A koronavírus új, omikron nevű változata olyan veszélyes, mint a nyári nátha

Hasonlóan az indiai mutánshoz, most egy nagyon nagyon fertőző és veszélyes afrikai mutánssal fenyegetik az embereket a hazai megmondó emberek napok óta. De lássuk az igazságot:

De sajnos ismét lebuktak, ezúttal gyorsabban.

“A koronavírus új, omikron nevű változata eddig egyetlen esetben sem okozott súlyos megbetegedést dél-afrikai fertőzöttek között – mondta vasárnap Angelique Coetzee, a dél-afrikai orvosszövetség elnöke. Az eddigi tapasztalatok szerint a betegség főleg izomfájdalmakkal, kimerültséggel jár. A fertőzöttek nem veszítik el az ízlelésüket és a szaglásukat . Coetzee professzor elmondta: ezután hívta fel az egészségügyi hatóságok figyelmét arra, hogy új koronavírus-variáns felbukkanásáról lehet szó, és így azonosították az omikron változatot. Hangsúlyozta: az omikron vírusvariánssal fertőzött dél-afrikaiak közül eddig senki nem szorult kórházi kezelésre.  A tüneteket mutató dél-afrikai pácienseknek rendszerint még komolyabb torokfájásuk sincs, nem gyötri őket köhögés, “legfeljebb kapar egy kicsit a torkuk..”

https://www.origo.hu/nagyvilag/20211128-nem-okoz-sulyos-betegseget-az-omikron.html


..és emiatt zárnak be országok és huhognak a magyar covid-celebek.. Ez mutatja, hogy ez a GLOBÁLIS BIG PHARMA TERRORJA.. és nem újabb járvány..

Kapcsolódó videó: Dr Pócs Alfréd