A Pfizer hazudott, emberek haltak meg? A cég saját vakcinakísérleti adatai jelentős károkat mutatnak

Egy független áttekintés azt mutatja, hogy a Pfizer hamisan mutatta be az adatokat, hogy eltitkolja azt a tényt, hogy COVID-injekcióik megnövekedett megbetegedési és halálozási kockázattal jártak, összehasonlítva a placebocsoporttal.

A Kanadai Covid Care Alliance (CCCA) – egy több mint 500 független kanadai orvost, tudóst, kutatót és egészségügyi szakembert tömörítő koalíció – felülvizsgálati csoportja mélyrehatóan megvizsgálta a Pfizer hat hónapos klinikai kísérletét – és állításuk szerint ez azt mutatja, hogy az injekciók több kárt okoznak, mint hasznot.

A teljes negyvenperces videóbemutató egybeeső PDF-diákat is tartalmaz, és bizonyítékot mutat arra, hogy a Pfizer félrevezetett adatokat szolgáltatott annak elrejtése érdekében, hogy a COVID-injekciók a placebocsoporttal összehasonlítva megnövekedett betegség- és halálozási kockázattal jártak a vizsgálatban. Félrevezető demográfiai adatokat használtak, nem követték nyomon a biomarkerek alakulását, és még a résztvevőket is elengedték, mindössze két hónappal a vizsgálat után!

Ebben a jelentésben rávilágítok néhány olyan ellentmondásra, amelyet a CCCA talált, és interjút készítek Deanna McLeod taggal is, aki egyike volt annak az öt személynek, akik az adatok felülvizsgálatáért felelősek voltak. Bár elsődlegesen az onkológiai kutatásra összpontosít, immunológiából is rendelkezik orvosi előképzettséggel, és tapasztalatot szerzett a klinikai kutatásban, valamint a gyógyszerek marketingjében és értékesítésében. Deanna a Kaleidoscope Strategic Inc. alapítója is, amely onkológiai tanulmányok elemzését végzi, mérlegelve a bizonyítékokat az új terápiák biztonságosságának és hatékonyságának meghatározásához.

Megbeszéljük, hogy mit mutatnak a Pfizer saját adatai, és hogyan jutott át a Health Canada felülvizsgálati bizottságán ez a bizonyíték.

Forrás: