A Pfizer vakinája igazoltan idegrendszeri betegségeket okoz

Jelentés április 22-én: A Pfizer vakinája igazoltan idegrendszeri betegségeket okoz
A koronavírus vakcinának korábban fel nem tárt, hosszú távú mellékhatásai vannak, köztük az alzheimer kórt és más idegrendeszeri betegségeket.
Az USÁ-ban a jelenlegi RNS alapú vakcinát a SARSCoV-2 vírus ellen gyorsított eljárásban rendkívüli helyzet miatti engedély alapján fogadták el, anélkül, hogy bármely hosszú távú mellékhatását vizsgálták volna. A tanulmányok azonban feltétlezték, hogy prion betegséget okozhat a Pfizer Covid-19 vakcinája hosszú távon. A prion betegségek közé idegrendszeri betegségek tartoznak, amely hosszú távú károsodást okoznak többek között az agyban és mindenképpen negatív hatással járnak az egészségre.
Nagyon aggasztó az, hogy a Pfizer vakcinája egy mRNS vakcina, egy soha nem tesztelt vakcinaforma, amely új proteinek előállítására alkalmas és integrálódni tud a humán genomba. Kétfajta kapcsolódó protein kerül előállításra – TDP-43 és FUS. Beágyazódnak a DNS-be. Mit jelent mindez? Degeneratív agyi elváltozások bármikor előfordulhatnak az élen folyamán az oltás felvétele után. Előfordulhat dementia, Alzheimer kór vagy más hasonló megbetegedés. A kapcsolódó proteinek örökletes remegéssel járó szimptómákat is okozhatnak.
A kutatást végző szerző véleménye szerint idő előtt került a vakcina engedélyezésre és sokkal több kárt okozhat, mint amennyi előnye van. A jelentés a következő figyelmeztetéssel zárul – „A vakcina működhet biofegyverként is és ilyen formában ez sokkal veszélyesebb, mint az eredeti fertőzés.
A National File felvette a kapcsolatot a CDC-vel, hogy megérdeklődjék, miért használják még mindig a Pfizer vakcináját mindezen rettenetes feltételezések ellenére. Válasz nem érkezett.

REPORT: Pfizer Vaccine Confirmed To Cause Neurodegenerative Diseases – Study

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük