A tudósok, az orvosok nem kérnek az mRNS Covid vakcinából!

A tudósok, az orvosok nem kérnek az mRNS Covid vakcinából! Neked miért van rá szükséged?

Dr Joseph Mengele (Nazi Doctor Death)

Az ausztrál kormány és az egészségügyi hatóságok kedvelt Pfizer vakcinája veszélyes a tájékoztatlan emberekre. A Pfizer két egykori tudósa bírósági úton próbálja megállítani Európában a kísérleteket. Ezt teszik más magasan képzett tudósok is.
Ha valaki aggódik amiatt, hogy elkapja a vírust, menjen el a körzeti orvosához és irasson fel Ivermectin gyógyszer, amelyet orvosok és szakértők ajánlanak. Megelőzésre és a fertőzés kezelésére is alkalmas. De erről a hatékony Covid ellenes gyógyszerről nem hallhatunk sokat, mert a kormányok és a media a gyógyszergyártók, Big Pharma zsebében vannak.
Egy amerikai orvos a Facebookon arról posztolt, hogy az embereknek fogalma sincsen arról, hatásos vagy biztonságos-e az mRNS vakcina, mivel hosszú távú tanulmányok egyáltalán nem készültek. Nem tudjuk, okozhat-e a vakcina rákot, idegrendszeri problémákat, szívbetegséget, allergiákat vagy autoimmune betegségeket, amelyeket más vakcináknál is lehet tapasztalni. “Ha bármikor is az életedben a Big Pharma kísérleti egere akartál is lenne, most itt van a nagyszerű lehetőség!” A Pfizer-BioNTech vakcina korábbi kísérleti fázisaiban hatan haltak meg. Ketten, akik megkapták a vakcinát, négyen, akik placebot kaptak. Erről tájékoztatott a Pfizer, az a cég, amelyet már nem egyszer megvádoltak tisztességtelen magatartás és csalás miatt. A 43459 kísérletben résztvevő esetében a Pfizer jelentése szerint a halálozási arány 0.01%. A két oltott közül az egyik 62 nappal az oltás után szívrohamban halt meg. A másik érelmeszesedésben 3 nappal az oltás után. Ezek olyan halálokok, amelyek normális esetben is előfordulnak.
De az embereknek ez figyelmeztető jel lehetne. Bármilyen szív- érrendszeri probléma esetén ne oltass! A vakcina felfokozza az immunrendszer működését, amely gyakran idegrendszeri problémákhoz vezet és olyan károsodásokhoz, mint az autizmus vagy rövid távon görcsök vagy az arc lebénulása. Lehet, hogy szerencséd less és enyhe mellékhatások jelentkeznek csak. Az oltásban mindig benne van a halál vagy a károsodás lehetősége is. A statisztikákra nehéz hagyatkozni, mivel azok általában nem a valós helyzetet tükrözik.
A Pfizer egykori tudósai közül ketten, Dr Michael Yeadon, aki a légzőszervi kutatásokkal foglalkozott és Dr Wolfgang Wodarg, a közegészségügyi osztály egykori vezetője biztonsággal kapcsolatos aggályukat fejezik ki. Arra kérik az Európai Gyógyszerészeti Ügynökséget, hogy függesszék fel a klinikai kísérletek III. fázisát és minden egyéb kilinikai kísérletet. Úgy tűnik, hogy nem járnak sikerrel, mivel a vakcina már a kórházakban és az orvosoknál van.
A Facebookon egy orvosi nyílt level jelent meg az USÁ-ból. “Az embereknek teljes információval kell rendelkezniük arról, hogy mi történik, ha egy idegen genetikai anyagot fecskendeznek a testükbe. A Covid vakcina mRNS vakcina, egy teljesen új fajta, emberi használatra korábban soha nem engedélyezett anyag. Fogalmunk sincsen, hogy mire számíthatunk. Arról sincsen elképzelésünk sem, hogy hatékony vagy biztonságos-e. A hagyományos oltóanyagok a virus egy részét juttatják a szervezetbe, hogy az ösztönözze az immunrendszert. Az mRNS vakcina esetén nem emberi forrásból származó, szintetikus genetikai anyag kerül a sejtjeinkbe. Elképzelésünk sincsen a hatásról. Az mRNS molekcula sérülékeny. Ezért PEG borítást kap, amely védi. De ez a borítás el is rejti az immunrendszerünk elől az mRNS-t. Így az immunrendszer nem tudja “megölni” az idegen anyagot, amelyet a testbe juttatnak. A PEG egészen mellesleg allergiás reakciókat és auto-immun betegségeket is kivált, valamint májkárosodást is okozhat.A vakcina tartalmaz még aluminiumot, higany és valószínúleg formaldehidet is. A gyártók a mai napig nem fedték fel, milyen egyéb méreg van még a szerben. A vírusok gyakran mutálódnak. Nem valószínű, hogy egy vakcina egy évnél tovább hatékony lehetne. Egy tavalyi vakcina nem ér többet, mint egy tavalyi újság.”

Más orvosi szakértőkben is kételyek merülnek fel. Dr. Peter Jay Hotez, Michal Linial PhD, biokémiai professzor. Szerintük a néhány hónap, amely eltelt, nagyon rövid idő. Majd két év után talán többet tudunk. Egyikük sem kér az oltásból. Nikolai Petrovsky Professzor Adelaide-ből szintén nem oltatja magát. Csapatával kifejlesztett egy oltóanyagot, de a kormány azt lesöpörte az asztalról. A Pfizer rúghat csak labdába a pénzével és a jogi következmények elkerülésével.
Ha bárki mindezek után úgy dönt, hogy igényt tart a vakcinára, legalább azt vizsgáltassa meg, hogy vérében van-e Covid-19 ellenanyag. Ha igen, akkor teljesen felesleges az oltás, hiszen már természetes úton megtörtént az immunizáció.
Mi a legbiztonságosabb? Megkapni a betegséget és természetes immunitást kifejleszteni ellene a jövőre. A betegségből pedig meg lehet gyógyulni. Vannak rá természetes terápiák, mint pl. ózon terápia és vitaminok is. Az a tény, hogy a nyugati modern orvoslás nem tud kezelést adni a vírusos fertőzésekre, az nem azt jelenti, hogy nincs megoldás.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük