22 módja a vakcina útlevelek bevezetése megállításának

22 módja a vakcina útlevelek bevezetése megállításának

Egy 45 perces video a WHO ármánykodásáról, a színfalak mögötti aktív tevékenységéről, míg a pórnép az emelkedő árak, munkanélküliség, áruhiány és az ukrajnai háború hálójában vergődik. Kérlek, hogy nézzétek meg, bár angolul van. Az emberek nem akarhatják maguknak ezt a jövőt még akkor sem, ha agymosottak.

22 módja a vakcina útlevelek bevezetése megállításának (Vakcina útlevél = digitális QR kód a világ minden lakója számára)
1. Ne engedelmeskedj! Semmiben. Bármilyen utasítást is ad ki a hatalom.
2. Készíts egy gyűjteményt arról, hogy mely cégek, vállalkozások támogatják a vakcina útlevelet.

Kerüld el messze ezeket. Semmilyen formában ne vásárolj tőlük, ne lépj velük üzleti kapcsolatba.
3. A vakcina ID útlevél bevezetését, a bankok által javasolt digitális személyazonosságot, amelyhez a jogosítvány és még sok más egyéb, amelyhez cégek hozzáférhetnek, minden áron el kell kerülni. Ez nem a világ lakosainak a kényelmét szolgálja!

Ha szolgáltatók megkövetelik a lakosoktól az ilyen igazolásokat, ne vegyék az emberek igénybe a szolgáltatásaikat. Hagyják ott őket.
4. Mindenhol beszélj róla, mindenki számára tedd világossá, hogy mit jelent a QR kód, mit jelent a digitális személyazonosság (ez nem egy digitális személyigazolvány!!!). Összekapcsolják a jövőben a banki műveleteket a digitális személyeddel és minden lépésedről nyilvántartást vezetnek egész életedben. Mivel a digitális valuták programozhatóak is lesznek, lehetőségük lesz arra, hogy meghatározzák, milyen célra és mikor használhatod fel az általuk rendelkezésre bocsátott keret összeget. Nagyon sokan semmi kivetnivalót nem találnak a QR kód használatában az éttermi belépéskor, a repüléskor stb.

De igen, ez egy nagyon nagy probléma! Mire lehet mindez felhasználható? Meghatározzák, hogy mit kell csinálnod. Pl. folyamatos oltásnak kell alávetned magad, megállapíthatják, hogy nem tettél meg valamit és ezért szankcionálnak, büntetnek. Ennek eredménye az is lehet, hogy minden vagyonod elvész. A digitális személyazonossággal mindenki és mindenhol elérhető. Ne gondold, hogy te majd valamiért kivétel leszel!Hol van ma ez az QR kód. Leginkább az emberek telefonján. Használd minél kevesebbet az okostelefonodat, használj hagyományos telefont!
5. Ez a javaslat inkább amerikára vonatkozik. Amennyiben a kormányzók teljesíthetetlen követeléseket támasztanak az üzleti vállalkozások az emberek életének irányába, a sheriff segítségedre lehet. Gyakran ők sem bírják követni az önkényuralmi utasításokat, nem tudják betartatni.

 1. Terjeszd az információt minden lehetséges módon. Szórólapok, bárhova felragasztott kicsi és nagyobb hirdetések, pl. autóbusz ülésére, ablakára, buszmegállókba, bárhova. Nagy probléma, hogy az emberek nagy része még 2 év után is alszik, fogalma sincsen, hogy mi folyik a világban. Aggódsz azért, hogy sokan nem hallgatnak meg? Engedd el őket! Azokat az embereket kell megtalálni, akiket fel lehet ébreszteni. Egy kritikus tömegre van szükségünk.Annyi emberre, akik már számuk alapján is megállíthatják ezt az egész őrületet!
  7. Legyen egy igazolásod, amelyet saját magad is készíthetsz. „Nem vagyok hajlandó részt venni egy génterápiás kísérletben egy olyan betegség ellen, amelynek 99.98% a túlélési aránya”. Mutasd meg, ha követelik. Olvassák el! Ha ezek után sem engednek tovább, hagyd ott a helyet. Csak gondolkozz el a következőn! Be akarsz menni egy étterembe, de nincs QR kódod és nem mehetsz tovább. Azok az éttermek, akik ma QR kódot követelnek tőled, holnap mit fognak az ételedbe tenni? (génmódosított húst…)
  8. Keress jogi kapcsolatot minden lehetséges módon. Akár saját országodban, akár máshol. Sok jogi személy dolgozik azon, hogy az egész folyamat megállítható legyen.
  9. Pénzedet tartsd kis bankokban. Ha most nem teszed ezt, akkor lépjél azonnal. Ha csak az emberek 10 %-a lépne, nagy zavar támadna. Ha az emberek nem lépnek, a kis bankok csődbe fognak menni. Ha nagy bankod megkérdezné, miért viszed el a pénzed, mondd meg, hogy a bank visszaél a technológia nyújtotta lehetőségekkel. Neked ez nem tetszik.
  10. Családi és helyi szinten oldd meg az élelmiszer és energia ellátásodat. Ne függjél a nagy szolgáltatóktól, a multicégektől.
  11. Tartsd távol magad az internetes multi csomagküldő cégektől, pl. Amazon. Ne rendelj tőlük.
  Nem lehetsz tökéletes. Ha már megpróbálod csökkenteni a rendeléseket folyamatosan, már az eredmény.
  12. A KÉSZPÉNZ A KIRÁLY! Minden lehetséges alkalommal használj készpénzt! Felejtsd el a bankkártya nyújtotta kényelmet. Fizess bankjegyekkel. Ha kártyával fizetsz, a bankok már hosszú idő óta alapos elemzéseket végeznek vásárlási szokásaidról, arról, hogy mire költöd bármilyen bevételedet. Ez lehetővé teszi, hogy szociális és klíma pontokat kapjál, annak megfelelően, hogy mit teszel. Ezen információk alapján a jövőben lehetsz jó vagy rossz ember. Az USÁban a készpénzforgalom a teljes pénzforgalom 25 %-át teszi ki, amely szép arány. Hidd el, ha készpénzt használsz, kevesebb pénzed fogy. Jobban meggondolod, hogy mire költöd a bankjegyeket, mintha kártyával fizetsz.
 2. Hagyjad a telefonodat otthon. Az okostelefonnal minden lépésed követhető a világban. Használj hagyományos telefont. Kerüld Alexát, a Smart fogyasztásmérőket és minden hasónlót! Úgy érzed, hogy ez megvalósíthatatlan? Tedd a kikapcsolt okostelefont a táskádba és csak akkor vedd elő, ha úgy érzed, hogy feltétlenül használnod kell.
 3. Törekedjél arra, hogy minél kevesebb információt, adatot adjál meg magadról akár interneten, akár papír alapú formátumban.
 4. Bombázd a kormányt, a hivatalokat azzal az információval, hogy a vakcina kötelezővé tétele beavatkozás az ember magán testi szférájába.
 5. Mostanában divat okoskészülékeket vásárolni. Bármelyikről is van szó, mindegyik a megfigyelés szerepét tölti be a technológia segítségével. Dobd ki Alexát a házadból és tudjál róla, hogy a digitális TV is kémkedik utánad. Az okosóra is adatgyűjtést, megfigyelést szolgál.Hidd el, nincs másra szükséged, mint egy hagyományos karórára, amely mutatja az időt. Ez nem maradiság vagy kényelem. Ez a saját magad védelmét szolgálja.
 6. Törekedj az anyagi biztonságod létrehozására!
  18. Törekedjél arra, hogy meglévő adósságodat minél hamarabb felszámold. Meglévő pénzedet saját magadba fektesd. Olyan tudást szerezzél vele, amelyre valóban szükséged lehet. Családodat is ilyen módon támogasd.
  19. Kövesd a Covid ellen folyó harcot saját országod és nemzetközi szinten is.20. Mindenképpen tudni kell az embereknek, hogy a Covid elleni vakcina a mai napig kísérleti stádiumban van. Az egyén hivatalos beleegyezése nélkül a világon sehol nem lehet beadni az embereknek. Ne vegyél részt emberkísérletben! Az életeddel, az utódaid életével játszol!21. Az oltott emberek közül egyre többen arra a döntésre jutnak, hogy több emlékeztető vakcinára nem tartanak már igényt. Legyél mellettük, támogasd őket a döntésükben.
  22. Legyél pozitív! Sugározd azt az energiát, hogy megállítható a folyamat.Minden eszközzel és minden formában lépjél fel az oltások és a digitális oltásútlevél ellen. A JÖVŐNK MÚLIK RAJTA!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük