A CDC ELISMERI A FIATALOKAT ÉRINTŐ SZÍVKOCKÁZATOKAT LE KELL ÁLLÍTANI A COVID-19 VAKCINÁZÁST A 30 ÉV ALATTIAKNÁL

LOS ANGELES, Kalifornia – Az America’s Frontline Doctors a következő nyilatkozatot adta ki ma, válaszul a Betegségellenőrzési Központok bejelentésére, miszerint június 18-án rendkívüli ülést tartanak az Immunizációs Gyakorlati Tanácsadó Bizottság (ACIP) ülésén, hogy foglalkozzanak a COVID-19 oltást követően a szívizom és a szívburok gyulladásának megnövekedett arányával, különösen a fiatalok körében. A június 10-i ülésen a CDC nyilvánosságra hozta, hogy május 31-ig 475 szívizom- és szívburokgyulladásos/perikarditises esetet jelentettek a VAERS-nek a 30 éves és fiatalabb amerikaiak körében. A myocarditisnek és pericarditisnek nevezett állapotok maradandó szívkárosodást okozhatnak. Az AFLDS jelenleg perli az Egészségügyi és Humán Szolgáltatások Minisztériumát, hogy megakadályozza a COVID-19 vakcinák további sürgősségi felhasználási engedélyezését.

“Már régen itt az ideje, hogy a CDC elismerje, hogy több száz olyan esetről van szó, amelyek olyan fiatalokat érintenek, akiket beoltottak. Ezeknek a gyerekeknek majdnem mindegyike kórházi kezelést igényel, és 20%-uknak csökkent a szívműködése. A gyerekeknek/fiataloknak szívelégtelenség elleni gyógyszereket kell kapniuk és 3-6 hónapig nem szabad fizikai aktivitást végezniük, hogy megpróbálják megelőzni a tartós szívelégtelenséget. A CDC-nek azonnal fel kell függesztenie minden további engedélyt a COVID-19 vakcinák gyermekeknél történő alkalmazására. Ha egy egyébként egészséges 12 éves gyermek szívkárosodást szenved, miután megkapta ezeket a vakcinákat, az élete már soha nem lesz ugyanaz. Ezek a körülmények egy fiatal egészséges szívét egyik napról a másikra egy 70 éves, gyenge szívű ember szívévé változtathatják. Továbbra is sajnálatos, hogy a CDC nem hajlandó elismerni a kockázatokat és a növekvő mellékhatásokat, amíg a növekvő esetek miatt erre nem kényszerülnek.

“Dr. Angie Farella, az America’s Frontline Doctors gyermekgyógyászati orvosigazgatója éppen ebben a kérdésben nyújtott be levelet a CDC-nek felülvizsgálatra. Azt írta: “A vakcinák biztonságos tesztelése évekig tart. Nemcsak a tesztelt emberek száma, hanem az idő hossza is fontos az új vakcinák létrehozásakor. Ezeket a kísérleti szereket nem szabad elsietni és korán, az összes kísérlet befejezése előtt engedélyeztetni”.

“A COVID-19 által a gyermekekre jelentett kockázat statisztikailag jelentéktelen, mégis az ország orvosi bürokráciája és a Big Pharma továbbra is veszélynek teszi ki gyermekeinket, hogy egy olyan kísérleti szert erőltessenek, amely orvosilag nem szükséges. A szülőknek, az orvosoknak és a választott tisztségviselőknek most kell kiállniuk nemzetünk gyermekeiért, mielőtt még több kárt okozna a politizált tudomány.”

MÉDIAI MEGJEGYZÉS: Ha az AFLDS tag orvosát szeretné meghívni az Ön médiájába vagy műsorába, kérjük, küldje megkeresését Sarah Absher részére a Sarah@aflds.org e-mail címre, vagy hívja a 336-392-5850-es telefonszámot.

AZ AMERIKAI FRONTVONALBELI ORVOSOKRÓL

Az America’s Frontline Doctors (AFLDS) egy pártoktól független, nonprofit szervezet. Az AFLDS minden olyan amerikaiért kiáll, aki a legjobb minőségű egészségügyi ellátást keresi, azáltal, hogy felhatalmazza a nemzetünk legsürgetőbb egészségügyi kihívásainak frontvonalában dolgozó orvosokat. Tagorvosaink egyre növekvő közössége az ország minden tájáról érkezik, akik az orvosi szakterületek és a gyakorlati tapasztalatok széles skáláját képviselik. Ha többet szeretne megtudni az America’s Frontline Doctors-ról, látogasson el az AFLDS.org oldalra.

https://americasfrontlinedoctors.org/press_releases/cdc-acknowledges/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük