A Covid-19 oltóanyagok a szerzett immunhiányos szindróma (AIDS) egy új formáját váltják ki

Egy új tudományos tanulmány szerint a Covid-19 oltóanyagok a szerzett immunhiányos szindróma egy új formáját váltják ki.
THE EXPOSÉ 2022. JANUÁR 30.

Egy új tudományos tanulmány, amelyet Dr. Peter Mccullough és más vezető tudósok végeztek, arra a következtetésre jutott, hogy a Covid-19 vakcinák károsítják a veleszületett immunrendszert, ami alátámasztja a The Expose által az elmúlt hónapokban közzétett bizonyítékokat, miszerint a teljesen beoltottaknál a Covid-19 injekciók által kiváltott szerzett immunhiányos szindróma valamilyen új formája alakul ki.

A “Innate Immune Suppression by SARS-CoV-2 mRNS Vaccinations: A G-kvadruplexek, exoszómák és mikroRNS-ek szerepe” című tanulmányt január 21-én, 22-én tették közzé, és számos bizonyítékot mutat be arra vonatkozóan, hogy az mRNS Covid-19 vakcinák által bevezetett genetikai módosítások sokféle következménnyel járnak az emberi egészségre nézve.

Ezek többek között a következők.

A neurodegeneratív betegségekkel való potenciálisan közvetlen okozati összefüggés;
szívizomgyulladás;
immuntrombocitopénia;
Bell-bénulás;
májbetegség;
károsodott adaptív immunitás;
daganat vagy daganatok fokozott termelődése vagy kialakulása;
és DNS-károsodás
Dr. Peter Mccullough, aki a tanulmányt Dr. Anthony Kyriakopoulos, Dr. Greg Nigh és Dr. Stephenie Sennef mellett végezte, következtetéseik alátámasztására a VAERS (Vaccine Adverse Event Reporting System – Oltási Mellékhatások Jelentési Rendszere) számára tett mellékhatás-bejelentésekből származó bizonyítékokkal is szolgál.

A tudóscsoport tanulmányukban feltárja azt a tudományos szakirodalmat, amely arra utal, hogy a Covid-19 mRNS vakcinával történő oltás olyan biológiai eseményeket indít el, amelyek nemcsak eltérnek a természetes fertőzés által kiváltott eseményektől, hanem több szempontból is kontraproduktívak mind a rövid, mind a hosszú távú immunrendszer teljesítménye és a normális sejtműködés szempontjából.

Mccullough és társai azt is kijelentik, hogy a Covid-19 injekciókról mostanra bebizonyosodott, hogy “lefelé szabályozzák a rákmegfigyeléssel, a fertőzésellenőrzéssel és a sejtes homeosztázissal kapcsolatos kritikus folyamatokat”. A szervezetbe nagymértékben módosított genetikai anyagot juttatnak be”.

Worldwide Data suggests Fully Vaccinated Americans, Australians, Brits, Canadians, & Germans are developing Acquired Immunodeficiency Syndrome

A világ minden tájáról származó hivatalos kormányzati adatok most azt sugallják, hogy minden kétszeresen és háromszorosan beoltott embernél kialakul a Covid-19 vakcina által kiváltott szerzett immunhiányos szindróma valamilyen új formája Continue readingWorldwide Data suggests Fully Vaccinated Americans, Australians, Brits, Canadians, & Germans are developing Acquired Immunodeficiency Syndrome

A következőkben a rendkívül jól kidolgozott és hihetetlenül hosszú tanulmány néhány kiemelkedő pontja olvasható.

A központi idegrendszer károsodása
A tanulmány egy indiai kutatócsoport úttörő jelentőségű tanulmányára hivatkozik, amely az exoszómák szerepét vizsgálta a belsőleg szintetizált SARS-CoV-2 spike fehérjére adott sejtválaszban.

Az absztraktban azt írták: – “Azt javasoljuk, hogy a SARS-CoV-2 génterméke, a Spike képes módosítani a gazdaszervezet exoszómális transzportját, amely távoli, nem fertőzött szövetekbe és szervekbe kerül, és katasztrofális immunrendszeri láncreakciót indíthat el a Központi Idegrendszerben (CNS).

Abstract:

Károsodott DNS-javítás és adaptív immunitás
Az immunrendszer és a DNS-javító rendszer az a két elsődleges rendszer, amelyre a magasabb rendű szervezetek támaszkodnak a különböző fenyegetésekkel szembeni védekezésben, és közös elemeik vannak.

A kulcsfontosságú DNS-javító fehérjék funkcióvesztése a javítás olyan hibáihoz vezet, amelyek gátolják a funkcionális B- és T-sejtek termelődését, ami immunhiányt eredményez. A károsodott DNS-javítás a rákhoz való egyenes útvonalat is jelenti.
Mccullough és munkatársai hivatkoznak a sanghaji kutatók által végzett, úttörő jelentőségű tanulmányra, amely a Covid-19 vakcinázás előtt és 28 nappal azt követően számos, az immunfunkcióval összefüggő paramétert figyelt meg egy betegcsoportban.

A szerzők az oltást követően a génexpresszió következetes megváltozását találták számos differens immunsejttípusban.

Ezt írták:

“Ezek az adatok együttesen azt sugallják, hogy az oltás után, legalábbis a 28. napig, a semlegesítő antitestek termelődésén kívül az emberek immunrendszere, beleértve a limfocitákat és a monocitákat is, talán sérülékenyebb állapotban van.”.

Ezek a szerzők a génexpresszióban is azonosítottak olyan zavaró változásokat, amelyek a DNS-javító képesség károsodására utalnak.

Immuntrombocitopénia
Az immun trombocitopénia egy autoimmun betegség, amikor az immunrendszer megtámadja a vérkeringésben lévő vérlemezkéket.

A vérlemezkék normális esetben csak öt-kilenc napos átlagos élettartammal keringenek, ezért folyamatosan szintetizálódnak a csontvelőben, és a lépben ürülnek ki.

A tanulmány szerzői azt írják, hogy a szervezet összes vérlemezkéjének teljes harmada a lépben található. Mivel az mRNS-vakcinákat az immunsejtek szállítják a lépbe, amelyeket kezdetben a karizomban lévő injekció beadásának helyére vonzottak, óriási lehetőség nyílik arra, hogy a vakcinával fertőzött makrofágok a lépben tüskefehérjét tartalmazó exoszómákat szabadítsanak fel.

Ezért a makrofágok által felszabadított exoszómák, amelyeket a vakcina arra kényszerít, hogy tüskefehérjét szintetizáljanak, növelik a trombocitopénia kockázatát a tüskeantigén és a tüske ellen termelt antitestek által alkotott immunkomplexek hatására.

VAERS-jelzés immunszuppresszióra, trombocitopéniára és neurodegenerációra vonatkozóan
A VAERS 31 éves története során összesen 9 153 halálesetet jelentettek bármilyen vakcinával összefüggésben, és ezek közül 7 114 (78%) a COVID-19 vakcinákkal volt összefüggésben.

Fontos, hogy 2021 júniusáig a VAERS által bejelentett haláleseteknek csak 14%-ában lehetett kizárni az oltást mint okot. Ez határozottan arra utal, hogy ezek a példátlan vakcinák szokatlan toxicitási mechanizmusokat mutatnak, amelyek jóval túlmutatnak a hagyományos vakcináknál tapasztaltakon.

Döbbenetes, hogy 1990 óta a Bell-bénulás bármely vakcinával összefüggésbe hozható esetek 96%-a a COVID-19 vakcinákhoz kapcsolódott (3.331 esetből 3.197). A COVID-19 vakcinákkal kapcsolatban 760 Guillain-Barr´e-szindrómáról (GBS) érkezett jelentés. Több mint 100 optikai neuritisz vagy optikai neuropátia esetet soroltak fel. Összesen 8 298 jelentés hozta összefüggésbe a migrénes fejfájást a COVID-19 oltóanyaggal.

A herpesz zoster oticus 52 esetét is a COVID-19 vakcinákkal hozták összefüggésbe. Ez alapvetően a fül közelében lévő koponyaidegeket érintő herpesz affectio herpes affectio. A halláscsökkenés a Herpes zoster oticus jellegzetes tünete, és ez maradandóvá válhat.

2021. november 19-én 12 204 olyan eset volt, ahol a “fülzúgás” szó szerepelt. A süketség természetesen sokkal súlyosabb és ezért ritkább, mégis feltűnően sok találat érkezett rá, 2662 eset.

653 VAERS-jelentés volt, amely a COVID-19 vakcinákat trombocitopéniával hozta összefüggésbe. Ezt kell összehasonlítani az 1990 és 2021 közötti 31 éves időszakban az összes többi vakcinával kapcsolatban bejelentett 774 esettel.

A VAERS-adatbázis számos, a májműködési zavarokkal kapcsolatos jelentést is tartalmaz, és a VAERS-ben mintegy 2000 jelentés érkezett a COVID-19 vakcinákhoz kapcsolódó különböző, májjal kapcsolatos jelzésekről, mint például hepatomegália (73 eset), hepatikus steatosis (105 eset), megnövekedett májenzimszint (338 eset), májzavar (71 eset), májkárosodás (44 eset), májfájdalom (91 eset) és hepatitis (62 eset).

A COVID vakcinákra reagálva 4650 esetben fordult elő dysphagia, 1697 esetben dysphonia és 37 132 esetben dyspnoe. Amint azt Mccullough és szerzőtársai tanulmányában áttekintették, az egyik valószínű ok a vagus ideg károsodása a spike fehérjét és a kapcsolódó mikroRNS-eket tartalmazó exoszómáknak való kitettség által kiváltott inflammáció miatt.

A tanulmányból vett alábbi táblázat a VAERS adatbázisban 1990-től 2021. dec. 12-ig szereplő azon események számát mutatja, ahol több, rákra utaló kifejezés a Covid-19 vakcinával vagy az összes többi vakcinával összefüggésben fordult elő, valamint a két számolás közötti arányt.

A COVID-19 vakcinát követően háromszor annyi emlőrákos megbetegedést jelentettek, és több mint hatszor annyi B-sejtes limfómás megbetegedést. A follikuláris limfómás esetek egy kivételével mindegyike COVID-19 vakcinával hozható összefüggésbe.

A hasnyálmirigy-karcinóma előfordulása több mint háromszoros volt. Mccullough és társai azt állítják, hogy ez nem magyarázható azzal, hogy az elmúlt évben az összes többi oltáshoz képest aránytalanul sokan kaptak mRNS-oltást.

A nem-COVID-19 oltásban részesült emberek teljes száma nem ismert, de a VAERS 31 éves történetét tekintve kétségtelenül több nagyságrenddel nagyobb, mint az elmúlt évben mRNS-oltásban részesült emberek száma.

Összességében a fenti táblázatban a VAERS-hez beérkezett rákos megbetegedésekről szóló jelentések kétszer annyi COVID-19-oltáshoz kapcsolódnak, mint az összes többi vakcinához kapcsolódó jelentések. Ez a tanulmány szerzőinek véleménye szerint sürgős vizsgálatot igénylő jelzést jelent.

Dr. Peter Mccullough, Dr. Anthony Kyriakopoulos, Dr. Greg Nigh és Dr. Stephenie Sennef tanulmányukat azzal zárják, hogy felhívják a figyelmet a Covid-19 vakcinák biztonsági profiljának három nagyon fontos szempontjára.

A veleszületett immunitás széles körben dokumentált felforgatása, amely állításuk szerint számos következménnyel jár és fog járni, beleértve a jövőbeni fertőzések elleni hatékony küzdelem csökkent képességét.
A vakcina által károsított immunrendszer gyenge képessége a “sejteken belüli, genetikailag vezérelt rosszindulatú átalakulások felismerésére és megelőzésére, valamint a vakcina ebből következően az ilyen átalakulások elősegítésének lehetősége”.
A Covid-19 mRNS által okozott zavarok az exoszómák által végzett intracelluláris kommunikációban, valamint az mRNS vakcinázás potenciálisan súlyos gyulladásos következményei, amely a sejteket a tüskés mRNS felvételére és a tüskés exoszómák nagy mennyiségű termelésére készteti.

A tanulmány szerzői azt állítják, hogy ”

“Amennyiben e lehetőségek bármelyike teljes mértékben megvalósulna, az világszerte emberek milliárdjaira gyakorolt hatás óriási lehet, és hozzájárulhatna mind a rövid, mind a hosszú távú betegségterhekhez, amelyekkel egészségügyi rendszerünknek szembe kell néznie”.

Mccullough, Kyriakopoulos, Nigh és Sennef tanulmányuk záró megállapítása a következőképpen hangzik.

“Végeredményben nem túlzunk, ha azt mondjuk, hogy életek milliárdjai forognak kockán. Felszólítjuk a közegészségügyi intézményeket, hogy bizonyítékokkal alátámasztva mutassák be, hogy az ebben a tanulmányban tárgyalt kérdések miért nem relevánsak a közegészségügy szempontjából, vagy ismerjék el, hogy igen, és ennek megfelelően cselekedjenek. Amíg közegészségügyi intézményeink nem teszik meg a helyes lépéseket e tekintetben, arra bátorítunk minden egyént, hogy hozza meg saját egészségügyi döntéseit úgy, hogy ez az információ is hozzájáruljon a döntésekhez.”

Forrás:

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük