2 dolog, amit a mainstream média nem mondott el a Pfizer oltóanyag FDA általi jóváhagyásáról

A Pfizer Comirnaty COVID oltóanyagának hétfői, az amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatóság által történő jóváhagyásának apró betűs részébe van elásva két kritikus tény, amelyek befolyásolják, hogy a vakcina kötelezővé tehető-e, és hogy a Pfizer felelősségre vonható-e a sérülésekért.

Robert F. Kennedy, Jr.
Meryl Nass, M.D.

Hétfőn az amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatal (FDA) jóváhagyta a Pfizer Comirnaty vakcinájának biológiai engedélykérelmét.

A sajtó arról számolt be, hogy az oltási kötelezettség mostantól törvényes a katonák, az egészségügyi dolgozók, a főiskolások és számos iparágban dolgozók számára. New York város polgármestere, Bill de Blasio mostantól minden tanár és iskolai alkalmazott számára előírta a vakcinát. A Pentagon folytatja a katonai szolgálat minden tagjára vonatkozó mandátumot.

Az FDA jóváhagyásának azonban számos olyan bizarr vonatkozása van, amelyek zavarónak bizonyulnak azok számára, akik nem ismerik az FDA szabályozási fogságának átütő erejét, vagy az ügynökség cinizmusának mélységeit.

Először is, az FDA elismeri, hogy míg a Pfizer “nem rendelkezik elegendő készlettel” az újonnan engedélyezett Comirnaty vakcinából, addig a Pfizer-BioNTech COVID vakcinából – amelyet sürgősségi felhasználási engedély (EUA) alapján gyártottak – “jelentős mennyiség” áll még rendelkezésre.

Az FDA elrendeli, hogy a Pfizer-BioNTech EUA szerinti oltóanyagának engedély nélkül kell maradnia, de “felcserélhetően” (2. oldal, 8. lábjegyzet) használható az újonnan engedélyezett Comirnaty termékkel.

MEGRENDELHET MÉG MA: Robert F. Kennedy, Jr. új könyve – “Az igazi Anthony Fauci
Másodszor, az FDA rámutatott, hogy a Pfizer engedélyezett Pfizer Comirnaty vakcina és a meglévő, EUA Pfizer vakcina “jogilag különbözik”, de azt hirdeti, hogy a különbségek “nem befolyásolják a biztonságosságot vagy a hatékonyságot”.

Az EUA alapján jóváhagyott termékek és az FDA által teljes körűen engedélyezett termékek között óriási különbség van a valós életben.

Az EUA termékek az amerikai jog szerint kísérleti jellegűek. Mind a Nürnbergi Kódex, mind a szövetségi rendeletek előírják, hogy senki sem kényszeríthet embert arra, hogy részt vegyen ebben a kísérletben. A 21 U.S. Code Sec.360bbb-3(e)(1)(A)(ii)(III), “vészhelyzetben felhasználható gyógyászati termékek engedélyezése” értelmében jogellenes megtagadni valakitől a munkát vagy az oktatást azért, mert nem hajlandó kísérleti alanyként részt venni. Ehelyett a potenciális recipienseknek abszolút joguk van visszautasítani az EUA vakcinákat.

Az amerikai törvények azonban lehetővé teszik a munkáltatók és az iskolák számára, hogy megköveteljék a diákoktól és a munkavállalóktól az engedélyezett vakcinák szedését.

Az EUA által jóváhagyott COVID vakcinák a 2005-ös közfelkészültségi és felkészültségi törvény értelmében rendkívüli felelősségi védelmet élveznek. Az oltóanyaggyártók, -forgalmazók, -szolgáltatók és a kormányzati tervezők mentesülnek a felelősség alól. A károsult fél csak akkor perelhet, ha bizonyítani tudja szándékos kötelezettségszegését, és ha az amerikai kormányzat is végrehajtási eljárást indított a fél ellen szándékos kötelezettségszegés miatt. Egyetlen ilyen per sem járt még sikerrel.

A kormány egy rendkívül szűkmarkú kártérítési programot hozott létre, az Ellenintézkedési Sérültek Kártalanítási Programját, amely az összes EUA-termékből eredő sérülések orvoslására szolgál. A program szűkmarkú adminisztrátorai eddig a kérelmezők kevesebb mint 4%-át kártalanították – és egyetlen COVID vakcina okozta sérülést sem – annak ellenére, hogy az orvosok, a családok és a sérült vakcinák címzettjei több mint 600 000 COVID vakcinasérülést jelentettek.

Legalábbis egyelőre a Pfizer Comirnaty vakcinának nincs felelősségi biztosítéka. A márkás termék ampulláira, amelyek címkéjén a “Comirnaty” felirat szerepel, ugyanazok a termékfelelősségi törvények vonatkoznak, mint a többi amerikai termékre.

Amikor a Centers for Disease Control and Prevention (CDC) Immunizációs Gyakorlatok Tanácsadó Bizottsága egy vakcinát a kötelező oltási listára helyez, a gyermekkori vakcina a felelősségbiztosítás bőséges retinájában részesül.

Az engedélyezett felnőtt vakcinák azonban, beleértve az új Comirnaty-t is, nem élveznek semmilyen felelősségi védelmet. Akárcsak a Ford felrobbanó Pinto vagy a Monsanto Roundup gyomirtója esetében, a Comirnaty vakcina által megsérült emberek potenciálisan kártérítési pert indíthatnak.

És mivel a vakcina által károsított felnőttek képesek lesznek bizonyítani, hogy a gyártó tudott a termékkel kapcsolatos problémákról, az esküdtszék ítéletei csillagászati összegeket is elérhetnek.

A Pfizer ezért nem valószínű, hogy bármelyik amerikai számára engedélyezi a Comirnaty vakcina beadását, amíg valahogyan nem tudja megszervezni a termék mentességét.

Ezt a hátteret figyelembe véve az FDA jóváhagyó levelében szereplő elismerése, miszerint az engedélyezett Comirnaty-ból nincs elegendő készlet, de az EUA Pfizer BioNTech oltóanyagból bőséges a kínálat, leleplezi, hogy a “jóváhagyás” cinikus terv, amely arra ösztönzi a vállalkozásokat és az iskolákat, hogy illegális oltási kötelezettséget írjanak elő.

Az FDA egyértelmű motivációja az, hogy lehetővé tegye a Pfizer számára egy olyan vakcina készleteinek gyors kiürítését, amelyről a tudomány és a Vaccine Adverse Events Reporting System (Oltási Rendszer) kimutatta, hogy indokolatlanul veszélyes, és amelyet a Delta változat elavulttá tett.

Forrás: https://childrenshealthdefense.org/defender/mainstream-media-fda-approval-pfizer-vaccine

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük