A COVID “oltások” kudarcot vallottak

A COVID oltások kudarcot vallottak

Cikkében Alexander kiemeli azon tanulmányok hosszú listáját, amelyek szerint a COVID injekciók hatékonysága nem optimális, többek között a következőket:

The Lancet Infectious Diseases October 202110 – A teljesen “beoltott” egyének, akiknél áttörő fertőzés alakul ki, a vírusterhelés csúcsértéke hasonló a nem beoltott személyekéhez, és hatékonyan továbbítják a fertőzést a háztartásokban a nem beoltottak és a “beoltottak” számára egyaránt.

The Lancet Preprint11 – A teljes mértékben “beoltott” vietnami egészségügyi dolgozók, akik áttörést jelentő SARS-CoV-2 Delta fertőzésben szenvedtek, 251-szer nagyobb vírusterhelést mutattak, mint a korábbi törzsekkel fertőzött esetekben tapasztaltak. Úgy tűnik tehát, hogy az oltás nem véd a Delta törzzsel való fertőzés ellen.

A Riemersma et. al.12 2021. július 31-i medRxiv preprintje nem talált különbséget a vírusterhelésben a nem beoltott és a “teljesen beoltott” emberek között, akiknél áttöréses fertőzés alakult ki. Azt is megállapították, hogy a Delta-változat képes volt “részlegesen elmenekülni a poliklonális és monoklonális antitestek elől”.

Eurosurveillance gyorsközlemény, július 202113 – A Delta-változat kitörése egy finnországi kórházban azt sugallta, hogy az oltások kevéssé akadályozták meg a fertőzés terjedését, még a “beoltottak” körében is, és az arcmaszkok és egyéb védőfelszerelések rutinszerű használata ellenére.

Eurosurveillance gyorsközlemény, szeptember 202114 – A Delta-változat fertőzéseinek kirobbanása Izraelben, amikor a lakosság több mint 55%-a “teljesen be volt oltva”, szintén azt mutatta, hogy a COVID-oltások hatástalanok voltak ezzel a változattal szemben. A fertőzés még azok között is terjedt, akik teljesen be voltak oltva ÉS sebészeti maszkot viseltek.

The Lancet Preprint, október 202115 – Ez a svéd tanulmány azt találta, hogy a Pfizer injekció hatékonysága fokozatosan csökkent a 15-30. napon az injekciót követő 89%-ról a 181. naptól kezdve 42%-ra. A 211. naptól kezdve nem volt érzékelhető a fertőzés elleni védelem. A Moderna injekciója valamivel jobban teljesített, a 181. naptól 59%-ra csökkent. Az AstraZeneca injekciója a kezdetektől fogva alacsonyabb védelmet nyújtott, mint a Pfizer és a Moderna, és gyorsabban csökkent, a 121. napra elérve a nullát.

BioRxiv szeptember 202116 – Hat hónappal a második Pfizer-oltás után az antitestválaszok és a T-sejtes immunitás az eredeti vírus és az ismert változatok ellen jelentősen csökkent, sok esetben elérte a nem kimutatható szintet.

Journal of Infection augusztus 202117 – Amikor a Delta-változat volt a fertőzés oka, a semlegesítő antitesteknek csökkent az affinitása a tüskefehérjéhez, míg a fertőzést rontó antitesteknek megnőtt az affinitása.

The Lancet Infectious Diseases november 202118 – Az igazoltan súlyos vagy kritikus állapotú COVID-19 vírussal kórházba került betegek 26%-a “teljesen be volt oltva”; 46%-uknak pozitív volt a COVID-tesztje, de tünetmentes volt, 7%-uknak enyhe, 20%-uknak pedig közepesen súlyos fertőzése volt. Tehát azok közül, akiknél a fertőzés tünetei jelentkeztek, a többség súlyos vagy kritikus betegségben kötött ki.

medRxiv August 202119 – A korábbi SARS-CoV-2 fertőzéssel nem rendelkezőknél, akik megkapták a Pfizer oltást, 5,96-szorosára nőtt az áttörő fertőzés kockázata, és 7,13-szorosára a tüneteket mutató megbetegedés kockázata, a természetes immunitással rendelkezőkhöz képest.

A COVID-19 injekciók elősegíthetik az ADE-t?
A 2020-as év folyamán számos közzétett tanulmány rámutatott az antitest-függő fokozódás (ADE) kockázatára a COVID injekciókat követően. Egy 2020. október 28-i tanulmány például kiemelte, hogy: 20

“… a hagyományos megközelítéssel kifejlesztett, tapasztalati úton kifejlesztett vakcinák (amelyek a koronavírus nem módosított vagy minimálisan módosított vírustüskéjéből állnak a neutralizáló antitestek kiváltása érdekében), akár fehérjéből, vírusvektorból, DNS-ből vagy RNS-ből állnak, és függetlenül a beadási módszertől, súlyosbíthatják a COVID-19 betegséget az antitest-függő fokozás (ADE) révén.””

Bár még nem láttunk meggyőző bizonyítékot az ADE-re, vannak jelek, amelyek ebbe az irányba mutatnak. Húsz évnyi kutatás bizonyította, hogy a koronavírusok elleni vakcina előállítása kockázatos.21 Valójában a legtöbb korábbi koronavírus elleni vakcinakísérlet – a súlyos akut légzőszervi szindrómás koronavírus (SARS-CoV), a közel-keleti légzőszervi szindrómás koronavírus (MERS-CoV), a légúti szinciális vírus (RSV) és hasonló vírusok esetében – ADE-t váltott ki. 22,23,24,25,26,27

Ez azt jelenti, hogy ahelyett, hogy a vakcina erősítené az immunitást a fertőzéssel szemben, a vakcina valójában fokozza a vírus azon képességét, hogy bejusson a sejtjeinkbe és megfertőzze azokat, ami súlyosabb betegséget eredményez, mintha nem kaptunk volna védőoltást.28 A 2003-as “Antibody-Dependent Enhancement of Virus Infection and Disease” című áttekintő tanulmány ezt így magyarázza:29

“Általánosságban a vírus-specifikus antitesteket vírusellenesnek tekintik, és számos módon fontos szerepet játszanak a vírusfertőzések ellenőrzésében. Bizonyos esetekben azonban a specifikus antitestek jelenléte a vírus számára előnyös lehet. Ezt a tevékenységet a vírusfertőzés antitestfüggő fokozásának (ADE) nevezik.

A vírusfertőzés ADE-je olyan jelenség, amelyben a vírus-specifikus antitestek az Fc- és/vagy komplementreceptorokkal való kölcsönhatás révén fokozzák a vírus bejutását, és bizonyos esetekben a vírus szaporodását a monocitákba/macrofágokba és a granulocitasejtekbe.

Ezt a jelenséget in vitro és in vivo számos közegészségügyi és állatgyógyászati jelentőségű víruscsaládot és nemzetséget képviselő vírus esetében jelentették.

E vírusok közös jellemzői közé tartozik a makrofágokban történő preferenciális szaporodás, a perzisztencia kialakulásának képessége és az antigéndiverzitás. Néhány vírus esetében a fertőzés ADE-je nagy aggodalomra ad okot a betegség vakcinázással történő megfékezése szempontjából.”

A 2014-es tanulmány,30 “Antibody-Dependent SARS Coronavirus Infection Is Mediated by Antibodies Against Spike Proteins” (Az antitest-függő SARS-koronavírus-fertőzés a tüskefehérjék elleni antitestek által közvetített), arra a következtetésre jutott, hogy a SARS-CoV tüskefehérjék ellen létrehozott monoklonális antitestek valóban elősegítették a fertőzést, és hogy összességében “a SARS-CoV tüskefehérjék elleni antitestek ADE-hatásokat válthatnak ki”, ezáltal “kérdéseket vet fel egy lehetséges SARS-CoV-vakcinával kapcsolatban”.

Eddig az Omicron összes esete viszonylag enyhe volt, de ha kiderülne, hogy a teljesen “beoltott” embereknél súlyos betegség alakul ki, míg az oltatlanoknál nem, akkor ez arra utalna, hogy ADE van a háttérben.

SARS vakcina kimutatottan ADE-t okozhat
Egy érdekes 2012-es tanulmány31 , amelynek sokatmondó címe: “Immunizáció SARS-koronavírus vakcinákkal tüdőimmunopatológiához vezet a SARS-vírussal való találkozáskor”, azt mutatja be, amitől most sok kutató tart, nevezetesen, hogy a COVID-19 vakcinák végül hajlamosabbá tehetik az embereket a súlyos SARS-CoV-2 fertőzésre.

A tanulmány áttekinti azokat a kísérleteket, amelyek azt mutatják, hogy a különböző SARS-vakcinákkal való immunizálás a SARS-vírussal való megfertőzés után tüdőimmun-patológiát eredményezett. Amint azt a szerzők megjegyzik:32

“Az inaktivált teljes vírusvakcinák, akár formalinnal, akár béta-propiolaktonnal inaktiválták őket, akár aluminium adjuvánssal, akár anélkül adták be, Th2-típusú immunpathológiát mutattak a tüdőben a fertőzést követően.

Mint jeleztük, két tanulmány az immunpatológiát a vakcinában lévő N fehérje jelenlétének tulajdonította; mi azonban ugyanezt az immunpatológiai reakciót találtuk a csak S fehérje vakcinát kapott állatokban, bár kisebb intenzitásúnak tűnt.

Így a vakcinázott állatok megfertőzésekor Th2-típusú immunpathológiai reakció lépett fel négy állattípusból háromban (hörcsögökben nem), köztük két különböző beltenyésztett egértörzsben, négy különböző típusú SARS-CoV-vakcinával, alumínium adjuvánssal és anélkül. Olyan inaktivált vakcinakészítményről, amely egerekben, görényekben és főemlősökben nem váltja ki ezt az eredményt, nem számoltak be.

Ez a komplex tapasztalat aggodalomra ad okot a SARS-CoV-vakcinákkal embereken végzett kísérletek tekintetében. A SARS-koronavírus elleni vakcinákkal végzett klinikai kísérletek a jelentések szerint antitestválaszt váltottak ki és “biztonságosnak” bizonyultak. A biztonságosságra vonatkozó bizonyítékok azonban rövid megfigyelési időszakra vonatkoznak.

A jelen jelentésből adódó aggodalom a SARS-CoV fertőzéssel való expozíció esetén a vakcinázott egyéneknél fellépő immunpatológiai reakcióra vonatkozik, amely a SARS elleni vakcina kifejlesztésének alapja.

További biztonsági aggályok a SARS-CoV antigénvariánsai elleni hatékonysággal és biztonságossággal, valamint a más, különösen a 2-es típusú koronavírusoknak kitett oltott személyek biztonságosságával kapcsolatosak.”

Magasabb oltási arányok, magasabb fertőzési arányok
Az egyik tendencia, amely az ADE-re utalhat, az a tény, hogy a magasabb oltási arányú területeken magasabb a fertőzési arány. Ha az oltások megelőznék a fertőzést, akkor ez éppen ellenkezőleg lenne. Az írországi Waterford körzetben például 99,7%-os az oltási arány, ami a legmagasabb az országban, de itt a legmagasabb a napi COVID esetszám is.33

És valamilyen oknál fogva az amerikai COVID halálozási arány 2021-ben magasabb, mint 2020-ban,34 az oltások bevezetése előtt, tehát nyilvánvalóan nem segítik a dolgokat. Amint azt Alexander a Brownstone cikkében megjegyezte:35

“[A] kormányok két hétig kérték, hogy lapítsuk ki a görbét, hogy segítsük a kórházak felkészülését, hogy gondozni tudják a hullámokat és más, nem COVID-os megbetegedéseket. Mi, mint társadalom, két hetet adtunk a kormányainknak, nem pedig 21 hónapot.

Nem gondoskodtak a nem-COVID betegségekről, és mi bezártuk az egészségeseket és a gyógyultakat (a gyerekeket és a fiatal és középkorú egészséges személyeket), miközben nem védtük megfelelően a sebezhető és magas kockázatú személyeket, például az időseket … Ez a kudarc a közegészségügyi üzeneteken és a kormányzaton múlott.

Továbbá, mit tettek az amerikai, kanadai, brit, ausztrál stb. kormányok a kórházakra, egyéni védőfelszerelésekre (PPE) stb. szánt adópénzekkel? A kórházaknak mostanra fel kellett volna készülniük. A kormányok hibáztak! Nem az emberek. A munkacsoportok vallottak kudarcot, nem az emberek.”

A maszkok nem működnek. A lezárások nem működnek. A kisvállalkozások és iskolák bezárása nem működik. A COVID felvételek nem működnek. Az Omicron megjelenésével a kormányok mégis újra bevezetik ugyanazokat az ellenintézkedéseket, amelyek az elmúlt két évben nem működtek.

Az őrület az, ha ugyanazt a dolgot újra és újra megcsináljuk, és közben más eredményt várunk. Mégis ez az, amit manapság “tudománynak” neveznek. A válasz erre az őrületre a tömeges engedetlenség. Békésen el kell utasítanunk ezeket a teljesen tudománytalan és káros “gyógymódokat”.

Források:

Megjelent: