A boncolás megerősíti, hogy a 26 éves férfi halálát a Pfizer COVID vakcina okozta.

Exkluzív: A boncolás megerősíti, hogy a 26 éves férfi halálát a Pfizer COVID vakcina által közvetlenül okozott szívizomgyulladás okozta.

A The Defender című lapnak adott exkluzív interjúban Joseph Keating édesanyja azt mondta, hogy fia egyetlen figyelmeztető jele a fáradtság, izomfájdalom és a megnövekedett szívverés volt, a boncolás mégis megerősítette, hogy a fiú szívizomgyulladásban halt meg, amelyet közvetlenül a Pfizer COVID vakcinája okozott.

Megan Redshaw

Egy 26 éves dél-dakotai férfinak, aki 2021. november 12-én – négy nappal a Pfizer COVID oltóanyagának emlékeztető adagja után – szívizomgyulladásban halt meg, fogalma sem volt arról, hogy az oltás után ritka és állítólag “enyhe” szívproblémát tapasztalt.

Joseph Keating egyetlen figyelmeztető jele a fáradtság, az izomfájdalom és a megnövekedett pulzusszám volt – mondták a családtagok.

A The Defender-nek adott exkluzív interjúban Joseph apja, anyja és nővére elmondta, hogy a Betegségellenőrzési és Megelőzési Központok (CDC) nem vizsgálta Joseph halálát.

A CDC nem vette fel a kapcsolatot a boncolást végző patológussal, és nem kérte azokat a dokumentumokat sem, amelyek megerősítették, hogy Joseph halálát a Pfizer vakcina okozta.

A boncolási jegyzőkönyv és a halotti bizonyítvány szerint Joseph a Pfizer COVID-19 emlékeztető vakcina miatt a bal kamra szívizomgyulladása miatt bekövetkezett súlyos szívkárosodásban halt meg”.

Joseph édesanyja, Cayleen elmondta, hogy fia oltáspárti volt, és olyan környezetben dolgozott, ahol szükség volt az oltásokra. Joseph oltási kártyái szerint 2021. március 26-án kapta meg az első Pfizer-oltást, a második adagot pedig április 16-án.

Cayleen elmondta, hogy fia, aki az első két adag után nem tapasztalt semmilyen negatív mellékhatást, 2021. november 8-án megkapta a harmadik emlékeztető adagot

“Ez hétfőn volt – mondta Cayleen. “Kedden és szerdán jól volt, de csütörtök reggel – 72 órával az emlékeztető után – felhívott, és azt mondta, hogy fáj a torka.”

Cayleen forró almabort készített a fiának, ő pedig torokfertőtlenítőt vett be, és elment dolgozni, de két órán belül felhívta, hogy jöjjön érte, mert annyira fáradt volt, hogy nem tudott dolgozni.

Amikor Cayleen megkérdezte, mi a baj, Joseph elmondta, hogy izomfájdalmai vannak, kimerült és fáj a torka.

“Amikor rákerestünk a Google-on, hogy “milyen reakciókat vált ki a Pfizer vakcina”, a találatok nagy része szerint az emberek fáradtsággal, izomfájdalommal és mindennel küzdenek, így mindketten csak a vakcinára adott reakcióként könyveltük el, és nem volt nagy ügy” – mondta Cayleen.

Joseph átaludta a csütörtöki napot. Péntek reggel azt mondta az anyjának, hogy ismét be kell telefonálnia a munkahelyére, mert túl kimerült ahhoz, hogy bemenjen. Cayleen meglátogatta Joseph-et, és azt mondta, hogy a fáradtságtól és izomfájdalomtól eltekintve normálisnak tűnt.

“Nem viselkedett igazán betegen, csak kimerült volt” – mondta.

Cayleen, a 35 éve intenzív osztályon dolgozó ápolónő megmérte fia életjeleit, és megállapította, hogy a hőmérséklete 100,2-re emelkedett, a szívverése pedig 112-re. Úgy gondolta, hogy ez a lázzal függ össze, ezért Tylenolt adott neki.

Később aznap Joseph üzent az édesanyjának, hogy a láza lement. Délután fél ötre az oxigénszintje 100%-os volt, de a szívverése még mindig magas volt.

Joseph apja, William délután 5 óra körül meglátogatta fiát, és együtt vacsoráztak. William 18 órakor távozott. Két órával később a fiuk halott volt.

A család a telefonjáról kinyert Apple Watch-adatok alapján tudja, mikor halt meg Joseph. Josephnek engedélyezve volt egy alkalmazás, amely a halála időpontjáig mérte a szívritmusát.

Cayleen azt mondta:

“Leült a nyugágyába, és amikor másnap jöttünk [a család], fel tudtuk hívni az Apple Watch-ról az adatokat, amelyek megmutatták a halálának pontos időpontját, és pontosan azt, hogy a szívverése mit csinált az elmúlt két órában.

“Azt mutatta, hogy egész nap 100-as pulzusszámmal vert, és este 6 óra után, amikor a nyugágyban ült, a pulzusa a 60-as tartományba esett, ami alacsony volt Joseph számára, akinek a nyugalmi pulzusa mindig a 80-as és 90-es években volt – és aztán egyszerűen leállt.”

Cayleen elmondta, hogy amikor másnap reggel megtalálták Joseph-et, nem volt semmi jele annak, hogy tudta, hogy meg fog halni.

“Halála előtt még több barátjával is kétirányú beszélgetést folytatott. A telefon és a távirányító az ölében volt” – mondta az édesanyja.

A család hívta a 911-et, és nyomozók jöttek ki, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy nem bűncselekmény helyszíne, mert “26 évesek nem halnak meg csak úgy” – mondta Cayleen.

Amikor a nyomozók kihallgatás céljából szétválasztották Cayleen-t és férjét, a nő azt mondta a nyomozóknak, hogy csak annyit tud, hogy négy nappal korábban a fia megkapta a Pfizer oltóanyagát, és mellékhatásai voltak. Négy nappal később meghalt.

A boncolás megerősítette, hogy Joseph szívizomgyulladásban halt meg.

Miután Joseph meghalt, boncolást kellett végezni, hogy megerősítsék a halál okát.

“Amikor először elvégezték az előzetes vizsgálatokat, nem találtak semmit – a szíve normálisnak tűnt” – mondta Cayleen. De “a patológus azt mondta, hogy 22 különböző preparátumot fog csinálni, hogy lássa, mit talál”.

Közben Cayleen elmondta, hogy történeteket kezdett hallani arról, hogy fiatal férfiak szívizomgyulladást kaptak a COVID vakcináktól.

“Tudtam, hogy a COVID okozhat MIS-C-t [multiszisztémás gyulladásos szindróma], de senki sem mondta nekem, hogy a vakcina szívizomgyulladást okozhat” – mondta Cayleen. “Nagy különbség van aközött, hogy a COVID szívizomgyulladást okoz, vagy hogy egy vakcina szívizomgyulladást okoz, és valójában megöl”.

Cayleen azt mondta:

“Amikor a patológus megvizsgálta Joseph szívének 22 szegmensét, kiderült, hogy a vakcina begyulladt és megtámadta az egész szívét. Annyira sok károsodás érte … a szívet. Teljes multifokális szívizomgyulladás volt, és nem csak a szívének egy részét érintette, hanem az egész szeptumot és a kamrákat támadta meg.”

Cayleen úgy gondolja, hogy a fiánál az emlékeztető szertől olyan nagy gyulladás alakult ki, hogy a szívében halálos ritmuszavar lépett fel, amely azonnal megölte.

Több kardiológussal is beszélt, akik meglepődtek, hogy a fia soha nem tapasztalt semmilyen mellkasi fájdalmat.

“Szülőként nem kaptam meg azokat a jellemző jeleket, amelyek arra késztetnének, hogy orvosi segítséget kérjek” – mondta Cayleen. “Nem tudta, hogy a szíve száguld, vagy dobog, vagy fibrillál. Csak az izomfájdalomra és a fáradtságra panaszkodott”.

Joseph magánorvosa felhívta a családot, miután a boncolási eredmények megérkeztek, és azt mondta Cayleen-nek, hogy ha felhívta volna őt, és tájékoztatta volna Joseph tüneteiről, akkor azt mondta volna, hogy ez csak a vakcina mellékhatása.

“Ha csütörtökön vagy pénteken hoztuk volna be, senki sem fedezte volna fel” – mondta Cayleen.

Joseph nővére, Kaylee elmondta: “A bátyám úgy érezte, hogy nem elég rosszul van ahhoz, hogy orvoshoz forduljon, mert nem voltak tünetei, csak úgy a semmiből jött”.

“Ez az, ami annyira elképesztő, hogy nem volt mellkasi fájdalma, nem érezte a szívverését, nem volt légszomja” – mondta Cayleen. “Úgy értem, két órával a halála előtt 100 százalékos oxigénkoncentrációja volt. Egyszerűen nem mutatott semmit az emelkedett pulzusszámon kívül.”

Cayleen azt mondta, hogy teljes életfunkciókat mért, és a fia egyszerűen nem érezte magát betegnek. “Amikor beteg vagy, az ágyban fekszel, de ő nem érezte magát betegnek. Egyszerűen csak olyan sebességre kapcsolt, amivel a szíve nem tudott lépést tartani, és meghalt.”

Cayleen elmondta, hogy hálás a boncolásnak, mert kiderült, hogy a fia közvetlenül a vakcinától halt meg, és a szívizomgyulladás, amit elszenvedett, a vakcinától származott.

“Ez dokumentált bizonyíték” – mondta Cayleen. “Közvetlenül a Pfizer emlékeztetőbe halt bele.”

A CDC figyelmen kívül hagyja a szívizomgyulladás okozta halálesetekről szóló jelentéseket

Joseph családja és a patológus is jelentést nyújtott be a VAERS-hez (Vaccine Adverse Event Reporting System), de a CDC a mai napig egyikükkel sem vette fel a kapcsolatot Joseph halálával kapcsolatban.

“Azt gondolnánk, hogy egy gyermek halála a COVID vakcinára adott reakció miatt, amelyet a halotti bizonyítvány és a boncolás dokumentál, a CDC azonnal kapcsolatba lépett volna velünk” – mondta Cayleen. “Azt gondolnánk, hogy a CDC felhívta volna a patológust.”

A CDC honlapja szerint az ügynökség felveszi a kapcsolatot azokkal, akik megfelelnek az mRNA COVID vakcinát követő szívizomgyulladás esetdefiníciójának, és jelentést tettek a VAERS-nek.

Ahhoz, hogy az eset meghatározása teljesüljön, az embereknek “olyan tünetekkel kell rendelkezniük, mint a mellkasi fájdalom, légszomj és a gyorsan verő, dobogó vagy lüktető szív érzése, valamint olyan orvosi vizsgálatokkal, amelyek alátámasztják a szívizomgyulladás diagnózisát és kizárják az egyéb okokat”.

Ez kizárja az olyan haláleseteket, mint Josephé, akinél nem diagnosztizáltak szívizomgyulladást a halála előtt, és nem tapasztalt olyan tüneteket, amelyek általában a CDC esetdefiníciója alá tartoznak.

A CDC honlapja nem közli, hogy mi történik ezekkel az esetekkel, de semmi sem utal arra, hogy nyomon követik őket, vagy hogy szerepelnek a CDC szívizomgyulladásos számaiban.

Cayleen elmondta, hogy az állami egészségügyi hivatal sem vizsgálta ki fia halálát, mivel azt mondták, hogy először a járványügyi központnak kell felvennie velük a kapcsolatot.

“Senki sem akar hozzáérni – mondta William. “Az elmúlt napokban felhívtam az állami egészségügyi hivatalt, és azt mondták, hogy meg kell várniuk a CDC-t és a tényeket. Mondtam nekik, hogy a tények a boncolásban vannak, de azt mondták, tovább kell várniuk”.

Amint arról a The Defender január 6-án beszámolt, a Judicial Watch által az információszabadságra vonatkozó kérelem útján megszerzett e-mailek azt mutatják, hogy a CDC az állami egészségügyi hivatalokra bízza a COVID vakcinákat követő halálesetek kivizsgálását, beleértve egy 13 éves fiú halálát, aki három nappal a második Pfizer-oltás után szívizomgyulladásban halt meg.

Cayleen azt mondta:

“Nem kaptunk választ. Felvettük a kapcsolatot a helyi hírcsatornával, hogy tájékoztassuk a történtekről, de azt mondták, meg van kötve a kezük. Felhívtuk a patológust, nincs kommentár. A kormányzót, nincs kommentár. Az egészségügyi minisztériumot, nincs kommentár. A Járványügyi Központot, nincs kommentár. Szóval, senki sem beszél erről.”

Cayleen elmondta, hogy fia történetének megosztásával az a fő célja, hogy más családok is megtudják, hogy ez minden figyelmeztetés nélkül történt.

“Harmincöt éve vagyok ápolónő, tudnom kellett volna, hogy valami történik, de nem tudtam” – mondta. “Nem voltak jelek.”

Cayleen azt mondta:

“Szomorú, mert olyan, mintha József halála meg sem történt volna. Egyszerűen nem értem, miért nem lehet figyelmeztetni a szülőket, hogy valami ilyesmi – hogy vigyázzanak. Az első két nap nem voltak tünetei, aztán a harmadik napon jelentkeztek a tünetek. De nem tudtam összerakni, mert nem voltak olyan tünetei, amik alapján azt gondolnánk, hogy valami tönkreteszi a szívét. De négy nap múlva meghalt.

“József már két hónapja eltűnt, és senki sem tudja, hogy ez a fiú az életét adta Amerika nagyobb javáért, hogy kapjon egy emlékeztetőt”.

William elmondta, hogy nem érzi úgy, hogy bárki is foglalkozni akarna azokkal az emberekkel, akik megbetegszenek vagy meghalnak a COVID vakcinák után.

Cayleen elmondta, hogy a fia egy ártatlan 26 éves volt, aki “mindent jól csinált” azzal, hogy megkapta az oltásokat és a védőoltásokat, de aztán meghalt – és senki sem akarja ezt elismerni, elfogadni vagy megmondani neki, hogy miért.

A szakértő elutasítja a halálesetet a megoldott, már meglévő állapot miatt

A boncolási jegyzőkönyvben az agyhoz kapcsolódó rész szerint “több, különböző méretű, visszahúzódó idegen anyagot tartalmazó, óriássejtes gyulladásos reakcióval és meszesedéssel rendelkező, több érből álló tömeg volt; nagy kaliberű ér trombusszal”.

Kaylee és édesanyja elmondták, hogy Joseph egy arteriovenózus malformációval (AVM) született, amelyet azóta meggyógyítottak.

“Az “idegen anyag” a “szuperragasztó” – ez az az anyag, amelyet [Joseph orvosa] az AVM lezárására használt” – tisztázta Kaylee. “A ‘massza’ a ragasztóanyag meszesedése volt.”

Cayleen elmondta, hogy a 2020. október 12-én elvégzett agyi angiográfia kimutatta, hogy az AVM meggyógyult – vagyis teljesen bezáródott és lezárult. Tehát a fiának nem volt semmilyen alapbetegsége, amikor megkapta a Pfizer emlékeztetőt.

“Még a patológus is azt mondta, hogy az agya adományozható, mert nem volt nyoma az AVM-nek” – mondta Kaylee.

Amikor Cayleen felhívta Joseph agyorvosát, és elmagyarázta neki, hogy fia az emlékeztetőtől halt meg, az orvos elmondta neki, hogy “egy alapjául szolgáló tanulmány szerint a fiatal felnőtt férfiak szívizomgyulladást kapnak a COVID Pfizer emlékeztetőktől”.

“Szóval ezek a világhírű orvosok tudják ezt, de én nem tudom” – mondta Cayleen. “Joseph orvosa rögtön tudta, hogy ez az emlékeztető.”

A megfigyelés részeként Joseph az évek során számos szívvizsgálatot végzett, amelyek egészséges és normális szívet mutattak ki.

Röviddel Joseph halála után Cayleen felment az internetre, hogy megnézze, talál-e kutatási adatokat, és rájött, hogy Dr. Jane Newburger a Harvard Medical Schoolon nemrégiben egy nagyszabású kutatást végzett a serdülők és fiatal felnőttek szívizomgyulladásáról. Newburger azonban nem ismert el egyetlen halálesetet sem.

Cayleen felvette a kapcsolatot Newbergerrel, és elmondta neki, hogy 26 éves egészséges fia szívizomgyulladásban halt meg, miután megkapta az emlékeztető oltást. Bár egy órán át beszélgettek, Newberger “tagadásban volt, mert Joseph AVM-mel született az agyában”.

Mégis, egyáltalán nem szedett napi gyógyszereket, és “olyan normális volt, mint én és te” – mondta Cayleen. “Épp akkor végzett a főiskolán, kettős szakon, és az AVM-je eltűnt és le volt zárva”.

A COVID vakcinák által károsított emberek nem kapnak jogorvoslatot, a család a legrosszabb rémálmot éli át

Cayleen szerint a COVID vakcinák által károsított emberek számára nincs jogorvoslati lehetőség, különösen azért, mert “ebben a vészhelyzeti világjárvány fázisban vagyunk, és nem perelhetünk be senkit”.

“Nem mondhatjuk, hogy ‘Ó, Istenem, te okoztad a gyermekünk halálát’, így minden költség ránk hárul” – tette hozzá. “Csak azt tudjuk, hogy a számokat jelenteni kell, és a szülőknek tudatában kell lenniük”.

Kaylee, aki nincs beoltva, azt mondta, hogy az egész élmény nyomasztó volt.

“Az elmúlt évben a föld alatt voltam, és beszéltem olyan barátokkal, akik ugyanúgy éreztek, mint én, és tájékoztattak a vakcinákkal kapcsolatos ijesztő dolgokról.”

Kayle elmagyarázta:

“37 éves, fiatal, egészséges egyén vagyok, és jobban féltem a vakcinától, mint a COVID-tól, ezért úgy döntöttem, hogy nem kapom meg. Amikor megtaláltuk a bátyámat, az egyik első dolog, amit anyukám mondott, mert mindketten úgy néztünk egymásra, hogy “mi történt”, azt mondta, hogy hétfőn megkapta az oltást.

“Egyszerűen elmentem, ezek azok a rémtörténetek, amikről olvastam – vérrögök és ijesztő dolgok, amelyek egészséges fiatalokkal történtek, és bár ez egyszerűen szívszorító volt, és ezt a rémálmot most átélni, amiről olvastam, tényleg hihetetlen. Tudod, hallod ezeket a történeteket, de valójában átélni ezt nagyon nehéz.”

Kaylee elmondta, hogy nem azért osztják meg a történetüket, hogy megmondják az embereknek, hogy oltassák be magukat vagy sem, hanem azért, hogy “bátorítsanak” másokat, hogy kérdezzenek meg egészségügyi szakembereket, hogy őszinte bizonyítékokat és kutatásokat kapjanak arról, hogy be kell-e oltaniuk magukat.

“Az, hogy senki sem szólt anyámnak a szívizomgyulladásról, őrültség” – mondta Kaylee. “Tudnia kellett volna ezekről a kockázatokról.”

Egy közösségi média bejegyzésben Kaylee azt mondta:

“Aki ismerte Józsefet, tudta, hogy szerette a tudományt, és mindig is tudomány- és oltáspárti volt. Bízott a tudományban és tette a dolgát. Megértjük, hogy Joseph egy nagyon ritka és nagyon kis hányadot képvisel, aki negatív mellékhatásokat tapasztalt a vakcinától, de úgy döntöttünk, hogy megosztjuk ezt a hírt, nem azért, hogy vitát vagy megtorlást indítsunk, vagy hogy azt mondjuk, hogy oltassátok be magatokat vagy sem, hanem abban a reményben osztjuk meg ezt, hogy az emberek megértsék, hogy ezek a reakciók léteznek és nagyon is valósak, és hogy helyesen tájékozódjanak.

“Válaszokat akarunk arra, hogy miért történt ez, és több kutatást akarunk, hogy senki más ne menjen keresztül ezen a szívfájdalmon. Azt akarjuk, hogy a CDC és az FDA őszintén kommunikálja az orvosi közösséggel és a nyilvánossággal, hogy mi történik és mi történhet, ne hallgassanak el.”

Cayleen elmondta, hogy a fiának nem volt korábban COVID-je, és ijesztő belegondolni abba, hogy az embereknek öt hónapos korban úgy ajánlják a védőoltást, hogy senki sem vizsgálja, milyen mellékhatásokat okozhat.

Cayleen azt mondta:

“Nem akartam megkockáztatni, hogy Joe-nak COVID-ja legyen, ezért meg akartam védeni a vakcinával, de most azt kérdezem, miért halt bele. Kutatásokat kell végezniük ezzel kapcsolatban. Őrület, hogy egy év alatt ki tudtunk fejleszteni egy vakcinát, amikor egy normál vakcina kifejlesztése 10 évig tart. Annyi megválaszolatlan kérdésnek kell lennie, és ez csak egy olyan, amit kutatni kell”.

Cayleen azt mondta, nem akarja, hogy fia halála hiábavaló legyen.

“Válaszokat akarok, és azt akarom, hogy a Pfizer és a CDC hívjon fel, és mondja el, mi romlott el. Meg akarok menteni még egy gyermeket.”

Forrás: