A Wieler-akták: összefonódások és leleplezések

 

Online​​ link:​​ www.kla.tv/18351​​ |​​ Megjelent:​​ 20.03.2021

 

 

 ​​ ​​ ​​ ​​​​ Médiakommentár

A Wieler-akták: összefonódások és leleplezések

Lothar Wieler súlyos statisztikai csalást követett el a Robert Koch Intézet elnökeként? Ez a dokumentumfilm Wielert a saját nyilatkozatai alapján ítéli el! A ​​ Wieler-akták " megmutatja a kiutat a zárlatból: Légy részese egy nagyszerű társadalmi mozgalomnak, hogy neveld embertársaidat most!

I. Lothar Wieler kiterjedt kapcsolatai

 

Wieler professzor tagja néhány nagyon befolyásos nemzeti és nemzetközi testületnek:

 

  • 1.​​ Nemzeti Tudományos Akadémia Leopoldina

  • Ez utóbbi egy Wielerrel közösen írt szakértői jelentésben 2020. december eleji kemény zárlatot követelt, amiről a kancellár a szövetségi tartományok kormányfőivel együtt aztán 2020.12.13-án szintén​​ döntött.​​ 

  • Michael Esfeld professzor, aki maga is a Leopoldina tagja, nyilvánosan és nagyon hevesen tiltakozott a tudomány e politikai visszaélése ellen. Kollégáit vádolta: "Ezek a tudósok hagyták, hogy a kormány propagandára használja őket". ​​ 

  • Thomas Aigner tübingeni professzor a Leopoldina jelentése miatt hagyta ott a mainzi Tudományos Akadémiát, "mert ezt már nem tudta összeegyeztetni a lelkiismeretével", mivel az "ad hoc jelentés nem volt méltó a becsületes tudományhoz".

  •  

- A Fertőző Betegségekre való felkészültséggel kapcsolatos Globális Kutatási Együttműködés (GloPID-R) 2. Tudományos Tanácsadó Testülete

A GloPID-R tagszervezetei gyakran foglalkoznak a vakcinák terjesztésével. A főbb támogatók közé tartozik a Bill és Melinda Gates Alapítvány és a WHO, amely szintén Gates társfinanszírozója.

 

- 3 A Nemzeti Közegészségügyi Intézetek Nemzetközi Szövetségének (IANPHI) végrehajtó​​ bizottsága

Az IANPHI-t a Rockefeller Alapítvány és a Bill és Melinda Gates Alapítvány hozta létre és finanszírozza.

 

- 4. Európai Egészségügyi Kutatási Tanácsadó Bizottság (EACHR)​​ 

Ez a 24 tagú testület a WHO európai regionális igazgatójának ad tanácsokat.

 

- 5. Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) fertőző veszélyekkel foglalkozó stratégiai és technikai tanácsadó csoportja (STAG-IH).

A​​ STAG-IH értékeli a fertőző betegségek globális összefüggéseit, és tanácsot ad a WHO-nak a prioritások meghatározásában.

A WHO legnagyobb adományozója a Bill és Melinda Gates Alapítvány, amely 253 000 dollárt utalt át a Robert Koch Intézetnek, amelyet Wieler vezet.

 

 

Ezek a kölcsönös függőségek három fontos kérdést vetnek fel:

1A Leopoldina tagjaként a szövetségi egészségügyi miniszternek alárendelt Wieler kedvező jelentéseket készít a szövetségi kormány számára?​​ 

2) Wieler, mint az RKI vezetője, saját ajánlásaira támaszkodik-e, amikor egyidejűleg a WHO tanácsadójaként jár el világjárványügyi kérdésekben, majd maga is végrehajtja ezeket a WHO-előírásokat?

3.) Mennyire lehet független és objektív Wieler, ha szinte minden kapcsolatát közvetlenül vagy közvetve​​ a Bill és Melinda Gates Alapítvány társfinanszírozza?

 

II.​​ A​​ hiteltelen​​ nyilatkozatok​​ Lothar Wielertől

 

1​​ -​​ Oltások:

2020.10.15-én​​ Wieler​​ a​​ Phönixnek​​ adott​​ interjúban​​ leteszi​​ a​​ kinyilatkoztatási​​ esküt:

 

"Mindannyian​​ feltételezzük,​​ hogy​​ a​​ vakcinákat​​ jövőre​​ engedélyezik.​​ Nem​​ tudjuk​​ pontosan,​​ hogyan​​ működnek,​​ mennyire​​ jól​​ működnek,​​ mit​​ tesznek,​​ de​​ nagyon​​ optimista​​ vagyok,​​ hogy​​ lesznek​​ vakcinák.​​ 

 

Wieler​​ így​​ felfedte,​​ hogy​​ az​​ RKI​​ egyáltalán​​ nem​​ értette,​​ hogyan​​ működnek​​ az​​ új​​ mRNS-​​ vakcinák.​​ Ezeket​​ az​​ oltóanyagokat​​ gyorsított​​ engedélyezési​​ eljárás​​ után​​ vezették​​ be,​​ mindenféle​​ kockázati​​ jelzés​​ vagy​​ hosszú​​ távú​​ tanulmányok​​ nélkül​​ ajánlják,​​ és​​ felelőtlenül​​ még​​ biztonságosnak​​ is​​ nevezik​​ őket!

 

 

2​​ -​​ PCR-teszt:

"A​​ lényeg​​ az,​​ hogy​​ minél​​ több​​ embert​​ azonosítsunk​​ a​​ PCR-rel!​​ A​​ szekvenálás​​ pedig​​ egy​​ szekvenciális​​ downstream​​ technológia,​​ amely​​ még​​ több​​ információt​​ ad.​​ De​​ először​​ is,​​ a​​ világjárvány​​ elleni​​ védekezés​​ egész​​ lényege​​ az​​ emberek​​ azonosításán​​ alapul.....​​ "

 

Wieler​​ tehát​​ elárulja,​​ hogy​​ a​​ PCR-vizsgálat​​ az​​ azonosításról​​ szól.​​ Wieler​​ kijelentésében​​ az​​ a​​ különösen​​ aggályos,​​ hogy​​ ezt​​ a​​ "tesztelési​​ járványt"​​ most​​ nyilvánvalóan​​ az​​ azonosítás​​ és​​ a​​ digitalizálás​​ erőltetésére​​ használják​​ fel.​​ Még​​ 2019-ben,​​ az​​ első​​ Corona-járvány​​ kitörése​​ előtt​​ is​​ jobb​​ azonosításra​​ és​​ digitális​​ tárolásra​​ szólított​​ fel,​​ hogy​​ növelni​​ lehessen​​ az​​ oltási​​ arányt.

 

3​​ -​​ napi​​ RKI​​ számok:

1.)​​ A​​ Corona​​ miatt​​ meghaltak​​ száma

"Koronahalálosnak​​ tekintünk​​ valakit,​​ ha​​ koronavírus-fertőzése​​ van.​​ bebizonyosodott.​​ 

 

Wieler​​ ezáltal​​ feltárja,​​ hogy​​ az​​ RKI​​ nem​​ tesz​​ különbséget​​ aközött,​​ hogy​​ valaki​​ ok-okozati​​ összefüggésben​​ halt-e​​ meg​​ a​​ koronavírus​​ miatt.​​ A​​ halálos​​ rákban​​ szenvedő​​ személy,​​ akinek​​ a​​ tesztje​​ nem​​ sokkal​​ a​​ halála​​ előtt​​ pozitív​​ lett,​​ ugyanúgy​​ Corona​​ halottnak​​ számít,​​ mint​​ egy​​ közlekedési​​ halott,​​ akinek​​ a​​ tesztje​​ korábban​​ pozitív​​ volt.

A​​ Hamburg-Eppendorfi​​ Egyetemi​​ Klinika​​ több​​ mint​​ 600​​ olyan​​ ember​​ boncolása,​​ akik​​ a​​ hivatalos​​ statisztikák​​ szerint​​ koronában​​ haltak​​ meg,​​ kimutatta,​​ hogy​​ a​​ boncolások​​ 99%-ának​​ már​​ volt​​ valamilyen​​ súlyos​​ előbetegsége.​​ Ez​​ azt​​ mutatja,​​ hogy​​ a​​ Wieler​​ által​​ közzétett​​ Corona​​ halálozási​​ adatok​​ semmiképpen​​ sem​​ tükrözik​​ a​​ Covid​​ 19​​ által​​ okozott​​ tényleges​​ halálozást.

 

2.)​​ A​​ Coronával​​ állítólagosan​​ fertőzött​​ emberek​​ száma

"Az​​ elsődleges​​ diagnosztika​​ arany​​ standardja​​ továbbra​​ is​​ a​​ PCR!"

Online​​ link:​​ www.kla.tv/18351​​ |​​ Megjelent:​​ 20.03.2021

 

 

 

Wieler​​ itt​​ minden​​ ténnyel​​ ellentétben​​ azt​​ állítja,​​ hogy​​ számára​​ a​​ PCR-teszt​​ a​​ diagnosztika​​ arany​​ standardja.​​ A​​ PCR-teszt​​ betegtájékoztatója​​ szerint​​ a​​ teszt​​ egyáltalán​​ nem​​ alkalmas​​ diagnózis​​ felállítására:​​ "Kizárólag​​ kutatási​​ célokra.​​ Diagnosztikai​​ eljárásokra​​ nem​​ alkalmas."​​ A​​ PCR-módszer​​ feltalálója,​​ a​​ 2019-ben​​ elhunyt​​ Kary​​ Mullis​​ is​​ határozottan​​ nem​​ értene​​ egyet​​ Lothar​​ Wieler​​ ezen​​ állításával.​​ Mullis​​ ezzel​​ kapcsolatban​​ elmondta:

"A​​ PCR-rel,​​ ha​​ jól​​ csinálják,​​ szinte​​ bárkiben​​ bármit​​ meg​​ lehet​​ találni​​ [...]​​ A​​ teszt​​ NEM​​ mondja​​ meg,​​ hogy​​ beteg​​ vagy-e;​​ vagy​​ hogy​​ amit​​ találtak,​​ az​​ valóban​​ kárt​​ okoz-e​​ neked."

 

A​​ berlini​​ szenátusnak​​ is​​ meg​​ kellett​​ erősítenie​​ 2020​​ októberében​​ Luthe​​ képviselő​​ kérdésére,​​ hogy​​ a​​ PCR-teszt​​ nem​​ alkalmas​​ arra,​​ hogy​​ megkülönböztesse​​ a​​ szaporodásra​​ képes​​ és​​ a​​ szaporodásra​​ nem​​ képes​​ vírusokat!​​ Ez​​ azonban​​ a​​ betegség​​ felismerésének​​ előfeltétele.

Miért​​ beszél​​ Wieler​​ mégis​​ "bizonyított​​ fertőzésekről",​​ és​​ nem​​ -​​ ami​​ helyes​​ lenne​​ -​​ pozitív​​ PCR-tesztekről?

Wieler​​ tisztában​​ van​​ a​​ különbségekkel.​​ Ennek​​ ellenére​​ a​​ lakosságot​​ ő​​ és​​ a​​ tömegtájékoztatási​​ eszközök​​ az​​ "új​​ fertőzések"​​ ijesztő​​ kifejezés​​ állandó​​ ismételgetésével​​ ijesztgetik.

 

3.)​​ Az​​ előfordulási​​ szám​​ [az​​ állítólagosan​​ fertőzött​​ személyek​​ száma​​ 100​​ 000​​ lakosra​​ vetítve].

"...a​​ tízes​​ incidencia,​​ az​​ egy​​ ​​ szám​​ lenne,​​ ...és​​ már​​ tavasszal​​ is​​ azt​​ mondtam,​​ hogy​​ ez​​ az​​ a​​ szám,​​ ahol​​ nagyon​​ jól​​ tudjuk​​ szabályozni​​ és​​ ellenőrizni,​​ hogy​​ mi​​ történik,​​ és​​ ebben​​ az​​ értékelésem​​ nem​​ változott."​​ -​​ mondta.

 

Wieler​​ itt​​ egy​​ elérhetetlen​​ "vágyott​​ célt"​​ tár​​ fel.​​ A​​ Wieler​​ által​​ követelt​​ 10-es​​ előfordulási​​ érték​​ azt​​ jelenti,​​ hogy​​ 100.000​​ lakosból​​ csak​​ 10​​ lehet​​ pozitív​​ a​​ teszt​​ 7​​ nap​​ alatt!

Még​​ ha​​ a​​ PCR-tesztnek​​ csak​​ 2%-os​​ hamis​​ pozitív​​ eredményei​​ lennének​​ is,​​ a​​ 10-es​​ előfordulási​​ értéket​​ már​​ 100​​ 000​​ lakosra​​ vetítve​​ 500​​ elvégzett​​ vizsgálatnál​​ elérnénk.​​ Ha​​ mindegyiket​​ tesztelnénk,​​ akkor​​ a​​ "katasztrofális"​​ előfordulási​​ érték​​ 2000​​ lenne​​ -​​ csak​​ a​​ teszt​​ hibaaránya​​ miatt!

Egyszerűen​​ azáltal,​​ hogy​​ a​​ PCR-teszt​​ "hamis​​ pozitív​​ arányát"​​ nem​​ veszi​​ figyelembe​​ az​​ incidencia​​ értékének​​ meghatározásakor,​​ Wieler​​ képes​​ a​​ lakosságot​​ abban​​ a​​ hitben​​ ringatni,​​ hogy​​ a​​ "fertőzési​​ helyzet"​​ teljesen​​ hamis!

 

A​​ szövetségi​​ kormány​​ jelenlegi​​ stratégiájával,​​ az​​ 50-es​​ vagy​​ akár​​ 35-ös​​ szükséges​​ incidenciaértékkel​​ és​​ a​​ PCR-tesztek​​ számának​​ egyidejű​​ növelésével​​ a​​ zárlatot​​ ez​​ a​​ saját​​ 

 

 

 

maga​​ által​​ létrehozott​​ "teszt-járvány"​​ addig​​ tarthatja​​ fenn,​​ ameddig​​ csak​​ akarja.​​ Bár​​ ezek​​ túlnyomó​​ többsége​​ csupán​​ olyan​​ ember,​​ akinek​​ a​​ tesztje​​ pozitív​​ lett,​​ de​​ semmiképpen​​ sem​​ olyan,​​ aki​​ megbetegedett!

Itt​​ az​​ RKI​​ megsérti​​ saját,​​ 2020.11.3-i​​ ajánlását:

"A​​ laboratóriumi​​ diagnózist​​ általában​​ csak​​ akkor​​ szabad​​ elvégezni,​​ ha​​ a​​ betegség​​ jelei​​ fennállnak,​​ és​​ a​​ vizsgálati​​ kritériumok​​ teljesülnek."

 

A​​ WHO​​ arra​​ is​​ rámutat,​​ hogy​​ a​​ tesztek​​ informatív​​ értéke​​ nagyrészt​​ haszontalan,​​ ha​​ a​​ vizsgált​​ személyek​​ nem​​ mutatnak​​ tüneteket.

Mivel​​ ez​​ a​​ teszteltek​​ túlnyomó​​ többségére​​ vonatkozik,​​ a​​ PCR-rel​​ végzett​​ vizsgálatokat​​ a​​ tünetmentes​​ embereken​​ azonnal​​ le​​ kell​​ állítani!​​ Ellenkező​​ esetben​​ nem​​ lesz​​ kiút​​ a​​ lezárásból​​ a​​ jelenleg​​ előírt,​​ legfeljebb​​ 50-es​​ incidenciaértékkel!

 

Reveal​​ 4​​ -​​ Corona​​ szabályok:

"Ezek​​ azok​​ a​​ szabályok,​​ amelyeket​​ az​​ elkövetkező​​ hónapokban​​ be​​ kell​​ tartanunk.​​ Ezeknek​​ kell​​ lenniük​​ a​​ szabványnak.​​ Ezeket​​ egyáltalán​​ nem​​ szabad​​ megkérdőjelezni.​​ Távolságtartás,​​ kézhigiénia,​​ és​​ ahol​​ nem​​ tudunk​​ távolságot​​ tartani,​​ ott​​ a​​ mindennapos​​ maszk​​ vagy​​ száj-​​ orrvédő​​ viselése,​​ és​​ ez​​ vonatkozik​​ a​​ beltérre​​ és​​ a​​ kültérre​​ egyaránt.​​ Szóval​​ ez​​ az​​ alapszabály,​​ ezt​​ már​​ senkinek​​ sem​​ kell​​ és​​ nem​​ is​​ szabad​​ megkérdőjeleznie,​​ egyszerűen​​ csak​​ ezt​​ kell​​ tennünk."

 

 

 

Vajon​​ Wieler​​ itt​​ a​​ világjárvány​​ legfőbb​​ parancsolatát​​ tárja​​ fel:​​ Kérdésfeltevés​​ tilos!?​​ Miért​​ próbálja​​ megakadályozni​​ a​​ kihallgatást?

KÖVETKEZTETÉSEK:

Az​​ RKI​​ Wieler​​ vezetésével​​ a​​ szakma​​ minden​​ trükkjével​​ nyomja​​ a

statisztikai​​ adatok​​ a​​ corona​​ halálesetek​​ számáról,​​ az​​ állítólagosan​​ fertőzött​​ emberek​​ számáról

és​​ az​​ aktuálisan​​ alkalmazandó​​ incidenciaértékkel.​​ A​​ tényeken​​ alapuló​​ kritikus​​ vitát​​ megakadályozzák.

 

Kedves​​ nézőink,

ebben​​ a​​ dokumentumfilmben​​ egy​​ súlyos​​ statisztikai​​ csalást​​ lepleztek​​ le,​​ amelyért​​ Dr.​​ Lothar​​ Wieler,​​ mint​​ az​​ RKI​​ vezetője​​ felelős.​​ Ez​​ a​​ csalás​​ súlya​​ súlyos,​​ mert​​ a​​ politikusok​​ számára​​ indokot​​ szolgáltat​​ a​​ polgárok​​ szabadságát​​ súlyosan​​ korlátozó​​ folyamatos​​ lezárásra.

A​​ polgárok​​ alapvető​​ jogainak​​ jelenlegi​​ tömeges​​ korlátozásának​​ alapvető​​ eltörlésére​​ csak​​ akkor​​ kerülhet​​ sor,​​ ha​​ a​​ lakosság​​ széles​​ rétegei​​ megismerik​​ ezt​​ a​​ csalást.

 

Mivel​​ a​​ vezető​​ médiumok​​ hónapok​​ óta​​ nem​​ teljesítették​​ a​​ kritikus​​ tudósítás​​ és​​ a​​ lakosság​​ átfogó​​ tájékoztatása​​ iránti​​ megbízatásukat,​​ most​​ egy​​ "felvilágosító​​ cunamira"​​ van​​ szükség​​ az​​ emberek​​ részéről!

Legyél​​ részese​​ egy​​ nagyszerű​​ népi​​ mozgalomnak,​​ hogy​​ már​​ most​​ felvilágosítsd​​ embertársaidat​​ ezekről​​ az​​ összefüggésekről!

Ezért​​ továbbítsd​​ ezt​​ a​​ tanulságos​​ videót​​ minél​​ több​​ barátodnak,​​ munkatársadnak​​ és​​ rokonodnak!​​ Gondoljunk​​ különösen​​ azokra​​ az​​ emberekre,​​ akik​​ elsősorban​​ a​​ vezető​​ médián​​ keresztül​​ tájékozódnak!​​ Használd​​ az​​ összes​​ rendelkezésedre​​ álló​​ csatornát,​​ pl.​​ mail,​​ WhatsApp,​​ Twitter,​​ Vimeo,​​ vagy​​ posztold​​ a​​ videót​​ a​​ Facebookon.​​ Elhalványítjuk​​ a​​ linket​​ ehhez​​ az​​ adáshoz!

 

kw./str.

 

Források:

 

Általános​​ információk​​ Dr.​​ Lothar​​ Wielerről​​ https://www.rki.de/DE/Content/Service/Presse/Pressemitteilungen/2015/01_2015.html​​ https://de.wikipedia.org/wiki/Lothar_H._Wieler​​ ​​ https://www.rki.de/DE/Content/Institut/institut_node.html;jsessionid=47280A3647889057D2968D7DC0361C80.int​​ ernet121

https://de.wikipedia.org/wiki/Robert_Koch-Institut

 

Wieler​​ összefonódásai​​ https://www.leopoldina.org/mitgliederverzeichnis/mitglieder/member/Member/show/lothar-heinz-wieler/​​ https://de.wikipedia.org/wiki/Lothar_H._Wieler#Mitgliedschaften​​ ​​ https://www.rki.de/SharedDocs/Personen/Mitarbeiter/W/Wieler/Wieler_Lothar_H.html​​ ​​ https://www.gatesfoundation.org/How-We-Work/Quick-Links/Grants-Database/Grants/2019/11/OPP1216026

 

Leopoldina​​ szakértői​​ vélemény

https://www.leopoldina.org/uploads/tx_leopublication/2020_12_08_Stellungnahme_Corona_Feiertage_final.pdf

 

Döntés​​ a​​ decemberi​​ zárlatról​​ https://www.bundesregierung.de/resource/blob/997532/1827366/69441fb68435a7199b3d3a89bff2c0e6/2020-12-​​ 13-beschluss-mpk-data.pdf

 

 

 

A Wieler-akták: összefonódások és leleplezések

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük