Alkotmányjogi panasz fejlemények

 

Friss fejlemények:

Az alkotmány jogi panasz iktatásra került a következő számon: Az alkotmányügyi szám: IV/813/2021 A költségek több mint fele, az önök áldozatos segítségével beérkezett. Nagyon köszönjük.

A mai napon az alkotmányjogi panasz beadásra került a járványadta körülmények miatt emailben, és a lehető leghamarabb személyesen is átadásra kerül.  A Magyar Polgári és Nemzeti Jogvédő Szervezet, együttesen  civil emberek összefogásával, mint a Korona Igazsága pertársasága a mai napon alkotmányjogi panaszt nyújtottak be az Alkotmánybíróságra.

Külön köszönet illeti az egyesület vezető jogásza munkáját.

A beadványunkban megcélozva a kormány jelenlegi védelmi intézkedéseit, alkotmányellenes voltát állapítsa meg. Egyidejűleg semmisítse meg az alapjogok körét érintő gyülekezési jog gyakorlásával összefüggő teljes tiltását. Mind ezeken túl a civil összefogás és a jogvédő szervezet együttes fellépése folytán, a jelen diktatórikus kormány alkotmánysértő rendelkezéseit hatálytalanítsa. Mi emberek tovább folytatjuk a harcot!

Ez úton szeretnénk megköszönni valamennyi jóakaratú ember anyagi hozzájárulását, illetve szolidaritásukról bizonyságot tettek. Az első harci területen megjelentünk, és folytatjuk harcunkat ezen megalázó embertipró diktatórikus rendszerrel szemben. Megjegyezni kívánjuk, hogy továbbra is várjuk a pénzbeli támogatásokat, mert csak így tudunk győzni.

A Civilek a Tisztánlátásért civil mozgalom egy újabb alkotmányjogi panaszra hívja fel minden gondolkodó állampolgár figyelmét, A Diszkrimináló rendelet ellen. Mi egészséges jogkövető emberek tiltakozunk ezen megalázó jogtipró intézkedés ellen.

Isten Áldja Magyarországot!

civilekatisztanlatasert@gmail.com
bankszámlaszám: : 11773425-03126330-00000000 OTP Bank,
közleménybe kérjük beírni : „ mozgalom”
külföldről:

IBAN:  HU67117734250312633000000000 közleménybe:

OTP Bank BIC/SWIFT azonosítója (BIC): OTPVHUHB

A fejleményeket a mozgalom oldalán és honlapunkon is követhetitek !
Civilek a Tisztánlátásért civil mozgalom weboldalunk: Civilek a Tisztánlátásért

Facebook: https://www.facebook.com/groups/civilekatisztanlatasert

email :  civilekatisztanlatasert@gmail.com

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük