A Covid variánsokkal való fenyegés alkalmas a szabadság teljes elpusztítására

A rémhírterjesztés magas foka, hogy a szabadság elpusztítására irányuló félelemkampány részeként használják – az egyébként érdekes módon az oltáskampány kezdetétől nagyobb tempóra kapcsolt- un. Covid mutánsok terjedése. Hazánk egy kivételes oltások országa.

Nincsenek oltás sérültek, sem halottak. Miközben a világ egyre jobban figyel az oltásokkal összefügésbe hozott halálozások számára, kis hazánkban egy szó nem esik ilyesmiről. Minden rendben van az oltások veszélytelenek, biztonságosak. A jól lakott disznók (politikusaink),  és a halott emberek nem árulkodnak.

Valamelyik szakaszban rá kell jönnie, hogy minél többet enged és engedelmeskedik, annál többet kell engednie és engedelmeskednie. Valójában nincs vége annak, amit elvehetnek tőled, és annak a meggyőződésnek a fenntartása, hogy kormányod soha nem fog a végére érni  a paksamétáknak, s mindez napról napra veszélyesebbé válik.

A „közbiztonság” célegyenese egyre távolabb és távolabb kerül. A COVID-19 járvány során rendszeres időközönként  figyelmeztetés érkezett, hogy az eső még mindig esik, és hogy nem szabad feladnunk az őrhelyeket.

  • A BBC News jelentése szerint az álarc viselése és a társadalmi távolságtartás az Egyesült Királyságban „több évig” folytatódhat; A briteknek meg kell várniuk, amíg más nemzetek teljesen beoltják magukat, mielőtt visszatérhetnek a normális életérzéshez
  • Láthatóan minél többet enged és engedelmeskedik, annál többet kell engedni és engedelmeskedni.
2021. április 6. (Mercola) Bár a COVID-19-et már aligha nevezhetjük jelentős közegészségügyi fenyegetésnek, miután most elérte az endémiás státuszt (mint például a szezonális influenzát), a válságra rászoruló félelemkeltők, akiknek szükségük van erre a válságra, hogy folytassák a világgazdaság és a társadalmi struktúra nagy visszaállításának végrehajtását, nem hagyják annyiban. 2021. március közepén az MSNBC News-on a National Institutes of Health igazgatója, Dr. Francis Collins megdöbbenésének adott hangot a nyilvánosság függetlenségének megjelenítése miatt, mondván: “Istenem, Florida, maradj távol a rácsoktól maszk nélkül! Mit csinálsz? Oda akarsz kerülni ahová Európa jutott?

A SARS-CoV-2 egy új változatára hivatkozik, amely állítólag most “annyi problémát okoz” Európában. De vajon tényleg? Hogy világos legyen, ennek a vírusnak sok új változata lesz, ahogyan a szezonális influenza évről évre változik és fejlődik. A helyzet az, hogy mivel a vírusok egy populációban idővel mutálódnak, jóindulatúvá válnak.

Mutációk: “Sok hűhó a semmiről”

Mary Petrone, Ph.D. és Nathan Grubaugh, a Yale epidemiológiai és mikrobiális betegségek tanszékének adjunktusa szerint a CNN Health egyik márciusi cikkében :

„Egy nemrégiben megjelent tudományos cikk szerint a Covid-19 járványért felelős új koronavírus„ agresszívebb ”formává mutálódott. Ezért kell aggódnunk? Nem, és íme, miért…

A mutáció hatása a való életben árnyalt és általában ártalmatlan. A mutáció gondolatának használata a félelem felkeltésére káros, különösen egy olyan járvány közepette, mint a COVID-19 …

A vírus genetikai anyaga az RNS, nem pedig az emberhez hasonló DNS. Ellentétben az emberi DNS-sel, amikor a vírusok lemásolják genetikai anyagukat, az nem ellenőrzi le a munkáját. Mivel az RNS vírusok lényegében helyesírás-ellenőrzés nélkül működnek, gyakran hibáznak.

Ezek a „hibák” mutációk, és a vírusok gyorsan mutálódnak más szervezetekhez képest. Bár ez ijesztően hangozhat, a replikáció során elkövetett hibák általában olyan változásokat eredményeznek, amelyek semlegesek vagy akár károsak is az újonnan generált vírusra. A semleges mutációk, amelyek nem javítják és nem akadályozzák a vírusok túlélését, továbbra is keringhetnek anélkül, hogy észrevehető változások történnének az általuk megfertőzött emberekben.

A vírusokra káros mutációk kevésbé élnek túl, és természetes szelekcióval eliminálódnak. Szerencsére, amikor olyan mutációk fordulnak elő, amelyek elősegítik a vírus terjedését vagy a jobb túlélést, nem valószínű, hogy változást okoznának egy járvány során.

Az olyan vírusjellemzőket, mint a fertőzőképesség és a betegség súlyossága, több gén szabályozza, és ezek a gének mindegyike befolyásolhatja a vírus többféle terjedési képességét. Például egy súlyos tüneteket okozó vírus valószínűleg kevésbé terjed, ha a fertőzött emberek elég betegek ahhoz, hogy ágyban maradjanak.

Mint ilyenek, ezek a tulajdonságok olyanok, mint a Rubik-kocka tömbjei; az egyik jellemző változása megváltoztatja a másikat. Rendkívül alacsony annak az esélye, hogy a vírus, amely ezen a bonyolult kompromisszumos sorozaton keresztül navigál, súlyosbodjon a járvány rövid időtartama alatt. ”

A folyamatosan mozgó gólvonal 

A „közbiztonság” visszaállítása egyre távolabb és távolabb kerül. A COVID-19 járvány során rendszeres időközönként  figyelmeztetés érkezett, hogy az eső még mindig esik, és hogy nem szabad feladnunk az őrhelyeket.

Először a halálesetek száma okozta a riasztást. Most már tudjuk, hogy az úgynevezett COVID-19 halálozásokat valójában nem a vírus okozta, míg a téves epidemiológiai modellek halálok millióit jósolták, nehogy drasztikus intézkedéseket hozzanak.

Amint a  PCR-teszt  elindult, úgy tűnt, hogy az emelkedő „eset” terhelések megerősítik az ilyen súlyos előrejelzéseket, és széleskörű pánikot váltanak ki. 20/20 utólagosan rájövünk, hogy ezeknek a teszteknek a ciklusküszöbét olyan magasan határozták meg, hogy még egészséges, nem fertőzött és nem fertőző emberek is pozitívak voltak. (megj. hazánkban a laborok megkérdezésekor 40-45 ciklusértékeket vallottak be.)

Ez pedig lehetővé tette, hogy a tünetmentes terjedés mítosza gyökeret eresszen, és ez vált a félelem kiváltójává, és mindenki potenciális veszélyt jelentett és jelent ma is, függetlenül attól, hogy egészségesnek tűnik.

A felajánlott megoldás az volt, hogy mindenki mindenkor maszkot viseljen. Vagy kettőt. Vagy talán hármat?. Szerencsére még a szakértők is meghátráltak négy réteg javaslatától. Mégis kezdettől fogva tudtuk, a publikált tudomány alapján, hogy a maszkok nem működnek a vírusok ellen.

Mivel az „esetek” az egekbe szöktek a csalárd PCR-tesztekkel párhuzamosan, akkor azt mondták nekünk, hogy a legjobb dolog az, ha két hétre bezárunk mindent, hogy megakadályozzuk a kórházak túlterhelését. Maradjon otthon, mentse meg az életét, hagyja, hogy a vírus kihaljon.

De annak ellenére, hogy a kórházak a legtöbb területen továbbra is működőképesek maradtak, mivel az „esetek” (olvassuk el a hamis pozitív eredményeket) tovább nőttek, a kéthetes zárlat három, majd négy hétre vált. Bizonyos területeken a lezárások hónapokig húzódtak, mégsem láttuk a kívánt hatást a terhelésre. Ekkorra a kórházi kapacitás teljesen feledésbe merült.

Amint a  lezárások  folytatódtak és az emberek morogni kezdtek, a globális szervezetért (vagy pontosabban az átszervezésért) felelős „szakértők” figyelmeztették, hogy ez az új normális helyzet. Maradj otthon. Szokj hozzá. Úgy tűnik, hogy a vírus nem megy sehova, így egyetlen reményünk egy oltás. Csak addig kell együtt tartanunk, és akkor újra biztonságban leszünk.

Sajnos a kenőcsben lévő legyek olcsó kezelések formájában jelentek meg, amelyek nagyon jól működtek, és a tudósok és az orvosok megosztották aggályaikat az új „oltóanyagok” miatt, amelyek valóban nem, és a lezárások közegészségügyi veszélyeivel.

A cenzúra – a világ valaha látottjától eltérően – elindult, és az oltástagadók lettek az új ellenségek – még azoknál a bosszantó, tünetmentes egészséges embereknél is jobban, amelyek nem hajlandók maszkot viselni.

Valamit tenni kellett a szabad gondolkodókkal és a kérdésfelvetőkkel kapcsolatban, és így a gól vonalat ismét elmozgatták. Az egész világnak, mind a 7 plusz milliárd embernek be kell oltódnia, különben mindannyian rá faragunk. Így az emberek egymás felé fordulnak és kényszerítik egymást, hogy eleget tegyenek és megállítsák a kérdezősködőket.

És így folytatódik. Az ég még nem zuhant le, de megígérték, hogy ha nem engedelmeskedünk, biztosan fog. Bármelyik nap. Csak idő kérdése. Engedelmeskedj, és a szakértők gondoskodnak róla, hogy túléljük az elkerülhetetlen pandemoniumot. Most, vakcina útlevelek kerülnek bevezetésre, és mind a magánvállalatok és az egész nemzet fontolgatja, hogy korlátozza minden értelemben a normalitás, hogy beoltott csak. Még nem unod már, hogy a kapufát üldözöd?
A bábjáték folytatódik….

Bővebben az eredeti nyelven: https://www.lifesitenews.com

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük