A tünetmente fertőzők és a nagy PCR csalás -jelentés a földről-

A következő cikk jól magyarázott összefoglalót ad a PCR-teszt körüli kérdésekről, amelyeket még nyersebben összefoglalhatunk:

PCR teszt nem működik.

  • Amikor jogi próbára tették, a bíróság felismerte, hogy nem működik.
  • A kormány tudja, hogy nem működik, de tovább használja.
  • Az MSM ismeri a fenti két tényt, de összejátszik a kormánnyal azzal, hogy nem mond el senkinek.
  • A PCR-tesztek diagnosztikai eszközként való használata csalárd.
  • Ezért minden olyan statisztika hamis, amely teljes egészében vagy részben a PCR-teszt hibás eredményeire támaszkodik.
  • Ezért a statisztikák alapján minden „információ” a COVID19 hibáról – állítólagos terjedése, halálossága stb. – hamis.
  • A COVID19 hiba előfordulása, súlyossága és állítólagos fenyegetése nem olyan, mint ahogyan azt ábrázolták.
  • Minden olyan intézkedés, amely állítólag ilyen hamis diagnózisokon, statisztikákon és félretájékoztatásokon alapul vagy állítólag igazolja ezeket, csalás és megtévesztés eredménye, és mint ilyen, káros bűncselekménynek minősül.
  • Az állampolgárság, közösségei és vállalkozása társadalmi vagy gazdaságilag káros vagy a fentiektől eltérő intézkedésekkel történő megtámadásának valódi okai.

cikk már idézett származik rt.com. Kérjük, látogasson el rt.com több nagyszerű cikkeket.

Az MSM halálosan csendes, mivel a PCR-teszt jogilag feleslegesnek bizonyította Covid tesztelését

 A jelentős jogi döntés megállapítja, hogy a Covid-tesztek nem alkalmasak a célra. Tehát mit csinál az MSM? Nem vesznek tudomást róla

Írta: Peter Andrews

Négy német nyaraló, akiket illegálisan karanténba helyeztek Portugáliában, miután az egyiket pozitívnak ítélték meg a Covid-19 számára, megnyerték az ügyüket, egy ítéletben, amely elítéli, hogy a széles körben használt PCR-teszt akár 97 százalékig sem megbízható.

A hónap elején a portugál bírák helybenhagyták az alsóbb fokú bíróság határozatát, amely négy nyaraló kényszerkaranténját jogellenesnek találta. Az eset a Covid-19 PCR tesztek megbízhatóságára (vagy hiányára) összpontosított.

A  november 11-én hozott ítéletet négy német által az Azori-szigeteki Regionális Egészségügyi Hatóság ellen benyújtott habeas corpus irat elleni fellebbezés követte. Ez a testület fellebbezést nyújtott be az alsóbb fokú bíróság döntése ellen, amely a turisták javára talált, akik  azt állították  , hogy illegálisan tartózkodtak egy szállodában beleegyezésük nélkül. A turistákat elrendelték, hogy maradjanak a szállodában a nyár folyamán, miután egyikük PCR-tesztben pozitívnak bizonyította a koronavírust – a másik hármat szoros kapcsolatnak nevezték, ezért karanténba helyezték őket.

Megbízhatatlan, nagy esélye van a hamis pozitív eredményekre

A lisszaboni fellebbviteli bíróság tanácskozása átfogó és lenyűgöző. Úgy döntött, hogy az Azori-szigeteki regionális egészségügyi hatóság mind a portugál, mind a nemzetközi jogot megsértette azzal, hogy a németeket a szállodába zárta. A bírák azt is elmondták, hogy csak orvos képes „diagnosztizálni” valakit betegséggel, és kritikusan viszonyultak ahhoz, hogy nyilvánvalóan soha nem értékelte őket.

Felmerültek a PCR (polimeráz láncreakció) teszt megbízhatósága is, amely a Covid leggyakrabban használt ellenőrzése.

34 oldalas ítéletük következtetése a következőket tartalmazta:  „A jelenlegi tudományos bizonyítékok alapján ez a teszt azt mutatja, hogy ésszerű kétséget kizáróan nem tudja megállapítani, hogy ez a pozitivitás valójában megfelel-e egy személy SARS-fertőzésének. CoV-2 vírus. ”  

E bíróság szemében tehát a pozitív teszt nem felel meg egy Covid-ügynek. Ennek két legfontosabb oka a bírák szerint az, hogy  “a teszt megbízhatósága az alkalmazott ciklusok számától függ”,  és hogy  “a teszt megbízhatósága a jelenlévő vírusterheléstől függ.”  Más szavakkal, egyszerűen vannak túl sok ismeretlen a PCR-teszt körül.

Pozitívan tesztelték? Akár 3% esélye lehet a helyesnek

Ez nem az első kihívás a PCR-tesztek hitelessége szempontjából. Sokan  tisztában vannak azzal  , hogy eredményeiknek sok köze van az elvégzett amplifikációk számához vagy a „ciklusküszöbhöz”. Ez a szám a legtöbb amerikai és európai laboratóriumban 35–40 ciklus, de a szakértők azt  állították,  hogy még 35 ciklus is túl sok, és hogy egy ésszerűbb protokoll 25–30 ciklust ír elő. (Minden ciklus exponenciálisan növeli a vírus DNS mennyiségét a mintában).

Ez év elején,  az adatok  három amerikai államban – New York, Nevada és Massachusetts – kimutatta, hogy amikor az összeg a talált vírus személy figyelembe vették, akár 90 százaléka, akik pozitív ténylegesen negatív lett volna, mint a lehet, hogy csak apró mennyiségben hordoztak vírust.

A portugál bírák egy „a vezető európai és világméretű vezető szakemberek” által készített tanulmányra hivatkoztak  ,  amelyet az Oxford Academic tett közzé szeptember végén. Ez  azt mutatta,  hogy ha valaki Covid-tesztet pozitívan tesztelt egy 35-ös vagy annál magasabb ciklusküszöbön, akkor annak az esélye, hogy az illető valóban megfertőződik, kevesebb, mint három százalék, és hogy „annak a valószínűsége, hogy… hamis pozitív eredményt kapjon,  97% vagy annál nagyobb”.

Míg az ügyben a bírák beismerték, hogy a portugál laboratóriumokban alkalmazott ciklusküszöb nem ismert, ezt további bizonyítéknak vették arra, hogy a turisták őrizetbe vétele jogellenes volt. A következtetés az volt, hogy az eredményekben nem lehet megbízni. E bizonytalanság miatt kijelentették, hogy  „semmiképpen sem tudná ez a bíróság eldönteni”,  hogy a pozitív eredményt elért turista valóban a vírus hordozója-e, vagy a többiek ki voltak téve annak.

Sshhh – ne mondd el senkinek

Szomorú vád a főáramú médiánkról, hogy egy ilyen meghatározó, ilyen nyilvánvaló és sürgető nemzetközi jelentőségű döntést teljes mértékben figyelmen kívül hagytak. Ha valaki (gyenge) mentségeket keresne számukra, azt mondhatnánk, hogy az eset elkerülte a legtöbb tudományos szerkesztő figyelmét, mert portugál nyelven jelent meg. De van egy teljes  angol  fordítás a fellebbezésről, és az alternatív médiának  sikerült  felvennie.

És nem mintha Portugália valami távoli, titokzatos nemzet lenne, ahol a hírek megbízhatatlanok vagy a bírák gyanúsak – ez egy nyugati EU-ország, nagy népességgel és hasonló jogrendszerrel, mint Európa számos más részén. És nem ez az egyetlen ország, amelynek intézményei összecsapnak a kapott bölcsességgel Covidon. Finnország nemzeti egészségügyi hatóság  vitatja  a WHO ajánlása vizsgálat a lehető legtöbb ember számára koronavírus, mondván, hogy a hulladék az adófizetők pénzét, míg a szegényebb délkelet-ázsiai országok  gazdaság ki  rendelési vakcinák, hivatkozva egy helytelen használata a véges erőforrások.

A tesztelés, különösen a PCR-teszt, az egész Covid-korlátozású kártyaház alapja, amely világszerte pusztítást okoz. A tesztelésből származnak az ügyszámok. Az esetszámokból származik az „R szám”, az a sebesség, amellyel a hordozó megfertőz másokat. A „rettegett” R-számból származnak a lezárások és a korlátozások, például Anglia új és zavaró többszintű korlátozásai, amelyek a jövő héten lépnek hatályba.

A statisztikák napi csapongása mindannyiunk számára ismerős erre a pontra, de ahogy telik az idő, bizonyíték van arra, hogy valami nagyon baj lehet a pandémiára adott reakciónk teljes alapjaival – a tesztelési rendszerrel -.

Az ebben az oszlopban kifejezett állítások, nézetek és vélemények kizárólag a szerző állításai, és nem feltétlenül jelentik az RT állításait.

Peter Andrews  ír tudományos újságíró és író, székhelye London. Az élettudományokból származik, és a Glasgowi Egyetemen végzett genetikus szakon

A tünetmente fertőzők és a nagy PCR csalás -jelentés a földről-
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x