NEM OLTATNÁ BE GYERMEKÉT a Német Álladnó Oltási Bizottság elnöke

NEM OLTATNÁ BE GYERMEKÉT a Német Álladnó Oltási Bizottság elnöke❗️ ÉLESEN kritizálta a gyermekekkel történő bánásmódot❗️
Németország – Thomas Mertens az Álladnó Oltási Bizottság elnöke többek között adathiányt említett annak okaként, amiért semmi esetre sem oltatná be a gyermekeket! Az EMA (Európai Gyógyszerügynökség) csupán papírmunkát végez valós ellenőrzés helyett. Eltekintve attól a nagyon kevés gyermektől, akiket ebben a korcsoportban oltottak be az úgynevezett jóváhagyási vizsgálatok során, nincs adatunk a vakcina tényleges tolerálhatóságáról e korcsoportban. Meg kell tudjuk, hogy milyen kockázatokkal jár hosszú távon is az oltás ezen korcsoportban”
Nem lehet azért javallani az oltást, hogy a hibás politikai döntéseket védőoltással korrigáljanak, és úgy gondolom, hogy a szülők elsősorban azért rohamozzák majd meg a gyermekorvosi rendelőket, mert azt szeretnék, ha gyermekeik elkerülnék a szociális hátrányokat, az oltás nem felvétele esetén.
Mertens indokolatlannak tartja az iskolai bezárásokat korlátozásokat is, amelyeket a világjárvány idején a gyerekekre szabtak. Mertens: “És megkérdőjelezhető, ha most azt mondod, hogy ezt most a gyermekek beoltásával kell kompenzálni.”
Írja Bild :