A két fő kolompos elismeri, hogy a COVID-oltások nem úgy működnek, ahogy hirdetik

Fauci, Gates elismeri, hogy a COVID-oltások nem úgy működnek, ahogy hirdetik

Bill Gates és Dr. Anthony Fauci néhány nap különbséggel készített interjúkban elismerte, hogy a COVID-oltás nem hatékony, de mindketten azt javasolták, hogy a megoldás az, hogy több embernek adjunk több emlékeztetőt.

Dr. Anthony Fauci és Bill Gates drasztikusan megváltoztatta véleményét a COVID-oltás hatékonyságáról.

Két nemrégiben adott interjúban Dr. Anthony Fauci és Bill Gates, a világjárvány elleni gondolkodás vezetői drasztikusan megváltoztatták véleményüket a COVID vakcina hatékonyságáról – és újdonsült aggályaikat arra használták fel, hogy a lakosság számára az emlékeztető oltást szorgalmazzák.

A múlt héten a londoni Policy Exchange-ben Jeremy Huntnak adott interjújában Gates elismerte, amit sokan, köztük a Lancet is, már hónapok óta állítanak – hogy a vakcinák nem hatékonyak.

Gates, aki korábban “varázslatnak” nevezte az mRNS-vakcinák hatékonyságát, Huntnak azt mondta, hogy “új módszerre van szükségünk az oltásokhoz”.

Csak napokkal később Fauci hasonlóan vélekedett a New York Times podcastjában. Fauci szerint a COVID vakcina hatékonysága a fertőzés, a kórházi kezelés, sőt a halálozás ellen minden korcsoportban olyan mértékben csökken, hogy az emlékeztető adagok mindenki számára “nélkülözhetetlenné” válnak.

Fauci azt mondta: “Az oltás a legjobb, ha nem kapja meg az oltást: “Úgy gondolom, hogy az emlékeztető oltás a válaszlépésünk abszolút lényeges eleme lesz, nem bónusz, nem luxus, hanem a program abszolút lényeges része”.

Fauci szerint a hatóságok “minden korcsoportot érintő” oltáscsökkenést figyelnek meg.

A szélesebb körű emlékeztető program mellett érvelve a The Timesnak azt mondta, hogy a vakcinák “olyan mértékben fogynak, hogy egyre több embernél tapasztalható áttörő fertőzés, és egyre több olyan ember kerül kórházba, aki áttörő fertőzést kap”.

“A három oltás vagy az emlékeztető oltás megszerzése fontos tényezővé válik… Át kell alakítanunk a teljes oltásról alkotott elképzelésünket” – mondta a briteknek.

A mainstream média is ismeretlen számú további COVID oltásra készíti fel a közvéleményt. Vasárnap a Bloomberg jelentette: “Kiderülhet, hogy a ’emlékeztető’ kifejezés egy kicsit félrevezető, és hogy a maximális hatékonyságot biztosító oltások helyes száma még nem ismert”.

Ha Gates és Fauci összehangolták a COVID vakcina legújabb üzenetét, hogy a COVID vakcinák szélesebb körű elterjedéséhez szükséges hozzájárulást előállítsák emlékeztető programokon keresztül, nem ez lenne az első alkalom, hogy a két személy szorosan együttműködik a vakcinák terén.

Robert F. Kennedy, Jr. hamarosan megjelenő könyvében, a “The Real Anthony Fauci” címűben feltárja a “gondosan felépített Pharma-Fauci-Gates szövetséget”, és részletezi, hogy “Gates és Fauci a zárlat alatt szinte naponta kommunikáltak egymással, és gyakorlatilag minden, a COVID-19 ellenintézkedésekkel kapcsolatos döntést összehangoltak egymással”.

Hallgassa meg Gates legutóbbi üzenetét a COVID vakcina hatástalanságáról itt (időzítés: 28:00):