A Covid-19 vakcinák ötször több halálesetet okoztak, mint az összes többi rendelkezésre álló vakcinaösszesen az elmúlt 21 évben

 

Az Egyesült Királyság Gyógyszerügyi Szabályozója megerősítette, hogy tizenkét hónap alatt a Covid-19 vakcinák ötször több halálesetet okoztak, mint az összes többi rendelkezésre álló vakcinaösszesen az elmúlt 21 évben.

2021. augusztus 6-án egy információszabadság iránti kérelmet nyújtottak be e-mailben a Gyógyszer- és Egészségügyi Termékszabályozási Ügynökséghez (MHRA), amelyben egy Anderson úr a következő kérdéseket tette fel az MHRA-nak:

Hányan haltak meg az összes Covid-19 oltás miatt?
Léteznek más jelentéstevő mesterséges intelligencia-rendszert figyelő rendszerek, mint például a sárgakártya-séma?
Még mindig tesztelik a Covid-19 vakcinákat?
Hány haláleset történt az elmúlt 20 évben a Covid-19 vakcina nélküli korábbi oltások következtében?
Mi történik, ha új vakcina vagy új gyógyszer érkezik? Milyen folyamaton és ellenőrzésen mennek keresztül?
Az MHRA melyik határpont szerint nem biztonságos az oltás vagy gyógyszer az emberek számára? Megerősítették azonban, hogy más epidemiológiai tanulmányokat, anonimizált háziorvosi elektronikus egészségügyi nyilvántartásokat és nemzetközi tapasztalatokat is felhasználnak a biztonság proaktív nyomon követésére a sárgakártya-programon keresztül beérkezett spontán bejelentések mellett.

Az MHRA azt is megerősítette, hogy az Egyesült Királyságban jelenleg kínált Covid-19 oltóanyagok csak ideiglenes engedély hatálya alá tartoznak, és ezek az engedélyek nem minősülnek forgalomba hozatali engedéllyel. Az elmúlt húsz évben az összes többi oltás miatti halálozások számáról feltett kérdésre az MHRA a szokásos robotválaszt adta arra vonatkozóan, hogy milyen nagyszerűek a Covid-19 elleni oltások, és hogy ezek az „egyetlen leghatékonyabb kezelés a súlyos betegségek megelőzésére”. Covid-19 okozta betegség”, de amit nem tettek, az az volt, hogy „nem birtokolják ezt az információt”.

Ehelyett felfedték, hogy 2001. január 1. és 2021. augusztus 25. között összesen 404 bejelentett mellékhatást kaptak az összes rendelkezésre álló vakcinával kapcsolatban (a Covid-19 injekciók kivételével), amelyek halálos kimenetelűek voltak 2001. január 1. és 2021. augusztus 25. között – ez 20 év és 8. hónapok. De hogyan viszonyul ez az ideiglenesen engedélyezett Covid-19 vakcina halálos kimenetelű mellékhatásaihoz képest?

Nos, a Pfizer injekció 2020. decemberi bevezetése óta 684 halálesetet jelentettek január 5-én 22-ig, ami azt jelenti, hogy mindössze 12 hónap alatt ez a „vakcina” önmagában meghaladja az elmúlt 20 év összes többi oltásából eredő halálozást. . Az AstraZeneca vírusvektor injekció azonban sokkal rosszabbul járt: 2020 januárja óta 1182 halálesetet jelentettek az MHRA-nak, ami közel háromszor annyi halálesetet jelent, mint amennyit az elmúlt 20 évben az összes többi vakcina miatt jelentettek.

Ezenkívül 29 halálesetet jelentettek a Moderna vakcina miatt, amióta 2021 júniusában először beadták, és 37 olyan halálesetet, ahol a jelentésben nem határozták meg a Covid-19 vakcina márkáját. Ezért 2022. január 5-ig összesen 1932 halálesetet jelentettek az MHRA-nak az Egyesült Királyságban az év eleje óta elérhető összes Covid-19 vakcina mellékhatásaként.

Ez azt jelenti, hogy mindössze 12 hónap alatt hivatalosan közel ötször annyi haláleset történt a Covid-19 elleni védőoltások miatt, mint amennyi 2001 óta az összes rendelkezésre álló vakcina miatt összesen.

https://dailyexpose.uk/2022/01/21/mhra-covid-vaccine-deaths-unprecedented/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük