A per állítása szerint Izrael kormánya oltási kampányban emberiség elleni bűncselekményeket követ el

Új ! A per állítása szerint Izrael kormánya oltási kampányban emberiség elleni bűncselekményeket követ el

HÁGA, Hollandia, 2021. március 19 (LifeSiteNews) – A Nemzetközi Büntetőbíróság (ICC) elfogadta az izraeli kormány és más tisztviselők ellen indított pert az emberiség elleni bűncselekményekkel és a Nürnbergi Törvénykönyv megsértésével magas nyomás miatt. és egy nemzeti kísérleti COVID-19 oltási program kényszerítő végrehajtása.

A pert az „ Anshei Emet ” („Az igazság emberei”) nevében indították , az „ügyvédek, orvosok, közéleti és általános aktivisták csoportja nevében, akik úgy döntöttek, hogy gyakorolják demokratikus jogukat, hogy ne kapják meg a [Pfizer COVID-19] kísérleti orvosi kezelést ”, annak ellenére, hogy az izraeli kormány “nagy, súlyos és illegális nyomást gyakorolt”.

Annak megállapítása, hogy ezeknek a biológiai ágenseknek nincs végleges jóváhagyása az Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatalától (FDA), ezért csak kísérleti jellegűek és sürgősségi felhasználásra engedélyezettek, a per aggodalmát fejezi ki a termék és új mRNS-e hosszú távú tesztelésének hiánya miatt is. technológiát, amelyet “eddig soha” nem alkalmaztak ilyen módon.

A keresetet benyújtó ügyvédi iroda, az A. Suchovolsky & Co. Tel Avivban a Nürnbergi Törvénykönyvet “egy olyan orvosi etikai kódexnek minősítette, amely olyan törvények alapján került kiadásra, amelyek alapján a náci bűnözőket a második világháború idején borzalmas orvosi kísérletekért ítélték el” – ez a tárgyalás “Nürnbergi Per” néven ismert.

„Célunk, hogy részletesen bemutassuk Önöknek, hogy Izrael Államban az Izraeli Kormány, a miniszterek és a Kneszet tagjai, a városvezetők és további vezetők tevékenysége hogyan ütközik törvénysértő módon a nürnbergi törvénykönyvbe, kirívóan és szélsőségesen. S sajnálatunkra, nem csak egyetlen, hanem sok, túl sok szempontból is” – szól a vád.

A Törvénykönyv első és legszélesebb körű elve szigorú feltételeket ír elő az önkéntes beleegyezés megkötésére, beleértve azt is, hogy az egyént ne érhesse “bármely eleme az erőszaknak, csalásnak, megtévesztésnek, kényszerítésnek, túlkapásnak, vagy egyéb rejtett formája a kényszerítésnek vagy korlátozásnak”.

A vád azt állítja, hogy az izraeli kormány megsértette ezt az elvet, mivel “az oltottakat nem tájékoztatta, hogy a gyakorlatban orvosi kísérletben vesznek részt és beleegyezésük szükséges”, levonva azt a következtetést, hogy ez “a Nürnbergi Törvénykönyv súlyos és kirívó megsértése”.

Anshei Emet azt állítja, hogy Izrael polgárait “orvosi kísérletbe” kényszerítik, mivel Benjamin Netanyahu miniszterelnök aláírta a Pfizerrel a “hatalmas (milliós) vakcina mennyiség szállítás és más országokkal szembeni előnyben részesítés” megállapodást, cserébe a gyógyszeróriás részére biztosítja “az emberek egészségügyi személyes információt, előzetes tudomásuk vagy beleegyezésük nélkül”.

Ezt a megállapodást nyilvánosan megerősítették, amikor Albert Bourla, a Pfizer vezérigazgatója, Netanyahu “kedves barátja” az NBC múlt hónapban adott interjújában Izraelt a kísérleti génterápiás kezelés laboratóriumaként emlegette.

A Nürnbergi Törvénykönyv első elvének további megsértése, amely a vád szerint az izraeli kormány nem “mutatott be az állampolgároknak … a Corona-betegség kezelésének jelenleg létező alternatíváiról”, amelyek bizonyítottan biztonságosak és hatékonyak. Ezek közé tartozhat a hidroxiklorokin, amelynek fenomenális eredményei vannak, vagy az ivermektin, amely a szakértők szerint „megsemmisíti a vírus terjedését”.

Anshei Emet azt állítja továbbá, hogy a jól ismert “sok haláleset, sérülések és súlyos károsodások (ideértve a fogyatékosságot és a bénulást is)”, amelyek ezen injekciók miatt következtek be, sértik a Törvénykönyv negyedik elvét. Ez az elv kimondja, hogy a kísérleteket „úgy kell végrehajtani, hogy elkerüljenek minden felesleges testi és lelki szenvedést és sérülést”.

Szabolcs Ács, [19.03.21 23:50]
A vád azt állítja továbbá, hogy Izrael nemzeti egészségügyi minisztériuma nyíltan beismerte, hogy a beoltott rendőrségi, katonai, oktatási és egészségügyi személyzet 41% -a “súlyos mellékhatásokat és életveszélyes” szövődményeket szenvedett. (A LifeSiteNews nem tudta ellenőrizni, hogy az izraeli egészségügyi minisztérium valóban tett-e erről szóló nyilatkozatot, és felvette a kapcsolatot a perben részt vevőkkel az állítás igazolása érdekében.)

Ezenkívül Anshei Emet szerint ez a dinamika megsérti a Törvénykönyv ötödik elvét, amely megtilt minden kísérletet, ha „ok van feltételezni, hogy halál vagy rokkantsági sérülés fog bekövetkezni”, és a tizedik elvet, amely a kutatókat „a kísérlet befejezésére” kötelezi és annak megállapítására, hogy a folytatás „valószínűleg sérülést, fogyatékosságot vagy halált eredményezne”.

Mindezen súlyos, sőt időnként végzetes bonyodalmak ellenére “Izrael kormánya továbbra is kényszeríti ezt a veszélyes kísérletet Izrael polgáraival” – állítják a perben.

A petíció benyújtói ismertetik a “Nürnbergi Törvénykönyv otromba és büntetőjogi megsértését” a kormánytisztviselők és a munkáltatók általi kényszerítés területén. Ezek között szerepel az ország Gyártói Szövetségének fenyegetése, miszerint a be nem oltott alkalmazottakat fizetés nélküli szabadságra helyezi egy törvényjavaslat, amely megakadályozza az oltatlanok bejutását a munkahelyre, valamint az a fenyegetés, hogy ilyen helyzetben megtagadják a munkanélküli ellátásokat.

A társadalmi nyomásgyakorlás területén a kényszer példái közé tartozik a kormány által biztosított szociális alkalmazás, amely lehetővé teszi az oltott személyek számára a „zöld engedély” megszerzését a szórakoztató- és szabadidős létesítményekhez való hozzáférés érdekében.

Anshei Emet arról is beszámol, hogy „hangosbeszélő rendszerű járművek” kóborolnak az utcákon, felszólítva az embereket, hogy menjenek oltásra, az egészségbiztosító társaságok „agresszív értesítéseket” küldenek, sőt az egyén beleegyezése nélkül injekciós időpontokat is előírnak. Továbbá „tiltott ösztönzők”, például különböző cégek kedvezményeket kínálnak árucikkekre és szolgáltatásokra azok számára, akiket beoltottak, ezt Ilana Rachel Daniel izraeli aktivista „orvosi apartheidnek” nevezte.

A petíció benyújtói felszólítják a Nemzetközi Büntetőbíróságot, hogy haladéktalanul szüntesse be a kísérleti vakcinakampányt, törölje az összes szankciót azok ellen, akik úgy döntenek, hogy nem adatják be ezeket a biológiai anyagokat, és lépjenek fel “a legszükségesebb szigorúsággal minden olyan állami / üzleti / foglalkoztatási szerv ellen, amely megsérti” ezeket az elveket.

Ruth Machnes Suchovolsky, az Anshei Emet képviselő ügyvéd a közösségi médiában megerősítette: “Elfogadták a Nürnbergi Törvénykönyv megsértése miatt benyújtott panaszt, és a Hágai Nemzetközi Büntetőbíróság nál van az ügy.”
Frissítjük, amint van folytatás…

https://www.lifesitenews.com/news/new-lawsuit-alleges-israels-govt-is-committing-crimes-against-humanity-in-vaccination-campaign

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük