A nemi erőszakban fogant gyermek anyja reagál Biden abortuszpárti beavató beszédére

Mi csodálatosabb és  feministább, mint megvédeni a saját gyermekeinket egy … világtól, amely marginalizálja és minimalizálja, csökkenti és álcázza jelentőségüket és világosságukat, létezésüket ebben a harcban?

Jennifer Christie

2021. március 5. ( LifeSiteNews ) – Joe Biden elnök egy abortuszt támogató kezdő költőt, Amanda Gormant választotta, hogy felolvassa kompozícióját amerikaiak milliói számára. Nem csak ő volt a legfiatalabb kezdő költő, de néhány nappal később a Super Bowl LV alatt is szerepelt .

Jennifer Christie úgy döntött, hogy válaszol Gorman „ Nyolc ok arra, hogy kiálljunk az abortusztiltások ellen ” című, 2019-es költeményére saját „8 ok arra, hogy ma felállja a földön élő összes emberi életért”.

Ami különlegessé teszi Christie válaszát, az a saját története: 2013-ban egy üzleti út során megtámadta, egy idegen megerőszakolta és eszméletlenül hagyta egy lépcsőházban. Christie és 22 éves férje úgy döntött, hogy üdvözlik a támadás után fogant gyermeket. Bár a nemi erőszak természetesen traumát okozott a házaspárnak, gyermekük olyan gyógyulást hozott, amelyet soha nem képzeltek.

– Lehet, hogy kisfiunk erőszakkal fogant, de Isten ajándéka – egy  ajándék, amely kitöltötte a családunkban azt a lyukat, amelyről soha nem jöttünk rá. Teljessé tett minket ”- mondta Christie a LifeSiteNews -nak 2014-ben.

Gorman, Biden fiatal  költője abortuszpárti beszédes versét azzal kezdi, hogy amikor „az erőszakos büntetés kisebb, mint a nemi erőszak utáni abortusz büntetése, akkor tudod, hogy ez nem a nők és lányok gondozásáról szól. Arról szól, hogy ellenőrizzék őket … A terhesség magán- és személyes döntés. ”

Az életet választó, nemi erőszak  túlélőként Christie-nek azonban van mondanivalója egy figyelemre méltó, kimondott saját versben. Ebben egy hosszú ujjú szürke és fekete baseball pólót vesz fel, amelyen az amerikai jelnyelven a „Be Kind” felirat szerepel. Ennek oka, hogy azon túl, hogy nyílt életpárti szószóló és a Love Louder nonprofit szervezet alapítója , Christie országosan tanúsított jelnyelvi tolmács. Ő volt az első amerikai jelnyelvi (ASL) tolmács a virtuális March for Life eseményre ebben az évben.

„8 ok arra, hogy ma felálljunk a bolygó minden emberének életéért” című művében Christie rögtön rámutat, hogy míg Gorman költői előadásán „az egész ember ujjong” abortusztiltás megszüntetésének okai miatt, „60 millió hangot adunk soha ne hallj ”- vagyis Amerikában a legalizált abortusz áldozatai 1973 óta.

Gorman a nemi erőszak büntetéseivel kapcsolatos első észrevételére Christie azt válaszolja: “Nincs olyan büntetés, amely elég erőszakos nemi erőszak miatt eltörölné a hegeket, vagy felkutatná a szégyenén ragyogó csillagokat.” Aztán válaszol Gorman másik képmutató állítására, miszerint az abortusz a nők és a lányok irányításáról szól.

– De azt mondod, hogy mindez az ellenőrzésről szól? Nem vagyunk együtt döbbenve, amikor valaki nagyobb vagy erősebb valaki más testére kényszeríti az akaratát? Vagy csak akkor, ha nem nevezzük ezt a cselekvési választást?

Gorman fenntartja ugyanazt a nyilatkozatot, amelyet más feministák tartottak előtte. Védik a „választást” – mintha a „lehetőség” szinonimája lenne. A terhesség fölé helyezik   a magánélet jelentőségét.  „A terhesség valóban személyes döntés. Nincs szükség papságra, kormányra vagy aktivista csoportra. Miután azonban létezik az új élet, annak az új életnek egyéni értéke van. ”

Végül mindig lesznek olyanok, akik nemi erőszakról és vérfertőzésről fognak vitatkozni, amikor az abortusz védelméről van szó – erről a pontról Christie tud leginkább beszélni.

 

Oltásmentes Reménysugár Dr. Pócs Alfréd
Oltásmentes Reménysugár Dr. Pócs Alfréd

Oltásmentes reménysugár - Dr. Pócs Alfréd, Jakab István Nagy a bizonytalanság a koronavírus elleni oltás tekintetében. Mindenkinek magának kell dönteni Read more

A Hős Útja film – A Lélek Bátorsága
A Hős Útja film – A Lélek Bátorsága

[automatic_youtube_gallery type="video" video="k5-hXJkg0sY"] „A Hős Útja – A Lélek Bátorsága” egy olyan inspiráló film, ami elvezet minket a végső Hős Read more

VESZÉLYES GÉNTERÁPIA
VESZÉLYES GÉNTERÁPIA

ABSZOLÚT VESZÉLYES GÉNTERÁPIA  GÉNTERÁPIA Figyelmeztető szakmai vélemény. Minimum megfontolandó. -Miksa- Átvéve az Oltáskritikus Életvédők Szövetsége - Vaccine Critics Life Protection Read more

Íme az Antikrisztus eljött
Íme az Antikrisztus eljött

Bill Gates például a vagyonát a járvány okozta válság alatt is több mint húsz százalékkal növelte tudta és hát természetesen Read more