A Pfizer új COVID vakcinája teljes körű engedélyéről – Dr. Joseph Mercola elemzése

A TÖRTÉNET EGY PILLANTÁSRA
2021. augusztus 23-án az amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatóság teljes körű engedélyt adott a Pfizer/BioNTech által kifejlesztett COVID-19 mRNS injekcióra, amelyet Comirnaty márkanév alatt forgalmaznak, 16 éves és idősebb személyeknél történő alkalmazásra.
Normális esetben az FDA hivatalos meghallgatást tart, és lehetővé teszi a nyilvánosság és a szakértők véleményének meghallgatását, mielőtt egy gyógyszer a sürgősségi felhasználási engedélyről a teljes körű jóváhagyásra kerül, de ebben az esetben nem tartottak ilyen meghallgatást.
Az az elképzelés, hogy egy olyan “vakcina”, amely kilenc hónap alatt több embert ölt meg, mint az összes többi vakcina együttvéve három évtized alatt, biztonságosnak tekinthető, túlmutat a hihetőség határán, és tovább ássa alá az FDA-ba vetett közbizalmat.
A jóváhagyás 44 047, 16 éves és idősebb ember hat hónapra vonatkozó adatain alapul. Az érintettek fele megkapta az oltást, fele pedig kezdetben placebót kapott. A Pfizer azonban 2020 december elején feloldotta a kontrollcsoport vakká tételét, és a kontrollcsoport 93%-a a valódi injekciót választotta. Ez azt jelenti, hogy 2020 decembere óta nincs kontrollcsoport, és nincs mivel összehasonlítani a kezelt csoportot.
A Comirnaty-ra vonatkozó FDA felírási tájékoztatóban szerepel a szívizomgyulladás és a szívburokgyulladás kockázata, a szívgyulladás két típusa, amelyek jellemzően a második injekciót követő hét napon belül alakulnak ki.

(megjegyzés: A Comirnaty a Pfizer egy új fejlesztése. amely eddig még az USA- területén nem volt forgalomban)

  1. augusztus 23-án az amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatóság teljes körű engedélyt1 adott a Pfizer/BioNTech által kifejlesztett COVID-19 mRNS injekcióra, amelyet Comirnaty márkanév alatt értékesítenek, 16 éves és idősebb személyeknél történő alkalmazásra.

Ez a történelem leggyorsabb jóváhagyása,2 amelyet kevesebb mint négy hónappal azután adtak meg, hogy a Pfizer 2021. május 7-én benyújtotta az engedély iránti kérelmet.3 Emellett mindössze hat hónapnyi, 44 047, 16 éves és idősebb ember adatain alapul. Az érintettek fele megkapta az injekciót, fele pedig kezdetben placebót kapott.

2020 decemberének második hetében azonban a Pfizer feloldotta a kontrollcsoport vakságát, és a kontrollcsoport 93%-a úgy döntött, hogy inkább megkapja a valódi injekciót4 , minthogy a kontrollcsoportban maradjon a vizsgálat hátralévő részében, amely a tervek szerint további két évig tart.

Albert Bourla, a Pfizer vezérigazgatója az FDA jóváhagyását úgy kommentálta, hogy az “megerősíti a vakcinánk hatékonyságát és biztonsági profilját”, és hogy “reméli, hogy ez a jóváhagyás segít növelni a vakcinánkba vetett bizalmat… “5.

A STAT News szerint6 a közegészségügyi tisztviselők remélik, hogy a jóváhagyás “meggyőz néhány embert, aki továbbra is hezitál a vakcinával kapcsolatban, hogy beadassa az oltást”, és “megkönnyíti egyes állami és magánszervezetek számára, hogy megköveteljék az oltást”.

Az FDA megkerüli a nyilvános meghallgatást, megkerülve a bevett normákat

Normális esetben az FDA hivatalos meghallgatást tart, és lehetővé teszi a nyilvánosság és a szakértők véleményének meghallgatását, mielőtt egy gyógyszer a sürgősségi felhasználási engedélyről a teljes körű jóváhagyásra kerülne, de a COVID esetében semmi sem normális.

Ebben az esetben nem tartottak ilyen meghallgatást, és az FDA szóvivője szerint szükségtelen volt, mivel a nyilvánosság mindhárom COVID-19 oltással – a Pfizer, a Moderna és a Johnson & Johnson oltásával – kapcsolatban véleményt nyilváníthatott a 2020. december 20-i, a Vakcinák és Kapcsolódó Biológiai Termékek Tanácsadó Bizottságának (VRBPAC) ülésén. Sokak szerint ez nem elég jó. 7 Amint arról a The BMJ beszámolt:8

“Kim Witczak, egy gyógyszerbiztonsági szószóló, aki az FDA pszichofarmakológiai gyógyszerekkel foglalkozó tanácsadó bizottságában a fogyasztók képviselőjeként tevékenykedik, azt mondta, hogy a döntés megszüntette az adatok vizsgálatának fontos mechanizmusát.

“Ezek a nyilvános találkozók elengedhetetlenek a bizalom kiépítéséhez, különösen akkor, amikor a vakcinák villámgyorsan, a sürgősségi felhasználási engedély alapján kerültek piacra” – mondta.

“A nyilvánosság megérdemli az átlátható eljárást, különösen, mivel az ösztönzők és a megbízások iránti igény rohamosan növekszik. Ezek az ülések olyan platformot kínálnak, ahol a jóváhagyás előtt fel lehet tenni a kérdéseket, meg lehet oldani a problémákat, és az adatokat alaposan meg lehet vizsgálni.

Witczak egyike annak a több mint 30 aláírónak, akik egy polgári petícióban felszólítják az FDA-t, hogy a COVID-19 vakcina teljes jóváhagyásától tartózkodjon az idén, hogy több adatot gyűjtsön. Figyelmeztetett, hogy a találkozó nélkül “fogalmunk sincs, milyenek az adatok”.

“Már az is aggasztó, hogy a teljes körű jóváhagyás 6 hónapos adatokon alapul, annak ellenére, hogy a klinikai vizsgálatokat két évre tervezték” – mondta. ‘Nincs kontrollcsoport, miután a Pfizer a vizsgálat befejezése előtt placebót kínált a terméknek a résztvevőknek.

A covid-19 vakcinák teljes jóváhagyását nyílt nyilvános fórumon kell elvégezni, hogy mindenki láthassa. Ez precedenst teremthet a jövőbeni vakcinák jóváhagyására vonatkozó alacsonyabb normák tekintetében.””

A média hazudik a Pfizer FDA jóváhagyásáról

Mielőtt továbbmennénk, tisztázzuk, hogy mit hagyott jóvá az FDA, mert a Pfizer jelenleg adott injekcióját nem hagyta jóvá. A fenti interjúban Dr. Robert Malone, az mRNS vakcina platform feltalálója elmagyarázza, hogyan vezetnek minket félre, ismét.

Az FDA jóváhagyását elnyert injekció a Pfizer és a BioNTech együttműködésében készült, és Comirnaty márkanév alatt kerül forgalomba, és ez az injekció jelenleg nem kapható. Malone elmagyarázza:

“Az a kis trükk, amit itt csináltak, hogy két külön levelet adtak ki két különböző vakcinára. A Pfizer vakcina, amely jelenleg kapható, még mindig sürgősségi engedély alatt áll, és még mindig megvan a felelősségi pajzs. A mainstream média ismét hazudott önöknek …

A licencelt termék a BioNTech terméke, amely lényegében hasonló, de nem feltétlenül azonos, a Comirnaty nevű termék, és még nem áll rendelkezésre. Még nem kezdték meg a gyártását vagy a címkézését. És ez az, amelyre a felelősség alóli mentesség már nem vonatkozik.

Tehát az, amelyik ténylegesen engedélyezett, még nem áll rendelkezésre, és amikor elérhetővé válik, már nem lesz rajta a felelősségi pajzs. Addig is, amelyik rendelkezik a felelősségi pajzzsal, az a Pfizer terméke, és ez az, ami jelenleg rendelkezésre áll, és még mindig sürgősségi felhasználási engedély alatt áll.”

Ez azt jelenti, hogy ha engedélyes COVID-oltást szeretne kapni, várnia kell. Ez azt is jelenti, hogy ha a munkáltatók azt követelik, hogy az alkalmazottak beoltassák magukat, mert most már van engedélyezett COVID injekció, akkor az alkalmazottaknak azt kell követelniük, hogy valóban az FDA által engedélyezett Comirnaty9 -ot kapják meg, nem pedig a Pfizer kizárólag sürgősségi használatra szánt10 termékét, amelyet jelenleg adnak.

Az FDA “rászed minket, hogy feladjuk a visszautasításhoz való jogunkat

Bár a két termék nem feltétlenül azonos, az FDA végtelen bölcsességében úgy döntött, hogy a kettő felcserélhető, de jogi státuszuk nem felcserélhető. Amint azt Robert F. Kennedy Jr. és Dr. Meryl Nass egy nemrégiben megjelent cikkében kifejtette:11

“Az EUA alapján jóváhagyott termékek és az FDA által teljes körűen engedélyezett termékek között a valóságban óriási különbség van. Az EUA termékek az amerikai jog szerint kísérleti jellegűek. Mind a Nürnbergi Kódex, mind a szövetségi rendeletek előírják, hogy senki sem kényszeríthet embert arra, hogy részt vegyen ebben a kísérletben.

A 21 U.S. Code Sec.360bbb-3(e)(1)(A)(ii)(III), “vészhelyzetben felhasználható gyógyászati termékek engedélyezése” értelmében jogellenes megtagadni valakitől a munkát vagy az oktatást, mert nem hajlandó kísérleti alanyként részt venni. Ehelyett a potenciális recipienseknek abszolút joguk van visszautasítani az EUA vakcinákat. Az amerikai törvények azonban lehetővé teszik a munkáltatók és az iskolák számára, hogy megköveteljék a diákoktól és a munkavállalóktól az engedélyezett vakcinák szedését.

Az EUA által jóváhagyott COVID vakcinák a 2005. évi közfelkészültségi és közbiztonsági törvény értelmében rendkívüli felelősségi védelmet élveznek. Az oltóanyaggyártók, -forgalmazók, -szolgáltatók és a kormányzati tervezők mentesülnek a felelősség alól.

A károsult fél csak akkor perelhet, ha bizonyítani tudja a szándékos kötelezettségszegést, és ha az amerikai kormány is végrehajtási eljárást indított a fél ellen szándékos kötelezettségszegés miatt. Egyetlen ilyen per sem járt még sikerrel.

A kormány egy rendkívül szűkmarkú kártérítési programot hozott létre, az Ellenintézkedések Sérülés Kártalanítási Programot, hogy az összes EUA termékből származó sérülést orvosolja …

Legalábbis egyelőre a Pfizer Comirnaty vakcina nem rendelkezik felelősségbiztosítással. A márkás termék ampulláira, amelyek címkéjén a “Comirnaty” felirat szerepel, ugyanazok a termékfelelősségi törvények vonatkoznak, mint más amerikai termékekre …

Csakúgy, mint a Ford felrobbanó Pinto vagy a Monsanto Roundup gyomirtója esetében, a Comirnaty vakcina által károsított emberek potenciálisan kártérítési pert indíthatnak. És mivel a vakcina által károsított felnőttek képesek lesznek bizonyítani, hogy a gyártó tudott a termékkel kapcsolatos problémákról, az esküdtszék ítéletei csillagászati összegeket is elérhetnek.

A Pfizer ezért nem valószínű, hogy bármelyik amerikai számára engedélyezi a Comirnaty vakcina beadását, amíg valahogyan nem tudja megszervezni a védettséget erre a termékre.

Ezt a hátteret figyelembe véve az FDA jóváhagyó levelében szereplő elismerése, miszerint az engedélyezett Comirnaty-ból nincs elegendő készlet, de az EUA Pfizer BioNTech oltásból bőséges a kínálat, leleplezi, hogy a “jóváhagyás” cinikus terv, amely arra ösztönzi a vállalkozásokat és az iskolákat, hogy illegális oltási kötelezettséget írjanak elő.

Az FDA egyértelmű motivációja az, hogy lehetővé tegye a Pfizer számára egy olyan vakcina készleteinek gyors kiürítését, amelyről a tudomány és a vakcina mellékhatások jelentési rendszere kimutatta, hogy indokolatlanul veszélyes, és amelyet a Delta-változat elavulttá tett.

Az amerikaiak, akiknek azt mondják, hogy a Pfizer COVID vakcina már engedélyezett, érthető módon azt feltételezik, hogy a COVID vakcinára vonatkozó előírások jogszerűek. De csak az EUA által engedélyezett vakcinák, amelyekért senkinek sincs valódi felelőssége, lesznek elérhetőek a következő hetekben, amikor számos iskolai mandátum határideje bekövetkezik.

Úgy tűnik, az FDA szándékosan rászedi az amerikai állampolgárokat, hogy feladják a kísérleti termék visszautasításának jogát… Az alábbiakat kell tudnia, ha valaki arra utasítja, hogy kapja meg a vakcinát: Kérje, hogy láthassa az injekciós üveget. Ha az áll rajta, hogy “Comirnaty”, akkor az egy engedélyezett termék.

Ha az áll rajta, hogy “Pfizer-BioNTech”, akkor kísérleti termékről van szó, és a 21 U.S. Code 360bbb szerint joga van visszautasítani. Ha a Moderna vagy a Johnson & Johnson (Janssen néven forgalmazott) cégtől származik, akkor joga van visszautasítani.

Az FDA csali és csere játékot űz az amerikai lakossággal – de nekünk nem kell játszanunk. Ha nem az áll rajta, hogy Comirnaty, akkor nem egy jóváhagyott vakcinát ajánlottak fel.”

A fogságba esett ügynökség jóváhagyása aligha erősíti meg a biztonságot

Míg a teljes körű engedélyezés gondolata talán megingathat néhány bizonytalankodót, különösen, ha nem értik, hogy az engedélyezett termék nem az, amit most kap, ha a Pfizer oltást kap, ez valószínűleg nem befolyásolja azokat, akik figyelemmel kísérték az Egyesült Államok vakcina mellékhatásokról szóló jelentési rendszerébe (VAERS) bejegyzett, ugrásszerűen megnövekedett számú mellékhatás-bejelentést.

  1. augusztus 13-ig a VAERS 595 620, a COVID injekciót követő nemkívánatos eseményt, köztük 54 142 kórházi kezelést és 13 608 halálesetet regisztrált. 12 Bár ezek a számok teljesen hallatlanok – a COVID-19 injekcióból származó bejelentett halálesetek száma meghaladja az elmúlt 30 év során több mint 70 oltóanyagból származó halálesetek számát együttvéve -, ezek még mindig csak a jéghegy csúcsát jelenthetik.

Korábbi vizsgálatok kimutatták, hogy a VAERS-jelentések az összes oltással összefüggő sérülésnek mindössze 1%13,14-10%-át15 teszik ki, ami azt jelenti, hogy az oltások halálos áldozatainak száma már hat számjegyű lehet.

Az a gondolat, hogy egy olyan “vakcina”, amely kilenc hónap alatt több embert ölt meg, mint az összes többi vakcina együttvéve három évtized alatt, biztonságosnak tekinthető, tényleg a szavahihetőség határait feszegeti. Egyszerűen hihetetlen, és sokak számára csak megerősíti azt a gyanút, hogy az FDA egy elkapott ügynökség, amely a Big Pharma javára dolgozik, ahelyett, hogy a lakosságot védené a veszélyes gyógyszerektől.

Amint azt Peter Doshi, a BMJ segédszerkesztője Peter Doshi “Does the FDA Think These Data Justify the First Full Approval of a COVID-19 Vaccine?” című, a The Defender által újra közzétett cikkéhez fűzött egyik hozzászóló megjegyezte:16

“A Csalás és Halálhivatal ezúttal igazán kitett magáért. A gyógyszeripar tulajdonában, a gyógyszeripar szolgálatában, az emberiség rendkívüli kárára. Megérdemlik, hogy végleg bezárják őket, bűnözők szervezete.”

A szívgyulladás kockázata elismert

Az FDA azonban nem ment el olyan messzire, hogy teljesen tiszta bizonyítványt adjon a Pfizer injekciónak. Amint arról a STAT News beszámolt:17

“Az FDA által a vakcinára vonatkozó felírási tájékoztató tartalmazza a myocarditis és a pericarditis kockázatát, a szívgyulladás két típusát, amelyek ritkán jelentek meg azoknál az embereknél, akik mRNS vakcinát kaptak, többnyire a második oltást követő hét napon belül, mondták az egészségügyi tisztviselők. Úgy tűnik, hogy a 40 év alatti férfiak nagyobb kockázatnak vannak kitéve, mint a nők és az idősebb férfiak, a legnagyobb megfigyelt kockázat pedig a 12 és 17 év közötti fiúknál figyelhető meg.”

A Centers for Disease Control and Prevention szerint 2021. augusztus 18-ig a VAERS 1339 jelentést kapott a COVID injekciót követő, 30 év alattiaknál jelentkező szívizomgyulladásról vagy szívburokgyulladásról, és ezen esetek többsége a Pfizer injekcióval hozható összefüggésbe. 18

A Pfizer új Comirnaty betegtájékoztatója19 az első oldal tetején, a “Figyelmeztetések és óvintézkedések” címszó alatt egyértelműen kijelenti, hogy “a forgalomba hozatal utáni adatok a myocarditis és a pericarditis fokozott kockázatát mutatják, különösen a második adagot követő hét napon belül”.

Ezután a betegtájékoztató 5.2. szakaszában a Pfizer egy teljes szakaszt fűzött hozzá, amelyben elmagyarázza e mellékhatások részleteit, és az olvasókat a CDC weboldalára20 irányítja, amely a serdülőknél és fiatal felnőtteknél jelentkező hatásokkal foglalkozik.

Szívgyulladás tanulmány nem ér véget 2025-ig

A Comirnaty-ra vonatkozó jóváhagyó levelében21 az FDA utasítja a Pfizer/BioNTech-et, hogy végezzen kutatást a szívben és a szív körül kialakuló gyulladás kockázatának vizsgálatára, mivel az önkéntes jelentési mechanizmusok nem elegendőek:

“Megállapítottuk, hogy az FDCA 505(k)(1) szakasza alapján bejelentett spontán forgalomba hozatal utáni mellékhatások elemzése nem elegendő a myocarditis és a pericarditis ismert súlyos kockázatainak értékeléséhez, és a szubklinikai myocarditis váratlan súlyos kockázatának azonosításához.

Továbbá az FDA által az FDCA 505(k)(3) szakasza alapján fenntartandó farmakovigilanciai rendszer nem elegendő e súlyos kockázatok értékeléséhez.

Ezért a megfelelő tudományos adatok alapján úgy határoztunk, hogy a következő tanulmányokat kell elvégeznie: 4. C4591009 számú, “A Pfizer-BioNTech COVID-19 mRNS vakcina nem intervenciós, az Egyesült Államokban történő engedélyezés utáni biztonsági vizsgálata” című vizsgálat a COMIRNATY beadását követően fellépő szívizomgyulladás és szívburokgyulladás előfordulásának értékelésére.”.

Az FDA elfogadta a Pfizer által javasolt ütemtervet a szív- és szívzsákgyulladás előfordulásának értékelésére irányuló, engedélyezés utáni vizsgálatra vonatkozóan, amely egy időközi jelentés 2023. október végi benyújtását, a vizsgálat befejezésének 2025. június 30-i dátumát és a zárójelentés 2025. október 31-i benyújtását tartalmazza.

Modern kori gyermekáldozat?

Mindezek fényében meglehetősen nevetséges az az elképzelés, hogy a Pfizer jelenlegi injekciója vagy a BioNTech terméke, a Comirnaty “biztonságos”, és teljesen érthetetlen, hogy az FDA egyáltalán fontolgatja az injekció jóváhagyását már 1222 éves korú gyermekek számára – és csecsemőkön végeznek kísérleteket -. Még rosszabb, hogy Fauci azt szorgalmazza, hogy az év végéig engedélyezzék a csecsemők számára. 23

A Comirnaty szívizomgyulladásos vizsgálata (amely lehet, hogy ugyanolyan veszélyes, mint a Pfizer jelenlegi injekciója) csak négy év múlva fejeződik be, mégis úgy látják jónak, hogy ezt a kísérleti injekciót az Egyesült Államok minden egyes gyermekének beadják? Mégis mit képzelnek? Tényleg bölcs dolog az influenzaszerű megbetegedés kockázatát szívkárosodásra cserélni? A világjárvány kezdetétől fogva a gyermekek nagyon ellenállónak bizonyultak a SARS-CoV-2 fertőzéssel szemben, és ritkán szenvednek jelentős megbetegedést.

Amint arról az NPR24 beszámolt, a Pfizer ifjúsági kísérlete, amely 6 hónapos és 11 éves kor közötti gyermekeket foglal magában, még azt sem vizsgálja, hogy “a vakcina valóban megakadályozza-e a gyermekek megbetegedését”. Ahelyett, hogy a tényleges tüneteket vizsgálnák, a kísérlet “a vérükből fogja megállapítani, hogy termelődnek-e olyan antitestek, amelyekről kimutatták, hogy megelőzik a betegséget”.

Más szóval, csak a szervezet által termelt szintetikus spike fehérje elleni antitestet keresik. De ez az antitest nem a legjobb módja a védelem értékelésének, mivel a védelem nagyon szűk körű. A valódi vírusok több különböző fehérjét tartalmaznak, amelyek ellen a szervezeted természetes fertőzés esetén antitesteket és memória T-sejteket is termel.

Ez az oka annak, hogy a természetes immunitás sokkal erősebb és tartósabb, és ezért hamis az az állítás, hogy a vakcina által kiváltott védelem jobb, mint a természetes immunitás. Véleményem szerint egyszerűen lelkiismeretlen dolog gyerekeken kísérletezni, és még csak nem is átfogó munkát végezni.

Az adatok indokolják a Pfizer COVID Jab teljes jóváhagyását?

  1. augusztus 23-án reggel, alig néhány órával azelőtt, hogy az FDA bejelentette volna a Pfizer injekció jóváhagyását, Doshi egy BMJ blogot tett közzé, amelyben megkérdőjelezte, hogy a rendelkezésre álló adatok valóban alátámasztják-e a teljes jóváhagyást. Azt írta:25

“2021. július 28-án a Pfizer és a BioNTech frissített eredményeket közölt a folyamatban lévő 3. fázisú covid-19 vakcinakísérletükről. Az előzetes nyomtatás majdnem napra pontosan egy évvel a történeti kísérlet megkezdése után történt, és közel négy hónappal azóta, hogy a vállalatok bejelentették a vakcina hatékonyságára vonatkozó becsléseket “akár hat hónapig”.

De itt nem talál 10 hónapos nyomon követési adatokat. Bár az előzetes nyomtatás új, a benne szereplő eredmények nem különösen naprakészek. Valójában a tanulmány ugyanazon az adatvágási dátumon (2021. március 13.) alapul, mint az április 1-jei sajtóközlemény, és a legfontosabb hatékonysági eredmény azonos: 91,3% … a vakcina hatékonysága a tüneteket okozó covid-19 ellen “akár hat hónapos követésen keresztül”.

A 20 oldalas előzetes nyomtatás azért fontos, mert ez a legrészletesebb nyilvános beszámoló a Pfizer által benyújtott kulcsfontosságú vizsgálati adatokról, amelyekkel a világ első “teljes körű jóváhagyását” kérte a koronavírus elleni vakcinának az Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatóságtól. Megérdemli a gondos vizsgálatot.”

Doshi rámutat, hogy bár a Pfizer 95%-os hatékonysági arányt hirdetett, sőt, súlyos betegség esetén még magasabbat is, ez a relatív kockázatcsökkenésre vonatkozik, nem pedig az abszolút kockázatcsökkenésre, amely valójában jelentéktelen 0,7%26 és 0,84% között van. 27 Ráadásul “a vakcina hatékonyságának két hónappal az adagolás után történő mérése keveset mond arról, hogy a vakcina által kiváltott immunitás mennyi ideig tart” – mondja Doshi.




A 6 hónapos előzetes nyomtatás a csökkenő immunitás bizonyítékait mutatta ki

A gyorsan csökkenő immunitás a közmondásos elefánt a szobában Doshi szerint, aki rámutat az izraeli adatokra, amelyek szerint a Pfizer oltásának hatékonysága a kezdeti 95%-ról 2021 július elejére 64%-ra, majd július végére, amikor a Delta törzs vált uralkodóvá, 39%-ra csökkent. “Ez nagyon alacsony” – mondja Doshi, rámutatva, hogy az FDA elvárása minden oltóanyaggal szemben legalább 50%-os hatékonysági arány.

A hatékonyság csökkenése sokkal több lehet, mint egy kisebb kellemetlenség; drámaian megváltoztathatja a kockázat-haszon arányt. ~ Peter Doshi

Az FDA nem állíthatja, hogy nem tudja, hogy a felkínált védelem szánalmasan rövid, mivel a Pfizer előzetes nyomtatványa, amely hat hónapnyi adatot tartalmazott, már 2021. március 13-án bizonyítékot mutatott a gyorsan csökkenő immunitásról.

A vizsgálat negyedik hónapjára a hatékonyság 96%-ról 90%-ra csökkent, egy hónappal később pedig 84%-ra. Érdekes módon, bár a Pfizer 2021 áprilisában rendelkezett ezekkel az adatokkal, csak 2021. július végén tette közzé őket. Mégis, az FDA erre alapozza a döntését.

Ráadásul a hatékonyság gyors csökkenése aligha a Delta-változat megjelenésének tudható be, teszi hozzá Doshi, mivel a vizsgálatban résztvevők 77%-a az Egyesült Államokban volt, ahol a Delta-változat csak hónapokkal az adatmegkötés után alakult ki.

“A hatékonyság csökkenése sokkal több lehet, mint egy kisebb kellemetlenség; drámaian megváltoztathatja a kockázat-haszon arányt” – írja Doshi. 28 “És bármi legyen is az oka – a vakcina belső tulajdonságai, az új változatok elterjedése, a kettő valamilyen kombinációja vagy valami más – a lényeg az, hogy a vakcináknak hatékonynak kell lenniük.

Amíg új klinikai vizsgálatok nem bizonyítják, hogy az erősítők 50% fölé növelik a hatékonyságot anélkül, hogy a súlyos mellékhatások növekednének, addig nem világos, hogy a kétadagos sorozat hat vagy kilenc hónapos korban megfelel-e egyáltalán az FDA jóváhagyási szabványának.”

NINCS kontrollcsoport ebben a tömegkísérletben

Ami még rosszabbá teszi a helyzetet, hogy a Pfizer, akárcsak az összes többi COVID szúrást kifejlesztő cég, 2020 végén továbbment és megszüntette a kontrollcsoportjait. Tehát képletesen szólva vakon repülünk, mivel nincs mivel összehasonlítani a beoltott kezelési csoportot.

Ez a katasztrófa receptje, mivel hatékonyan elrejti a mellékhatásokat. Ha hirtelen nagyszámú embernél jelentkezik valamilyen egészségügyi probléma, azt egyszerűen új normálisnak lehet elkönyvelni és/vagy más környezeti tényezőre lehet fogni. Doshi megjegyzi, hogy ez a döntés hogyan befolyásolja azt a képességünket, hogy értékeljük az ilyen vizsgálatokból származó adatokat:29

“Annak ellenére, hogy az előzetes nyomtatás címében a “hat hónapos biztonságosság és hatékonyság” szerepel, a tanulmány csak a vakcina hatékonyságáról számol be “hat hónapig”, de nem hat hónaptól.

Ez nem szemantika, mivel kiderült, hogy a vizsgálatban résztvevőknek csak 7%-a érte el a hat hónapos vak nyomon követést (“A BNT162b2-t kapók 8%-ának és a placebót kapók 6%-ának volt ≥6 hónapos nyomon követése a 2. dózis után”). …

Mindez azért történt, mert tavaly decembertől kezdve a Pfizer engedélyezte, hogy a vizsgálatban résztvevők formálisan feloldják a vakcinázást, és a placebót kapók megkapják az oltást. 2021. március 13-ig (az adatok megszakítása) a vizsgálatban résztvevők 93%-át (44 060-ból 41 128-at…) vakkantották le, hivatalosan belépve a “nyílt nyomon követésbe” …

Tehát annak ellenére, hogy ez az előzetes nyomtatvány egy évvel a kísérlet megkezdése után jelent meg, nem tartalmaz adatokat a vakcina hatékonyságáról a hat hónapot követően, ami az az időszak, amikor Izrael szerint a vakcina hatékonysága 39%-ra csökkent.

Nehéz elképzelni, hogy a hat hónapos vakon maradt vizsgálati résztvevők <10%-a (amely feltehetően tovább csökkent 2021. március 13. után) megbízható vagy érvényes mintát képezhetne további megállapításokhoz.”

A Comirnaty jóváhagyásával egy hivatalos betegtájékoztatót30 adtak ki, és a 6.1. szakaszban egyértelműen kijelentik, hogy 2020 decembere óta nem volt placebó résztvevőjük, még a tinédzserek körében sem:31

“6.1. szakasz – A COMIRNATY sürgősségi felhasználási engedélyének kiadását követően (2020. december 11.) a résztvevőket feloldották a vakságot, hogy a placebóval kezelt résztvevőknek COMIRNATY-t kínáljanak. A résztvevőket több hónapos időszak alatt fokozatosan elvakították, hogy a placebóval kezelt résztvevőknek COMIRNATY-t ajánljanak fel.”

Bár a Pfizer mRNS-oltására már létezik hivatalos betegtájékoztató, a Betegségellenőrzési és Megelőzési Központok nem adnak ki hozzá oltóanyag-tájékoztatót (VIS), hanem továbbra is online adatlapokat használnak. (Az online adatlapok használata az oka annak, hogy a COVID oltásokhoz tartozó összes betegtájékoztató teljesen üres.)

Ha Ön “be van oltva”, akkor is nagy kockázatot jelenthet a COVID szempontjából

Amint azt a tegnapi vezető cikkünkben (2021. augusztus 30.) is említettük, az adatok mostanra egyre inkább azt mutatják, hogy az 50 év feletti, “teljesen beoltott” emberek teszik ki a COVID-19-hez kapcsolódó kórházi kezelések és halálesetek nagy részét ebben a korcsoportban. Ennek egyik lehetséges magyarázata, hogy az antitestfüggő fokozódás zajlik, ami az embereket nem kevésbé, hanem inkább hajlamosabbá teszi a súlyos betegségekre.

A biztonság kedvéért azt javaslom, hogy tekintse magát “magas kockázatúnak” a súlyos COVID szempontjából, ha egy vagy több oltást kapott, és a légúti fertőzés első jelére alkalmazzon ismert, hatékony kezelést.

A lehetőségek közé tartozik a Zelenko protokoll,32 a MATH+ protokollok33 és a porlasztott hidrogén-peroxid, ahogyan azt Dr. David Brownstein esettanulmánya34 és Dr. Thomas Levy ingyenes e-bookja, a “Rapid Virus Recovery” részletesen bemutatja. Bármelyik kezelési protokollt is alkalmazza, győződjön meg róla, hogy a kezelést a lehető leghamarabb, ideális esetben a tünetek első jelentkezésekor megkezdi.

Forrás:

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük