AKovid19 megbetegedésre van 100%-os gyógymód

Hová tűntél Ivermectin 2. rész

A Covid 2 kezelésére van lehetőség: Ivermektin, 100% -ban hatásos?
közzétette a 2020. december 10írta Gérard Maudrux
Néhány napos újságcímek: “Megmenthet-e a rüh a Covid-19-től? “, ” Egy új, Franciaországból érkező kutatás nyomán , meglehetősen meghökkentő eredménnyel “. Az Annales de Dermatologie egyik cikkének szerzői ezt a kutatást “a szerendipitás példaként ” mutatják be = véletlenszerű felfedezés, valamint Roquefort, penicillin vagy helicobacter pylori felfedezése (nem mondtam el, hogy Marshall 2 óra helyett 6 óra alatt elfelejtett egy serpenyőt a tűzre, ami lehetővé tette a felfedezést csíra, ami korábban lehetetlen volt). A cikk és a sajtó írói jobban tették volna, ha elolvasták volna az irodalmat, mielőtt megmutatták tudatlanságukat. Kezdve a blogommal, amely hónapok óta több bejegyzésben is kiemeli ezt a kezelést. Én sem fedeztem fel, de sok hírt olvastam Dr. F-től, akinek több mint 100 sikeres kezelése van a nevén.
Már egy ideje, hogy sok ország hivatalosan alkalmazza, és az FDA már in vitro igazolta az Ivermectin hatékonyságát a Covid-19-ben: “képes körülbelül 5000-szeres redukció végrehajtására vírusos RNS 48 órával a fertőzés után Vero-sejtek hSLAM 2 óra SARS-CoV-2-vel.
forrás
Köszönöm a szerzőknek, hogy beszámoltak arról, hogy egy Seine et Marne-i Ehpad-ből származó 121 ember (69 lakos, átlagéletkor 90 év és 52 alkalmazott) védettnek találta magát Covidtól a járvány kezelésének köszönhetően. mange a létesítményben márciusban. Remélem, hogy nem lesznek gondjaik a Renddel észrevételeik közzétételével …
Ezt a profilaktikus hatást nem először írják le. Már beszámoltam egy Argentínában végzett tanulmányról, amelyen közel 1200 gondozó vett részt Covid-betegekkel, 4 helyszínen, 2 és fél hónapig. 788 ivermektint kapott, 407 semmit. Eredmény: 237 fertőzés a kezeletlen csoportban, vagy 58%, és 0 a kezelt csoportban. Eredmény fellebbezés nélkül. Az International Journal of Antimicrobial Agents , Martin Hellwig és munkatársai , Plymouth (USA) az irodalom áttekintése után megállapítják, hogy „azok az országok, ahol az ivermektinnel végzett kemoprofilaxist tömegesen adják be, jelentős hatást gyakorolnak az Covid19. ”
Az olyan országok, mint Szenegál, a lakosságot évente egyszer kezelik paraziták ellen Ivermectinnel (és minden tüneti Covid-19-vel a Raoult protokollal). A Covid-19 okozta halálozás 340 halálesetet jelent 16 millió lakosra, ami itt közel 60 000 helyett 2000 halált okozna. Az őszinte összehasonlítás érdekében figyelembe kell vennünk egy fiatalabb népességet, a 65 év feletti és 6-szor alacsonyabb, mint nálunk, a Covid-19-es halálozás ötször alacsonyabb marad, mint nálunk. Sok parazitaellenes és maláriaellenes gyógyszert használnak Afrikában. Emlékezzünk a WHO-ra, amely az elején 3 millió halált jósolt a Covid-19-től a kontinensen. 1,2 milliárd embernél 37 000-nél vannak, 80-szor kevesebb, mint az előrejelzések.
Az ivermektint széles körben használják az állatgyógyászatban (nem vagyunk emlősök is?). A Covid-19 elleni hatása nem meglepő, bebizonyosodott, hogy in vitro és in vivo közvetlen hatást fejt ki olyan vírusokra, mint például a sertés ál veszettség PVR vírusa, amely RNS, például Covid-19 ( az UL42 DNS-polimeráz gátlásával a szakemberek számára ).
Tehát bevált, figyelemre méltó, vitathatatlan in vitro hatás. Szintén figyelemre méltó, több szempontból megfigyelhető megelőző hatás. Mi a helyzet a terápiával?
Ha az ivermektin támadáskor hat a Covid-19-re, megakadályozva a sejtekbe jutását és szaporodását, még inkább, nincs ok arra, hogy a profilaxisban látottak ne történjenek meg a terápiában. Ezt mutatja a legtöbb tanulmány, amely a rendellenességek nagyon gyors javulását, 48 órát írja le a korai szakaszban. A későbbi szakaszban sem érdekes.
Nem részletezem az egyes vizsgálatokat, egyre több van, ezek mind összefognak, hogy nagyon gyors klinikai eredményeket, a tünetek, a vírus, a súlyos formák és a halálesetek eltűnését eredményezzék. Csak az összes vizsgálat eredményét fogom megtartani. A https://c19ivermectin.com 45 vizsgálat eredményeit állította össze. Ha eltávolítjuk az állatokon végzett in vitro vizsgálatokat, elméleti, áttekintések és metaanalízisek, 29 vizsgálat maradt, 27 pozitív eredményt mutat, 2 negatív eredményt, nincs hatás. Csak a 2 negatívat hámoztam meg, a többiek egyetértenek. Az első, ( Chacar Lahorban), randomizált, 2 x 25 beteg (alacsony), nincs szignifikáns különbség a 7. napon, de nevetséges tanulmány 40 éves átlagéletkor mellett, ebben a korban mind rendben vannak, kezeléssel vagy anélkül, nincs szükség vizsgálatra a tudásért! A második ( Camprubi Barcelonában ) 2 x 13 súlyos beteget érint (nevetséges adatok), késői kezelés (medián 12 nap) alacsony dózisokkal + HCQ !! és nincs különbség a 2 csoport között.
A 27 másik tanulmány esetében 81% pozitív eredmény, 86% a korai szakaszban.

23 tanulmány újabb metaanalízise december 7-től a https://ivmmeta.com címen :

Mindez egyetért Paul Marik, a Virginia Egyetem professzorának (újraélesztõje) metaanalízisével, aki arra a következtetésre jut, hogy az Ivermectin az egyetlen hatékony kezelés a Covid-19 ellen, és ez bármilyen stádiumú is: korai és késői terápia, beleértve a tüdő szövődményeit is.
Itt van egy táblázata, amelyet egy kiváló videóból vettek, sajnos angolul és kissé hosszú, hogy itt láthassa . Javaslom azonban a vírusról, annak replikációjáról, a betegség különböző fázisairól szóló 80 nagyon informatív dia bemutatását a kezelésekig és a végső táblázatig. Nagyon oktató.

A mechanizmust illetően Marik úgy véli, hogy az ivermektin az alfa-importin és a béta fehérje komplexéhez kötődik, mivel a SARS-Cov-2 fehérjék már nem tudnak kötődni hozzá, ez megakadályozza annak behatolását és szaporodását.
Emlékezzünk arra, hogy a több mint 100 országban engedélyezett ivermektint a filariasis kezelésére “találták ki”, majd kiderült, hogy számos parazitán (183 fonálféregfaj, 129 rovar és atka) dolgozott, és vírusok száma. Legismertebb jelenlegi felhasználása a rüh ellen (számomra úgy tűnik, hogy ebben az indikációban a forgalomba hozatali engedély nélkül…). Ez egy teljesen ártalmatlan gyógyszer, “az ivermektin biztonságos és nagy mennyiségben alkalmazható” – írja a WHO . Az in vitro vizsgálatok és az MA akták azt mutatják, hogy a hatékony dózisok csekélyek azokhoz az adagokhoz képest, amelyek problémát okozhatnak, ezt még az adag 10-szeresével is tesztelték. emberekben, reakció nélkül. Olyan hatékony, hogy nem olyan rezisztenciáról beszélünk, mint az antibiotikumok vagy a malária.
A világon csak egy publikáció beszél az ivermektin okozta halálozásról. Megjelent a The Lancet-ben (ismét), Barkwell írta 1997-ben, 47 halálesetet ír le 47 idősotthoni lakos közül, akiket Ivermectinnel kezeltek rüh járvány miatt. A Lancet észrevehette volna, hogy a Lindane-nel és a Permethrinnel (sok állat, például macskák számára halálos rovarölő szerek) végzett kezelést közvetlenül előtte meszelték ! Az ivermektin évekig tartott, mire helyreállt egyetlen cikkből, téves következtetésekkel. Komolyabban szólva: az orvostudományi Nobel-díj zsűrije 2015-ben Campbellnek és Omurának ítélte oda a díjat az ivermektin felfedezéséért, amely nem ölte meg 15 idős embert rovarölő szerekkel, hanem emberek millióinak életét mentette meg a világ.
A Montpellier-i MedinCell laboratórium nem téved, és az Ivermectin MA forgalomba hozatalát fekteti be. Sajnos rossz utat választott, lásd a hozzászólásomat .
Láttuk, hogy a makrolidok 80-90% -os hatékonyságúak lehetnek, ha elosztjuk 5-10-vel a francia orvosok által megfigyelt mortalitást és több ezer esetet. Az ivermektin esetében ugyanazon mortalitási kritérium mellett azt mondhatjuk, hogy ez az arány meghaladja a 95% -ot. Egyetlen tanulmány sem mond ellent annak hatékonyságának, sem előtte, sem közben, sem utána.
Tehát IVER, AZI, vagy mindkettő? Nincs tudományos válaszom, 3 karú tanulmányra lenne szükség: IVER, AZI, IVER + AZI, nem 100, hanem több ezer esettel, mert az egyes halandóságra tekintettel lehetségesnek kell lennie legyen jelentős, mivel a halálesetek ritkák. Számomra ezek kiegészítik egymást, a cselekvés módja más.
Kezeljünk mindenkit, vagy csak a veszélyeztetett betegeket? Minden attól függ, hogy milyen szinten állítjuk be a kockázat / haszon csúszkát. Egyesek azt mondják, hogy az alacsony halálozás miatt felesleges 40 évesen kezelni. Ha ez 0,001, az mindig életeket fog megmenteni, de mindenekelőtt egy másik kritériumot kell figyelembe venni, mint a halandóságot. Az orvos nem csak azért van, hogy elkerülje a haláleseteket, és hogy ne vigyázzon a többire, feladata az enyhítés is, és ha az Ivermectinnel minden rendellenesség eltűnik 48 óra alatt, az nem haszontalan. Tehát csak a tüneteket kezelje, 8 nap előtt. Ebben a korban szintén nem érdemes túl sokat csinálni. Csak egy gyógyszer 60 éves kor előtt, mindkettő túl vagy együtt járó betegségek körültekintéssel.
Kezeljük-e a nem tüneti tüneteket? Itt is kétféleképpen lehet ránézni. Ha csak a beteget vesszük figyelembe, akkor nem. Ha a járványt vesszük figyelembe, igen, több mint igen. Miért ? Nagyon egyszerű: megfontoljuk az egészséges emberek tömeges oltását a járvány megállítása érdekében. Egy általános oltás, olyan kísérleti termékekkel, amelyek hatékonyságát nem ismerjük (megelőző intézkedésként biztosan kevesebb, mint az Ivermectin, közel 100%), és különösen a hosszú távú következmények, és egy általános kezelés, olcsóbb, jóindulatú, hosszú ideje ismert hosszú távú hatások esetén a logikus választást gyorsan meg kell hozni.
Egyre több tanulmány készül az ivermektinről, amelyek mindegyike kedvező. Egyre több ország kezd hivatalos tanulmányokat. Egyre több ország engedélyezi, tanácsolja az Ivermectin-t. India még most is forgalmazott egy „kit” ivermektint, makrolidokat, cinket 2 euróért: (NB: az Iver dózisa elosztható 3-mal (3 mg / 15 Kg csak egyszer és nem 3 nap egymás után), vagy akár ezt az egyik vizsgálatban végezték, a kezelés fázisának súlyosságától függően nőtt)

És Franciaországban? Mire való? Ez csak az ANSM, Salomon, Véran pillantása lenne? Nyomja meg, hogy nyomást gyakoroljon? Tájékoztatni a franciákat?
Itt mindent megtudhat az ivermektinről . 4. oldal a lehetséges hatásmódról (szakemberek számára)
Hivatalos minisztériumi adatok az ivermektinről.
Hatvan cikk az Ivermectinről itt .
A betegek szövetsége arra kérte az igazságszolgáltatást, hogy kényszerítse a minisztériumot (mivel saját maga nem tudja megtenni), hogy az ANSM-t kérje meg RTU kérésére. Indítvány és ítélet . A bíró nagyon kedvezőnek tűnt a tárgyalás szempontjából, de “fent” érdeklődött, mielőtt kedvezőtlenül válaszolt volna.
VIDEÓ MEGNÉZÉSHEZ: https://www.youtube.com/watch?v=-M9IzrIG1sg&feature=youtu.be

AKovid19 megbetegedésre van 100%-os gyógymód