fogadott tanulmány, amely eredetileg azt próbálta igazolni, hogy a vakcinából származó antitestek átjutnak az anyatejen keresztül (ami némi védelmet sugall a csecsemők számára), véletlenül felfedezte, hogy az mRNS vakcina tüskefehérjék az anyatejen keresztül kerülnek át, így maga a COVID-19 vakcina vektor átjut a szoptató csecsemőkbe. Mivel a vérben lévő bármely fehérje koncentrálódik az anyatejben, még aggasztóbb annak megfigyelése, hogy a spike fehérje bekerül a vérkeringésbe. Bridle fenntartja a Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) adatbázisát, amely bizonyítékokat mutat be a szoptató csecsemők gyomor-bélrendszeri vérzési rendellenességekről.

Mit jelent ez a megdöbbentő felfedezés a véradás szempontjából? A Vöröskereszt jelenlegi iránymutatásai szerint “a legtöbb esetben semmilyen halasztási idő nincs, ha valaki oltóanyagot kap”, és ez a protokoll nem tetszik Bridle-nek, aki megjegyezte: “Nem akarjuk, hogy ezek a patogén tüskés fehérjék [átkerüljenek] a törékeny betegekhez”, akiknek esetleg vérátömlesztésre lenne szükségük. Bridle szerint a felfedezés a szoptató csecsemőkre is hatással van, és súlyos következményekkel jár azokra az emberekre, akik számára a SARS-CoV-2 vírus nem számít magas kockázatú kórokozónak, beleértve minden gyermeket.

Bridle joggal aggódik a gyermekek COVID-19 elleni oltásának jelenlegi ösztönzése miatt, mivel nemrégiben kijelentette, hogy nem áll rendelkezésre elegendő bizonyíték annak állítására, hogy az előnyök meghaladják a fiatalabb népesség oltásának kockázatát. Bridle úgy véli, hogy a gyermekek beoltása előtt megbízhatóbb bizonyítékokra lenne szükség, és a Johns Hopkins és a San Franciscó-i Kaliforniai Egyetem orvosai egyetértenek vele. Egybehangzó adatok azt mutatják, hogy a vírus kevésbé súlyos, mint az influenza a gyermekek esetében, ami tovább erősíti a “kell-e a gyerekeknek a vakcina?” kérdését. Bridle aggodalmának hangot adva állítja:

“Ennek nem így kellene működnie; a gyerekeink nem lehetnek kísérleti nyulak. Ne használjuk a gyermekeinket pajzsként ebben a csatában, amely egy felnőttek harca”.

FORRÁS

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük