Abortált csecsemő testrészeken végzett egyetemi kísérletek, a finanszírozás Faucihoz köthető.

“A Pittsburghi Egyetem a legbarbárabb kísérletek egyik központja, ahol elvetélt emberi csecsemőkön végeztek olyan kísérleteket, amelyeket az Egyesült Államok kormánya fizetett.

Featured Image

2021. május 3. (LifeSiteNews) – Egy új, megdöbbentő videóriportból kiderül, hogy a Pittsburghi Egyetem az abortált csecsemők szerveivel és testrészeivel való kereskedelem és kísérletezés egyik fő központja. A riport az egyetem működésének finanszírozását az amerikai COVID-19 guru, Dr. Anthony Fauci NAIAD irodájának, a National Insitutes of Health (NIH) nagy összegű támogatásához köti.

A Center for Medical Progress (CMP) által készített 6 perces videót az életvédő hősként és a CMP alapítójaként ismert David Daleiden Pennsylvania állam képviselőháza előtt tett tanúvallomása kapcsán tették közzé, amely a kormány által támogatott groteszk kísérleteket tárja fel az abortált csecsemőtestek felhasználásával a Pittsburghi Egyetemen (U of Pitt), és amelyet a mai nap folyamán terveznek közzétenni.

Decemberben a LifeSite arról számolt be, hogy a Pittsburghi Egyetem orvosi kutatásokat végez abortált csecsemők fejbőrének rágcsálókra történő átültetésével. Miután a National Catholic Registerben megjelent egy riport arról, hogy az Egyesült Államok nagy egyetemein és kórházaiban milyen sokféleképpen használnak fel abortált gyermekeket tudományos kutatásra, a szerző Stacy A. Trasancos twitteren foglalta össze szörnyű megállapításait.

A Mengeli-féle kutatásokat Faucihoz kötötte:

Egerekre oltott abortált csecsemők fejbőre. Az ő szerveik átültetése. A Pittsburghi Egyetemen kifejlesztett humanizált egerek, mindezt az immunrendszer tanulmányozására. Dr. Fauci NIAID-jének támogatásával. Mi fizettük.

Trasancos Joseph Strickland püspök Szent Fülöp Katekézis és Evangelizációs Intézetének ügyvezető igazgatója a texasi Tyler egyházmegyében.

Strickland püspök retweetelte a jelentését, kijelentve:

Ezek emberiség elleni bűnök, amelyek ellen büntetőeljárást kell indítani. A hallgatás ezekkel az atrocitásokkal szemben csak növeli a gonoszságot. Ébredj fel Amerika! Követeljük, hogy ennek MOST legyen vége!

Ez egyre rosszabb lesz
De ahogy a CMP videója is beszámol róla, “ez még fokozódik”.

“A Pittsburghi Egyetem az Egyesült Államok kormánya által finanszírozott, késői terhességgel elvetélt emberi csecsemőkön végzett legbarbárabb kísérletek egyik központja” – magyarázza a narrátor. “Ugyanakkor az egyetem szponzorálja a helyi Planned Parenthood abortuszüzletet, mely úgy néz ki, mint egy illegális üzlet a magzati testrészekért”.”

A videó egy fotót mutat be egy olyan protokollról, amelyet a Pittsburghi Egyetem egy másik tudósa dolgozott ki “a legfrissebb, legtisztább májak begyűjtésére öt hónapos abortált csecsemőkből, hogy hatalmas mennyiségű őssejtet izoláljanak a felnőttekbe történő kísérleti transzplantációhoz”.

“Láthatjuk a koraszülött csecsemőt, amelyet élve abortáltak ‘vajúdásindukcióval'” – olvasható a leírás folytatásként. “Sebészeti drapéria alatt, a köldökzsinórral az egyik oldalon, ahogy a babát felvágják a máj kinyeréséhez”.

Image

Az U of Pitt tudósa, aki ezt a kísérletet kifejlesztette, közel 3 millió dollárt kapott az NIH-tól.

A videóban az is szerepel, hogy az U of Pitt az NIH GUDMAP projektjének többéves, 1,4 millió dolláros támogatásából részesült, amely az egyetemet az abortált magzati vesék és más magzati testrészek fő elosztóközpontjává tette az NIH által finanszírozott projektek számára az egész országban.

A Pittsburghi Egyetem hosszú története a barbár magzatkísérletek terén
A CMP videója beszámol a Pittsburghi Egyetem magzatkísérletek hosszú múltjáról, “néha a későbbi abortuszok során élve világra hozott csecsemőkön”.

A videó archív felvételeket tartalmaz etikátlan kísérletekről, amelyeket az 1950-es években filmezett le az U of Pitt munkatársa, Dr. Davenport Hooker, aki az élve született csecsemők reflexeit tesztelte, amíg meg nem haltak.

Image
Kép: Élve született abortált csecsemőt bökdösnek és szurkálnak, hogy teszteljék a reflexeket. (Fotó: CMP screenshot)

Kép:
Élve született abortált csecsemőt bökdösnek és szurkálnak, hogy teszteljék a reflexeket. (Fotó: CMP screenshot)
“Két évvel ezelőtt források a CMP-nek elmondták, hogy Pittsburgh volt az egyik fő csomópontja annak az FBI-vizsgálatnak, amely a Planned Parenthoodnak az abortált magzatok emberkereskedelemben való részvételét vizsgálta. Ez nem meglepő, mert a CMP fedett nyomozóinak korábban a Pittben dolgozó Planned Parenthood Western Pennsylvania (PPWP) abortuszos orvosai elmondták, hogy ők látták el az egyetem szövetbankját” – magyarázza a videó.

A videó megjegyzi továbbá, hogy a leghírhedtebb abortusz-orvosok és a Planned Parenthood vezetői közül sokan vagy a Pittsburghi Egyetemen tanultak, vagy jelenleg is kapcsolatban állnak az iskolával.

“Az egész kezd gyanúsan hasonlítani egy illegális, az adófizetők által finanszírozott, abortált magzati szervekért és testrészekért folytatott piszkos üzletre” – jegyzi meg a videó, amelynek végén a nézőket arra buzdítja, hogy hívják fel Pennsylvania állam képviselőit, hogy követeljenek válaszokat és felelősségre vonást a Planned Parenthoodtól és a Pittsburghi Egyetemtől.

Forrás LifeSiteNews

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük