A gyilkosság az a bűn, amely nem avul el soha

Sokszor olvastam már a vakcinák fejlesztésére használt HEK-293 abortál magzati sejtcellák sejtvonalak, egy 1970-es években abortált csecsemőből származik Ezért azt állítják, hogy ez már nem lehet bioetikai kérdés. A tisztánlátás kedvéért hozzá kell tenni, hogy ezt több száz magzatgyilkosság előzte meg a 293 szám is erre utal.

Hogyan működik?

2021. február 19. ( LifeSiteNews ) – A különféle vakcinák, köztük számos COVID vakcina előállításához vagy teszteléséhez használt abortált csecsemőkből származó sejtvonalak valószínűleg életben elvetélt csecsemőktől származnak, és az általános  orvosi gyakorlat szerint hűtőszekrénybe helyezték, miközben még mindig ott éltek, ahol a feldarabolásra vártak, mielőtt a szerveiket linyerhették volna – állapította meg egy kutató.

Pamela Acker biológus, aki biológiai mesterképzéssel rendelkezik az Amerikai Katolikus Egyetemen, és nemrégiben írt egy könyvet, amelynek címe : Oltás: Katolikus perspektíva , elmondta, mit mond az irodalom arról, hogyan vetették el a csecsemőket, hogy számos vakcinában használható sejtvonalakat kapjanak .

„Az ilyen módon végzett abortuszok számát az orvosi szakirodalomban „ hasi méheltávolításnak ”nevezték. Tehát egyes esetekben a nőket is sterilizálták közben “- mondta.

– Steril környezetet kellett fenntartaniuk, elkerülvén, hogy a szövet bármilyen idegen anyaggal, baktériummal, vírussal vagy ilyesmivel szennyeződjön. A csecsemőket – és egyes esetekben a méhet is – eltávolították a nőkből, és anélkül, hogy még a magzatburkot is átszúrták volna, közvetlenül a hűtőbe tették, ahol legfeljebb 24 órán át tartották.

– Tehát ezeket a csecsemőket szó szerint életben helyezték a hűtőbe, majd egy és 24 óra között tárolták őket, amíg fel nem darabolták őket. És ez ott van a tudományos irodalomban ”- mondta.

Acker február 19-i előadása során a LifeSiteNews által szervezett online konferencián „A COVID-19 leleplezése: oltások, megbízások és globális egészség ” címmel.

Erkölcsi konfliktus

Acker egy évtizeddel ezelőtt mintegy kilenc hónapot töltött egy laboratóriumban egy HIV-vakcina kifejlesztési projektjén, a The Bill & Melinda Gates Foundation támogatásával. Amikor csapata úgy döntött, hogy HEK-293 cellákat használ a projekthez, akkor kezdte megkérdőjelezni a saját részvételét.

– Ezen a ponton a legtöbb ember hallott ezekről (sejtvonalakról), mert kapcsolatban állnak a COVID oltásokkal, de én akkor még nem. Tehát megkérdeztem (kollégám), hogy mit jelent a „HEK”, és ő azt mondta nekem: „Emberi embrionális vese” – mondta Acker a LifeSite főszerkesztőjével, John-Henry Westennel a múlt hónapban adott interjúban .

Acker elmondta, hogy miután elolvasta Dr. Alvin Wong „ A HEK 293 etikája ” című cikkét, amely a Nemzeti Katolikus Bioetikai Negyedév 2006-os őszi számában jelent meg, sikerült elérnie bizonyos erkölcsi világosságot a kérdésben.

Wong, a szingapúri Nemzeti Egyetemi Rákkutató Intézet onkológusa és vezető tanácsadója, aki érdeklődik a bioetika iránt, írásában azt írta, hogy annak bizonyítéka miatt, hogy a sejteket „egy szándékosan kiváltott abortusz embriójából nyerték”, „erkölcsi kötelesség van”. minden kutató részéről, hogy hagyja abba a sejtvonal használatát. ”

„Ennek az erkölcsi kötelességnek különösen egyértelműnek kell lennie a katolikus kutatók és intézmények számára. Még akkor is, ha rendkívül nehéz lehet a folyamatban lévő kísérleteket leállítani vagy módosítani, a sejtvonal használatának azonnali leállítása a helyes és igazságos teendő ”- tette hozzá Wong.

Acker elmondta, hogy amikor „aggodalmamnak adott hangot elsődleges nyomozómnak, akkor véget ért a karrierem a laboratóriumában”.

A kislány a HEK-293 mögött

Acker január 12-i interjúja során elmagyarázta Westennek a HEK 293 betűk és számok mögött rejlő sejtvonal jelentését, amelyet Dr. Frank Graham fejlesztett ki Hollandiában 1973-ban.

„A HEK az emberi embrionális vesét jelenti. De 293 a 293. kísérletet jelenti, amelyet ez a kutató végzett a sejtvonalak fejlesztése érdekében. ”

A vesét vett egy „teljesen normális” preborn lány megszakítva 1972-ben, aki szerint Alex van der Eb, az orvos vezeti a csapatot, hogy fejlesszék a sejtvonal volt „semmi baj” vele.

Acker akkor Westennek azt mondta, hogy valószínűleg több abortusz áll a sejtvonal végső fejlődése mögött, mivel „293 kísérlethez jóval több abortuszra van szükség”.

“Valószínűleg százezer abortuszról beszélünk” – mondta akkor.

Graham azonban nemrégiben azt mondta Ian Jacksonnak, aki a HEK-293 sejtvonalon végzett kutatásokat folytatott, hogy csak egy magzatról van szó.

“A hollandiai Leideni Egyetemre érkezésem után laboratóriumi könyveket vezettem, amelyekben a kísérleteimet abban a sorrendben számoztam, ahogyan azokat 1970-től kezdve végeztem. E kísérletek egyike sem használta nagyon későn az emberi embrió vesesejtjeit (HEK). Leidenben (1973) végzett tanulmányaim során, amikor 2 (két!) kísérletet hajtottam végre, amelyek 1 (egy!) emberi mag vesesejtjeit használták fel. ”

„Mivel az abortusz akkoriban törvénytelen volt Hollandiában, kivéve az anya életének megmentését, mindig azt feltételeztem, hogy ez a magzat terápiás abortuszból származik. Az általam használt vesesejteket azonban már előkészítették és lefagyasztották, mielőtt még Leidenbe érkeztem. Következésképpen nem ismerem első kézből az egyetlen terhességmegszakítás körülményeit. A két kísérlet közül a második, amelyet ezekkel a HEK sejtekkel végeztem, a 293. kísérlet volt, és azonos nevű sejtvonalat eredményezett. A lényeg az, hogy a 293 sejtvonal egyetlen magzatból származó sejtekből származott ”- mondta Graham Jacksonnak, aki továbbította az orvos nyilatkozatát a LifeSite-nek.

Acker a LifeSite-nek erről a jelentésről elmondta, hogy Graham kijelentése „legjobb esetben is félrevezető”.

„Dr. Plotkin megpróbált valami hasonlót mondani, hogy az oltások létrehozásában részt vevő sejtvonalak csak két abortuszból származnak. De ez figyelmen kívül hagyja a többi 74 babát, amelyek részei voltak az általa végzett kutatásnak. Az irodalomban közzétették, hogy más HEK és HER (emberi embrionális retina) sejtvonalakat Frank Grahamnek tulajdonítanak. Tehát kutatásai határozottan több abortuszt is magukban foglaltak.

„Egy sejtvonal kifejlesztésekor általában egyetlen egyed szövetmintájának felhasználásával állítják elő, hacsak nem hibrid sejtvonalról van szó. Tehát egyrészt műszakilag helyes azt mondani, hogy a sejtvonalat egy elvetélt baba felhasználásával fejlesztették ki. Ez azonban nem pontos ábrázolása annak, hogy valójában hány életet áldoztak fel az abortált magzati sejtvonal kifejlesztésének teljes folyamatában “- folytatta.

“Ha Graham nemcsak a magzati sejtvonalakon dolgozott a Leideni Egyetemen töltött ideje alatt, akkor lehet, hogy nem száz abortuszról volt szó” – tette hozzá a nő. ”

Acker rámutatott, hogy minden jel arra utal, hogy a sejtek „elektromosan elvetélt” babától származnak.

“Különösen az a tény, hogy a sejteket a fagyasztóban tárolták, további hitelt nyújt annak a következtetésnek, hogy a HEK-293 egy elektromosan elvetélt magzatból származik” – mondta.

„A HEK-293 sikere és hosszú élettartama azt sugallja, hogy a minta figyelemre méltóan alkalmas volt tenyésztésre, és aki tanulmányozta a sejtelméletet, tudnia kell, hogy nem lehet élő sejtkultúrát levezetni a már elhalt szövetből. Az elhalt szövetből élő sejtvonal létrehozásának biológiai lehetetlensége, valamint az élő szövet spontán elvetélt magzatból történő megszerzésének gyakorlati és biológiai valószínűtlensége miatt sokkal valószínűbb, hogy a HEK-293 származású csecsemőt választva elvetették, és életben van a szövetkivonáskor ”- tette hozzá.

Acker idézte Dr. C. Ward Kischert, az Arizonai Egyetem Orvostudományi Főiskolájának embriológust és anatómia emeritus professzorát, aki a következőket állította az abortált magzati sejtvonalakhoz nyert sejtekkel kapcsolatban: „A sejtek 95% -ának fenntartása érdekében az élő szövetet meg kell őrizni az abortuszt követő 5 percen belül […] egy órán belül a sejtek tovább romlanak, használhatatlanná téve a mintát. ”

Acker elmondta, hogy ha a HEK-293 előállításához használt csecsemő „már halott volt (természetes vetélés révén), akkor a szövet bizonyosan nem lett volna hasznos Graham úr számára egy sejtvonal készítésében, miután azt tárolták. fagyasztó.

Spekulációja szerint a csecsemő HEK-293 előállításához használt szövetét valószínűleg a teljes magzat kivonásának műtéti módszerével szerezték be, amelyet gyakran C szakaszú abortusznak neveznek, amely magában foglalhatja a méh eltávolítását a élő baba még bent.

Acker idézte Dr. Thomas Weller és Dr. John Enders (többek között) 1952-es tanulmányát , akiket 1954-ben Nobel-díjjal tüntettek ki gyermekbénulás-kutatásukért, különféle szövetekben növekvő tenyészetekkel, ahol elmagyarázták, hogy az „emberi embrionális szövetek” kísérleteikhez kapták.

„Ezt az anyagot használták a legtöbb kísérletben. Steril óvintézkedésekkel állították elő a hasi hysterotomia idején terápiás javallatok céljából. 12-18 hetes terhességi embriókat használtak fel. Ritkán szöveteket nyertek halva született magzatokból, vagy koraszülöttekből boncoláskor … A vírus elhúzódó terjedésével kapcsolatos kísérletek során háromféle embrionális anyagot használtak: a bőr, a kötőszövet és az izom elemeit; bélszövet; agyszövet ”- állapították meg a kutatók.

„Az embrionális szöveteket a következő módon állítottuk elő. Amikor csak lehetséges, az embriót steril óvintézkedésekkel eltávolítottuk a magzacskóból , steril törülközőre helyeztük és 5 ° C-on tartottuk, amíg fel nem boncoltuk. ”(Félkövér hozzáadással).

Ezután Acker idézte Dr. Gonzalo Herranzt, a spanyol Navarrai Egyetem szövettani és általános embriológiai professzorát, aki leírta, hogyan kell abortuszokat végrehajtani a szennyezetlen magzati anyag megszerzéséhez Pietro Croce olasz tudós Vivisection vagy Science című könyvében először angol nyelven jelent meg 1991-ben.

“Az embriósejtek megszerzéséhez a spontán abortuszokból származó embriókat nem lehet felhasználni, és a hüvelyen keresztül végzett abortuszok révén sem: embriót mindkét esetben mikroorganizmusok szennyezik” – írta Herranz.

„A helyes módszer abból áll, hogy igénybe veszik a császármetszést vagy a méh eltávolítását . Csak így garantálható a bakteriológiai sterilitás. Mindkét esetben tehát az embriósejtek tenyésztéshez programozott abortuszt kell elfogadni, meg kell választani az embrió korát és még életben fel kell boncolni, hogy eltávolítsuk a tenyészközegbe helyezendő szöveteket. ”(Félkövér hozzáadással) – tette hozzá.

Acker megjegyezte: „A sejtvonal kifejlesztéséhez steril szövetkultúra fenntartásának szükségessége miatt ésszerűnek tűnik arra a következtetésre jutni, hogy a magzatból steril, nem macerált szövet előállításához – legalábbis – valamilyen előzetes elrendezésre volt szükség. használt HEK-293. Ennek legegyszerűbb és legbiztosabb módja a teljes magzat kivonásának műtéti módszere. ”

Acker megállapításai David Daleiden amerikai életpárti nyomozó megállapításaihoz kapcsolódnak, aki fedett nyomozást végzett a Tervezett Szülők részvételével a megszakított baba testrészek illegális betakarításában és kereskedelmében. Daleiden, aki 2015-ben kezdett videókat közzétenni a szúrási műveletéről, felfedte, hogy az egyesült államokbeli biotechnológiai vállalatok számos szervet szedtek le, köztük az elvetélt csecsemők „élő dobogó” szívét kutatás céljából (lásd itt , itt és itt ).

Több abortusz a különböző megszakított magzati sejtvonalak mögött

Acker a LifeSite-nek erről a jelentésről elmondta, hogy az abortált csecsemőkből származó, kutatási célokra és számos vakcina kifejlesztésére használt egyéb sejtvonalak kialakulása több száz abortuszt jelentett.

“Számos megszakított magzati sejtvonal és a jelenleg engedélyezett oltásokban használt összes megszakított magzati sejtvonal a többszörös abortuszt magában foglaló kísérletsorozat csúcspontja” – mondta. Acker a következő példákat sorolta fel:

  • A WI-38 sejtvonal (MMR és az övsömör vakcinákhozhasznált ) jött a 32 nd abortált magzat , használtak a kísérletsorozatban. Egyéb sejtvonalak, hogy kijött a Wistar Institute közé WI-26 (a 20 th abortált magzat) és WI-44 sejt (a 38 th abortált magzat ).
  • Az MRC-5 vonal (hepatitis A, kanyaró és övsömör elleni oltásoknál használják) öt abortuszt igényelt .
  • A WALVAX2, a legutóbbi abortált magzati sejtvonal, sorozatban a kilencedik abortált babától származik .
  • RA273, amely a vírus ellen használt rubeola vakcina, eredetileg a 27 th magzat . Azokat az anyákat, akik terhesség alatt fertőzöttek a rubeola vírussal, aktívan arra bíztatták, hogy vetessék el gyermekeiket. Ezután negyven további választható abortuszt végeztek a rubeola vírus miatt, bár az RA273 volt az a törzs, amely a végső vakcinakészítménybe került.

Acker elmondta, hogy a megszakított magzati sejtvonalak használata az orvosi kutatásban, bármilyen szinten „fokozza az abortusztatott csecsemők más típusú orvosi kutatásban való felhasználásának elfogadását”.

“Ez a probléma független a sejtvonal megszerzéséhez elvégzett abortuszok eredeti számától, és csak súlyosbíthatja a HEK-293-ból származó COVID vakcinák elfogadása révén” – tette hozzá.

„Új életpárti mozgalom”

Athanasius Schneider kazah püspök a mai oltáskonferencián tartott előadása során egy „új életpárti mozgalom” megalakulását szorgalmazta, amely elutasítja az abortált csecsemőktől ilyen vagy olyan módon nyert gyógyszereket vagy oltásokat.

Schneider elmondta, hogy eddig az életpárti mozgalomnak „nagy érdeme” volt abban, hogy egységes hangot emeljen az abortusz ellen. “De azt hiszem, most eljön egy új idő, egy új szakasz, egy új időszak az életpárti mozgalmak számára, hogy egyértelműen tiltakozzanak az abortusszal fertőzött gyógyszerek, a születendő testrészekkel való visszaélések ellen.”

Míg a Katolikus Egyház 2020-as irányelvei lehetővé teszik a katolikusok számára, hogy abortusztól beoltott oltásokat kapjanak, a püspök szerint a keresztények nem „egyszerűen beletörődhetnek” abba a ténybe, hogy a különféle gyógyszerek előállítása abortált csecsemők lemészárlásához kötődik .

“A születendő gyermekek vére Istenhez kiált a terhességmegszakítással megfertőzött oltásokból, a terhességmegszakítással megfertőzött gyógyszerekből” – mondta. “Ez a hang az egész világon sír, és fel kell ébrednünk.”

“Senki, aki igazán aggódik az élet védelme és az erkölcsi törvények iránt, nem hallgathat  …” – tette hozzá.

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük