A sorozatos génterépiák egyenlő ADS betegség -az oltás működik-

A hivatalos közegészségügyi adatok szilárd bizonyítékokat tartalmaznak, hogy a teljesen beoltottak jelenleg antitest-függőség fokozódásában vagy szerzett immunhiányos szindrómában szenvednek; vagy ami rosszabb mindkettő

A hivatalos Public Health Scotland Covid-19 statisztikai jelentések szerint: Skóciában a teljes mértékben beoltott lakosság a Covid-19 halálesetek túlnyomó többségéért felelős minden egyes héten legalább 2021 júliusa óta, nem sokkal azután, hogy a kórházi kezelések túlnyomó többsége is az ő számlájukra írható, és az utóbbi hónapokban a megbetegedések túlnyomó többségét is ők adták.Íme, hogyan oszlott meg a Covid-19-es esetek, kórházi kezelések és halálesetek száma oltási státusz szerint az elmúlt hetekben a Public Health Scotland Covid-19 statisztikai jelentése szerint, amelyet 2022. január 19-én, szerdán tettek közzé. 

Amint a fentiekből világosan látható, az esetek, kórházi kezelések és halálesetek túlnyomó része még mindig a teljesen beoltott lakosság körében fordul elő.

A közegészségügyi szervek azonban azzal érveltek, hogy ez várható volt, ha a lakosság ilyen magas százalékában beadták a Covid-19 vakcinát, és ehelyett a lakosság 100 ezer főre vetített arányait használták az oltási státusz szerint, hogy azzal érveljenek, hogy a Covid-19 vakcinák hatékonyan megelőzik a megbetegedéseket, kórházi felvételeket és haláleseteket.

Most azonban az a probléma, hogy a legutóbbi jelentés szerint (és néhány korábban közzétett jelentés szerint) a 100 ezer főre jutó arányok a teljes mértékben beoltott lakosság körében a legmagasabbak.

Az alábbi ábra a 100 000 skóciai lakosra jutó, életkor szerint standardizált Covid-19-es megbetegedési arányokat mutatja a 21. december 18. és 22. január 7. közötti oltási státusz szerint. Az ábrán szereplő adatok a PHS Covid-19 statisztikai jelentés 38. oldalán található 14. táblázatból származnak.

Forrásadatok – A teljes jelentés 38. oldala
2021. dec. 18. óta a Covid-19-es megbetegedések 100 ezer főre vetített aránya a teljesen beoltott lakosság körében hihetetlenül magas. De tudjuk, hogy ez már sokkal hosszabb ideje így van, elég csak az Angliából származó adatokat megnézni, hogy ezt lássuk.

 

Data for England – Source

Angliára vonatkozó adatok – Forrás

Ez felvet néhány dolgot, amelyeket rövidesen érinteni fogunk, mert először is meg kell mutatnunk, hogy a 100 000 lakosra jutó kórházi kezelési és halálozási arányok most is a teljesen beoltottak körében a legmagasabbak.

Az alábbi ábra a 100 000 skóciai lakosra jutó, életkor szerint standardizált Covid-19 kórházi kezelési arányokat mutatja be oltási státusz szerint 21. dec. 18. és 22. jan. 7. között. Az ábrán szereplő adatok a 15. táblázatból származnak, amely a PHS Covid-19 statisztikai jelentés 44. oldalán található: PHS Covid-19 Statistical report.

 

Forrásadatok – A teljes jelentés 44. oldala

Itt most kissé furcsán alakulnak a dolgok, mert csak a január 1-jével kezdődő héten a 100 000 lakosra jutó kórházi kezelési arány a legmagasabb a teljesen beoltottak körében. Ez a halálozási arányok miatt különös, amelyeket hamarosan felfedünk, de úgy véljük, hogy a kórházi kezelési arányok torzíthatnak, és ezt az Angliából származó adatoknak köszönhetően be is tudjuk bizonyítani.

Az Egyesült Királyság Egészségbiztonsági Ügynökségének oltásfelügyeleti jelentése – 2022. 3. hét – szerint ugyanis a 2021. évi 51. hét és a 2022. évi 2. hét között a 18 év alattiak körében volt a legtöbb Covid-19 kórházi felvétel a nem beoltott lakosság körében.

Forrás

A korábbi tendenciák alapján ennek egyáltalán nincs értelme, mivel a gyermekeknél mindig is elhanyagolható volt a Covid-19 okozta súlyos megbetegedés kockázata, és az állítólagos Omicron-változat statisztikailag enyhébb, mint a nátha. Ezért itt azt látjuk, hogy a gyerekeket más okok miatt veszik fel a kórházba, tesztelik őket, mert a szüleiknek tévesen azt mondják majd az NHS munkatársai, hogy ez kötelező, majd ezt hozzáadják a Covid-19 kórházi kezelési adataihoz.

Ezáltal mesterségesen fel tudják fújni a nem beoltott kórházi kezelési arányokat 100 ezer lakosra vetítve Angliában, és úgy gondoljuk, hogy valószínűleg ugyanezt teszik Skóciában is, mert ha összekeverik a halálozási adatokkal, akkor ez egyszerűen nem áll össze.

Az alábbi ábra a 100 000 főre jutó, életkor szerint standardizált Covid-19 halálozási arányokat mutatja Skóciában az oltási státusz szerint december 11. és 21. december 31. között. Az ábrán szereplő adatok a PHS Covid-19 statisztikai jelentés 50. oldalán található 16. táblázatból származnak.

 

Forrásadatok – A teljes jelentés 50. oldala

Mint látható, legalább december 11-e óta a teljesen beoltott lakosság körében a legmagasabb a 100 000 lakosra jutó halálozási arány Skóciában, és a december 24-én véget ért hét adatai rendkívül aggasztóak. A 100 000 lakosra jutó korstandardizált halálozási arány 1,7 volt az oltatlanok körében, de 6,54 a teljesen beoltottak körében.

Ez azt jelenti, hogy a karácsony előtti időszakban a lakosság körében, akik legalább két adag olyan injekciót kaptak, amely állítólag 95%-kal csökkenti a Covid-19 okozta halálozás kockázatát, statisztikailag négyszer nagyobb valószínűséggel haltak meg Covid-19-ben, mint a nem beoltott lakosság körében.

A Skóciából származó rengeteg adatnak köszönhetően képesek vagyunk ugyanazt a képletet használni, amelyet a Pfizer használt a Covid-19 vakcina állítólagos 95%-os hatékonyságának kiszámításához, hogy kiszámítsuk a Covid-19 vakcinák valós hatékonyságát, és az adatok sajnos rendkívül aggasztó képet festenek.

A legalacsonyabb vakcinahatékonyság a megbetegedésekkel szemben -166% volt Skóciában december 25. és december 31. között, a legalacsonyabb vakcinahatékonyság a kórházi kezelésekkel szemben pedig -40% volt január 1. és január 7. között. 22.

A legalacsonyabb vakcinahatékonyságot azonban a halálesetekkel szemben regisztrálták, ahol -284%-os hatékonyságot regisztráltak december 18. és december 24. között.

De mit is jelent valójában a negatív vakcinahatékonyság?

Az oltóanyagok úgy működnek, hogy vírustámadást szimulálnak, és az immunrendszert arra késztetik, hogy úgy reagáljon, mintha elkapta volna a vírust. A vakcinák célja, hogy az immunrendszert addig a pontig edzzék, ahol természetes immunitás alakul ki a vírussal szemben. Ezért a vakcina hatékonysága valójában a vakcina által kiváltott immunrendszeri teljesítményt méri.

A vakcina +50%-os hatékonysága azt jelentené, hogy a teljesen beoltottak 50%-kal védettebbek a Covid-19 ellen, mint az oltatlanok. Más szóval a teljesen beoltottak immunrendszere 50%-kal jobban képes felvenni a harcot a Covid-19 ellen.

A 0%-os vakcinahatékonyság azt jelentené, hogy a teljesen beoltottak 0%-kal védettebbek a Covid-19 ellen, mint a nem beoltottak, vagyis a vakcinák hatástalanok. Más szóval a teljesen beoltottak immunrendszere a Covid-19 elleni védekezésben megegyezik a nem beoltottakéval.

Míg egy -50%-os vakcinahatékonyság azt jelentené, hogy a nem beoltottak 50%-kal védettebbek a Covid-19 ellen, mint a teljesen beoltottak, ami azt jelenti, hogy a vakcinák valójában megtizedelik az immunrendszert.

Mivel tehát a Covid-19 elleni vakcinák valós hatékonysága negatívnak bizonyult a megbetegedések, kórházi kezelések és halálesetek tekintetében, ez azt jelenti, hogy a teljesen beoltott felnőttek veleszületett immunrendszere károsodik, és valószínűleg helyrehozhatatlanul károsodik.

Az immunrendszer teljesítményének kiszámításához az oltóanyag hatékonyságának kiszámításához használt képlettől némileg eltérő képletet kell alkalmaznunk, az egyetlen különbség az, hogy a teljes összeg elosztásakor a 100 ezer főre jutó legnagyobb arányt kell használnunk akár az oltatlanok, akár a teljesen beoltottak körében. (A fenti előző táblázatban közöltük a számításokat).

Az alábbi táblázat a Skóciában a Covid-19-es megbetegedésekkel szembeni valós oltási hatékonyságot mutatja be a december 18. és 2022. január 7. között.

Itt azt láthatjuk, hogy a vakcinák hatékonysága minden héten negatív volt, a legalacsonyabb hatékonyság -166%-ot ért el közvetlenül karácsony után.

Az immunrendszer teljesítményét tekintve azonban azt láthatjuk, hogy a teljesen beoltott lakosság immunrendszere jelenleg -62%-on áll, ami azt jelenti, hogy immunrendszerük olyan mértékben károsodott, hogy 62%-kal rosszabbul teljesít, mint a nem beoltott lakosság természetes immunrendszere, legalábbis a vírus kezdeti fertőzésének megakadályozása szempontjából.

Az alábbi diagram a Covid-19 skóciai kórházi kezelésekkel szembeni valós oltóanyag-hatékonyságot mutatja a december 18. és 2022. január 7. közötti héten Skóciában, valamint az immunrendszer teljesítményét.

Itt azt láthatjuk, hogy a Covid-19 injekciók hatékonysága állítólag pozitív volt december 18. és 21. december 31. között, majd a 22. január 1-jén kezdődő héten jelentősen, -40%-ra csökkent.

Az immunrendszer teljesítményét tekintve láthatjuk, hogy a teljesen beoltott lakosság immunrendszere jelenleg -28%-on áll, ami azt jelenti, hogy az immunrendszerük olyan mértékben károsodott, hogy 28%-kal rosszabbul teljesít, mint a nem beoltott lakosság természetes immunrendszere, legalábbis a vírus okozta kórházi kezelés megelőzése szempontjából.

Gyanítjuk azonban, hogy a kórházi kezelésekre vonatkozó adatok rendkívül torzak, és hogy a tényleges hatékonyság és az immunrendszer teljesítménye sokkal alacsonyabbnak bizonyul, mert ez egyszerűen nem áll össze az esetekre és halálesetekre vonatkozó adatokkal.

Az alábbi ábra a Covid-19 skóciai halálesetekkel szembeni valós oltóanyag-hatékonyságot mutatja a 2021. december 11. és december 31. közötti héten Skóciában, valamint az immunrendszer teljesítményét.

Itt azt láthatjuk, hogy a vakcinák hatékonysága minden héten negatív volt, a legalacsonyabb hatékonyság -284%-ot ért el közvetlenül karácsony előtt.

Az immunrendszer teljesítményét tekintve láthatjuk, hogy a teljesen beoltott lakosság immunrendszere -74%-os volt december 18. és december 24. között, ami azt jelenti, hogy az immunrendszerük olyan mértékben károsodott, hogy 74%-kal rosszabbul teljesített, mint a nem beoltott lakosság természetes immunrendszere.

A következő héten azonban azt látjuk, hogy a hatékonyság -44%-ra, az immunrendszer teljesítménye pedig -31%-ra emelkedik. Ez azonban annak is betudható, hogy az arra a hétre vonatkozó adatok nem teljesek.

A heti Covid-19 statisztikai jelentés 4 hét adatait tartalmazza, ami azt jelenti, hogy minden jelentésben vannak olyan adatok, amelyek átfedéseket mutatnak az előző jelentésekből. Nézze meg maga (itt), és nézze meg, hogy talál-e olyan jelentést, amelyben az egyes jelentésekben ugyanazon hétre vonatkozó adatok megegyeznek.

A december 18-24-i halálozási adatok a Covid-19 2022. január 7-én közzétett statisztikai jelentéséből származnak.

Source – Page 52

A Covid-19 2022. január 19-én közzétett statisztikai jelentésből származó, december 18-24-i halálozási adatok 2022. január 19-én.

Forrás – 50. oldal

A január 7-i jelentés tévesen osztotta el a haláleseteket a nem beoltott és a két adag oltást kapott lakosság között, ami mindkét esetben felfelé tolta a 100 ezer főre jutó halálozási arányt, de ez még mindig jelentősen magasabb halálozási arányt eredményezett a teljesen beoltottak körében. Ezért a következő közzétett jelentésben várhatjuk a december 25-én kezdődő héten az oltóanyag halálozással szembeni hatékonyságának és az immunrendszer teljesítményének nagymértékű megugrására vonatkozó korrekciót.

Mit jelent mindez?

Nos, ez egyértelműen azt jelenti, hogy a teljesen beoltott lakosság statisztikailag nagyobb valószínűséggel kapja el a Covid-19-et, nagyobb valószínűséggel kerül kórházba a Covid-19 miatt, és nagyobb valószínűséggel hal meg a Covid-19 miatt, mint a nem beoltott lakosság, és ez ezért arra utal, hogy a teljesen beoltottak antitestfüggő erősödésben szenvednek.

Bizonyos esetekben az antitestek fokozhatják a vírus sejtekbe való bejutását és szaporodását. Ezt a jelenséget antitestfüggő fertőzésfokozásnak (ADE) nevezik. Az ADE nemcsak elősegíti, hogy a vírus felismerje a célsejtet, és belépjen a célsejtbe, hanem befolyásolja a célsejtben a jelátvitelt is.

Más szóval, az ADE akkor következik be, amikor az immunválasz során keletkező antitestek felismerik a kórokozót és kötődnek hozzá, de nem képesek megakadályozni a fertőzést. Ehelyett ezek az antitestek “trójai falóként” működnek, lehetővé téve a kórokozó számára, hogy bejusson a sejtekbe és súlyosbítsa az immunválaszt.

Az eredmény gyakran súlyosabb betegség, mintha az illető nem lett volna beoltva, és pontosan ezt látjuk most a Skóciából származó adatokban.

De a vakcina hatékonyságának és ezáltal az immunrendszer teljesítményének ez a csökkenése arra is utal, hogy a teljesen beoltottaknál a Covid-19 vakcina által kiváltott szerzett immunhiányos szindróma valamilyen formája alakul ki.

A szerzett immunhiányos szindróma egy olyan állapot, amely az immunsejtek elvesztéséhez vezet, és az egyént fogékonnyá teszi más fertőzésekre és bizonyos típusú rákos megbetegedésekre. Más szóval, teljesen megtizedeli az immunrendszert.

Még túl korai lenne látni ennek a következményeit, ha ez valóban így van, de az adatok mindenképpen erősen arra utalnak, hogy a teljesen beoltottak immunrendszere a héten károsodik, ezért biztosan veszítenek immunsejteket, ami fogékonyabbá teszi őket más fertőzésekre és bizonyos típusú rákbetegségek kialakulására. Tehát gyakorlatilag náluk alakul ki a szerzett immunhiányos szindróma.

A kérdés most az, hogy a teljesen beoltottak jelenleg antitestfüggő erősödésben szenvednek-e, vagy a Covid-19 vakcina által kiváltott szerzett immunhiányos szindróma hatásaitól szenvednek?

Vagy ennél sokkal rosszabb a helyzet, és valójában mindkettőtől szenvednek?

Forrás: https://dailyexpose.uk/2022/01/26/official-data-is-evidence-vaccinated-developing-ade-and-aids/

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük