A közigazgatási bíróság a Corona intézkedések ellen lépett fel

írta dr. Hannes Hofbauer

Ez a cikk német nyelven is elérhető / Ez a cikk német nyelven érhető el

„A Köztársaság nevében” [1] a bécsi közigazgatási bíróság 2021. március 24-én alkalmatlannak nyilvánította a koronai intézkedések magját. Ez egy olyan bírósági határozat, amely kifejezetten tagadja az FFP 2 maszk védőhatását, és a PCR tesztek informatív értékét jogilag irrelevánsnak tekinti.

Ez a szenzációs ítélet, amely megdönti az egész osztrák koronarendszer érveléseinek több mint egy éve fennálló érvelési láncolatát, az ausztriai Szabadságpárt (FPÖ) által a Bécsi Állami Rendőrkapitányság ellen elnyert választottbírósági ítélet eredménye. A 2021. január 31-én nyilvántartásba vett demonstráció rendőri tiltásáról volt szó, amely többek között a kijárási tilalom ellen fordult. A tüntetések tilalma ellenére tízezrek sereglettek Bécs központjába, hogy „séták” formájában kifejezzék nemtetszésüket. Az FPÖ beperelte a tilalmat, és most, három hónappal később, igaza volt.

Az ítélet indoklásában minden megtalálható. Ha betartja, amit egy alkotmányos államban tulajdonképpen természetesnek tartanának, akkor a kormány egész koronarendszerének össze kellene omlania, és a politikailag felelősöket felelősségre kellene vonni. Ez a robbanó ereje az ítélet a szem, a rendőrség megpróbálja fellebbezni az Alkotmánybíróság; A politikusok és az ország vezető médiája időközben összemossák az ítéletet.

A Bécsi Közigazgatási Bíróság március 24-i, 13 oldalas választottbírósági döntése felszámolta a demonstrációs tilalomról szóló rendőrségi rendeletet, szakértői véleményeket szerzett és általánosságban kijelentette, hogy „az egészség közjóját nem vetették össze a gyülekezés szabadságának alapvető jogával”. Az egészségpolitikai érvek, amelyek igazolták a tüntetés tilalmát, nem állnak ellen a bírósági ellenőrzésnek. A rendőrség feltételezte, hogy „a résztvevők illegális magatartására és az azt követő járványra lehet számítani”, és azt feltételezték, hogy a tüntetők nem viselnek maszkot és nem tartják el a távolságot. A közigazgatási bíróság nem látta ezt csak be nem bizonyított helyzetnek, mert azt nem lehetett előre értékelni,

Az FFP-2 maszkot, amelyet Bécsben ma már forgalmas helyeken is szabadban kell viselni, egyértelműen tagadják a védőhatást a bírósági ítéletben. A német nyelven ez a következőképpen szól: „Járványos orvosi szempontból a találkozókon a mai napig nem volt egyértelmű észlelés a klaszterekről. Az FFP 2 védőmaszkok védőhatásának szakértői értékelése következetlen volt, igen, a WHO és az Európai Bizottság negatívan válaszolt a védőhatás előnyeire vonatkozóan. ”Ez a jelenlegi jogi alapot a fejére fordítja.

Ugyanez vonatkozik a második lényeges okra, amellyel betiltották a január 31-i demonstrációt … és amely egyúttal a koronaellenes intézkedések magjához, a PCR-teszt informatív értékéhez tartozik. Gerhard Pürstl rendőrfőnök a tüntetések betiltása előtt a Bécsi Egészségügyi Szolgálat nyilatkozatát kérte a “járvány” felmérése érdekében. A bírósági ítélet szerint ez a nyilatkozat, amelyben a szakértők nevét elhomályosították, összekeverte az „esetek száma”, a „teszt eredményei”,  a „fertőzések száma” szavakat. „A kifejezések ilyen felcserélése”, tehát a bírák, „nem járul hozzá a járványhelyzet tudományos értékeléséhez.

A bécsi közigazgatási bíróság egy lépéssel tovább megy, és lerontja a PCR-teszt jelentőségét, és ezáltal a kormányzati politika legerősebb oszlopának bizonyító erejét.

Számos tanulmányt idéz, amelyek azt mutatják, hogy “a PCR-teszt nem alkalmas a diagnózis felállítására, ezért önmagában nem mond semmit az ember betegségéről vagy fertőzéséről”. Rudolf Anschober zöld egészségügyi miniszter és a Covid-19 esetdefiníciója hiányzik annak szükségessége, hogy az embereket “betegeknek” vagy “fertőzötteknek” minősítsék. A bíróság nem zárkózik el attól, hogy világosan megnevezze a tesztek és incidensek körüli egész felhajtást, amellyel a félelem naponta terjeszkedik: “Ha a Corona Bizottság az egészségügyi miniszter és nem a WHO ügyszámain alapult, akkor bármely a „beteg / fertőzött” számok hibásak. ”

Az ítélet utolsó oldalán a fej nélküli koronapolitika teljes nyomorúságával kérlelhetetlenül foglalkozunk: “Összességében Bécs város egészségügyi szolgálatától származó” információk “és a tiltó értesítés oka (a bemutató, a . A.) alapján meg kell jegyezni, hogy a járványra vonatkozóan nincsenek érvényes és bizonyítékokon alapuló állítások és megállapítások ”. Politikai nyilvánosságra hozatali eskü több mint tizenkét hónap elteltével!

Hannes Hofbauer jelenleg a „A félelem uralma. A fenyegetéstől a rendkívüli állapotig ”(szerkesztette: Stefan Kraft közösen).

Forrás:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük