A szövetségi törvény tiltja a sürgősségi használatra vonatkozó kötelezettségeket COVID oltások, tesztek, maszkok

A szövetségi törvény tiltja a sürgősségi használatra vonatkozó kötelezettségeket COVID oltások, tesztek, maszkok – 3 forrás, amellyel tájékoztathatja iskoláját vagy munkáltatóját.
A szövetségi törvények értelmében a munkáltatók és az egyetemek nem kötelezhetik jogszerűen a COVID vakcinákat, mivel ezek nem engedélyezett, sürgősségi felhasználási engedélyt kapott termékek, amelyek definíciójuk szerint kísérleti jellegűek.

Mivel több mint 100 amerikai főiskola írja elő a COVID-vakcinák beadását a személyes részvételhez, és az iskolák maszkokra vonatkozó mandátumokat kényszerítenek, kritikus fontosságú, hogy az emberek tisztában legyenek a jogaikkal.

A lényeg a következő: a sürgősségi felhasználási engedély (EUA) státuszra engedélyezett termékek kötelezővé tétele sérti a szövetségi törvényt, amint azt az alábbi jogi értesítések részletezik.

Minden COVID vakcina, COVID PCR és antigén teszt, valamint maszk csupán EUA engedélyt kapott, a szövetségi kormány által nem jóváhagyott vagy engedélyezett. A hosszú távú biztonságosság és hatékonyság nem bizonyított.

Az EUA termékek definíciójuk szerint kísérleti jellegűek, ami megköveteli, hogy az embereknek joguk legyen visszautasítani azokat. A Nürnbergi Kódex, az etikus orvoslás alapja szerint senkit sem lehet kényszeríteni arra, hogy orvosi kísérletben vegyen részt. Az egyén beleegyezése “feltétlenül szükséges”.

Az év elején Mary Holland, a Children’s Health Defense elnöke és általános jogtanácsosa, valamint Greg Glaser ügyvéd kijelentette, hogy a szövetségi törvény tiltja, hogy a munkáltatók kötelezővé tegyék az EUA COVID vakcinákat (vagy az EUA COVID-19 teszteket vagy maszkokat).

Holland és Glaser azt írták:

“Ha egy vakcinát az FDA EUA-t adott ki, az nem rendelkezik teljes körű engedéllyel, és önkéntesnek kell lennie. Egy magánfél, például egy munkáltató, iskola vagy kórház nem kerülheti meg az EUA-törvényt, amely tiltja a kötelezővé tételeket. Sőt, a mandátumokat megakadályozó EUA-törvény olyan egyértelmű, hogy csak egyetlen precedensértékű ügy létezik egy EUA vakcina mandátummal kapcsolatos kísérletre vonatkozóan.”

Mi a teendő, ha az iskolája vagy a munkáltatója azt mondja, hogy be kell kapnia a COVID vakcinát?

A Children’s Health Defense jogi csoportja három jogi értesítést írt, amelyet bárki, aki COVID vakcinával, COVID teszttel vagy maszkkal kapcsolatos mandátummal szembesül, felhasználhat arra, hogy tájékoztassa a munkáltatókat és az egyetemeket arról, hogy megsértik a szövetségi törvényt. A három értesítést itt töltheti le.

Mindegyik értesítés tartalmazza ezt a szöveget:

“A szövetségi törvény, a 21 U.S.C. 21. cím, a szövetségi élelmiszer-, gyógyszer- és kozmetikai törvény 360bbb-3(e)(1)(A)(ii)(I-III) §-a a következőket mondja ki a sürgősségi engedélyben engedélyezett termékekről:

Azokat a személyeket, akiknek a terméket beadják, tájékoztatják…

(I) hogy a miniszter engedélyezte a termék sürgősségi felhasználását;

(II) az ilyen felhasználás jelentős ismert és lehetséges előnyeiről és kockázatairól, valamint arról, hogy az ilyen előnyök és kockázatok milyen mértékben ismeretlenek; és

(III) a termék beadásának elfogadására vagy elutasítására vonatkozó lehetőségről, a termék beadásának elutasításának esetleges következményeiről, valamint a termék rendelkezésre álló alternatíváiról és azok előnyeiről és kockázatairól.

Minden olyan szervezet vagy szervezet, amely megköveteli az EUA COVID-19 oltásokat, COVID-19 teszteket vagy maszkokat, megsérti a szövetségi törvényt, és valószínűleg perekkel kell szembenéznie, ha nem engedélyezi a mentességeket vagy alternatívákat.”.

A Children’s Health Defense által készített értesítések benyújtása az első lépés a mentesség kérése vagy a jogi lépések megtétele előtt.

Az oltásmentességre vonatkozó törvények államonként eltérőek. A Nemzeti Oltási Információs Központban tájékozódhat az Ön államában érvényes mentességekről.

Az egészségszabadsággal kapcsolatos kérdésekben kritikus fontosságú, hogy fellépjünk a kötelezővé tétel ellen, és megőrizzük a jogilag védett, alapvető emberi jogokat. Ne essen áldozatul a kényszerítésnek és a nyomásgyakorlásnak, használja a rendelkezésre álló forrásokat, hogy megvédje törvényes jogait.

Forrás: 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük