A Covid oltás a valaha volt legveszélyesebb oltás az emberi egészségre!

A Covid oltás a valaha volt legveszélyesebb oltás az emberi egészségre! Több kérdés van ezzel az oltással kapcsolatban, mint válasz!

Az Egyesült Királyság Gyógyszerügyi Szabályozója megerősítette, hogy tizenkét hónap alatt a Covid-19 vakcinák ötször több halálesetet okoztak, mint az összes többi rendelkezésre álló vakcina miatti halálozások száma összesen az elmúlt 21 évben.

(Kérjük, vegye figyelembe, hogy ez a cikk ugyanannak az itt található cikknek az újranyomtatása – https://dailyexpose.uk/2022/01/18/uk-5-times-more-deaths-due-to-covid-vaccines/ – Van újra közzétéve, mivel a Twitter és tényellenőrzői hozzáadták az eredeti hivatkozást a „nem biztonságos” listához, hogy megpróbálják cenzúrázni és eltemetni a következő információkat)

2021. augusztus 6-án egy információszabadság iránti kérelmet nyújtottak be e-mailben a Gyógyszer- és Egészségügyi Termékszabályozási Ügynökséghez (MHRA), amelyben egy Anderson úr a következő kérdéseket tette fel az MHRA-nak:

Hányan haltak meg az összes Covid-19 oltás miatt?
Léteznek más jelentéstevő mesterséges intelligencia-rendszert figyelő rendszerek, mint például a sárgakártya-séma?
Még mindig tesztelik a Covid-19 vakcinákat?
Hány haláleset történt az elmúlt 20 évben a Covid-19 vakcina nélküli korábbi oltások következtében?
Mi történik, ha új vakcina vagy új gyógyszer érkezik? Milyen folyamaton és ellenőrzésen mennek keresztül?
Az MHRA melyik határpont szerint nem biztonságos az oltás vagy gyógyszer az emberek számára?

Az MHRA a szokásos „nem birtokoljuk ezeket az információkat” – válaszolta a kormányhivataloktól újra és újra.

Megerősítették azonban, hogy más epidemiológiai tanulmányokat, anonimizált háziorvosi elektronikus egészségügyi nyilvántartásokat és nemzetközi tapasztalatokat is felhasználnak a biztonság proaktív nyomon követésére a sárgakártya-programon keresztül beérkezett spontán bejelentések mellett.

Az MHRA azt is megerősítette, hogy az Egyesült Királyságban jelenleg kínált Covid-19 oltóanyagok csak ideiglenes engedély hatálya alá tartoznak, és ezek az engedélyek nem minősülnek forgalomba hozatali engedélynek.

Az elmúlt húsz évben az összes többi oltás miatti halálozások számáról feltett kérdésre az MHRA a szokásos robotválaszt adta, hogy milyen nagyszerűek a Covid-19 elleni oltások, és hogy ezek az „egyetlen leghatékonyabb kezelés a súlyos betegségek megelőzésére”. Covid-19 okozta betegség”, de amit nem tettek meg, az az volt, hogy „nem birtokolják ezt az információt”.

Ehelyett felfedték, hogy 2001. január 1. és 2021. augusztus 25. között összesen 404 bejelentett mellékhatást kaptak az összes rendelkezésre álló vakcinával kapcsolatban (a Covid-19 injekciók kivételével), amelyek halálos kimenetelűek voltak 2001. január 1. és 2021. augusztus 25. között – ez 20 év és 8. hónap.

De hogyan viszonyul ez az ideiglenesen engedélyezett Covid-19 vakcina halálos kimenetelű mellékhatásaihoz képest?

Nos, a Pfizer injekció 2020. decemberi bevezetése óta 684 halálesetet jelentettek 2022. január 5-ig, ami azt jelenti, hogy mindössze 12 hónap alatt ez a „vakcina” önmagában meghaladja az elmúlt 20 év összes többi oltástól eredő halálozást.

https://dailyexpose.uk/2022/01/18/uk-5-times-more-deaths-due-to-covid-vaccines-twitter/

Forrás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük