Al Gore  a   „nagy visszaállítás” javaslatával

al gore nagy visszaállítás

Június elején a Világgazdasági Fórum (WEF), egy nagy befolyású, Európában székhellyel rendelkező nonprofit szervezet bejelentette tervét, hogy a globális kapitalizmus „nagy visszaállítását” szorgalmazza.

A sok világvezető között, aki már támogatta a tervet, van Charles herceg az Egyesült Királyságból; Antonio Guterres, az ENSZ főtitkára; Bernard Looney, a BP vezérigazgatója; Ajay Banga, a Mastercard vezérigazgatója; Bradford Smith, a Microsoft elnöke; és Gina Gopinath, a Nemzetközi Valutaalap vezető közgazdásza.

A „Nagy visszaállítás” kijelölt célja a koronavírus-járvány igazolása az egész világgazdaság, beleértve az USA gazdaságát is, teljes átalakítására, egy „igazságosabb” világ létrehozására és az éghajlatváltozás elleni küzdelemre, amely számos alkalommal megtörtént. a terv szószólói a világ következő nagy „válságaként” azonosították.

A Világgazdasági Fórum honlapján közzétett cikkében Klaus Schwab, a WEF alapítója és ügyvezető elnöke azt mondta: „Az Egyesült Államoktól Kínáig minden országnak részt kell vennie, és minden iparágat átalakítani kell az olajtól és a gáztól a technológiáig. Röviden, szükségünk van a kapitalizmus „nagy visszaállítására”. ”

Bővebben: https://stoppingsocialism.com/2020/06/al-gore-great-reset-connection/

Al Gore  a   „nagy visszaállítás” javaslatával
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x