A Korona Igazsága pertársaság közleménye

2021. március. 08. este 19 órakor : Beszélgetés Vajda Attila jogvédővel,  a Magyar Polgári és Nemzeti Jogvédő Egyesület elnökével.

A KORONA IGAZSÁGA PERTÁRSASÁG

A Korona Igazsága civil összefogás – akik Magyar Polgári és Nemzeti Jogvédő Egyesület tagjai, pertársaságot alakítva lépéseket tett az alkotmányos és emberi jogaink helyreállítása érdekében !

Hisszük, és bízunk benne hogy “békés harcunkat” siker koronázza !

Egy éves küzdelem van nemzetünk mögött ,melynek során sem “párt”, sem “képviselő” nem állt mellénk, holott mi erre “szavaztunk” nekik bizalmat ! De a tengernyi szenvedés és méltánytalanság során, miközben  mostanra már életünkért, és szabadságunkért küzdünk, megtapasztaltuk, hogy csak magunkra számíthatunk !

Ezért mi, civilek, megtettük azt, amit kötelességünknek éreztünk, megkerestük, és megtaláltuk a kulcsát a szabadulásnak ! Pertársasággá alakulva ,és a békés, egyetlen lehetséges jogi utat választva megküzdünk a feladattal, hogy helyreállítsuk a jogállamiságot, visszanyerjük emberi jogainkat ,és normális életünket !

Tegyük ezt meg egy valódi összefogással, vessünk véget a „turáni átok”-ként rajtunk ülő megosztásnak ,és „pártoskodásnak „ rázzuk le a kényszert, a félelmet és a zsarnoki túlhatalmat most MI, –  saját akaratunkból és saját erőnkből!

Ezennel kijelentjük, hogy nem vagyunk tagjai egyetlen politikai pártnak vagy egyéb  mozgalomnak sem. Amit teszünk, a lelkiismeretünk diktálja. Nincs szándékunkban szembenállást szítani más mozgalmakkal,  szükség szerint velük párhuzamosan, vagy akár karöltve, akár közös megmozdulásokat is vállalva lépünk fel. Csoportunk elzárkózik más, hasonló jellegű közösségek bírálásától sértegetésétől, rágalmazásától, és akik ezt nem tartják be azoktól megválunk.

Célunk az élet védelem ésa szabadságjogok visszaállítása. Vessünk véget az esztelen intézkedéseknek, hogy minél több életet megmentsünk. Belátásra bírjuk a világ vezetőit, hogy a jelenlegi intézkedések ezzel együtt a kísérleti vakcinázás, nem más, mint a nemzetállamok tönkretétele, amellyel első körben ártatlanok ezreit ölnek meg, vagy teszik tönkre, olyan “vakcinákkal” amelyekre a gyártók nem vállaltak garanciát, hatásossága nem bizonyított, ezzel szemben hullanak az idős beteg emberek mindenhol a világon.

(lásd Izrael, ahol a népesség 60%-a megkapta A Pfizer oltásokat, ennek ellenére semmivel nem csökkent a napi megbetegedések száma, és nem hozta meg a nép számára sem, a z igért megváltást)

Utat  mutatva ezzel minden, szabad , és élhető országra vágyó népnek !

Kérjük a Jóisten áldását és hathatós segítségét nemzetünkre ,és jogainkért  vívott küzdelmünk sikerére !

„ Ha Isten velünk,- ki ellenünk ? „

Ebben a harcban utunk során a Magyar Polgári és Nemzeti Jogvédő Egyesület segít minket ,az itt

olvasható megállapodásunk szerint :

[wonderplugin_pdf src=”/megbizasi_megallapodas_web.pdf” width=”100%” height=”600px” style=”border:0;”]

………………………..

„ Korona Igazsága” civil összefogás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük