A francia gyógyszerértékelő központ arra a következtetésre jutott, hogy “mind a 4 COVID vakcinát fel kell függeszteni

“A francia gyógyszerértékelő központ arra a következtetésre jutott, hogy “mind a 4 COVID vakcinát fel kell függeszteni”

A Center Territorial d’Information Pharmaceutique d’Avis (francia rövidítésével a CTIAP) arra a következtetésre jutott, hogy a Franciaországban alkalmazott négy oltóanyag egyike sem biztonságos vagy hatékony. Mindannyian sürgősségi engedélyt kaptak elégtelen klinikai bizonyítékkal, ezért azonnali felfüggesztését követelték.
A CTIAP, amely a nyugat-franciaországi Cholet állami kórházhoz kapcsolódik, nemrégiben jelentést tett közzé, amely azt mutatja, hogy a CCP vírusok ellen alkalmazott vakcinákon nem végeztek elegendő klinikai vizsgálatot. Emellett a hatóanyagok minősége, a „segédanyagok – amelyek közül néhány új – és a gyártási folyamatok hiányosak.
Dr. Catherine Frade vezeti a kutatócsoportot, egy neves gyógyszerészt, aki az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) által közölt nyilvános adatokon dolgozott a Pfizer, a Moderna, az AstraZeneca és a Janssen (Johnson & Johnson) injekcióival kapcsolatban.
A jelentésben közzétett első figyelmeztetés az, hogy ezek a termékek csak ideiglenes forgalomba hozatali engedéllyel (MA) rendelkeznek. Ezenkívül mindannyian további tanulmányokat végeznek 2024-ig, ami szinte lehetetlenné teszi azok befejezését, tekintettel az oltóanyagok gyorsított elosztási módjára.
Ezzel kapcsolatban a CTIAP arra figyelmeztet, hogy az összes vakcinát azelőtt kezdték forgalomba hozni és aktívan alkalmazni, hogy a „hatóanyag és a késztermék minőségi vizsgálata” megtörtént volna: Az összes gyártó laboratóriumnak jövőbeli határideje van az ezzel kapcsolatos tanulmányok benyújtására. Annak ellenére, hogy tudták, hogy mire benyújtják őket, a világ lakosságának nagy része már oltást kap.
A jelentés nem utal arra, hogy az oltások veszélyesek, de a jelenlegi ismeretek nem eléggé érvényesek hatékonyságuk és / vagy biztonságosságuk bizonyításához.
A vakcinákat laboratóriumi vizsgálatok közepette kezdték gyártani és alkalmazni, ami azt jelenti, hogy az eredmények következő néhány hónapban történő megváltoztatása érvénytelenítheti a korábbi kísérleteket, mivel még mindig a kutatás és az adaptáció időszakában vannak.
A jelentés érdekes párhuzamot von az oltóanyaggyártás és az autógyártás között. Megkérdezi, elképzelhetőnek lennénk-e elképzelhetőnek egy új autó gyártósorának beindítása és forgalomba hozatala anélkül, hogy elvégeznénk az egyes alkatrészekre és motorokra vonatkozó minőségi tanulmányokat, beleértve a biztonsággal kapcsolatos alkatrészeket, például fékeket és elektromos rendszereket.
A logikus válasz nem, akkor miért tennénk ezt oltásokkal, olyan anyaggal, amelyet közvetlenül a világ minden emberének testébe kell beoltani?
A jelentés a következtetést vonja le: „A körültekintés még azt is előírná, hogy minden olyan országban, ahol ezeket a COVID-19 (CCP vírus) elleni vakcinákat forgalomba hozták, az összes így felszabadított tételt azonnal vissza kell vonni; és hogy ezeket az engedélyeket, amelyeket megkaptak, sürgősen fel kell függeszteni, vagy akár törölni kell, további értesítésig. ”
Forrás: https://thebl.tv/politics/french-drug-evaluation-center-concludes-all-4-covid-vaccines-should-be-discontinued.html

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük