2844 gyermektől vették el az élet lehetőségét a Covid vakcinák eddig /VAERS/

2021.12.12-i adatok A képre kattintva elérhető.

A számok folyamatosan frissülnek. a képem a 2021.12.12-i adatok láthatóak. Az adatok ezen a linken követhetőek nyomon.
2844 gyermektől vették el az élet lehetőségét a Covid vakcinák eddig a az amerikai VAERS oltás mellékhatás bejelentő rendszer adatai szerint.

Brian Shilhavy
Szerkesztő, Health Impact News

A várandós nőknek beadott COVID-19 injekciókat követő magzati halálesetek száma továbbra is növekszik, mivel a VAERS (Vaccine Adverse Events Reporting System, a Védőoltási Mellékhatások Jelentési Rendszere) már 2844 magzati halálesetet jelentett.

Ha pontosan ugyanazt a keresést futtatjuk le a VAERS-ben, és kizárjuk a COVID-19 oltásokat, akkor 2225 magzati halálesetet találunk az elmúlt több mint 30 évben terhes nőknek beadott MINDEN oltóanyagot követően. (Forrás.)

Jelenleg a COVID-19 injekciókat követően évente összesen 2838 magzati halálesetet regisztráltak, míg a várandós nők oltását követően regisztrált magzati halálesetek éves átlaga az elmúlt 30 évben átlagosan 74 magzati haláleset volt évente.

A múlt hónapban (2021 októberében) a New England Journal of Medicine elismerte, hogy az eredeti tanulmány, amelyet a CDC és az FDA az oltások terhes nőknek való ajánlására használt, hibás volt. (Forrás.)

Azóta új-zélandi kutatók új tanulmányt végeztek az eredeti adatokon, és arra a következtetésre jutottak:

Az adatok újraelemzése a spontán abortusz 82% (104/127) és 91% (104/114) közötti kumulatív előfordulását jelzi, ami 7-8-szor magasabb, mint az eredeti szerzők eredményei. (Forrás.)

A CDC és az FDA ajánlotta az oltást a terhes nőknek, annak ellenére, hogy az eredeti adatok helyes elemzése azt mutatja, hogy a terhes nők 82-91%-a szenved el vetélést, ha a születendő gyermeke 20 hetesnél fiatalabb. (Forrás.)

És mégis a CDC és az FDA továbbra is ajánlja a COVID-19 oltásokat, amelyekhez most már a Pfizer és a Moderna emlékeztető oltások is tartoznak, ami azt jelenti, hogy egy terhes nő most már 3 COVID-19 oltást kaphat a terhessége alatt (ha az elég hosszú ideig tart).

A VAERS-ben a COVID-19 injekciókat követően bekövetkezett 2620 magzati haláleset közül 2015 magzati haláleset a Pfizer injekciókat, 689 pedig a Moderna injekciókat követte. (Forrás.)

A VAERS egy passzív rendszer, amely súlyosan aluljelentett. A CDC és az FDA soha nem végzett vizsgálatot annak megállapítására, hogy mi ez az aluljelentett tényező, de független tudósok igen, és mi már korábban közzétettük a Dr. Jessica Rose által végzett elemzést, aki megállapította, hogy egy konzervatív aluljelentett tényező X41 lenne. Lásd:

Tanulmány: A kormány saját adataiból kiderül, hogy valószínűleg legalább 150 000-en haltak meg az USA-ban a COVID-19 oltást követően.
Ez azt jelenti, hogy eddig valószínűleg legalább 107 420 magzati haláleset történt a COVID-19 injekciókat követően. És vajon hány nő lesz képes újra teherbe esni ezek közül?

Hogy lehet, hogy ez nem a címlapon van? Tudomásom szerint még az alternatív médiában is én vagyok az egyetlen, aki a kormány saját adataiban szereplő magzati haláleseteket a COVID-19 injekciókat követően előássa és közzéteszi.

És most Skóciában jelentették, hogy felismerték az újszülöttek halálozásának ezt a kiugrását, és vizsgálatot indítottak, hogy megpróbálják kideríteni, miért hal meg ennyi újszülött.

A Hearld Skóciában számol be erről:

Skóciában vizsgálatot indítottak az újszülöttek halálozási gyakoriságának kiugró növekedése miatt.

Az ellenőrzési és figyelmeztető határértékek arra szolgálnak, hogy jelezzék a közegészségügyi csapatoknak, ha az újszülött-, halvaszületéses vagy egyéb csecsemőhalálozás váratlanul magas vagy alacsony szinten fordul elő, ami nem biztos, hogy a véletlen műve.

Bár az arány hónapról hónapra ingadozik, a szeptemberi adat – 1000 élveszületésre 4,9 – az 1980-as évek végén tapasztalt szintnek felel meg.

A Public Health Scotland (PHS), amely egyike a kiugró értéket jelenleg vizsgáló szerveknek, azt mondta, hogy a felső ellenőrzési határérték túllépésének ténye “azt jelzi, hogy nagyobb a valószínűsége annak, hogy a véletlenszerű ingadozáson túlmenő tényezők is hozzájárulhattak a bekövetkezett halálesetek számához”. (Teljes cikk.)

Gondolod, hogy ezek a brit közegészségügyi tisztviselők a terhes nőknek beadott COVID-19 injekciókat is lehetséges okként fogják vizsgálni?

Komolyan kétlem, de a Pfizer és a Moderna mRNA injekciókat is használják az Egyesült Királyságban, az AstraZeneca injekcióval együtt, és tiszta őrültség, hogy nem veszik figyelembe, hogy ezek a kísérleti injekciók kapcsolatban állnak ezekkel a csecsemőhalálozásokkal, és ennek már hónapokkal ezelőtt meg kellett volna történnie!

Itt van egy temetkezési vállalkozó, aki az Egyesült Királyságban feljelentést tett, és elmagyarázza, hogy milyen mértékben nőtt a halott újszülöttek száma, akiket mostanában látnak. Ez a Bitchute csatornánkon látható.