“A pokolba veled, nem fogod elpusztítani Amerikát” – a “Spartacus COVID levél”

2021 szeptember 27.

theautomaticearth.com

Ez egy névtelenül közzétett dokumentum, amelyet egy magát Spartacusnak nevező személy küldött. Mivel névtelen, nem tudom felvenni velük a kapcsolatot, hogy engedélyt kérjek a közzétételre. Ezért egy ideig haboztam, de ez egyszerűen a legjobb dokumentum, amit a Covidról, a vakcinákról stb. láttam. Akárki is a Spartacus, nagyon kidolgozott ismeretekkel rendelkezik a “szakmában”. Ha sokkal többet szeretnél tudni a no. 1 kérdésről a mai világban, olvassa el. És ne aggódj, ha nem értesz minden egyes szót, én sem, de sokat tanultam.

Az eredeti PDF dokumentum itt található: Covid19 – A Spartacus levél

 

Helló,

A nevem Spartacus, és elegem van.

Kénytelenek voltunk végignézni, ahogy Amerika és a Szabad Világ egy biológiai támadás miatt feltartóztathatatlanul hanyatlik. Mi, számtalan más emberrel együtt, áldozatul estünk és elgázosodtunk a propaganda és a pszichológiai hadviselés műveleteinek, amelyeket egy meg nem választott, elszámoltathatatlan elit folytat az amerikai nép és a szövetségeseink ellen.

Az elmúlt másfél év során mentális és fizikai egészségünk nagyon sokat szenvedett. Éreztük az izoláció, a lezárás, a maszkolás, a karantén és más teljesen értelmetlen egészségügyi színházi cselekmények szúrását, amelyek egyáltalán nem tettek semmit a lakosság egészségének vagy jólétének védelme érdekében a folyamatban lévő COVID-19 világjárványtól.

Most azt nézzük, ahogy az egészségügyi intézmény szó szerint mérget fecskendez amerikai honfitársaink millióiba, anélkül, hogy akár csak harcolnánk.

Azt mondták nekünk, hogy kirúgnak minket, és megtagadják a megélhetésünket, ha megtagadjuk az oltást. Ez volt az utolsó csepp a pohárban.

Több ezer órát töltöttünk a Wuhanból kiszivárgott felvételek, az elsődleges forrásokból származó tudományos dokumentumok, valamint az egészségügyi intézmény által hátrahagyott papírok elemzésével.

Amit felfedeztünk, az mindenkit mélyen megdöbbentene.

Először összefoglaljuk megállapításainkat, majd részletesen kifejtjük azokat. A végén hivatkozásokat helyezünk el.

Összefoglaló:

 • A COVID-19 egy vér- és érbetegség. A SARS-CoV-2 az emberi erek belső  falát fertőzi meg, miáltal a tüdőbe jut.

(megj: Dr. William Li, egy az érrendszer kutatásával foglalkozó biológus, ezt a belhám réteget egy frissen felületkezelt jégpályához hasonlítja egy jégkorong meccs előtt, amelyen a játékosok és a korong is akadálytalanul tudnak siklani.)

Ha a vírus tönkreteszi az erek belső falát, ha az azokat bélelő hámréteg töredezetté válik, akkor az erek olyanok lesznek, mint a jégpálya a hokimeccs után“, mondja Li, az Angiogenezis Alapítványt létrehozó kutató. “Aminek következtében a vér egyre nehezebben tud áramlani az erekben.”

 • A jelenlegi kezelési protokollok (pl. invazív lélegeztetés) aktívan károsak a betegek számára, felgyorsítják az oxidatív stresszt és súlyos VILI-t (lélegeztetőgép okozta tüdősérüléseket) okoznak. A lélegeztetőgépek folyamatos használata minden bizonyított orvosi előny hiányában tömeggyilkosságnak minősül.
 • A meglévő ellenintézkedések nem megfelelőek az aeroszolos és potenciálisan szennyvízzel terjedő vírus terjedésének lassítására, és egyfajta orvosi színháznak minősülnek.
 • A média és az orvosi intézményrendszer is elhallgatta a különböző nem vakcinás beavatkozásokat a vakcinák és a drága, szabadalmaztatott gyógyszerek javára.
 • A hatóságok tagadták a természetes immunitás hasznosságát a COVID-19 ellen, annak ellenére, hogy a természetes immunitás a vírus összes fehérjéje ellen védelmet nyújt, nem csak egy ellen.
 • A védőoltások többet ártanak, mint használnak. Az antigén, amelyen ezek a vakcinák alapulnak, a SARS-CoV-2 Spike, egy mérgező fehérje. A SARS-CoV-2 ADE, azaz antitest-függő erősödéssel rendelkezhet; a jelenlegi antitestek nem semlegesítik a jövőbeli törzseket, hanem segítik őket az immunsejtek megfertőzésében. Továbbá, ha egy világjárvány idején szivárgó vakcinával oltanak, az megszünteti az evolúciós nyomást arra, hogy a vírus kevésbé halálos legyen.
 • Egy hatalmas és megdöbbentő bűnös összeesküvés áll fenn, amely közvetlenül összekapcsolja Anthony Faucit és a Modernát a Wuhan-i Virológiai Intézettel.
 • A COVID-19 vakcina kutatói közvetlenül kapcsolódnak az agy-számítógép interfész (“neurális csipke”) technológiával foglalkozó tudósokhoz, akik közül az egyiket Kínából származó támogatás elfogadása miatt vád alá helyezték.
 • Független kutatók titokzatos nanorészecskéket fedeztek fel a vakcinákban, amelyeknek nem kellene jelen lenniük.
 • Az egész járványt ürügyként használják a nyugati társadalom hatalmas politikai és gazdasági átalakítására, amely a már gazdagokat gazdagítja, a többieket pedig jobbágyokká és érinthetetlenekké teszi.

COVID-19 Patofiziológia és kezelések:

A COVID-19 nem vírusos tüdőgyulladás. Ez egy vírusos vaszkuláris endoteliitisz, és az erek, különösen a kis tüdőalveoláris kapillárisok bélését támadja meg, ami az endotélsejtek aktiválódásához és lepergéséhez, koagulopátiához, szepszishez, tüdőödémához és ARDS-szerű tünetekhez vezet. Ez a vér és az erek betegsége. A keringési rendszer. Az általa okozott tüdőgyulladás másodlagos.

Súlyos esetekben ez szepszishez, vérrögökhöz és többszörös szervi elégtelenséghez vezet, beleértve a különböző létfontosságú szervek, például az agy, a szív, a máj, a hasnyálmirigy, a vesék és a belek hipoxiás és gyulladásos károsodását.

A COVID-19 leggyakoribb laboratóriumi leletei közé tartozik az emelkedett D-dimer, az emelkedett protrombinidő, az emelkedett C-reaktív fehérje, a neutrofília, a limfopénia, a hipokalcémia és a hiperferritinémia, ami lényegében megfelel a koagulopátia és az immunrendszer hiperaktiválódásának/immunsejtek kimerülésének profiljának.

A COVID-19 szinte bármilyen formában megjelenhet, mivel a SARS-CoV-2 a szervezet létfontosságú szerveinek különböző szöveteire széles körű tropizmusa miatt. Bár a leggyakoribb kezdeti megjelenési formája légúti megbetegedés és influenzaszerű tünetek, jelentkezhet agyi gyulladásként, gyomor-bélrendszeri betegségként, de akár szívroham vagy tüdőembólia formájában is.

A COVID-19 súlyosabb azoknál, akiknek speciális társbetegségei vannak, például elhízás, cukorbetegség és magas vérnyomás. Ez azért van így, mert ezek az állapotok endothelialis diszfunkcióval járnak, ami a keringési rendszert fogékonyabbá teszi az e különleges vírus által okozott fertőzésre és károsodásra.

A COVID-19-es esetek túlnyomó többsége enyhe lefolyású, és nem okoz jelentős betegséget. Az ismert esetek esetében létezik az úgynevezett 80/20-as szabály, amely szerint az esetek 80%-a enyhe, 20%-a pedig súlyos vagy kritikus. Ez az arány azonban csak az ismert esetekre igaz, nem minden fertőzésre. A tényleges fertőzések száma sokkal, de sokkal magasabb. Következésképpen a halálozási és megbetegedési arány alacsonyabb. A COVID-19 azonban nagyon gyorsan terjed, ami azt jelenti, hogy rövid időn belül jelentős számú súlyos és kritikus állapotú beteg jelenik meg.

A COVID-19 által kiváltott kritikus szepszis, hipoxia, koagulopátia és ARDS esetén a leggyakoribb kezelések az intubálás, az injekcióban adott kortikoszteroidok és a vérhígítók. A COVID-19 esetében nem ez a megfelelő kezelés. Súlyos hipoxiában a sejtek anyagcsere-eltolódása miatt az ATP hipoxantinná bomlik, ami az oxigén újbóli bevezetésekor a xantin-oxidáz rengeteg, a szöveteket megtámadó, rendkívül káros gyököt termel. Ezt nevezik iszkémia-reperfúziós sérülésnek, és ez az oka annak, hogy a lélegeztetőgépre kerülő emberek többsége haldoklik. A mitokondriumokban a szepszis miatt felhalmozódó szukcinát pontosan ugyanezt teszi; amikor az oxigén újra bejut, szuperoxid-gyököket hoz létre. Félreértés ne essék, az intubálás megöli a COVID-19-es embereket.

A COVID-19 végstádiuma a súlyos lipidperoxidáció, amikor a szervezetben lévő zsírok az oxidatív stressz okozta károsodás miatt “rozsdásodni” kezdenek. Ez autoimmunitást vált ki. Az oxidált lipidek idegen tárgyként jelennek meg az immunrendszer számára, amely felismeri és antitesteket képez az OSE-k, vagyis az oxidáció-specifikus epitópok ellen. Emellett az oxidált lipidek közvetlenül a mintafelismerő receptorokba táplálkoznak, ami még több gyulladást vált ki, és még több sejtet idéz meg a veleszületett immunrendszerből, amelyek még több romboló enzimet szabadítanak fel. Ez hasonló a Lupus patofiziológiájához.

A COVID-19 patológiájában a szélsőséges oxidatív stressz és a neutrofil légzési robbanás dominál, olyannyira, hogy a hemoglobin képtelenné válik az oxigén szállítására, mivel a hipoklórsav a hem vasat kivonja a hemből. Semmilyen mennyiségű kiegészítő oxigén nem képes oxigénnel ellátni a vért, amely kémiailag nem hajlandó megkötni az O2-t.

A patológia részletezése a következő:

A SARS-CoV-2 tüske az ACE2-hez kötődik. Az Angiotenzin Converting Enzyme 2 egy olyan enzim, amely a renin-angiotenzin-aldoszteron rendszer, vagy RAAS része. A RAAS egy hormonális szabályozórendszer, amely a sóvisszatartás és -kiválasztás szabályozásával mérsékli a testben és a véráramban lévő folyadékmennyiséget (azaz az ozmolaritást). Ez a fehérje, az ACE2, mindenütt jelen van a test minden olyan részében, amely érintkezik a keringési rendszerrel, különösen az érrendszeri endotélsejtekben és pericitákban, az agyi asztrocitákban, a vese tubulusaiban és podocitáiban, a hasnyálmirigy szigetsejtjeiben, az epevezeték és a bélhámsejtekben, továbbá a herék magvezetékében, amelyek mindegyikét megfertőzheti a SARS-CoV-2, nem csak a tüdőt.

A SARS-CoV-2 a következőképpen fertőzi meg a sejtet: A SARS-CoV-2 Spike konformációs változáson megy keresztül, amelynek során az S1 trimerek felfelé fordulnak és megnyúlnak, és a sejt felszínéhez kötött ACE2-hez kapcsolódnak. A TMPRSS2, azaz a transzmembrán proteáz szerin 2 jön, és levágja a Spike fejeit, felfedve a benne lévő S2 tüske formájú alegységet. A Spike fennmaradó része konformációs változáson megy keresztül, amelynek hatására a Spike kibontakozik, mint egy hosszabbító létra, és beágyazódik a sejtmembránba. Ezután visszahajlik önmagára, összehúzva a vírusmembránt és a sejtmembránt. A két membrán összeolvad, és a vírus fehérjéi kivándorolnak a sejt felszínére. A SARS-CoV-2 nukleokapszid belép a sejtbe, kibocsátja genetikai anyagát és megkezdi a vírus replikációs folyamatát, eltérítve a sejt saját struktúráit, hogy újabb vírust termeljen.

A sejtbe ágyazott SARS-CoV-2 tüskefehérjék valóban képesek arra, hogy az emberi sejtek összeolvadjanak, és szincitákat/MGC-ket (többmagvú óriássejteket) képezzenek. Más patogén, káros hatásuk is van. A SARS-CoV-2 viroporinjai, mint például a burkolófehérje, kalciumion-csatornaként működnek, kalciumot juttatva a fertőzött sejtekbe. A vírus elnyomja a természetes interferonválaszt, ami késleltetett gyulladást eredményez. A SARS-CoV-2 N-fehérje közvetlenül is képes aktiválni az NLRP3 inflammaszómát. Emellett elnyomja az Nrf2 antioxidáns útvonalat is. Az ACE2 Spike-hoz való kötődéssel történő szuppressziója a bradikinin felhalmozódását okozza, amelyet egyébként az ACE2 lebontana.

Ez az állandó kalcium beáramlás a sejtekbe észrevehető hipokalcémiát, vagyis alacsony vérkalciumszintet eredményez (vagy kísér), különösen D-vitaminhiányos és már meglévő endothelialis diszfunkcióval rendelkező embereknél. A bradikinin felszabályozza a cAMP, a cGMP, a COX és a foszfolipáz C aktivitást. Ez prosztaglandin felszabadulást és jelentősen megnövekedett intracelluláris kalcium jelátvitelt eredményez, ami elősegíti a rendkívül agresszív ROS felszabadulást és az ATP kimerülését. A NADPH-oxidáz szuperoxidot bocsát ki az extracelluláris térbe. A szuperoxid-gyökök a nitrogén-oxiddal peroxinitritet képezve reagálnak. A peroxinitrit reakcióba lép az endoteliális nitrogén-oxid-szintáz számára szükséges tetrahidrobiopterin kofaktorral, elpusztítva azt és “kikapcsolva” az enzimeket, ami arra készteti a nitrogén-oxid-szintázt, hogy helyette több szuperoxidot szintetizáljon. Ez egy pozitív visszacsatolási hurokban folytatódik, amíg a nitrogén-oxid biológiai hozzáférhetősége a keringési rendszerben kimerül.

Az eNOS által folyamatosan termelt oldott nitrogén-oxid gáz számos fontos funkciót szolgál, de a SARS-szerű koronavírusok ellen is antivirális hatású, mivel megakadályozza a vírus Spike-fehérjének palmitoilációját, és megnehezíti a vírus gazdaszervezet receptoraihoz való kötődését. Az NO elvesztése lehetővé teszi, hogy a vírus büntetlenül elkezdjen szaporodni a szervezetben. Az endothelialis diszfunkcióval rendelkezők (pl. magas vérnyomás, cukorbetegség, elhízás, idős kor, afroamerikai faj) eleve redox egyensúlyi problémákkal küzdenek, ami a vírusnak előnyt biztosít.

Az e folyamatok által kiváltott extrém citokinfelszabadulás miatt a szervezet rengeteg neutrofil és monocitából származó alveoláris makrofágot hív a tüdőbe. A veleszületett immunrendszer sejtjei a kórokozók elleni első vonalbeli védekezők. Úgy működnek, hogy elnyelik a betolakodókat, és erős oxidánsokat, például SOD-t és MPO-t termelő enzimekkel próbálják megtámadni őket. A szuperoxid-dizmutáz szuperoxidot vesz és hidrogén-peroxidot készít, a mieloperoxidáz pedig hidrogén-peroxidot és klórionokat vesz és hipoklórsavat készít, amely sok-sokszor reaktívabb, mint a nátrium-hipoklorit fehérítőszer.

A neutrofileknek van egy kellemetlen trükre. Képesek ezeket az enzimeket az extracelluláris térbe is kilökni, ahol folyamatosan peroxidot és fehérítőt köpnek ki a véráramba. Ezt nevezzük neutrofil extracelluláris csapdaképződésnek, vagy, amikor ez patogén és kontraproduktívvá válik, NETózisnak. Súlyos és kritikus COVID-19 esetén valóban meglehetősen súlyos NETosis alakul ki.

A véráramban felhalmozódó hipoklórsav megkezdi a vas kivonását a hémből, és versenyezni kezd az O2-kötőhelyekért. A vörösvérsejtek elveszítik az oxigénszállító képességüket, ami miatt a beteg arca elkékül.

 

A véráramban lévő, nem kötődött vas, hidrogén-peroxid és szuperoxid a Haber-Weiss- és Fenton-reakciókat hajtja végre, rendkívül reaktív hidroxilgyököket hozva létre, amelyek erőszakosan elektronokat vonnak el a környező zsírokról és DNS-ről, súlyosan oxidálva azokat.

Ez az állapot nem ismeretlen az orvostudomány előtt. Mindennek a tényleges neve akut szepszis.

Tudjuk, hogy ez történik a COVID-19-ben, mivel a betegségben elhunyt emberek szöveteiben feltűnő ferroptózis-jelek, valamint különböző más oxidatív stressz-markerek, például nitrotirozin, 4-HNE és malondialdehid figyelhetők meg.

Amikor intubálsz valakit ebben az állapotban, akkor egy szabadgyök-bombát indítasz el azáltal, hogy O2-t adsz a sejteknek. Ez egy 22-es csapdája, mert oxigénre van szükségünk az adenozin-trifoszfát előállításához (vagyis az élethez), de az O2 egyben az összes káros gyök előfutára is, amely a lipidperoxidációhoz vezet.

A COVID-19-hez kapcsolódó súlyos szepszis helyes kezelése a nem invazív lélegeztetés, szteroidok és antioxidáns infúziók. A COVID-19-re átcsoportosított gyógyszerek többsége, amelyek bármilyen előnyt mutatnak a kritikus állapotú COVID-19 betegek megmentésében, antioxidánsok. Az N-acetil-cisztein, a melatonin, a fluvoxamin, a budesonid, a famotidin, a cimetidin és a ranitidin mind antioxidánsok. Az indometacin megakadályozza az arachidonsav vas által vezérelt oxidációját izoprosztánokká. Vannak olyan erős antioxidánsok, mint például az apocinin, amelyeket még nem is teszteltek COVID-19-es betegeken, amelyek hatástalaníthatják a neutrofileket, megakadályozhatják a lipidperoxidációt, helyreállíthatják az endothel egészségét, és helyreállíthatják a szövetek oxigénellátását.

Azok a tudósok, akik bármit is tudnak a tüdőneutrofíliáról, az ARDS-ről és a redoxbiológiáról, 2020 márciusa óta tudják vagy sejtik ennek nagy részét. A svájci tudósok 2020 áprilisában megerősítették, hogy a COVID-19 érrendszeri endoteliitisz. A szakértők 2020 végén már arra a következtetésre jutottak, hogy a COVID-19 a vírusos szepszis egy formáját hozza létre. Azt is tudják, hogy a szepszis hatékonyan kezelhető antioxidánsokkal. Ezen információk egyike sem különösebben új, és mégis, a legtöbb esetben nem cselekedtek ezekkel az információkkal. Az orvosok továbbra is káros intubációs technikákat alkalmaznak magas PEEP-beállításokkal a magas tüdő compliance és a rossz oxigénellátás ellenére, és ezzel megszámlálhatatlanul sok kritikusan beteg beteget ölnek meg orvosi műhibával.

A véletlen besorolásos kontrollvizsgálatok felépítésük miatt soha nem fognak semmilyen előnyt mutatni a COVID-19 elleni vírusellenes szerek esetében. Sem a Remdesivir, sem a Kaletra, sem a HCQ, sem az Ivermectin. Ennek oka egyszerű: azoknál a betegeknél, akiket bevontak ezekbe a vizsgálatokba, például az oxfordi nevetséges RECOVERY vizsgálatba, a beavatkozás túl későn történik ahhoz, hogy bármilyen pozitív hatást kifejtsen.

A COVID-19 klinikai lefolyása olyan, hogy mire a legtöbb ember hipoxia miatt orvoshoz fordul, a vírusterhelés már szinte teljesen lecsökken. Ha valaki körülbelül 10 nappal az expozíció után van, és már öt napja tüneteket mutat, alig maradt vírus a szervezetében, csak sejtkárosodás és -zavar, amely hiperinflammatorikus választ indított el. A vírusellenes szerekkel kapcsolatos klinikai kísérletek nagyjából kizárólag ebből a csoportból kerültek ki.

Ezekben a vizsgálatokban vírusellenes szereket adnak olyan súlyos betegeknek, akiknek a szervezetében nincs vírus, csak késleltetett hiperinflammatorikus reakció, majd abszurd módon azt állítják, hogy a vírusellenes szereknek nincs haszna a COVID-19 kezelésében vagy megelőzésében. Ezekbe a klinikai vizsgálatokba nem vesznek fel tünetmentes embereket. Nem tesztelik az expozíció előtti vagy utáni profilaxist.

Ez olyan, mintha defibrillátort használnánk arra, hogy csak a lélegeztetőgépet sokkoljuk, majd abszurd módon azt állítanánk, hogy a defibrillátornak nincs semmilyen orvosi haszna, amikor a betegek nem hajlandók feltámadni a halálból. A beavatkozás túl későn történik. Ezek a vírusellenes szerekkel kapcsolatos vizsgálatok szisztematikus, kirívó szelekciós torzítást mutatnak. Olyan kezelést nyújtanak, amely hiábavaló az adott kohorsz számára, amelyet bevonnak.

India a WHO utasításaival ellentétesen járt el, és elrendelte az Ivermectin profilaktikus használatát. A COVID-19-et szinte teljesen felszámolták. A Mumbaiban működő Indiai Ügyvédi Kamara büntetőfeljelentést tett Dr. Soumya Swaminathan, a WHO vezető tudósa ellen, amiért az Ivermectin használata ellen tett ajánlást.

Az ivermektin nem “lófertőtlenítő”. Igen, állatorvosi paszta formájában árusítják állatok féregtelenítőjeként. Emberek számára évtizedek óta tabletta formájában is kapható, mint parazitaellenes gyógyszer.

A média álnok módon azt állította, hogy mivel az Ivermectin egy parazitaellenes gyógyszer, nincs haszna vírusirtóként. Ez téves. Az Ivermectin vírusellenes szerként is használható. Blokkolja az importint, megakadályozza a nukleáris importot, hatékonyan gátolva a vírusok sejtmagba jutását. Számos jelenleg forgalomban lévő gyógyszer többféle hatásmóddal rendelkezik. Az ivermectin egy ilyen gyógyszer. Egyszerre parazita- és vírusellenes.

Bangladesben az Ivermectin 1,80 dollárba kerül egy teljes 5 napos kúra. A májra mérgező Remdesivir ára 3 120 dollár egy 5 napos kúra. A teljesen haszontalan Remdesivirből több milliárd dollárt adtak el kormányainknak az adófizetők pénzén, és végül teljesen használhatatlan lett a hiperinflammatorikus COVID-19 kezelésére. A média alig foglalkozott ezzel.

A generikus Ivermectin használatának ellenzése nem tudományos alapokon nyugszik. Ez pusztán pénzügyi és politikai indíttatású. Egy hatékony, nem vakcinás beavatkozás veszélyeztetné a szabadalmaztatott vakcinák és gyógyszerek FDA általi sietős jóváhagyását, amelyekkel a gyógyszeripar folyamatosan több milliárd dollárnyi bevételt termel.

A lakosság többsége tudományos analfabéta, és nem képes felfogni, hogy mindez mit is jelent, köszönhetően a szánalmas oktatási rendszernek, amely félreoktatta őket. Szerencsések lennénk, ha 100 emberből 1 olyan embert találnánk, akinek a leghalványabb fogalma is van arról, hogy mindez mit is jelent valójában.

COVID-19 Átvitel:

A COVID-19 a levegőben van. A WHO azt állította, hogy a vírus csak cseppfertőzéssel terjed. A mi Járványügyi Központunk abszurd módon azt állította, hogy a vírus főleg személyes érintkezés útján terjedt, ami, tekintettel a Wuhanból a világ többi részére történő gyors terjedésre, fizikailag lehetetlen lett volna.

Az a nevetséges meggyőződés, hogy a fertőzés elsődleges terjedési módja az érintkezés, olyan felületi fertőtlenítési protokollok alkalmazásához vezetett, amelyek időt, energiát, termelékenységet és fertőtlenítőszert pazaroltak.

A két méterre vonatkozó irányelvek teljesen haszontalanok. Az aeroszolos vírustól való védekezéshez a minimális biztonságos távolság a fertőzött személytől több mint 15 láb távolságban van, nem közelebb. Valójában egyetlen tömegközlekedési eszköz sem biztonságos.

A sebészeti maszkok nem védik meg Önt az aeroszoloktól. A vírus túl kicsi, és a szűrőanyag túl nagy résekkel rendelkezik ahhoz, hogy kiszűrje. Felfoghatják a légzőszervek által kibocsátott cseppeket, és megakadályozhatják, hogy a vírust egy beteg ember kilökje, de nem szűrik meg a fertőző aeroszolok felhőjét, ha valaki belesétálna az említett felhőbe.

A vírus elleni védelem minimális szintje szó szerint egy P100-as légzőkészülék, egy PAPR/CAPR vagy egy 40 mm-es NATO CBRN légzőkészülék, ideális esetben egy teljes testet fedő tyvek vagy tychem ruhával, kesztyűvel és bakanccsal párosítva, az összes lyuk és rés leragasztásával.

Az élő SARS-CoV-2 potenciálisan kimutatható a szennyvízelvezető csatornákban, és előfordulhat orális-fekális átvitel. A 2003-as SARS-járvány kitörésekor, az Amoy Gardensben történt incidens során több száz ember fertőződött meg a lakásaik padlóösszefolyóiból felszálló aeroszolos széklet által.

COVID-19 Védőoltás veszélyei:

A COVID-19 elleni vakcinák nem fertőtlenítenek, és nem akadályozzák meg a fertőzést vagy az átvitelt. Ezek  un. “szivárgó” vakcinák. Ez azt jelenti, hogy megszüntetik a vírusra gyakorolt evolutionáris nyomást, hogy kevésbé halálossá váljon. Ez azt is jelenti, hogy a beoltottak tökéletes hordozók. Más szóval, azok, akik be vannak oltva, veszélyt jelentenek a be nem oltottakra, nem pedig fordítva.

A jelenleg használatban lévő COVID-19 vakcinák mindegyike minimális tesztelésen ment keresztül, rendkívül felgyorsított klinikai vizsgálatokkal. Bár úgy tűnik, hogy korlátozzák a súlyos megbetegedéseket, ezeknek a vakcináknak a hosszú távú biztonsági profilja továbbra is ismeretlen.

Ezen úgynevezett “vakcinák” némelyike olyan új, nem tesztelt technológiát használ, amelyet még soha nem alkalmaztak vakcinákban. A hagyományos vakcinák legyengített vagy elölt vírust használnak az immunválasz serkentésére. A Moderna és a Pfizer-BioNTech vakcinák nem ezt teszik. Állítólag ezek egy intramuszkuláris injekcióból állnak, amely egy lipid nanorészecskékből álló, hírvivő RNS-szuszpenziót tartalmaz. Az immunválaszt úgy hozzák létre, hogy a vakcina befogadójának vállában lévő sejtekhez kapcsolódnak, endocitózison mennek keresztül, mRNS-rakományukat felszabadítják a sejtekbe, majd a sejtek riboszómáit felhasználva módosított SARS-CoV-2 tüskefehérjéket szintetizálnak a helyszínen.

Ezek a módosított Spike-fehérjék ezután a sejt felszínére vándorolnak, ahol egy transzmembrán domén segítségével a helyükön rögzülnek. Az adaptív immunrendszer érzékeli az e sejtek által kifejezett nem emberi vírusfehérjét, majd antitesteket képez a fehérje ellen. Ez állítólag védelmet nyújt a vírus ellen azáltal, hogy az adaptív immunrendszert arra tanítja, hogy felismerje és ellenanyagokat termeljen a tényleges víruson lévő tüske ellen. A J&J és az AstraZeneca oltóanyagai hasonlóan működnek, de lipid nanorészecske helyett adenovírus vektort használnak a genetikai anyag bejuttatására. Ezeket a vakcinákat HEK-293 és PER.C6 magzati sejtvonalak segítségével állították elő vagy validálták, amit bizonyos vallási meggyőződésű emberek erősen ellenezhetnek.

A SARS-CoV-2 tüske önmagában is rendkívül patogén fehérje. Nem lehet eléggé hangsúlyozni azt a veszélyt, amelyet ennek a fehérjének az emberi szervezetbe való bevitele jelent.

A vakcinagyártók azt állítják, hogy a vakcina a vállban lévő sejtekben marad, és hogy a vakcina genetikai anyagából e sejtek által előállított és kifejezett SARS- CoV-2 Spike ártalmatlan és inert, köszönhetően a Spike-szekvenciába beillesztett prolinoknak, amelyek stabilizálják azt a prefúziós konformációban, megakadályozva, hogy a Spike aktívvá váljon és más sejtekkel egyesüljön.

 

Egy japán farmakokinetikai vizsgálat azonban kimutatta, hogy a Pfizer vakcinából származó lipid nanorészecskék és mRNS nem maradtak a vállban, sőt, bioakkumuláltak számos különböző szervben, beleértve a szaporítószerveket és a mellékveséket, ami azt jelenti, hogy a módosított Spike szó szerint mindenhol kifejeződik. Ezek a lipid nanorészecskék néhány szerencsétlen embernél anafilaxiát válthatnak ki, de sokkal aggasztóbb a Spike szabályozatlan kifejeződése különböző szomatikus sejtvonalakban, távol az injekció beadásának helyétől, és ennek ismeretlen következményei.

A hírvivő RNS-t általában közvetlenül azután fogyasztják el, hogy a riboszóma fehérjévé fordítja le a szervezetben. A COVID-19 vakcina mRNS-e a testen kívül keletkezik, jóval azelőtt, hogy a riboszóma lefordítaná. Eközben károsodást halmozhat fel, ha nem megfelelően tartósítják. Amikor a riboszóma megpróbál lefordítani egy sérült mRNS-szálat, megakadhat. Ha ez megtörténik, a riboszóma használhatatlanná válik a fehérjék lefordítására, mert most egy darab mRNS ragad benne, mint egy kicsipkézett kártya egy régi lyukkártya-olvasóban. Az egészet meg kell tisztítani, és új riboszómát kell szintetizálni a helyére. Az alacsony riboszómaforgalmú sejtekben, mint például az idegsejtek, ez csökkent fehérjeszintézishez, citopátiás hatásokhoz és neuropátiához vezethet.

Bizonyos fehérjék, köztük a SARS-CoV-2 Spike, rendelkeznek proteolitikus hasadási helyekkel, amelyek alapvetően olyanok, mint a kis szaggatott vonalak, amelyek azt mondják, hogy “itt vágd el”, és amelyek vonzzák az élő szervezet saját proteázait (lényegében molekuláris ollót), hogy elvágják őket. Lehetséges, hogy az S1 proteolitikusan lehasad az S2-ről, és az aktív S1 a véráramba kerül, míg az S2 “szára” a fehérjét kifejező sejt membránjába ágyazódva marad.

A SARS-CoV-2 Spike szuperantigén régióval (SAg) rendelkezik, amely elősegíthetik a súlyos gyulladást.

Egy tanulmány szerint a Spike-ellenes antitestek autoantitestként működnek, és a szervezet saját sejtjeit támadják meg. A COVID-19 vakcinával immunizált személyeknél vérrögök, szívizomgyulladás, Guillain-Barre-szindróma, Bell-bénulás és szklerózis multiplex fellángolása alakult ki, ami arra utal, hogy a vakcina az egészséges szövetek elleni autoimmun reakciókat segíti elő.

A SARS-CoV-2 Spike nem csak az ACE2-hez kötődik. A gyanú szerint vannak olyan régiói, amelyek basiginhez, integrinekhez, neuropilin-1-hez és bakteriális lipopoliszacharidokhoz is kötődnek. A SARS-CoV-2 Spike önmagában potenciálisan képes ezek bármelyikéhez kötődni, és ligandumként működni, meghatározatlan és valószínűleg erősen gyulladásos sejtaktivitást kiváltva.

A SARS-CoV-2 Spike egy szokatlan PRRA inszertet tartalmaz, amely furin hasítási helyet képez. A furin egy mindenütt jelenlévő humán proteáz, így ez ideális tulajdonság a Spike számára, ami nagyfokú sejttropizmust biztosít számára. A SARS-CoV-2-vel rokon, vad típusú SARS-szerű koronavírusok egyike sem rendelkezik ezzel a tulajdonsággal, ami rendkívül gyanússá teszi, és talán emberi beavatkozásra utal.

A SARS-CoV-2 Spike prionszerű doménnel rendelkezik, amely fokozza fertőzőképességét.

A Spike S1 RBD kötődhet a heparinkötő fehérjékhez és elősegítheti az amiloid aggregációt. Emberekben ez Parkinson-kórhoz, Lewy-testes demenciához, korai Alzheimer-kórhoz vagy különböző más neurodegeneratív betegségekhez vezethet. Ez nagyon aggasztó, mivel a SARS-CoV-2 S1 képes megsérteni és áthatolni a vér-agy gáton, és bejutni az agyba. Képes továbbá a vér-agy gát áteresztőképességét más molekulák számára is növelni.

A SARS-CoV-2, más béta-koronavírusokhoz hasonlóan, Dengue-szerű ADE-vel, vagyis a betegség antitest-függő fokozódásával járhat. Azok számára, akik nem tudják, hogy egyes vírusok, köztük a béta-koronavírusok is rendelkeznek egy ADE-nek nevezett tulajdonsággal. Létezik még egy úgynevezett eredeti antigénbűn, ami azt a megfigyelést jelenti, hogy a szervezet szívesebben termel antitesteket egy vírus korábban találkozott törzsei alapján, mint az újonnan találkozottak alapján.

Az ADE-ben a korábbi fertőzésből származó antitestek a vírus fehérjéinek mutációi miatt nem semlegesítik a vírust. Ezek a nem semlegesítő antitestek ezután trójai falóként viselkednek, lehetővé téve, hogy az élő, aktív vírus az Fc-receptor útvonalakon keresztül a makrofágokba kerüljön, lehetővé téve a vírus számára, hogy olyan immunsejteket is megfertőzzen, amelyeket korábban nem tudott volna megfertőzni. Ez a Dengue-láz esetében is megtörtént; ha valaki megbetegszik Dengue-lázban, felépül, majd egy másik törzzsel fertőződik, nagyon-nagyon megbetegedhet.

Ha valakit beoltanak a SARS-CoV-2 eredeti, Wuhan törzséből származó Spike-on alapuló mRNS-sel, majd megfertőződik a vírus egy későbbi, mutálódott törzsével, súlyosan megbetegedhet. Más szóval lehetséges, hogy a vakcinák érzékenyítenek valakit a betegségre.

Erre a közelmúlt történelmében van precedens. A Sanofi Dengvaxia Dengue elleni vakcinája megbukott, mert immunszenzitizációt okozott olyan embereknél, akiknek az immunrendszere Dengue-naiv volt.

A SARS-CoV ellen immunizált és a SARS-CoV-2 közeli rokonával, a SARS-CoV-2 vírussal megfertőzött egereknél immunszenzitizáció, Th2 immunpatológia és eozinofil infiltráció alakult ki a tüdőben.

Azt mondták nekünk, hogy a SARS-CoV-2 mRNS-vakcinák nem integrálhatók az emberi genomba, mivel a hírvivő RNS nem alakítható vissza DNS-é. Ez téves. Az emberi sejtekben vannak LINE-1 retrotranszpozonoknak nevezett elemek, amelyek endogén reverz transzkripcióval valóban képesek a mRNS-t beépíteni az emberi genomba. Mivel az oltóanyagokban használt mRNS stabilizálódik, tovább marad a sejtekben, ami növeli ennek esélyét. Ha a SARS-CoV-2 Spike génje a genom egy olyan részébe integrálódik, amely nem néma, és valóban kifejez egy fehérjét, akkor lehetséges, hogy azok az emberek, akik ezt a vakcinát szedik, életük hátralévő részében folyamatosan expresszálják a SARS-CoV-2 Spike-ot a szomatikus sejtjeikből.

Azzal, hogy az embereket olyan vakcinával oltják be, amely a szervezetükben in-situ Spike-ot termel, egy patogén fehérjével oltják be őket. Egy olyan toxinnal, amely hosszú távú gyulladást, szívproblémákat és a rákos megbetegedések megnövekedett kockázatát okozhatja. Hosszú távon potenciálisan korai neurodegeneratív betegségekhez is vezethet.

Abszolút senkit sem szabadna arra kényszeríteni, hogy bármilyen körülmények között beadassa ezt a vakcinát, és valójában az oltási kampányt azonnal le kell állítani.

 

COVID-19 Bűnszövetség:

A vakcinát és a vírust ugyanazok az emberek készítették.

2014-ben moratóriumot rendeltek el a SARS-funkciógyarapodással kapcsolatos kutatásokra, amely 2017-ig tartott. Ezt a kutatást nem állították le. Ehelyett kiszervezték, és a szövetségi támogatásokat nem kormányzati szervezeteken keresztül mosogatták.

Ralph Baric virológus és SARS-szakértő az észak-karolinai UNC Chapel Hillben. Ő az, akire Anthony Fauci utalt, amikor a kongresszus előtt ragaszkodott ahhoz, hogy ha bármilyen funkcióbővítő kutatás folyik, azt Észak-Karolinában végzik.

Ez hazugság volt. Anthony Fauci hazudott a Kongresszus előtt. Ez bűncselekmény.

Ralph Baric és Shi Zhengli kollégák, és közösen írtak tanulmányokat. Ralph Baric mentorálta Shi Zhenglit a funkciógyarapodási manipulációs technikákban, különösen a sorozatos átvitelben, amely olyan vírust eredményez, amely úgy tűnik, mintha természetes úton keletkezett volna. Más szóval, tagadható biofegyverek. A sorozatos passzázs humanizált hACE2 egereken valami olyasmit eredményezhetett, mint a SARS-CoV-2.

A Wuhan-i Virológiai Intézetben folyó gain-of-function kutatás finanszírozása Peter Daszak-tól származik. Peter Daszak az EcoHealth Alliance nevű civil szervezetet vezeti. Az EcoHealth Alliance több millió dolláros támogatást kapott a National Institutes of Health/National Institute of Allergy and Infectious Diseases (azaz Anthony Fauci), a Defense Threat Reduction Agency (az Egyesült Államok Védelmi Minisztériumának része) és az Egyesült Államok Nemzetközi Fejlesztési Ügynöksége által. Az NIH/NIAID néhány millió dollárral, a DTRA és az USAID pedig egyenként több tízmillió dollárral járult hozzá a kutatáshoz. Összesen több mint százmillió dollárról volt szó.

Az EcoHealth Alliance alvállalkozásba adta ezeket a támogatásokat a Wuhan Institute of Virology-nak, egy nagyon megkérdőjelezhető biztonsági adatokkal és rosszul képzett személyzettel rendelkező kínai laboratóriumnak, hogy a funkcióbővítő kutatásokat ne a puccos P4 laboratóriumukban, hanem egy 2. szintű laboratóriumban végezhessék, ahol a technikusok nem viseltek semmi kifinomultabbat, mint talán egy hajhálót, latexkesztyűt és sebészeti maszkot, a veszélyes vírusokkal való munka során használt buborékos öltözék helyett. A kínai tudósok Wuhanban arról számoltak be, hogy a laboratóriumi állatok rendszeresen megharapták és lehugyozták őket. Teljesen érthetetlen számomra, hogy miért adná ki valaki ezt a veszélyes és kényes munkát a Kínai Népköztársaságnak, egy olyan országnak, amely hírhedt ipari balesetekről és hatalmas robbanásokról, amelyek több száz emberéletet követeltek, hacsak nem az volt a cél, hogy szándékosan világjárványt indítsanak el.

2019 novemberében a Wuhan Virológiai Intézet három technikusánál influenzaszerű megbetegedésre utaló tünetek jelentkeztek. Anthony Fauci, Peter Daszak és Ralph Baric azonnal tudták, hogy mi történt, mivel e laboratórium és a mi tudósaink és tisztviselőink között hátsó csatornák léteznek.

 1. december 12-én Ralph Baric anyagátadási megállapodást (lényegében NDA-t) írt alá a Moderna és az NIH közös tulajdonában lévő koronavírus mRNS vakcinával kapcsolatos anyagok átvételére. Csak egy teljes hónappal később, 2020. január 11-én küldte el Kína állítólag a SARS-CoV-2 néven ismertté váló szekvenciát. A Moderna meglehetősen abszurd módon azt állítja, hogy ebből a szekvenciából 48 óra alatt kifejlesztettek egy működő vakcinát.

Stephane Bancel, a Moderna jelenlegi vezérigazgatója korábban a bioMerieux vezérigazgatója volt, egy francia multinacionális vállalaté, amely orvosi diagnosztikai technológiákra specializálódott, és amelyet Alain Merieux alapított. Alain Merieux volt az egyik olyan személy, aki jelentős szerepet játszott a Wuhan Virológiai Intézet P4 laboratóriumának megépítésében.

A SARS-CoV-2 legközelebbi rokonaként megadott RaTG13 szekvencia nem valódi vírus. Ez egy hamisítvány. Egy génszekvencia kézzel történő bevitelével készült egy adatbázisba, hogy fedősztorit kreáljanak a SARS-CoV-2 létezéséhez, amely nagy valószínűséggel egy, a Wuhan Virológiai Intézetben előállított, funkcióbővítő kiméra, és vagy véletlenül szivárgott ki, vagy szándékosan hozták nyilvánosságra.

A SARS-CoV-2 állati rezervoárját soha nem találták meg.

Ez már nem összeesküvés-elmélet.

Ez egy tényleges bűnös összeesküvés, amelyben a Moderna mRNS-1273 kifejlesztésében részt vevő személyek közvetlenül kapcsolódnak a Wuhan Virológiai Intézethez és az általuk végzett gain-of-function kutatáshoz, ha egyáltalán van ilyen, akkor csak nagyon kevés elválasztási fokon keresztül. Az iratnyomok jól nyomon követhetők.

A laboratóriumi szivárgás elméletét elfojtották, mert ennek a szálnak a meghúzása elkerülhetetlenül arra a következtetésre vezet, hogy elegendő közvetett bizonyíték van arra, hogy a Moderna, az NIH, a WIV, valamint a vakcina és a vírus létrehozása összekapcsolódjon. Egy épeszű országban ez azonnal a világ legnagyobb RICO- és tömeggyilkossági ügyéhez vezetett volna. Anthony Fauci, Peter Daszak, Ralph Baric, Shi Zhengli és Stephane Bancel, valamint bűntársaik ellen vádat emeltek volna, és a törvény teljes szigorával vádat emeltek volna. Ehelyett adóforintjaink milliárdjait ítélték oda az elkövetőknek.

Az FBI rajtaütött a Detroittól északra fekvő Shelby Townshipben található Allure Medicalon, mert “csalárd COVID-19 kúrák” miatt számlázott a biztosítónak. A kezelés, amit használtak? Intravénás C-vitamin. Egy antioxidáns. Ami a fentiekben leírtak szerint a COVID-19 által kiváltott szepszis teljesen érvényes kezelése, sőt, ma már a Dr. Paul E. Marik által kifejlesztett MATH+ protokoll része.

Az FDA betiltotta a ranitidint (Zantac) a feltételezett NDMA (N-nitrozodimetilamin) szennyezés miatt. A ranitidin nem csak savlekötőként használt H2-blokkoló, hanem erős antioxidáns hatású, a hidroxilgyököket fogja el. Ez teszi hasznossá a COVID-19 kezelésében.

Az FDA megpróbálta levenni a polcokról az N-acetilciszteint, egy ártalmatlan aminosav-kiegészítőt és antioxidánst, és arra kényszerítette az Amazont, hogy távolítsa el az online áruházából.

Így hát marad a hátborzongató kérdés: az FDA tudatosan elhallgatta a COVID-19 szepszis kezelésében hasznos antioxidánsokat az amerikai lakosság elleni bűnös összeesküvés részeként?

Az intézmény együttműködik az emberi történelem legrosszabb bűnözőivel, és elősegíti őket, és aktívan elnyomja a nem vakcinás kezeléseket és terápiákat, hogy rákényszerítsen minket arra, hogy befecskendezzük testünkbe e bűnözők termékeit. Ez teljességgel elfogadhatatlan.

 

COVID-19 Oltóanyag-fejlesztés és a transzhumanizmushoz való kapcsolódás:

 

Ez a rész a világjárvány néhány spekulatívabb aspektusával és az orvosi és tudományos intézményrendszer reakciójával foglalkozik, valamint a vakcinakutatásban részt vevő tudósok és a nanotechnológia és az élő sejtek egyesítésével foglalkozó tudósok közötti zavaró kapcsolatokkal.

 

 1. június 9-én Charles Liebert, a Harvardon évtizedes tapasztalattal rendelkező nanotechnológiai kutatót a DOJ csalás miatt vád alá helyezte. Charles Lieber több millió dollárnyi támogatást kapott az Egyesült Államok Védelmi Minisztériumától, konkrétan a DARPA, AFOSR és ONR katonai agytrösztöktől, valamint a NIH-tól és a MITRE-től. Szakterülete a szilícium nanodrótok használata patch clamp elektródák helyett a sejten belüli aktivitás megfigyelésére és modulálására, amivel az elmúlt húsz évben a Harvardon foglalkozott. Állítólag Kínában szilícium nanodrót akkumulátorokon dolgozott, de egyik kollégája sem emlékszik arra, hogy életében valaha is akkumulátor-technológiával foglalkozott volna; minden kutatása a bionanotechnológiával, vagyis a nanotechnológia és az élő sejtek keveredésével foglalkozik.

A vád a Wuhani Műszaki Egyetemmel való együttműködése miatt emeltek vádat. A Védelmi Minisztériumtól kapott támogatásai feltételeivel ellentétben kétszeres pénzt vett fel a Kínai Népköztársaság “Ezer tehetség” tervéből, amely program keretében a kínai kormány nyugati tudósokat veszteget meg, hogy megosszák egymással a védett K+F információkat, amelyeket a PLA stratégiai előnyökkel tud hasznosítani.

Charles Lieber saját munkái a szilícium nanodrótok agy-számítógép interfészekhez, vagy “neurális csipke” technológiához való felhasználását írják le. Az ő cikkei leírják, hogy az idegsejtek hogyan képesek egész szilícium nanodrótokat vagy azok részeit endocitálni, figyelemmel kísérve és akár modulálva az idegsejtek aktivitását.

Charles Lieber Robert Langer kollégája volt. Daniel S. Kohane-nel együtt dolgoztak egy olyan mesterséges szöveti állványzatokat leíró tanulmányon, amelyeket be lehetett ültetni az emberi szívbe, hogy távolról nyomon lehessen követni annak aktivitását.

Robert Langer, az MIT végzős hallgatója és a nanotechnológiai gyógyszeradagolás szakértője, a Moderna egyik társalapítója. A Moderna mRNA-1273 vakcina eladásainak köszönhetően nettó vagyona jelenleg 5,1 milliárd USD.

Charles Lieber és Robert Langer bibliográfiája is lényegében az ember feljavításának technikáit, azaz a transzhumanizmust írja le. Klaus Schwab, a Világgazdasági Fórum alapítója és az úgynevezett “Nagy Újraindítás” tervezője könyveiben régóta beszél a “biológia és a gépek keveredéséről”.

E felfedezések óta független kutatók tudomására jutott, hogy a COVID-19 vakcinák csökkentett grafén-oxid nanorészecskéket tartalmazhatnak. Japán kutatók megmagyarázhatatlan szennyeződéseket is találtak a COVID-19 vakcinákban.

A grafén-oxid szorongásoldó hatású. Kimutatták, hogy csökkenti a laboratóriumi egerek szorongását, ha befecskendezik az agyukba. Valójában, mivel a SARS-CoV-2 Spike hajlamos veszélyeztetni a vér-agy gátat és növelni annak áteresztőképességét, tökéletes fehérje az agyszövet előkészítésére a nanorészecskéknek a véráramból az agyba történő extraváziójához. A grafén emellett erősen vezetőképes és bizonyos körülmények között paramágneses.

2013-ban, az Obama-kormányzat alatt a DARPA elindította a BRAIN kezdeményezést; a BRAIN az Brain Research Through Advancing Innovative Neurotechnologies® (Agykutatás az innovatív neurotechnológiák előmozdítása révén) rövidítése. Ez a program az agy-számítógép interfész technológiák fejlesztését foglalja magában a hadsereg számára, különösen a nem invazív, injektálható rendszerekét, amelyek eltávolításukkor minimális károsodást okoznak az agyszövetben. Feltételezhetően ezt a technológiát a traumás agysérülésekkel küzdő sebesült katonák gyógyítására, a végtagprotézisek közvetlen agyi vezérlésére, sőt olyan új képességekre is fel lehetne használni, mint például a drónok agyunkkal történő irányítása.

Ennek elérésére különböző módszereket javasoltak, többek között optogenetikát, magnetogenetikát, ultrahangot, beültetett elektródákat és transzkraniális elektromágneses stimulációt. A cél minden esetben az, hogy az idegsejtek felett olvasási vagy írási képességet érjenek el, vagy úgy, hogy stimulálják és szondázzák őket, vagy úgy, hogy különösen érzékennyé teszik őket a stimulációra és a szondázásra.

A BCI-technológia széles körű alkalmazásának gondolata, mint például Elon Musk Neuralink-eszköze, azonban számos aggályt vet fel a magánélet és a személyes autonómia tekintetében. Az idegsejtekről való leolvasás önmagában is elég problémás. A vezeték nélküli agy-számítógép interfészek kölcsönhatásba léphetnek a jelenlegi vagy jövőbeli vezeték nélküli GSM-infrastruktúrával, ami neurológiai adatbiztonsági aggályokat vet fel. Egy hacker vagy más rosszindulatú szereplő kompromittálhatja az ilyen hálózatokat, hogy megszerezze az emberek agyi adatait, majd azokat aljas célokra használja fel.

Egy olyan eszköz azonban, amely képes az emberi neuronokba írni, nem csak olvasni róluk, egy másik, még komolyabb etikai aggályokat vet fel. Egy olyan BCI, amely képes megváltoztatni az ember elméjének tartalmát ártalmatlan célokra, például egy heads-up kijelzőt vetíteni az agy vizuális központjára, vagy hangot küldeni a hallókéregbe, elméletileg képes lenne megváltoztatni a hangulatot és a személyiséget, vagy akár leigázni valakinek az akaratát, teljesen engedelmessé téve őt a hatalomnak. Ez a technológia egy zsarnok nedves álma lenne. Képzeljünk el katonákat, akik habozás nélkül lelőnék saját honfitársaikat, vagy tehetetlen jobbágyokat, akik megelégednének azzal, hogy szó szerint kutyafuttatókban éljenek.

A BCI-ket arra lehetne használni, hogy gátlástalanul megváltoztassák az olyan alapvető dolgok érzékelését, mint az érzelmek és értékek, megváltoztatva az emberek telítettségi, boldogság, düh, undor és így tovább. Ez nem következmények nélküli. Valakinek az egész viselkedési rendszerét meg lehetne változtatni egy BCI-vel, beleértve olyan dolgokat, mint az étvágy vagy a Maslow-féle szükséglethierarchiában szereplő gyakorlatilag bármi iránti vágy elnyomása.

Bármi lehetséges, ha közvetlen hozzáférése van valakinek az agyához és annak tartalmához. Valaki, aki elhízott, rávehető arra, hogy undort érezzen az étel látványától. Valakinek, aki önkéntelenül cölibátusban él, le lehet tiltani a libidóját, hogy eleve ne is vágyjon a szexre. Valaki, aki rasszista, arra kényszeríthető, hogy örömöt érezzen a más fajú emberekkel való együttélés iránt. Valaki, aki erőszakos, szelíd és alázatos viselkedésre kényszerülhet. Ezek a dolgok talán jól hangzanak, ha zsarnok vagy, de a normális emberek számára a személyes autonómia ilyen mértékű felülírásának gondolata megdöbbentő.

A gazdagok számára a neurális fűző páratlan áldás lenne, mivel lehetőséget adna arra, hogy neuroprotézissel (azaz “exocortexszel”) növeljék intelligenciájukat, és ellenállhatatlan parancsokat adjanak közvetlenül a BCI-vel kiegészített szolgáik elméjébe, akár fizikailag vagy szexuálisan bántalmazó parancsokat is, amelyeket azok normális esetben visszautasítanának.

Ha a vakcina egy olyan módszer, amellyel emberek millióiba tudtuk és beleegyezésük nélkül, titokban befecskendezhető BCI-t juttatnak be, akkor egy olyan zsarnoki rendszer kialakulásának lehetünk tanúi, amelyhez foghatót még soha nem láttunk ezen a bolygón, és amely minden férfit, nőt és gyermeket meg akar fosztani szabad akaratától.

A hibáink tesznek minket emberré. Egy utópia, amely az emberek szabad akaratának megszüntetésével jön létre, egyáltalán nem utópia. Ez egy monomániás rémálom. Ráadásul azok az emberek, akik uralkodnak felettünk, a Sötét Triád típusai, akikre nem lehet ilyen hatalmat bízni. Képzeld el, hogy megver és szexuálisan bántalmaz egy gazdag és hatalmas pszichopata, és kénytelen vagy mosolyogni és nevetni rajta, mert az idegi csipkéd nem ad más választást, mint hogy engedelmeskedj a gazdádnak.

Az elitek úgy törnek előre ezzel a technológiával, hogy nem hagynak teret az embereknek arra, hogy megkérdőjelezzék a társadalmi vagy etikai következményeket, vagy hogy olyan szabályozási kereteket hozzanak létre, amelyek biztosítják, hogy személyes ügynökségeinket és autonómiánkat ne írják felül ezek az eszközök. Azért teszik ezt, mert titokban egy olyan jövőről álmodnak, ahol rosszabbul bánhatnak veled, mint egy állattal, és még csak nem is tudsz ellenállni. Ha hagyják, hogy ez a gonosz terv folytatódjon, az az emberiség végét fogja jelenteni, ahogyan mi ismerjük.

Következtetések:

A jelenlegi világjárványt az intézmény hozta létre és állandósította egy olyan vírus felhasználásával, amelyet a PLA-val kapcsolatban álló kínai biológiai harci laboratóriumban fejlesztettek ki, az amerikai adófizetők dollárjainak és francia szakértelemnek a segítségével.

Ezt a kutatást a teljesen nevetséges “gain-of-function” kutatás eufemizmusa alatt végezték, amelyet állítólag azért végeznek, hogy meghatározzák, mely vírusok rendelkeznek a legnagyobb zoonotikus átterjedési potenciállal, és megelőzően beoltják vagy védekeznek ellenük.

A funkciónyerés/fenyegetés-nyerés kutatás, más néven “aggodalomra okot adó kettős felhasználású kutatás”, vagy DURC, a biofegyver-kutatás egy másik, barátságosabban hangzó névvel, egyszerűen azért, hogy elkerüljük a tabut, hogy annak nevezzük, ami valójában. Ez mindig is biofegyver-kutatás volt. Azok az emberek, akik ezt a kutatást végzik, teljes mértékben tisztában vannak azzal, hogy olyan vadon élő kórokozókat vesznek, amelyek nem fertőzőek az emberre, és fertőzőbbé teszik őket, gyakran katonai agytrösztök támogatásával, amelyek erre ösztönzik őket.

Ezek a virológusok, akik ilyen típusú kutatásokat végeznek, embertársaik ellenségei, mint a piromániás tűzoltók. A GOF-kutatás soha senkit nem védett meg egyetlen világjárványtól sem. Sőt, most már elindított egyet, ami azt jelenti, hogy a pandémiák megelőzésében való haszna valójában negatív. Világszerte be kellett volna tiltani, és az ezt végző őrülteket már régen kényszerzubbonyba kellett volna zárni.

Vagy egy kiszivárgás vagy a Wuhan-i Virológiai Intézet szándékos kibocsátása miatt a halálos SARS-törzs mostanra világszerte elterjedt, miután a WHO és a CDC, valamint a közhivatalnokok először lekicsinyelték a kockázatokat, majd szándékosan pánikot és lezárásokat szítottak, amelyek veszélybe sodorták az emberek egészségét és megélhetését.

Ezt aztán a felettünk uralkodó, teljesen romlott és pszichopata arisztokrata osztály ürügyként használta fel arra, hogy az embereket arra kényszerítse, hogy elfogadjanak egy befecskendezett mérget, amely lehet egy elnéptelenedési szer, egy agykontroll/csendesítő szer injektálható “okospor” formájában, vagy mindkettő egyben. Úgy gondolják, hogy ezt megúszhatják azzal, hogy fegyverként használják az oltás megtagadásának társadalmi megbélyegzését. Tévednek.

Indítékaik világosak és nyilvánvalóak mindenki számára, aki odafigyel. Ezek a megalomániások kifosztották a szabad világ nyugdíjalapjait. A Wall Street fizetésképtelen, és 2019 vége óta folyamatos likviditási válságban van. A cél most az, hogy teljes, teljes körű fizikai, mentális és pénzügyi ellenőrzést gyakoroljanak az emberiség felett, mielőtt rájönnénk, hogy mennyire megzsaroltak minket ezek a mániákusok.

A világjárvány és az arra adott válasz több célt is szolgált az elit számára:

 • Elrejtve a depressziót, amelyet a gazdaságunk uzsorás kifosztása okozott, amelyet a bérlőkapitalisták és a távollévő tulajdonosok folytatnak, akik egyáltalán nem termelnek semmi értéket a társadalom számára. Ahelyett, hogy egy nagyon is kiszámítható Occupy Wall Street II. rész következett volna, az elitnek és csatlósaiknak ki kellett állniuk a televízióba, hogy bölcs és mindenható megmentőként tüntessék fel magukat, ahelyett, hogy aljas földkalózok fosztogató bandája lennének, akik valójában.
 • Tönkreteszi a kisvállalkozásokat és erodálja a középosztályt.
 • Az amerikai lakosságtól több billió dollárnyi vagyon átcsoportosítása a milliárdosok és különleges érdekcsoportok zsebébe.
 • Bennfentes kereskedelemmel, biotechnológiai vállalatok részvényeinek vásárlásával, valamint a téglaüzemi vállalkozások és utazási cégek shortolásával, azzal a céllal, hogy a személyes kereskedelem és a turizmus összeomoljon, és helyébe az e-kereskedelem és a szervizelés lépjen.
 • Casus belli okot teremt a Kínával való háborúhoz, arra bátorít minket, hogy támadjuk meg őket, amerikai életeket és kincseket pazarolva, és a nukleáris armageddon szélére sodorva minket.
 • Technológiai és biológiai biztonsági keretek létrehozása a népesség ellenőrzésére és technokrata-szocialista “intelligens városok” létrehozására, ahol mindenki mozgását despotikusan nyomon követik, mindezt a széles körű automatizálás, a munkanélküliség és az élelmiszerhiány előrevetítéseként, a vakcina hamis álcáját felhasználva az együttműködés kikényszerítésére.

Ezek közül bármelyik a nyugati társadalom kegyetlen megerőszakolását jelentené. Együttesen véve ezek a dolgok hiteltelenek; ezek a legbecsesebb értékeink teljes felforgatását jelentik.

Mi a célja mindennek? Az elkövetők indítékairól csak találgatni lehet, azonban van néhány elméletünk.

Az elitek megpróbálják feljebb húzni a ranglétrát, eltörölni a felfelé irányuló mobilitást a lakosság nagy részei számára, kiirtani a politikai ellenfeleket és más “nemkívánatos személyeket”, és az emberiség fennmaradó részét szoros pórázra kötni, megszabva a hozzáférésünket bizonyos árukhoz és szolgáltatásokhoz, amelyeket “nagy hatásúnak” ítéltek, mint például az autóhasználat, a turizmus, a húsfogyasztás és így tovább. Természetesen továbbra is megmaradnak a saját luxuscikkeik, egy szigorú, a feudalizmushoz hasonló kasztrendszer részeként.

Miért csinálják ezt? Egyszerű. Az elit neomalthusiánusok, és úgy gondolják, hogy túlnépesedtünk, és hogy az erőforrások kimerülése néhány rövid évtizeden belül össze fogja omlasztani a civilizációt. Ebben a hitükben nem feltétlenül tévednek. Túlnépesedünk, és túl sok erőforrást fogyasztunk. Azonban egy ilyen borzalmas és gyilkos hatalomátvétel megszervezése egy fenyegető válságra válaszul azt mutatja, hogy csak a legnagyobb megvetéssel viseltetnek embertársaik iránt.

Azoknak, akik részt vesznek ebben az undorító bohózatban anélkül, hogy értenék, mit tesznek, egy szavunk van számotokra. Állj! Visszafordíthatatlan károkat okoztok az országotoknak és polgártársaitoknak.

Azoknak, akik esetleg olvassák ezt a figyelmeztetést, és teljes mértékben tudják és megértik, hogy mit tesznek, és hogy ez ártatlan emberek millióinak fog igazságtalanul ártani, van még néhány szavunk.

A pokolba veled. Nem fogjátok elpusztítani Amerikát és a Szabad Világot, és nem lesz meg az Új Világrendetek. Erről gondoskodni fogunk.

*  *  *

Ez a PDF dokumentum 14 oldalt tartalmaz, amelyet további 17 oldalnyi hivatkozás követ.

Ezekért kérjük, látogasson el az eredeti PDF fájlra a Covid19 – A Spartacus levél címen.

*  *  *

Irodalom:

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7343579/

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/books/NBK57149/

https://www.nejm.org/doi/full/10.1056/NEJMoa2015432

https://www.npr.org/transcripts/819137104

https://www.wired.com/story/meet-ace2-the-enzyme-at-the-center-of-the-covid-19-mystery/https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7181998/

https://onlinelibrary.wiley.com/doi/full/10.1111/bjd.19327

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5462074/

https://academic.oup.com/cardiovascres/article/116/10/e118/5876048

https://www.sciencedirect.com/topics/medicine-and-dentistry/endothelial-dysfunction

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7290769/

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük