A covid-osztályon dolgozó főorvos asszony szembemegy a hivatalos hazugságáradattal

A covid-osztályon dolgozó főorvos asszony szembemegy a hivatalos hazugságáradattal: a “harmadik hullámot” maguk az oltások okozták!

Dr. Oana Mihaela Secară (fotón középen )  leleplezi az oltáspropaganda hazugságait és felfedi az igazságot: Az oltás a vírus terjedéséhez vezet. A természetes, immunitás jobban megvédi az embereket. A vakcina útlevél pedig orvosi alapok nélküli aberráció.

Nyilvánosságra lépett a covid terjedésével és az oltásokról alkotott szakmai véleményével és megfigyeléseivel az a főorvosasszzony, aki a covid osztályon hónapok óta kezeli a bekerült betegeket, tanulmányozta a betegség lefolyását és elege van az orvostudományt lenullázó propagandisztikus hazugságokból.

Az oltás után csaknem 20 napig az emberek könnyebben elkapják a covidot  az immunrendszer legyengítése miatt, amit a vakcina vált ki.  – nyilatkozta Oana Mihaela Secară főorvos, akit olvasóink előző cikkeinkből már megismerhettek.

A doktornőt igazán nem vádolhatja senki azzal, hogy „konteós laposföldhívő”, ahogy a covid-agitátorok azonnal lehurrogják azokat, akik az orvostudományra és a józanészre alapozva megkérdőjelezik a kormányszinten terjesztett covid-hazugságokat.

Secară főorvos-asszony az alábbiakat nyilatkozta, melyekből egyértelműen kiderül, hogy az úgynevezett „harmadik hullámot” bizony a nagy oltáskampány okozta.

„A szervezet az oltást követően antitestek termelésére kényszerül, így a védőoltás pillanatától kezdve a szervezet egy ideig nagyon kiszolgáltatottá válik a vírussal szemben, fogékonnyá válik a fertőzésre, így az oltottak gyorsabban megfertőződnek és továbbterjesztik a Covidot” – nyilatkozta Dr. Oana Mihaela Secară orvos, az Onești Kórház ATI intenzív terápiás részlegének főorvosa, aki hónapok óta kezel covidos betegeket és figyeli a virózis hatását a szervezetre.

” Gyanúsnak tűnt számomra, hogy minden olyan országban, amely masszívan, azaz hirtelen tömegesen alkalmazta a Covid vakcinát az esetek száma hirtelen és igen gyorsan növekedni kezdett. A jelenség tudományos magyarázata viszonylag egyszerű. Bármely immunológiai stressz egy szervezetre az immunitás egészének jelentős csökkenését idézi elő. Például a kanyaró esetében a betegség lezajlása és a beteg gyerek felépülése után a szülőknek azt javasolják, hogy 14-20 napig ne vigyék még gyermeküket közösségbe, mert ebben az időszakban a test kissé legyengült, és érintkezésbe kerülhet egy másik vírussal vagy más típusú fertőzéssel. Tehát a kanyarón átesett gyerek könnyebben kaphat el más betegséget, mert a szervezetét legyengítette, hogy megharcolt a kanyaró-vírussal. Az oltás után is  ez történik,  az immunrendszer sebezhetővé válik, mert szembe kell néznie a kihívással, amit maga az oltás vált ki belőle, amely az antitestek termelésére ösztönzi az immunrendszert. Ha ebben az időszakban találkozik a szervezet a Covid vírussal, az oltott személy sokkal nagyobb valószínűséggel megfertőződik, mint az oltás előtt. Általában ezért sem szabad egy  éppen zajló járvány alatt oltani a lakosságot, ezért sem oltunk influenza ellen sem, csak a várható influenza szezon előtt.

Az oltottak ugyanúgy terjesztik a vírust, mint a be nem oltottak, és akkor nagyobb csoportok, akiket egyszerre oltottak be, hirtelen bejutnak a közösségbe, és pont ők azok, akik jóval kiszolgáltatottabbak a Covidnak mint azok, akik természetes immunitását az oltás nem gyengítette le. Könnyebben elkapják a vírust, és tovább is terjesztik. Február 20. után észleltük az esetek számának gyorsabb növekedését, pontosan akkor, amikor az oltásokat elkezdték. A brit törzs nem lehet magyarázat, mert valójában nincs semmilyen  brit  mutáció, sőt semmilyen mutáció nincs, csak néhány antigén variáns van. A valóságban az új törzsek több fertőzési szezon után jelentkeznek csak.

A vírussal szembeni természetes immunitás sokkal erősebb mert összetettebb, mert sokkal nagyobb védettséget tud kialakítani. Mind a sejtes, mind az úgynevezett humorális mechanizmuson alapuló immunitás, erősebb tehát, mint az oltóanyagban található tüskefehérje antitesteken alapuló egyszerű immunitás – mondja Oana Mihaela Secară. (Humorális immunitás, az  immunrendszernek  az az alrendszere, amely nem sejtekhez kötötten (ld. celluláris immunitás), hanem közvetve, a sejtek által termelt ellenanyagokkal védekezik az idegenként felismert sejtek, antigének ellen.- szerk. megj. )

A doktornő úgy véli, a tömeges oltások segíthetik elő a különféle vírus mutációk megjelenését, ugyanakkor  úgy véli, valóban van egy kis réteg, akiknek szükséges az oltás, mert valamilyen okból ( kor, meglevő betegségek) saját immunitásuk nem tud harcolni semmilyen fertőzéssel.

A doktornő szerint a sokat emlegetett vakcina-útlevél pedig egyszerűen egy aberráció, aminek semmilyen orvosi alapja nem lehet, mindaddig, míg a beoltott és a be nem oltott személy pont úgy terjeszthet egy vírust. Erre egyszerű és mindenki által ismert példa az influenza elleni oltás. Ez sem jelenti azt, hogy aki egyik szezonban be lesz oltva grippe ellen, az soha többé nem kap el grippét. Márpedig a covid vírus és az influenza vírus nagyon hasonló. Mindkettő összetett RNS vírus és légúti fertőzés útján terjed. “- összegezte Dr. Oana Mihaela Secară.

(Forrás: ActiveNews)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük