35 ember megsüketült és 25-en vakultak meg az mRNS vakcinák hatására

Uk: 35 ember megsüketült és 25-en vakultak meg az mRNS vakcinák hatására.

A lehetséges vakcinasérüléseket nyomon követő Sárga Lap rendszer összesen 191 832, a COVID-vakcinákkal kapcsolatos egyéni nemkívánatos eseményt vagy mellékhatást jelzett.

By David McLoone

LONDON, England, March 5, 2021 (LifeSiteNews)

— Az Egyesült Királyságban 35 süketség esetet és 25 vakság esetet jelentettek azok, akik   a kísérleti mRNS COVID-19 vakcinát kapták meg. A számok az Egyesült Királyságból származnak. Yellow Card  vakcina jelentési rendszer, amely egyenértékű az amerikai Centers for Disease Control és megelőzés (CDC) vakcina nemkívánatos esemény jelentési rendszerrel (VAERS).

Mind a Pfizer/BioNTech, mind az Oxford/AstraZeneca mRNS COVID vakcinák ideiglenes engedélyt kaptak az Egyesült Királyságban a Gyógyszerek és Egészségügyi Termékek Szabályozó Ügynöksége (MHRA), az előbbi 2020 decemberének közepén, az utóbbi pedig 2021 január elején. Azóta, a sárga lap rendszerbe bekerült kombinált 191.832 egyéni nemkívánatos események, vagy mellékhatások, a különböző mértékű sérülésekről. A feljegyzett sérülések közül az AstraZeneca vakcinája következetesen a legrosszabbul teljesített, az összes nemkívánatos esemény 60% -át, és a siket és vak jelentések 58% -át. Ezenkívül a 402 halálesetből 197-et a  Pfizer formula alkalmazása  után, 205-öt pedig az AstraZeneca vakcina bewadása követően jelentették.

A legfrissebb adatok, amelyek február 19-ig tartanak, és február 22-én tették közzé, rengeteg ártalmas mellékhatást tárnak fel, de ez nem riasztotta el az MHRA tisztviselőit, akik azt állítják, hogy “az eddig beérkezett jelentésekből nem azonosítottak más új biztonsági aggályokat.” Ebből arra a következtetésre jutottak, hogy “a két vakcinával kapcsolatos általános biztonsági tapasztalat a klinikai vizsgálatok szerint elvárt.”

Az illetékesek megduplázták az oltások támogatását, és kijelentette, hogy “a vakcinák várható előnyei a COVID-19 megelőzésében és a COVID-19-hez kapcsolódó súlyos szövődmények messze meghaladják a jelenleg ismert mellékhatásokat”, beleértve a süketséget, a vakságot és a halált.

Az MHRA ezt az álláspontot azzal indokolta, hogy a sárga kártya rendszer felvételeinek passzívan analitikus jellegét idézte: Ez egy önjelentési rendszer. Ez azt jelenti, hogy a súlyos sérülések, sőt a halálesetek egyikét sem engedéllyel rendelkező orvos erősíti meg, így az MHRA-nak némi mozgástere van annak kijelentésére, hogy „a rendelkezésre álló bizonyítékok jelenleg nem utalnak arra, hogy a vakcina okozta volna az eseményt”. Inkább az MHRA támogatja az „időbeli összefüggés” kifejezés használatát az oltóanyaggal történő injekció által okozott nemkívánatos események egymásutániságának leírására, amelyet „vakcinázást követően bekövetkező, de a vakcina okozhat vagy nem okozhat”.

 

John Stone, a Children’s Health Defense munkatársa megjegyezte , hogy az MHRA által használt passzív jelentési rendszer ellenére „[n] ennek ellenére két termék [COVID-19 vakcina] különböző eseményprofiljai 15 millió oltás beadása után ugyanazon a rendszeren szűrődtek át [ az Egyesült Királyságban] azt mutatja, hogy van mit vizsgálni és megmagyarázni. ”

A Pfizer vakcina használatának negatív eredményeit sikerült megállapítani, amely az USA-ban történő felhasználása vizsgálatában látható az Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatóság (FDA) decemberi „sürgősségi felhasználási engedélyének” odaítélését követően. Mind az Egyesült Királyságban, mind az Egyesült Államokban a Pfizer vakcina használata hasonló eredményeket hozott.

A VAERS  19.907  esetben rögzített  nemkívánatos eseményeket, 64% -a, amelyek kapcsolódnak a Pfizer mRNS vakcinához, és 36% tulajdonítható a Moderna féle oltóanyagnak

Az Egyesült Államokban a VAERS 23 teljes süketségről és 27 egyoldalú süketségről számolt be, a Pfizer fecsegése a panaszok 76% -át tette ki. Ezenkívül 29 részleges vagy teljes vakság történt, amelyek több mint fele a Pfizer vakcinát követte.

 

Az oltásokkal összefüggő halálozások új elemzése azt mutatja, hogy a Pfizer COVID-19 vakcina bevétele után elhunyt fiatalok és idősek egyaránt drámai mértékben meghaladják azokat, akik meghaltak, miután találkoztak a kórokozóval.

Miután megvizsgálta az izraeli egészségügyi minisztérium saját adatait az ország vakcinájának bevezetéséről, Dr. Hervé Seligmann, az Aix-Marseille Egyetem Orvostudományi Karának tagja és Haim Yativ mérnök feltárta, hogy a Pfizer mRNS kísérleti vakcinája „körülbelül 40-szer több idős embert ölt meg , mint maga a betegség ölt volna meg ”az elmúlt öt hetes oltási időszak alatt.

A fiatalabb osztályban a kutatók felfedezték, hogy ezek a számok meghaladják a halálozási arány 260-szorosát annak, amit a COVID-19 vírus állított volna az adott időkeretben.

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük