A német parlament ratifikálta a GAVI digitális „Agenda ID2020” programját

Beültetett “Vakcina Csomag” Azonosító: A német parliament ratifikálta a GAVI Digitális “Agenda ID2020” programját

Riasztó hírek Németországból. 2021. Január 29-én a német parliament (Bundestag) ratifikálta az Agenda ID2020 bevezetését.
Ez egy központosított elektronikus adatgyűjtés minden állampolgárról. Az adatokhoz minden állami szerv, a rendőrség és valószínűleg a magánszektor is hozzáférhet.
Minden információt magába foglal az állampolgárokról. Jelenleg ez egy 200 pontos információgyújtemény. Idővel ez bővülhet. Tartalmazza a bankszámládat, vásárlási szokásaidat, egészségügyi és oltási státuszodat, politikai nézeteidet, kivel randevúzol vagy bármi egyéb információt a magán szférádról.
Az Agenda ID2020 programot Bill Gates dolgozta ki, mint az “oltási csomag” részét. A Rockefeller Alapítvány, Accenture, WEF és a GAVI (Oltásszövetség) is támogatja, valamint egy Svájcban, Genfben lévő székhelyű 2001-ben létrejött Gates alapítvány.
A GAVI székhelye a WHO szomszédságában van. Magán közszolgáltatónak nevezi magát. A köz a WHO és számos fejlődő ország. A magán pedig a gyógyszergyárak, mint a Johnson & Johnson, GlaxoSmithKline, Merck & Co …. És a Bill & Melinda Gates Alapítvány.
A németországi kormánytól független Korona Bizottság, amelynek orvosok, virológusok, immunológusok, egyetemi professzorok százai és jogászok, többek között Dr Reiner Füllmich, a bizottság egyik alapítója – különösen aggódik a jelenlegi korona vakcinák (Pfizer, Moderna) miatt. Attól tartanak, hogy ezek a vakcinák nanorészecskéket tartalmaznak, amelyek hozzáférhetővé válnak az elektromágneses sugárzás (5G, majd később a 6G) által.
Az ID2020 megvalósulhat vakcina segítségével, mint egy implantátum. Ez távolról hozzáférhető, számítógép, robot vagy algoritmus szükséges hozzá. Az Agenda ID2020-at a Német Szövetségi Tanácsnak még el kell fogadnia, de kicsi az esélye, hogy elutasítanák.

Agenda 2020 Svájcban

Az Agenda ID2020 Svájcban, mint egy teljesen elektronikus igazolvány, 2021. Március 7-én kerül szavazásra. A svájci kormány az adatkezelést hihetetlen módon a magánszektor kezébe akarja adni. Ezt úgy kell elképzelni, hogy egy bank vagy biztosító társaság kezeli, (árusítja) a személyes adataidat. Lesz egyáltalán személyes információ?
Hosszabb távon – ki tudja mikor – Bill Gates jóslata szerint, az elektronikus igazolvány létrehozásához szükséges információ betáplálásra kerül az emberek szervezetébe pl. egy vakcina segítségével, ami már lehet, hogy most is megtörténhet hamarosan. Egy másik lehetőség a nanochipek külön beoltása a testbe.
Bangladesh távoli falvaiban iskolákban már kísérleteztek ezzel a technológiával 2020-ban.
A svájciakat ismerve, elképzelhető, hogy a programot március 7-én el is fogadják. Mi lesz utána?
Mindez bevezetésre kerül egész Európában? Az egész világon? Előfordulhat, hogy más Uniós országok már titokban be is építették ezt a programot az alkotmányukba?
Bill Gates meglátása szerint, ha 7 milliárd emberbe beépítik az azonosító chipet, a kis globalista elit teljes hatalma totálisan megvalósul.
Elektromágneses mezőn keresztül és az 5G / 6G segítségével lehetőség lesz hozzáférniük a testhez információ bevitele céljából és adatokat is szerezhetnek onnan. Az emberek kontrolja CSAKNEM totálisan megvalósul. A csaknem arra vonatkozik, hogy tervezik az agyhullámokhoz való hozzáférést is. Ezt egy “Agyhoz hozzéférő számítógépes interface” segítségével képzelik el, amelyet Elon Must fejleszt. Képes lesz arra, hogy digitalis utasításokat fogadjon az agy, amely befolyásolja a viselkedésünket, vagy csak úgy egyszerűen ki lehet kapcsolni.
Ennek talán nem kellene megtörténnie!
A cikk írója Peter König, korábban a Világbank vezető közgazdásza volt. A WHO-nál több mint 30 évig tevékenykedett víz és környezeti témákban az egész világon. Előadó USA, Európa és Dél Amerika egyetemein.

Forrás: Globalresearch 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük