A WHO-nak most azonnal össze kell pakolnia és el kell hagynia Vanuatut – mondja a parlamenti képviselő

A WHO-nak most azonnal össze kell pakolnia és el kell hagynia Vanuatut – mondja a parlamenti képviselő

Vanuatu, vagyis a Vanuatu Köztársaság egy szigetország a Csendes-óceán déli részén. A csendes-óceáni “Tűzgyűrűn” fekszik, és 13 fő és számos kisebb szigetből áll. A Vanuatu név több helyben használt melanéziai nyelven azt jelenti: “Örökké a mi földünk”. A korábban az Új-Hebridák angol-francia közös igazgatású kondomíniumához tartozó Vanuatu 1980-ban nyerte el függetlenségét.

Az Egészségügyi Világszervezet (“WHO”) és annak oligarchája, Bill Gates azonban keveset törődik a ni-Vanuatuval vagy függetlenségükkel, mivel a WHO arra készül, hogy hatalomátvétel útján megszüntesse a fiatal nemzet szuverenitását.

A Worldometer adatai szerint a 319 505 lakosú Vanuatun a 2020. február közepétől 2022. március 24-ig tartó teljes kétéves időszakban egyetlen Covid haláleset volt, 2021. április 23-án. És a Mi világunk az adatokban egyetért. Mégis 2022. március 8-án Vanuatu hirtelen abszurd szigorító intézkedéseket vezetett be.

Világunk az adatokban: COVID-19: Szigorúsági index, lekérdezve 2022. március 25-én.
Vanuatunak négy “riasztási szintje” van az alacsony (0. szint) és a nagyon magas (3. szint) között. A riasztási szint emelkedése az “esetek” számához van kötve, és a múlt héten a szigetországban országos szintű, 3-as riasztási fokozatú lezárás lépett életbe. Jelenleg 4 ember van kórházban, közülük 2 ember kritikus állapotban van – jelentette az egészségügyi minisztérium március 24-én, pénteken.

Vanuatu 2021. május 19-én kapta meg az AstraZeneca Covid injekcióinak első szállítmányát a COVAX-tól, mindössze néhány nappal az első és egyetlen feljegyzett Covid haláleset előtt. A vakcina megérkezésének hírét fogadva a tiszteletreméltó Bob Loughman Weibur miniszterelnök kijelentette: “Vanuatu olyan szerencsés, hogy hosszú ideig Covid-19-mentes volt”.

Világunk az adatokban világosan mutatja, hogy ahogyan az oltások száma növekedett, úgy nőtt a Covid-esetek száma is.

Világunk az adatokban: Oltási dózisok és új esetek, letöltve 2022. március 25.
Következtethetünk tehát arra, hogy a 3-as szintű zárlat az oltásoknak köszönhető?

Amellett, hogy a szabadságukat a Covid nem járvány idején egyszerűen azért csorbították, mert Vanuatu kormánya egy globális tervet követ, a ni-Vanuatuknak most egy sokkal nagyobb csatát kell megvívniuk – a szuverenitásukért folytatott harcot.

A Vanuatu-i emberek felismerik, hogy a WHO hatalomátvételének küszöbén állunk a javasolt Pandémiaszerződésen keresztül, és Vanuatu szuverenitása veszélybe kerül. Arra számítanak, hogy a Pandémiaszerződés támogatói a Vanuatuhoz hasonló nemzeteket fogják tesztelésre használni, ahogyan azt általában teszik. Néhány ni-Vanuatu úgy véli, hogy az ő országuk lesz az első, amely elveszíti szuverenitását, majd a modellt más csendes-óceáni országokra, majd az egész világra alkalmazzák.

A Vanuatui Parlament két képviselője, Andrew Napuat és John Salong joggal háborodott fel a WHO tervei miatt.

A két képviselő már hónapok óta aggodalmának ad hangot a Covid injekciókkal kapcsolatban. 2021 októberében Andrew Napuat képviselő felszólította az egészségügyi hatóságokat, hogy hozzanak nyilvánosságra több információt a Covid injekcióról. A YouTube-on közzétett videóban nyíltan beszélt az információhiányról. Az állampolgároknak alkotmányos joguk van szabadon beszélni az oltóanyagról – mondta.

John Salong parlamenti képviselő a kezdetektől fogva a jogok és szabadságjogok szószólója. Miután Vanuatu elnöke 2020 júliusában hivatkozott a katasztrófakockázatkezelési törvényre, posztolt a közösségi médiában: “Olyan területre léptünk, ahol az emberek elégedetten nézik tétlenül, ahogy a politikát arra használják, hogy lerombolják a nehezen kiharcolt szabadságjogainkat. A szükségállapot az alkotmányos szabadságjogainkba való beavatkozás eszközévé vált”.

És Salong továbbra is felszólal. Március 19-én 2022-ben a Daily Post beszámolója szerint elítélte a rendőrség intézkedését az északi Luganville városában, amely megtiltotta a nem beoltott polgároknak, hogy bevásároljanak vagy elvégezzék a napi teendőiket.

A két rettenthetetlen képviselő március 16-án közös sajtónyilatkozatot adott ki, lásd alább.

Sajtóközlemény
John Salong, parlamenti képviselő (Ambrym választókerület) és Andrew Napuat, parlamenti képviselő (Tanna választókerület), Parlamenti Ház, Vanuatu Köztársaság, PMB 9052, Port Vila – Vanuatu.

március 16. 2022.

A vanuatui parlamenti képviselők felháborodtak azon, hogy a WHO tervezi a vanuatui szuverenitás megszüntetését.

“Vanuatunak nem szabad olyan szerződést elfogadnia, amely a közeljövőben a WHO hatáskörét kiterjesztené Vanuatura pandémia idején” – mondta Andrew Napuat, a tannai választókerület parlamenti képviselője.

A vanuatui képviselők tudomást szereztek az Egészségügyi Világtanács (WCH), egy tudósokból, orvosokból, jogászokból és civil társadalmi érdekvédelmi szervezetekből álló koalíció erőfeszítéseiről, amely ellenzi az Egészségügyi Világszervezet (WHO) azon lépéseit, hogy egy globális pandémiás megállapodás formájában hatalomátvételt hajtson végre.

“A WHO-nak össze kell pakolnia és azonnal távoznia kell Vanuaturól” – mondta John Salong, az Ambrym választókerület parlamenti képviselője.

A Port Vilai Lelkészek Testvérisége, a Vanuatu-i Port Vilában élő független egyházi lelkészek hálózata felszólította gyülekezetük tagjait, hogy imádkozzanak a fejedelemségek, hatalmasságok, a magasban lévő szellemi gonoszságok és a sötétség urai ellen, hogy ne támadják meg Vanuatu szuverenitását.

Vanuatu népe 2020 márciusa óta szörnyen szenved a WHO Covid-19-re vonatkozó politikai tanácsai miatt. A szolgáltatási szektor, amely a gazdaság 40%-át tette ki, gyakorlatilag összeomlott. A lakosság mintegy 50%-át beoltották Covid-19 vakcinával. Az oltottak közül sokaknak mellékhatásai voltak a vakcinákra, és a lelkipásztorokhoz fordultak, hogy imádkozzanak a gyógyulásukért.

Vanuatu lakói rájöttek, hogy Vanuatu 2020 márciusától 2022 márciusáig a WHO fogságában van. A WHO tanácsára a Covid-19 vakcinák mellékhatásait az Egészségügyi Minisztérium nem rögzítette és nem tette közzé.

“Tele van a gyomrunk, és nincs szükségünk arra, hogy továbbra is a WHO szabályaihoz kötődjünk” – mondta Job Andy, a Paama választókerület parlamenti képviselője.

A képviselők és a lelkészek felidézik az első miniszterelnök, néhai Dr. Walter H Lini függetlenségi beszédét, aki 1980-ban azt mondta, hogy “Jogunk van remélni, hogy képesek leszünk a választás szabadságát gyakorolni, más szóval függetlenséget gyakorolni a közszolgáltatások nyújtásának módjában, és megváltoztatni társadalmunkat, ahogy fejlődünk”. Ugyanakkor szembe kell néznünk azzal a ténnyel, hogy mind a nagyvállalatok, mind a külföldi kormányok részéről külső nyomás nehezedhet ránk, hogy inkább az ő elképzeléseikhez igazodjunk, mint a sajátjainkhoz, ahol a kettő eltérhet egymástól”.”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük