A fantom vírus, keressük de nem találjuk

 

Szerzők:Konstantin DemeterTorsten EngelbrechtStefano Scoglio

Létezik az, hogy zörög a haraszt, és mégsem fúj a szél? Igen, de csak akkor, ha közelebbről megnézzük, és kiderül, hogy nem szél, hanem ventillátorok milliárdjai fújják. Mindenesetre úgy tűnik, sem a Robert Koch Intézet, sem egyéb országok egészségügyi hatóságai nem tudják prezentálni a végső bizonyítékot, hogy a SARS-CoV-2 nevű új vírus csakugyan itt grasszál közöttünk, az ismert módokon fertőz, és az ugyancsak ismert tesztmódszerekkel kimutatható. Ez önmagában megmutatja, milyen felelőtlen hisztériakeltés ennek a vírusnak a mutációiról beszélni, és milyen értéktelenek az úgynevezett vírustesztek.

A SARS-COV-2 vírus izolálására és teljes tisztítására vonatkozó kérdésünkre a Robert Koch Intézet részéről Michael Laue így válaszol: „Nem ismert számomra olyan tanulmány, amely az izolált és megtisztított SARS-CoV-2 vírust írja le[1]. Több mint figyelemreméltó állásfoglalás, főleg, hogy Laue hozzáfűzi: “Biztos abban, hogy a sejtkultúrában szaporított vírust bizonyos tesztek számára teljesen megtisztítják.” Kijelentésével ugyanis megerősíti, milyen fontos a teljes részecsketisztítás a vírus detektálásához. De egy ilyen tisztítást még senki soha nem végzett el.

Az RKI ‘Speciális Fény- és Elektronmikroszkópia Osztályát’ vezető Laue beismerése[2] egybevág azokkal a nyilatkozatokkal, amelyeket
„COVID-19 PCR-Tests Are Scientifically Meaningless” [A COVID-19 PCR-tesztek tudományosan értéktelenek][3] c. írásunkban tettünk közzé az OffGuardian 2020 június 27-i számában, és amely németül a Rubikon-nál 2020. július 4-én jelent meg.[4] Ebben világviszonylatban először mutattuk be, miért értéktelenek a PCR-tesztek a SARS-CoV-2 kimutatására.

Elemzésünk egyik lényeges pontja az volt, hogy a tanulmányok szerzői, akik azt állították, hogy bebizonyították, hogy a SARS-CoV-2 egy új és potenciálisan halálos vírus, alaptalanul állították, hogy izolálták a vírust. A tanulmányok nem írják le a vírus izolálását és komplett tisztítását.

Ezt támasztották alá a válaszok, amelyeket a szóban forgó tanulmányok szerzőitől kaptunk, és amelyeket táblázatos formában közzétettünk. Ott szerepel a kínai Na Zhu és csoportjának tanulmánya, amely a legjelentősebbnek mondható a vírus állítólagos létezésével összefüggésben, és amely az egyik legfontosabb szaklapban, a New England Journal of Medicine-ben jelent meg 2020. február 5-én.[5] Időközben egy másik — ausztráliai — kutatócsoport is beismerte, hogy a részecskéket nem vetették alá „purification”-nek (tisztításnak).[6] [7]

Bővebben az alábbi linkre kattintva olvasható a teljes tartalom

SARS-CoV-2-vírus: Keressük, de nem találjuk

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük