A koronavírus elleni teljes körű oltás után 5800 amerikai kapta el a COVID-19 vírust 74 halott

2021. április 19. (LifeSiteNews) – A koronavírus elleni teljes körű oltás után 5800 amerikai kapta el a COVID-19 vírust, és 74-en meghaltak – derül ki az Egyesült Államok Betegségellenőrzési és Megelőzési Központjának (CDC) jelentéséből.


Mintegy 78 millió amerikai már megkapta a Pfizer vagy a Moderna kísérleti mRNS-terápiáját, amelyet általában koronavírus elleni vakcinának neveznek, vagy a Johnson & Johnson termékének egyszeri beadását. Mindhárom “vakcinát” abortált magzati sejtvonalak felhasználásával állították elő.
A Wuhan koronavírussal való fertőzés 5800 oltás utáni esete, amelyet a CDC “áttöréses eseteknek” nevez, 400 kórházi kezelést és 74 halálesetet eredményezett. Az oltást követően megfertőződöttek mintegy 40 százaléka 60 év feletti volt, és az április 13-ig gyűjtött adatok szerint az általános többség, mintegy 65 százalékuk nő volt. A CDC adatai az áttöréses esetekről az oltás után 14 nappal fertőzötteket veszik számba, és nem tartalmazzák azokat, akik az oltást követő rövidebb időn belül kapják el a vírust.
A CDC közleménye az áttöréses fertőzésekről a michigani egészségügyi minisztérium jelentését követi, amely április elején jelentette be, hogy 246 michigani lakos fertőződött meg a vírussal annak ellenére, hogy teljes mértékben be volt oltva. A The Detroit News szerint az úgynevezett áttöréses eseteket az oltástól számított két hét múlva vagy annál később azonosították. A 246 azonosított közül 11-en kerültek kórházba, 3 65 év feletti személy pedig meghalt.
“A mai napig nem azonosítottak váratlan mintákat az esetek demográfiai vagy oltási jellemzőiben” – közölte a CDC a The Epoch Timesnak az “áttöréses” esetek megugrása kapcsán.
“A COVID-19 vakcina hatékony, és kritikus eszköz a világjárvány megfékezéséhez. Az összes rendelkezésre álló vakcina hatásosnak bizonyult a súlyos megbetegedések, kórházi kezelések és halálesetek megelőzésében. Azonban, ahogyan az más vakcinák esetében is tapasztalható, arra számítunk, hogy több ezer oltástöréses eset fog előfordulni annak ellenére, hogy a vakcina a várt módon működik” – folytatódik a közlemény.
A hónap elején a Fehér Házban tartott sajtótájékoztatón Dr. Anthony Fauci, a Nemzeti Allergia- és Fertőző Betegségek Intézetének igazgatója újságíróknak azt mondta, hogy “a fontos dolog az, hogy megnézzük, mi az oltott emberek nevezője, mert nagyon valószínű – és amit legalábbis közvetve hallunk, és ezt biztosan meg fogjuk erősíteni -, hogy az áttörést jelentő fertőzésekkel érintett személyek száma egyáltalán nem összeegyeztethetetlen a 90 százalék feletti vakcinahatékonysággal”.
“Tehát nem hiszem, hogy aggodalomra adna okot a vakcina hatékonyságának bármilyen elmozdulása vagy megváltozása” – állította.
Rochelle Walensky, a CDC igazgatója egy április 15-i meghallgatáson kommentálta az “áttörés” jelenségét, és azt állította, hogy “[a]z áttörések egy része természetesen a gazdaszervezet immunválaszának kudarca. Néhányuk pedig, ami miatt aggódunk, egy keringő variánssal függhet össze. Tehát mindkettőt vizsgáljuk”.
Fauci felvetette, hogy a COVID-ben megbetegedők nagy száma annak köszönhető, hogy főként idős emberek “különösen, ha gyengék és alapbetegségben szenvednek”, akik “esetleg nem reagáltak olyan jól a vakcinára”, annak ellenére, hogy a 60 év felettiek az áttöréses esetek kevesebb mint felét, mintegy 40 százalékát teszik ki.

Fauci a továbbiakban azt mondta, hogy “ha valaki már idős  előfordulhat, hogy van valami alapbetegsége, vagy ha nincs is, szomorú de nem meglepő, hogy az oltást követően előfordulhat néhány haláleset”.
Washington államban, Michiganhez hasonlóan, egyre több oltott személytől származó áttöréses esetről számoltak be, és több mint 100 ilyen személynél pozitív lett a COVID-19 teszt. Az oregoni egészségügyi tisztviselők 168 áttöréses esetet jegyeztek fel helyben, akik közül hárman később meghaltak.
Washington állam egészségügyi minisztere, Umair Shah azóta kijelentette, hogy az oltást követően a vírus áttörésére vonatkozó új adatok azt jelzik, hogy továbbra is arcmaszk viselésére és másoktól való fizikai távolságtartásra van szükség.
“Az oltásból való áttöréses esetekre vonatkozó bizonyítékok megtalálása arra emlékeztet bennünket, hogy még ha be is oltattuk magunkat, akkor is viselnünk kell maszkot, gyakorolnunk kell a társadalmi távolságtartást és kezet kell mosnunk, hogy megakadályozzuk a COVID-19 terjedését másokra, akik nem kapták meg a védőoltást” – hangsúlyozta.
“Mindenkit arra biztatunk, hogy amint jogosult rá, oltassa be magát, és bátorítsuk barátainkat, szeretteinket és munkatársainkat, hogy ugyanezt tegyék”.”
A COVID-19 elleni védekezésként a maszk viselésére vonatkozó utasítások mindennaposak, de számos szakértő osztotta meg szakmai véleményét, többek között szakfolyóiratokban, hogy az ilyen utasítások szinte semmit sem tesznek a vírus terjedési ütemének megfékezésére.
A maszkok hatékonyságát vizsgáló egyik első nagyobb tanulmány, amelyet dán tudósok tavaly novemberben publikáltak az Annals of Internal Medicine című szakfolyóiratban, nem talált statisztikai jelentőséget a vírus megbetegedéseiben a maszkot viselők és a nem viselők között. Emellett a CDC által márciusban közzétett új adatok felfedezték, hogy a maszkkötelezettség nulla és 1,8 százalék közötti mértékben csökkentette a Wuhan-vírus terjedését.
OLVASSA EL: A COVID vakcinák valóban visszahoznak minket a normális kerékvágásba?
A CDC saját megállapításai ellenére Shahhoz hasonlóan tanácsot adott ki: “A teljesen beoltott emberek továbbra is tegyenek óvintézkedéseket nyilvános helyeken, például viseljenek maszkot, maradjanak legalább 6 láb távolságra másoktól, kerüljék a tömeget és a rosszul szellőző helyiségeket, és mossanak gyakran kezet”.
Az America’s Frontline Doctors (AFLD), egy amerikai orvosokból álló nonprofit egészségügyi csoport, amely a pártatlan, tudományosan alátámasztott orvosi tanácsadás népszerűsítésének szenteli magát, januárban figyelmeztetett az mRNS COVID vakcinákból eredő potenciális veszélyekre. Az AFLD akkor azt mondta, hogy a koronavírus elleni vakcinák létrehozására tett korábbi kísérletek a “patogén priming” miatt buktak meg: ez a jelenség “a vad vírussal való érintkezéskor a vakcinát kapó személyt a masszív citokinvihar miatt nagyobb valószínűséggel teszi hirtelen halálos kimenetelűvé”.
Ennek megfelelően az AFLD kijelentette, hogy egy kísérleti vakcina szedése “nem biztonságosabb”, mint a koronavírus nagyon alacsony fertőzési halálozási aránya. A “rendkívül alacsony” halálozási arány mellett az orvosok “egyre jobban és jobban kezelik a COVID-19-et: a halálozási arány a népességre vetítve tovább csökken, a COVID-19 miatti kórházi tartózkodás egyre rövidebb, és a COVID-19 miatti kórházi halálozás zuhan”.
Az áttörést jelentő fertőzésekről szóló jelentések mellett a Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS), a CDC és az FDA által működtetett, a vakcinákkal kapcsolatos sérülések nyilvántartására szolgáló programba 2020. december 14. és 2021. április 8. között összesen 68 347 nemkívánatos eseményt jelentettek a COVID vakcinákkal kapcsolatban. A közel 70 000 nemkívánatos eseményből összesen 2602 halálesetet jegyeztek fel ez idő alatt.
Eközben az Egyesült Királyság kormányának saját adatai a vakcinákkal kapcsolatos nemkívánatos eseményekről (a Sárga Kártya Jelentési Rendszer) több mint 626 000 különböző mellékhatást jelentettek, köztük 847 halálesetet, több mint 11 000 pszichiátriai rendellenességet, 771 rohamot és 12 agysérülést.
Forrás LifeSiteNews

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük