A CDC figyelmen kívül hagyja a COVID oltások után jelentett halálesetek, sérülések számának növekedését

A ma közzétett VAERS-adatok 38 444 jelentést jelentettek a COVID vakcinákat követő nemkívánatos eseményekről, köztük 1739 halálesetről és 6286 súlyos sérülésről 2020. december 14. óta.

A ma megjelent adatok alapján “Centers for Disease Control and Prevention (CDC)” a sérülések és halálesetek száma a vakcina  nemkívánatos eseményeivel kapcsolatban(VAERS) eddig  38444 nemkívánatos  hatást jelentettek  2020. december 24. óta

Március 8-án a The Defender megkereste a CDC-t azzal a kérdéssel, hogy az ügynökség miként vizsgálja a COVID oltások utáni halálesetek és sérülések jelentését.

Írásos listát adtuk a médiában bejelentett halálesetekkel kapcsolatos vizsgálatok állapotáról, a boncolások megtörténtének tényéről, annak meghatározására, hogy a sérülés ok-okozati összefüggésben van-e egy vakcinával, valamint a VAERS-el kapcsolatos ismert problémákat – hogy az egészségügyi szolgáltatók jelentik-e a COVID-vakcinához kapcsolódó összes sérülést és halálesetet, valamint hogy milyen oktatási kezdeményezések vannak érvényben a megfelelő és pontos jelentéstétel ösztönzésére és megkönnyítésére. Két napon belül választ kértünk.

Máig, 11 nappal később, a CDC nem válaszolt a kérdéseinkre. Ehelyett, amikor felhívjuk őket, azt válaszolják, hogy “megkapták az e-mailünket, és a rendszerben van.” Amikor megkérdeztük, hogy tudunk-e beszélni az e-mailt ellenőrző személlyel, azt mondták nekünk, hogy nem lehet információt megadni. Amikor e-mailben értesítettük őket a nyomon követésről, nem kaptunk választ.

VAERS minden pénteken nyilvánosságra hozza az összes oltási sérülésről szóló jelentést, amelyet az előző hét péntekig a rendszer megkapott. A 2020. december 14. és március 11. között jelentett 38 444 nemkívánatos esemény 1739 halálesetet és 6286 súlyos sérülést tartalmaz .

A hét adatai a Bell’s Balsy 478 esetének jelentését tartalmazzák Ezek közül az esetek 66% -át Pfizer-BioNTech oltások után jelentették – majdnem kétszer annyit, mint amennyi a Moderna vakcinával történt oltást követően jelentett (36%).

Az első Johnson & Johnson (J&J) COVID vakcinát március 2-án adták be az Egyesült Államokban. Március 11-ig kilenc anafilaxiás reakciót jelentettek az oltás kapcsán a VAERS-nek. Amint arról a The Defender a hónap elején beszámolt , a J&J vakcina poliszorbát 80-at tartalmaz , amelyről ismert, hogy allergiás reakciókat vált ki, a Moderna és a Pfizer vakcinák polietilénglikolt (PEG) tartalmaznak, amely szintén ismert anafilaxiás reakciókat kiváltani.

Az Egyesült Államokban 98,2 millió COVID vakcinadózist adtak be március 11-ig.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük