A Corona vakcinák csak az év végéig használhatók?

A Corona vakcinák csak az év végéig használhatók?
Peter F. Mayer
szeptember 23, 2021
Néhány napja olyan információk keringenek, hogy a jelenleg Európában oltott génmódosított készítmények engedélyezése egy év múlva lejár, nem érkezett hosszabbítási kérelem, és ezért a jövő évtől kezdve nem kerülhet sor további oltásokra. Ezért olyan erős most a nyomás az oltás érdekében. Mivel folyamatosan kapok megkereséseket ezzel kapcsolatban, egyszerűen közzéteszem a válaszomat és a gondolataimat a kérdéssel kapcsolatban.

Először is, íme az egyik üzenet, ahogyan az a közösségi médiában, a csevegésekben és általában az interneten terjed:

“A feltételes jóváhagyások egy évig érvényesek, és évente megújíthatók. Az EU-ban és így Németországban is engedélyezett összes COVID-19 vakcina feltételes jóváhagyást kapott (2021. április 23-tól). Az engedélyek 2021 decemberében, illetve 2022 januárjában járnak le. Mivel a feltételesen engedélyezett vakcinák egyetlen gyártója sem nyújtott be új kérelmet, a vakcinákat 2021 decemberétől/2022 januárjától nem lehet felhasználni – azokat meg kell semmisíteni.

Ezért a korábban be nem oltottakra gyakorolt hatalmas nyomás, valamint a gyermekek és serdülők elleni indokolatlan és törvénytelen oltási kampány. Mit gondol, miért nem kértek a gyártók további engedélyt a jelenleg használatban lévő, feltételesen engedélyezett vakcinákra? Mert a számtalan mellékhatás és a halálesetek magas száma miatt valószínűleg nem fognak újabb (feltételes) engedélyt kapni!”

“A feltételesen jóváhagyott vakcinák egyike sem használható fel a jóváhagyási időszak lejárta után (a jóváhagyástól számított 12 hónap). Ezért gyorsan osszanak szét itt egymillió adag vakcinát, és gyakoroljanak óriási nyomást a saját lakosságukra. Mert mindent, ami akkor még raktáron van, meg kell semmisíteni az engedélyezési időszak lejárta után.”

Ennyit az egyik verzióról, amelyik kering. Igaz, hogy a “feltételes forgalomba hozatali engedély” (pl. a Pfizer esetében) időben korlátozott. De koncentráljunk 10 másodpercet a következő tényekre: Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság német elnöke április vége felé szerződést írt alá a Pfizerrel 900 millió adag megvásárlásáról, plusz egy további 900 millió adagra vonatkozó opcióról. Férje, Heiko von der Leyen 2020 óta az Orgenesis Inc. amerikai biofarmáciai vállalat orvosi igazgatója, amely sejt- és génterápiák fejlesztésére specializálódott.

Közvetlenül ezután Ausztria úgy döntött, hogy a következő években 42 millió adagot vásárol, amelyből 35 milliót a Pfizer és a Biontech, hárommilliót a Moderna és négymilliót a Johnson & Johnson.

A 10 másodpercnyi koncentrált gondolkodás eredménye az, hogy több millió adagot vásároltak, hogy a következő néhány évben beoltsák őket. És ez a bölcsőtől a sírig, és évente többször is. Ezért számolt be például a Der Spiegel tegnap:

” Oltás ötéves kortól – a Biontech pozitív tanulmányi eredményeket mutat be

Németországban eddig csak tizenkét éves kortól lehetett beoltani a Corona ellen. A gyártó Biontech most bemutatta a fiatalabb gyermekekre vonatkozó adatokat: Az oltás hasonló immunválaszt mutat náluk, mint a felnőtteknél”.

Mivel az oltás még a nagyon fiatal, “öt és tizenegy év közötti tesztalanyok” esetében is biztonságos és jól tolerált volt, semmi sem áll az EMA jóváhagyásának útjában.

De figyeljünk még 5 másodpercig.
Az EMA 2020-ban kinevezett igazgatója, Emer Cooke hosszú éveken át a gyógyszeripar lobbyügynökségének, az Európai Gyógyszeripari Szövetségnek (EFPIA) a vezetője volt. A gyógyszerek engedélyezésére irányuló kérelmeket általában nem hozzák nyilvánosságra, csak akkor beszélnek róla, ha nagy a közérdeklődés. A “gördülő felülvizsgálat” folyamatos tájékoztatása, amely a készítmények feltételes jóváhagyásához vezetett, az EU Bizottság és az EMA PR-akciója volt.

Öt másodperc gondolkozási idő eredménye: Jövőre folytatódik az oltás, ha nem állítjuk le. Még egy dolog, amire érdemes gondolni: a gyógyszergyártók elfelejtették, hogy a jóváhagyás véget ér. 1 pillanat múlva: Nem, nem tették.

A Pfizer a feltételes jóváhagyás megadása óta 66 ” változtatást” jelentett az EMA-nak, és az EMA közzétette ezeket. De a hosszabbításról megfeledkeztek?

Hogyan születnek az ilyen pletykák? Nem lennék meglepve, ha szándékosan terjesztették volna, hogy megosszák a géntechnológiai készítményekkel szembeni ellenállást.

A további oltások és a nagyon kisgyermekek esetében is a jóváhagyás ellen szóló indokok
Dr. Andreas Hoppe nagyon jó összefoglalója az FDA jóváhagyásra irányuló üléséről itt található:

Különösen Steve Kirsch (Kirsch a LinkedIn-en) előadása a találkozón volt jelentős, mert kimutatta, hogy különösen a Pfizer terméke több embert öl meg, mint ahány életet megment:

Kirsch idézte Rose & Crawford tanulmányát, amely szerint a VAERS-adatbázisból jelentős többlethalálozásra és különböző életveszélyes betegségekre utaló jelekre lehet következtetni.

David Wiseman is komoly kétségeket fogalmazott meg a vakcinák hatékonyságával és biztonságosságával kapcsolatban, különösen a harmadik adaggal kapcsolatban. Bemutatott például egy becslést, amely szerint 45.000-147.000 haláleset állt összefüggésben az oltóanyagokkal.

Rajesh Gupta adatokat mutatott be az antitestek csökkenéséről és a védelem csökkenéséről.

A boncolások eredményei
A reutlingeni patológiai intézetben tegnap tartott sajtótájékoztató a készítmény szélsőséges mellékhatásait bizonyítja. Bemutatták nyolc olyan személy boncolási eredményeit, akik a COVID19 oltás után haltak meg. A finom szövetelemzéseket Prof. Dr. Arne Burkhardt és Prof. Dr. Walter Lang patológusok végezték.

Az eredmények megerősítik Prof. Dr. Peter Schirmacher megállapítását, miszerint az általa boncolt több mint 40 holttest közül, amelyek a COVID19 oltást követő két héten belül haltak meg, körülbelül egyharmaduk az oltás okozta halálát. A szöveti változások mikroszkópos részleteit az élőben közvetített sajtótájékoztatón mutatták be. Burkhardtot, aki 40 000 boncolást és 500 000 vizsgálatot végzett, meglepték a korábban soha nem látott eredmények. Például olyan szövetekben is találtak limfocitákat, ahol korábban soha nem láttak ilyeneket. Burkhardt: “A limfociták ámokfutásba kezdtek…”:

Hamarosan olyan gyógyszereket hagynak jóvá, amelyek feleslegessé teszik a védőoltást?
Ez valóban egy újabb pletyka, hogy megnyugtassa az ellenállókat. Ha lenne benne igazság, akkor az ivermektint, a hidroxklorokint, a D-vitamint, a cinket, a budesonidot, a brómhexint és számos más gyógyszert és mikrotápanyagot már régen az EMA ajánlásával az EU-ban is használnák a megelőzésben és a korai kezelésben. Minden újdonság, ami eddig a piacra került, mint például a Remdesivir, bukásnak bizonyult, pontosabban az adófizetők számára nagyon drága bukásnak.

Ha valaki el akarja gondolkodni ennek a pletykának a megalapozottságán – az utasításokat fentebb találja.

Ez a cikk eredetileg Peter F. Mayer TKP.at blogján jelent meg 2021.9.21-én.

forrás: https://respekt.plus/2021/09/23/duerfen-die-corona-impfstoffe-nur-mehr-bis-ende-des-jahres-verwendet-werden/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük