A Grafén-oxid működése, ha a szervezetbe jut.

Egy tudóst meggyilkoltak, mert igazat mondott arról, hogyan fecskendeznek belénk borotvapengét

Lásd és terjeszd ezt a videót. Európa első számú nanografén szakértője, Dr. Andreas Noack (mostanra meghalt/elhantolták?):
Video: Egy tudóst meggyilkoltak, mert igazat mondott arról, hogyan fecskendeznek belénk borotvapengét

A grafén-oxid vagy inkább grafén-hidroxid úgy működik, mint a borotvapengék nano méretben a testünkben: hosszú, éles tárgyak, a véráramba kerülhetnek, és sebeket ejtenek a hámban (az erek bélése), kémiailag nem mutatható ki, mert ugyanazokból a kémiai elemekből áll, mint amik már a testünkben vannak (szén, oxigén, hidrogén). A fizikai szerkezet (architektúra) az, ami a veszélyes hatást, az erőt és a tartósságot adja. Szinte lehetetlen lebontani. Ez nem a klasszikus kémiai értelemben vett birtoklás…
Erősen elektromosan vezető, így biztosan antennaként működik a testben. A 2000-es években az elektronikai ipar nagy összegeket fektetett a grafén kifejlesztésébe, hogy helyettesítse a szilícium chipeket.

Tudományosan lehetséges spin indukálása ezeken a borotvapengéken, az RF-mező körkörös polarizációjának létrehozásával.  (Gondoljunk egy macskára, amelyet ráveszünk, hogy körbe-körbe szaladgáljon egy lézermutató pontot kergetve).
Az 5G milliméterhullámú antennatáblák képeit megnézve láthatjuk, hogy 2 polarizációt vezettek be.
https://www.rfwireless-world.com/Vendors/5G-Massive-MIMO-Antenna-Array-manufacturers.html

Ezért az 5G polarizációs irányváltozásokat fog bevezetni az RF mezőben mind a mágneses, mind az elektromos mező polarizációjában.
A 2 polarizációval körkörös mezők jönnek létre, valószínűleg az adattartalomtól és a modulációtól függően.
A grafénhidroxid elektromosan töltött, továbbá az RF-mezők indukciója töltéseket hoz létre, ezért a mágneses és elektromos mezők, de a grafénre ható erők az EMF-mezővel változnak.

A fenti oldalon az is látható, hogy a Nokia antennája 74,8 dBm EIRP teljesítményű adásra képes, ami 30.000 wattos antennahatásnak felel meg, amely minden irányba sugároz. Ez felháborítóan nagy egyenértékű teljesítmény egy ilyen viszonylag kis méretű dobozban, ráadásul a 2,6 GHz-es sávban!!!. A milliméterhullámú antennák képesek ezt a teljesítményt egy olyan csomagban szállítani, amely minden dimenzióban 10-20-szor kisebb (azaz 100-400-szor kisebb felületű), vagy még nagyobb EIRP teljesítményt tudnak küldeni, mivel az energia sokkal több antennaelemmel összpontosítható 128-256 antenna nem ritka.

Egyéb hatások nagy károkat okoznak:
-A brillouin prekurzorok mélyen behatolnak a testbe. Egyes tudósok meglepetésére a milliméteres hullámok esetében is.
https://scientists4wiredtech.com/what-are-4g-5g/brillouin-precursors/

A vivőhullám(milliméteres hullám) egyre jobban kiszűrődik, minél mélyebbre a behatolási mélység, de az “információtartalmú” hullám mágneses komponense mélyen a testben folytatódik, ami már dominánsabb, mint maga a vivőhullám.

A “halál ezer papírvágás által” most már
“Halál egy trillió nano vágás által”

A hatóságok “közel valós időben” akarják nyomon követni az oltások okozta károkat: lásd a 17. oldalon a
archive.org
című jelentésben.