Amerikai orvosok figyelmeztetnek az mRNS-alapú vakcinák okozta ADE-szindrómára

 

Amerikai orvosok figyelmeztetnek az mRNS-alapú vakcinák okozta ADE-szindrómára, amikor a vakcina valóban felerősíti a vírus hatását a szervezetben, és az oltás beadása után az oltott személy azonnal megbetegedik, sőt meghal! Az ADE-szindróma leginkább az időseket fenyegeti, az év eleje óta 30 idős halt meg egy idősek otthonában Vrchlabíben, a gyógyszeripari vállalatok pedig a szociális hálózatokkal együttműködve hatalmas elhallgattató kampányt indítottak az ADE-szindrómával kapcsolatos információk terjedésének megakadályozása érdekében. , amely nagyobb veszélyt jelent, mint a HIV! Mi vagyunk az első szerver Csehországban és Szlovákiában, amely leírja a szindróma mechanikáját, miért oltanak, sőt halnak meg az oltottak!

Forrás: Aeronet

A teljes tanulmány eredeti szövege itt érhető el: https://aeronet.cz/news/wp-content/uploads/Vaccine-PP.pdf

Jelenleg hatalmas információs háború folyik az eredetileg rák és HIV kezelésére tervezett klinikai gyógyszerekből származó mRNS-alapú kísérleti vakcinák negatív hatásaihoz és hatásaihoz kapcsolódó összes információ felszámolására és elhallgattatására. A gyógyszergyárak megállapodást kötöttek az Európai Unióval az SARS-Cov-2 vakcinázására szolgáló kísérleti mRNS-vakcinák biztosításának feltételeiről, feltéve, hogy az európai kormányok stratégiai ütemtervet fogadnak el a 2023 végéig befejezendő 3. fázisú klinikai vizsgálatokhoz.

Az ADE fokozott légzőszervi megbetegedést és akut tüdőkárosodást okozhat a légzőszervi vírusfertőzés (ERD) után monocita infiltráció tüneteivel és az eozinofilek feleslegével a légzőrendszerben. [24] Az ADE és a 2-es típusú T segítő sejtfüggő mechanizmusok hozzájárulhatnak az oltással társított betegség fokozásának (VADE) kialakulásához, amely nem korlátozódik a légzőszervi betegségekre . [24] Néhány koronavírust, RSV vírust és Dengue vírust megcélzó oltóanyagjelölt VADE-t váltott ki, és további fejlesztésük miatt leálltak, vagy csak azoknak a betegeknek engedélyezték használatát, akiknek már voltak ilyen vírusai.
Az idősek oltását az idősek otthonában a gyógyszergyárak  szabták meg, annak feltételéül, hogy vakcinához jussanak egyes országokban.
A Pfizer, a Moderna, valamint az AstraZeneca egyik feltétele az volt, hogy a kísérleti vakcinákat először a populáció izolált mintáira alkalmazzák, és biztosítani kell, hogy az oltások eredményei kívülről ne szennyeződjenek. Ezért az oltás első fázisa az elzárásokban elhelyezett időseken megy végbe, annak megakadályozása érdekében, hogy kapcsolatba kerüljenek a külső térrel és a környezettel.

Valójában a gyógyszergyáraknak izolált referencia mintára van szükségük egy klinikai vizsgálat során, amely a klinikai vizsgálatok minden 3. szakaszának feltétele. Brüsszeli előadónk szerint az izolált referenciaminta ezen szerepét ápolóotthoni kliensek alkotják az EU-ban. Indok: rájuk lehet folyamatosan figyelni, hogy nem alakul-e ki ADE-szindróma.

Az amerikai orvosok figyelmeztetnek az ADE-szindrómára, mint időzített bombára a lakosság körében, ami nagyobb veszélyt jelent, mint a HIV-vírus

Az AE News szerkesztőségének, mint az első szervernek Csehországban és Szlovákiában, megtiszteltetés számomra, hogy megismerkedhettem egy teljesen újonnan felfedezett és nagyon veszélyes szindrómával, amelyet az úgynevezett Fehér Könyvben ismertetnek az élvonalbeli amerikai orvosok, akik a riasztottak arról, hogy ez a veszélyes szindróma bontakozott ki a kovid vakcinák nem kívánt hatásai közül . Ennek következményei rosszabbak lehetnek, mint a HIV-vírus okozta szerzett immunhiányos szindróma felfedezése, rövidítve AIDS, amelyet az 1980-as évek elején fedeztek fel. Az ADE sokkal rosszabb esemény lehet, mint annak idején az AIDS.

Az ADE-szindróma, a bal oldali antigének grafikus ábrázolása a klasszikus vakcina normál viselkedése során (balra) és a vakcina mRNS-viselkedése (jobbra) az ADE-szindróma megjelenésekor

Az ADE (Antitest-függő fokozás) szindróma [ 1 ] egy újonnan megfigyelt veszélyes szindróma, amely közvetlenül kapcsolódik az mRNS-típusú vakcinákhoz , amelyek egy módosított és inaktivált vírusmodellt vezetnek be az emberi testbe, mellékelt replikációs programmal a sejt behatolásához. kizárólag a vírus mRNS-igényeire és a vírus antigénjeinek termelésének megkezdésére. Ezeket az antigéneket aztán felszabadítják a sejtből, és az immunrendszernek reagálnia kell rájuk, megtámadják és gyakorolják eliminációjukat. Ilyen a terv. Az amerikai orvosok azonban egy veszélyes tulajdonságot fedeztek fel ezekkel az oltásokkal, amelyet most leírunk.

Az emberi sejtben az mRNS vakcina által termelt antigének képesek kötődni éles vírusokhoz és támadni az immunizált sejteket – ADE-szindróma

A termelt antigének nemcsak képesek megkötődni a test vírusrészecskéihez, és ezáltal stimulálják az immunrendszert az aktivitásra és az edzésre, de amint az antigén kötődik a vírushoz, és gyengén kötődik vele, az antigéneknek megszűnik az immunfagociták képzési célpontja, és ezáltal képes egy teljesen új és nem elfoglalt sejtbe behatolni ,  az antigénhez jelenleg kapcsolódó vírus mellett. Ez létrehozza azt, amit az amerikai orvosok “szupervírusnak” neveznek, mivel azok a sejtek, amelyek korábban immunisak voltak a vírusra, vagyis a vírusok nem léphettek be a sejtbe, hirtelen elérhetővé válnak, és az antigénhez kötődő vírus, mint egy trójai faló, bejut az immunrendszerbe.

A sejt ugyanis megnyílik az antigén előtt, de nem képes észlelni, hogy egy még aktív és nem csillapított vírus kapcsolódik az antigén testéhez, amelyet nem pacifikálnak és semlegesítő antigének vesznek körül. Ezután a sejt elkezdi replikálni mind az antigén, mind a vírus példányait, létrehozva egy szupervírust, amely azután belép bármely sejtbe, függetlenül attól, hogy a sejt immunizált-e vagy sem. Ezt a jelenséget ADE-szindrómának hívják . Ez abban nyilvánul meg, hogy az oltott személyek legkésőbb 48 órával az oltás után mérsékelt vagy súlyos, változó intenzitású betegségben szenvednek.

Az ADE fenyegetésére az amerikai orvosok rámutattak a Fehér Könyvben

Néhány embernél az ADE szindróma csak enyhe, de nyilvánvaló lefolyású betegségként nyilvánul meg. Másokban azonban az ADE kritikus állapotot és halált is okoz. Az orvosok szerint az ADE-szindróma és annak hatása az oltás előtti személy vírusterhelésének nagyságától függ. Ha a vírusterhelés magas, de az ember viszonylag jól van, akkor egész életében kerülnie kell az mRNS-vakcinákat, mert beadásuk után az illetőt súlyos ADE-szindróma és halál veszélye fenyegeti.

E megállapítások szerint az mRNS-vakcinák a termelt antigének egy részét egyesítik a test ezzel a vírusterhelésével, és olyan szupervírusokat hoznak létre, amelyek elkezdik megtámadni az összes sejtet, beleértve azokat is, amelyeknél már kialakult bizonyos immunitás. Az orvosok ezért arra figyelmeztetnek, hogy az ADE-szindróma különösen veszélyeztetett a második adag után, amikor egy személy már rendelkezik az immunizált sejtek egy bizonyos részével, de a második dózis után a supervirusok elkezdhetik ezeket az immunsejteket megcélozni. Ahhoz, hogy a szindróma kitörhessen az emberekben, immunfagocitákkal kell rendelkeznie a testben, amelyek csak a szervezet immunválaszának során keletkeznek. Ezért, amíg egy személy immunis, addig nem alakulhat ki ADE.

A fagociták állítólag elpusztítják a vírusokat, de antigénnel társult vírusok esetén supervirus alakul ki

Így, ha az embernek van valamilyen immunitása a vírussal szemben, már természetes módon találkozott a betegséggel, akkor az mRNS vakcina beadása után az ADE-szindróma esetleges kitörésével járó kockázati csoportba tartozik. A sejtek ugyanis elkezdenek mRNS-antigéneket termelni, amelyek kötődnek a vírusokhoz, és együtt behatolnak a már immunizált sejtekbe, amelyek az első vakcinadózis után jöttek létre. Valójában az antivirális antitestek a fagocita FcyR vagy a komplementer út felhasználásával támogatják a megcélzott immunsejtek vírusfertőzését. A fagocitózis folyamata általában a vírus lebomlásával jár együtt, de ha a vírust nem semlegesítik (akár alacsony affinitású kötődés miatt, akár nem neutralizáló epitóp felé irányulva), akkor az antitesttel való kötődés vírusszivárgáshoz és ezért fokozott fertőzéshez vezethet.. Így a fagocitózis paradox módon a vírus még nagyobb replikációját okozhatja az immunsejtek következményes halálával.

Az idősek promóciós oltása Floridában

A vírus így “megtéveszti” az immunsejtek fagocitózisának folyamatát, és a gazda antitestjeit trójai falovaként használja. Az ADE-szindróma az antitest nem semlegesítő jellegéből adódóan fordulhat elő, amely megköti a vírusepitópokat, kivéve azokat, amelyek részt vesznek a gazdasejtbe és a gazdasejtbe. Az ADE szindróma az antitestek szub semlegesítő koncentrációjának jelenléte miatt is előfordulhat (a vírusepitópokhoz a semlegesítési küszöb alatt kötődik). Ezenkívül ADE-szindróma kiváltható, ha az antitest-antigén tengelyen a kölcsönhatás erőssége egy bizonyos küszöb alatt van.

Ez a jelenség tehát fokozott vírusfertőzőképességhez és magasabb virulenciához vezethet. Az ADE-t kiváltó vírusok gyakran közös jellemzőkkel rendelkeznek, például antigén sokféleséggel, a replikáció képességével és az immunsejtek perzisztenciájának meghatározásával. Az ADE előfordulhat elsődleges vagy másodlagos vírusfertőzés kialakulása során, vagy egy későbbi előrehaladott vírusfertőzéssel történő oltás után, amely szuper képességekre, magas fertőző képességre és az immunitás felszámolására képes a szervezetben, nem csak gyengíti, mint a HIV . Tehát keressünk néhány részletet az amerikai orvosokról szóló fehér könyvből, amelyet itt letölthet .

Első vonalbeli amerikai fehér könyv a COVID-19 kísérleti vakcináiról

Röviden összefoglalva, a vakcinák biztonságosságával és hatékonyságával kapcsolatos sok kétség összefoglalása, amelyek nem estek át megfelelő vizsgálati és jóváhagyási folyamaton (ezek tehát kísérleti / teszt vakcinák, amelyeket csak klinikai vizsgálatok során szabad törvényesen beadni, a betegek tájékozott beleegyezésével és hosszú távú nyomon követés). az oltás utáni egészségi állapota). Rámutatnak, hogy nincsenek olyan vizsgálatok, amelyek megerősítenék az oltások biztonságosságát és hatékonyságát. Rámutatnak a kormányok koronához való hozzáférésének következetlenségeire és más múltbeli járványokra is (1969 – Hongkongi influenza – Kínában és az Egyesült Államokban több áldozatot követelt, mint a koronát, de nem voltak lezárások, és minden rendesen működött).

Különös tilalom van az olcsó és általánosan hozzáférhető maláriaellenes gyógyszer (hidroxi-klórokin) használatára az Egyesült Államokban és az EU-ban a kovid kezelésére. A Corona ellen alkalmazó országokban 4-5-ször alacsonyabb a halálozás (Ázsia, Afrika, Oroszország). Ezért nem hallunk olyan drámákról Afrikából, ahol tavaly tavasszal milliók halálát feltételezték a koronaviharban. Maga a covid mortalitása összehasonlítható az influenzával, 70 év felett ez 5%, 50-69 év alatt 0,5%, alacsonyabb korcsoportokban eléri a több ezrelék értékeket. Az amerikai egyesült államokbeli 65 év alatti személyeknél a szoptatós állatok halálának statisztikai valószínűsége megegyezik a napi körülbelül 25 km hosszú munkahelyi utak során bekövetkezett autóbaleset okozta halálozás valószínűségével. A gyermekek esetében az influenza körülbelül 2,5-szer halálosabb, mint Covid.

A Covid vakcinákat a lehető legrövidebb idő alatt fejlesztik ki, mint bármelyik betegség elleni oltást. A legjobb tudósok erőfeszítései ellenére még mindig nincsenek oltások egyes betegségek ellen, bár kutatásuk éveket és évtizedeket vesz igénybe (példa az AIDS-re – az oltási erőfeszítések 40 évig tartanak). Először alkalmazzák a “vírusos” mRNS technológiát – a vakcinákban található covidszerű genetikai információ mRNS célja, hogy az emberi sejteket arra ösztönözze, hogy antigéneket termeljenek ezen mRNS ellen. Várható, hogy valódi vírus megjelenésekor ezek az antigének, amelyeket testünk a vakcina hatására termel, képesek lesznek elpusztítani. Az mRNS-t a rák egyes típusainak kezelésére használják, így hatékony lehet oltásokban. Az oltásteszt harmadik szakasza azonban még nem fejeződött be, így mellékhatásaik ismeretlenek.

Az oltási vizsgálatok egyes résztvevői ekkor mutatták ki a HIV “hamis pozitivitását”. Röviden, egy teljesen új mRNS oltási technológia alkalmazásakor teljesen váratlan dolgokra számíthatunk. Az évtizedes erőfeszítések ellenére a tudósok még nem tudtak vakcinákat kifejleszteni más koronavírusok ellen. Amikor úgy tűnt, hogy a vakcina készen áll, a tesztelése mindig kudarcot vallott, és az állatok, akiknek oltást kaptak, vonakodtak. Állatkísérleteket nem végeztek az új koronavírus vakcinákkal. Ha korábban semmilyen oltást nem teszteltek állatokon, gyakran előfordult, hogy az emberek beadásuk után meghaltak, ami kormányzati ellenérzést váltott ki, és az ilyen oltásokat betiltották. A legtöbb tudós elkerülhetetlennek tartja az emberek halálát, ha a vakcinát korábban nem tesztelték állatokon.

Ismert szövődmények – Immun Enhancement ADE – az oltással előállított antigének viszont súlyosbítják a fertőzést – ezt számos más koronavírus vakcina állatkísérletében tanulmányozták.

Továbbá – neurológiai betegségek, sclerosis multiplex, bénulás, polyradiculoneuritis.

Ismeretlen szövődmények – nincs információnk arról, hogy a későbbi koronavírus-fertőzés hogyan alakul az oltottaknál. Milyen hatással lesz az oltás az idősekre, immunhiányos vagy terhes emberekre. Nem ismerjük a 6 hónappal ezelőtt kifejlesztett vakcinák hosszú távú hatásait. A vakcina mRNS mechanizmusa magában foglalja az autoimmun reakciók lehetőségét is. Ismeretlen hatás a termékenységre.

A gyógyszergyárak mentesek a felelősség alól (az 1986-os törvény alapján) az Egyesült Államokban. Az Astra Zeneca ennél is tovább megy, azt állítva, hogy ez rendkívüli állapot, és az EU-ban is felmentést igényel a felelősség alól, és valóban kártalanítást kapott.  “Ez egy egyedülálló helyzet, amikor minket mint vállalatokat egyszerűen nem lehet felelősségre vonni, ha négy év alatt nyilvánvalóvá válnak az oltás mellékhatásai” – mondta Ruud Dobber, az Astra Zeneca igazgatótanácsának tagja a Reuters hírügynökségnek.

Kérdések a kísérleti oltások hatékonyságáról – Nincs bizonyíték arra, hogy a vakcina megállítja a vírus átterjedését. Az oltásteszt nem a betegség terjedésének monitorozásán (megelőzésén) alapul, hanem a betegség tüneteinek csökkentésének ellenőrzésén.

Ismeretlen halálozás és a kórházak terhe – a gyógyszergyárak az oltások hatékonyságának 95% -áról számolnak be. A mezőgazdasági vállalatok általában magasabb hatékonyságról számolnak be, mint amilyenek valójában. Például. A CDC (Centers for Disease Control) az influenza elleni vakcinák 38% -os hatékonyságáról számol be 2017-18-ban, 20% -ról 2018-19-re és 39% -ról 2019-2020-ra. Bár ezen oltások hatékonysága várhatóan jóval magasabb volt a vakcina első bevezetésekor, 1938-ban. Még akkor is, ha a covid vakcina hatékonysága valójában 95% volt, a covid túlélők aránya ma sokkal magasabb. Ha 70 évesnél fiatalabb, akkor 99,5% esélye van a túlélésre; ha 50 év alatt van, akkor 99,98% esélye van, a 20 éven aluliaknak pedig 99,997%.

Ezenkívül az oltástesztek túl kevés pozitív esetet mutatnak ahhoz, hogy statisztikailag kimutathatónak lehessen tekinteni őket a csökkent halálozás vagy kórházi kezelés szempontjából. – Az oltóanyag ismeretlen hatástartamú – nagyon keveset tudunk a covidon betegség vagy oltás révén megszerzett immunitás tartósságáról. Hosszú távú immunitást nyújt-e az oltás, vagy egy év múlva újabb oltásra lesz szükség? A jelenlegi vizsgálatok azt mutatják, hogy a szervezet vírusra adott immunválasza fokozatosan elhalványul. Például nincs hosszú távú immunitásunk az influenza ellen, mert a vírusa még mindig mutálódik, ezért minden évben be kell oltatnunk magunkat. A vállalat gazdasága és a tudósok úgy vélik, hogy a covid vakcinának is évesnek kell lennie, de semmilyen tudományos alapja nincs egy ilyen állításnak.

Kísérleti covid vakcinák – a pontos nyelvezet fontos a félretájékoztatás elleni küzdelemben. Nincsenek oltások a COVID-re. A helyes megnevezés a kísérleti (próba, próba) vakcina. Különböző típusú vakcinákat tesztelnek, a tömeges felhasználáshoz a legközelebb az mRNS vakcinák állnak. Az amerikai közvélemény csak azért hajlandó beoltani, mert a kísérleti szó elmaradt.Kevesen engednék meg maguknak, hogy elsőként próbálják ki a kísérleti kábítószert, ha nem súlyos betegségben szenvednek, vagy nincs más alternatívájuk. A koviddal az emberek többsége nem súlyos betegségben szenved, és sok más kezelés is létezik. A vakcina kísérleti másik oka, hogy a kísérleti státusznak fontos jogi következményei vannak. Ezeket az oltásokat az EUA (sürgősségi engedély) alapján szállítják, amely meghatározza, hogy a jövőben milyen kártérítést kapnak a betegek.

Covid kísérleti oltások és antitestfüggő javítás (ADE)

Az oltások közismert és jól dokumentált mellékhatása a betegség tüneteinek súlyosbodása (ADE-szindróma). Nehéz bizonyítani, az orvosok, a tudósok és a közvélemény eleinte elutasította azzal az indokkal, hogy valakinek egyszerűen “rosszabb vírusa” volt. Az ADE bizonyításának egyik módja a beoltott és a be nem oltott csoportok összehasonlítása. Ha mindenkit beoltanak ezekkel a kísérleti oltásokkal, akkor az ADE valódi előfordulását soha nem fogják kimutatni, és sok esetet “új törzsnek” neveznek .

A dengue-láz évente 100–400 millió fertőzést, 500 000 kórházi kezelést és 2,5% -os halálozást okoz. Ez a gyermekek fő halálozási oka Ázsiában és Dél-Amerikában. Több mint 50 éves kutatás során a dengue vakcina még nem terjedt el, az ADE szindróma miatt. A Sanofi 20 évet töltött el 2 milliárd dollárral a Dengue elleni vakcina kifejlesztésére, amelyet később a WHO (Egészségügyi Világszervezet) ítélt oda. Bár egyes tudósok egyértelműen rámutattak a veszélyre, a Fülöp-szigetek úgy döntött, hogy 2016-ban több százezer gyereket oltanak be. Később, amikor az oltottak dengue-láznak voltak kitéve, sokan súlyos betegek és 600 gyermek halt meg.

Korábban kb. 35 jelölt a SARS-CoV-1 vakcinára. A legjobb 4 típust görényen tesztelték. Úgy tűnt, hogy minden nagyon jól működik. Amikor a görényeket az igazi vírusnak tették ki, nagyon rosszul lettek és keresettek voltak. Nagyon aggasztó, hogy az ADE-szindróma régóta ismert a koronavírus vakcinákkal végzett kísérletekből, pl. Macskáknál. A vizsgálatban szereplő összes macska, akiknek a teste eredetileg megkapta az oltást, végül el akarta fogni az igazi vírust. Az eredeti Sars-CoV, a jelenlegi SARS-CoV-2-hez hasonló, 78% -os koronavírus (covid-19 okozója) 2003-ban járványt okozott. A kutatók vakcinát próbáltak létrehozni. Eleinte minden ígéretesnek tűnt, az egerek tolerálták az oltást és antigéneket termeltek, de amikor valódi vírusnak voltak kitéve, kiragadták az úgynevezett hirtelen citokinvihart, az ADE-t.

A covid-19-et okozó SARS-CoV-2 esetében, amely egy évvel ezelőtt jelent meg, kevés információ áll rendelkezésünkre a betegség lefolyásáról és a vírus különféle törzseinek immunrendszerrel való kölcsönhatásairól. Nem tudjuk, miben különbözik a többi koronavírustól, ami agresszív immunválaszt vált ki néhány emberben, ami citokin-vihart és halált eredményez. Még mindig nem tudjuk, miért különböző az immunválasz a különböző embereknél – egyeseknél tünetmentes folyamat, másoknál hirtelen halál. A Pfizer, a Moderna és az Astra Zeneca vakcinák 3. fázisú tesztelése nagyon kevés betekintést nyújt az ADE-be. Ha ezek a kísérleti vakcinák ADE-t okoznak, és ha milliókat oltanak be, akkor a covid-19 természetes gyógymódjának 99,98% -a helyett 20-30% -os halálozással kell számolnunk, amint kapcsolatba kerülnek a valódi vírussal.

A covid vakcinák egyéb és ismeretlen problémái: Ezekkel az új vakcinákkal ismeretlenebb, mint ismert. A legújabb adatok és működésük mechanizmusa alapján azonban megjósolható, hogy hol jelentkezhetnek komoly problémák. Bizonyíték van arra, hogy a vakcina tartós autoimmun placenta kilökődést okozhat. A covid-19 és más koronavírusoknál a méhlepény gyulladása lép fel, ami korai születést, ill. vetélések a terhesség közepén (2. trimeszter). A kísérleti vakcinák működése aggályokat vet fel, hogy ugyanolyan káros hatásuk lesz a méhlepényre, mint akut betegségben a covid-19-re, de inkább az életre. Leírják annak az asszonynak az esetét, aki az 5. hónapban elveszítette egészséges gyermekét akut covidem betegség során.

A méhlepény az anya oldalán erősen gyulladt. A placenta gyulladásáról, amely magzati halálhoz vezet, a terhes nők 40% -ánál számoltak be, ha hasonló koronavírusokat kaptak terhesség alatt. Tehát a SARS-CoV-2 ebben hasonlónak tűnik, bár ezt a jelenséget nem vizsgálták tovább. A vakcina mRNS-ek hasonló választ válthatnak ki. A vakcinában van egy olyan komponens, amely ugyanazt az autoimmun placenta kilökődést okozhatja – nem több hetes akut betegségben, hanem örökre. Ez azt jelenti, hogy az ismételt terhesség kb. Felénél kudarcot vall. Egészen kíméletlen olyan emberek millióinak oltása, akik amúgy is felépülnének a betegségből, amíg meg nem találjuk a választ erre a kérdésre!A vakcina méhlepényre (és esetleg a spermára) gyakorolt ​​hatásának tudományos magyarázata: a SARS-CoV-2 tüskefehérje, amely ellen vakcinákat fejlesztenek ki, erősen homológ az emberi HERV fehérjével, a szinkitin-1-vel.

Ez egy HERV-eredetű fehérje, amely lehetővé teszi a sejtek egyesülését a trofoblasztban, és szerepet játszik a placentációban. Az oltás célja a SARS-CoV-2 tüskefehérje elleni antigének előállítása, azonban a tüskefehérjék szinkitin-homológ fehérjéket tartalmaznak, amelyek nélkülözhetetlenek a placenta kialakulásához mind emlősökben, mind emberekben. Egyértelműen be kell bizonyítani, hogy a SARS-CoV-2 vakcina nem válthat ki immunválaszt a szinkitin-1 ellen, különben az oltás meddőséget vagy koraszülést okozhat a nőknél.  2020. december 1-jén a Pfizer tüdőkutatásának korábbi igazgatója, dr. Michael Yeadon és tüdőgyógyász Dr. Wolfgang Wodarg felkérést küldött az Európai Unióban a vakcinák jóváhagyásáért felelős Európai Egészségügyi Ügynökséghez, hogy haladéktalanul állítsa le a SARS-CoV-2 vakcinák, különösen a BioNtech / Pfizer tanulmányait.

Az egyik fő okuk az egész életen át tartó meddőség kockázata volt.

A gyógyszergyárak összeférhetetlensége nyilvánvaló. Amint a covid-19 végigsöpörte a világot, hatalmas rohanás kezdődött az oltások fejlesztésével. Szinte ismeretlen, hogy a vállalat gazdaságait (az Egyesült Államokban) védik-e az ellen, hogy kompenzációt fizessenek azoknak az embereknek, akiket oltások okozhatnak. 1986 óta, amikor elfogadták a “Nemzeti gyermekkori oltási sérülésekről szóló törvényt”, senki sem tudta beperelni a vállalat gazdaságát. Azóta hatalmas mértékben megnőtt az oltások még a teljesen egészséges emberek számára is. 1986-ig 11 oltással volt általános az oltás, manapság ez 53, és további százakat készítenek elő. Az oltóanyagpiac (az Egyesült Államokban) ma 1 milliárdról 44 milliárdra nőtt. A mezőgazdasági vállalatok értéke ma 1,3 billió dollár, ami 2,5-szer nagyobb, mint a dohányiparé. Az elmúlt 20 évben a vállalat gazdasága több mint 4 milliárd dollárt költött az Egyesült Államok Kongresszusának lobbizására, többet, mint az űripar, a fegyveripar és az olajipar együttvéve.

Végső ajánlások az oltásokra: tiltsa be az oltást a 0-20 éves korosztály számára, határozottan nem ajánlott a 20-69, az 50-69 nem ajánlott más betegségekkel, 70 év felett csak saját felelősségére és jogi tanácsadással.

Köszönjük olvasónknak, Peter, hogy kivonatot küldött a Fehér Könyv szövegéből 

Miért javasolják a kormányok hirtelen, hogy csak egy adaggal oltassák be?

Most pedig játsszuk a kirakókat. Gondoljon arra, miért javasolják hirtelen az amerikai szakértők és néhány politikus [ 2 ], hogy csak egyetlen adag vakcinával oltják be őket? Meg akarják menteni az adófizetők pénzét, vagy meg akarják akadályozni az ADE-szindróma kitörését a lakosságban? Ismétlem, hogy a szindrómának az emberi testben már meglévő immunitásra van szüksége a vírussal szemben, és ez pontosan azokra az emberekre vonatkozik, akik már megkapták az első oltási adagot, és a második adagban vannak.

Csehországban és Szlovákiában megkezdődött a Pfizer-BioNTech Comirnaty 500 oltása

Ugyanez vonatkozik azokra az emberekre is, akiknél volt Covid-19, és nem is tudnak róla, és enyhe lefolyásúak voltak. Az ilyen embereket az ADE-szindróma kialakulásának veszélye fenyegeti az első oltási adag után. Szóval, mi van akkor, ha a politikusok ötlete egy helyett két oltóanyag helyett nem csak a lehető legtöbb embert és a lehető leggyorsabban elért erőfeszítéseket jelenti, hanem az ADE kitörésének megakadályozását? És tudod, mit jelenthet ez? Időzített bomba, mert azok az emberek, akik egy év alatt újra oltásra kerülnek, elindíthatják a lakosság ADE-szindrómáinak hullámát.

Január második hetében kezdődött az oltás Vrchlabíban, és az év eleje óta 30 idős halt meg ott az idősek otthonában

Szerkesztőségünk orvosokkal és szakértőkkel egyeztetve egyetlen intézkedést javasol: Ha jelenleg nincsenek egészségügyi problémái, és emberek között jársz, és még nem lettél beteg, akkor valószínűleg már van immunitás a testedben. Ebben a szakaszban határozottan nem kockáztatom az oltást, mivel a Covid-19 összes vakcinája jelenleg laboratóriumi kísérletek fázisában van, amint arra az amerikai orvosok a Fehér Könyvben figyelmeztettek. Egyik vakcina sem biztonságos az FDA vagy az EMEA európai szabályozása szerint. Mindkét ügynökség a biztonságos gyógyszereket és az oltásokat csak azoknak tekinti, amelyek a klinikai vizsgálatok minden fordulóján átjutnak, amelyek általában 10 évig tartanak. Saját maga ítélje meg, segítségünk nélkül, mennyire bízhat az oltások iránt, amelyek kb. 8 hónap.

Részt szeretne venni egy oltási kísérletben?

A vrchlabíi idősek gondozási intézményében az év eleje óta 30 ügyfél halt meg, és január második hetében kezdték ott az oltást 3 ] . Már megkapták a második oltási adagot. A legrosszabb helyzet továbbra is a Trutnov régióban van, ahol a pozitív emberek száma továbbra is magas. “Ez összefüggésben van az ügyfelek (idősek otthonai) megnövekedett halálozásával is, amelyet rögzítettünk például január elején “ – mondta 4 ] a cseh Hradec Králové régió szóvivője, Dan Lechmann. Tehát, amint láthatja, miután az oltóanyag-mRNS vakcinák beadása elkezdődött Csehországban, az idősek hirtelen meghalnak.

Ugyanakkor minden közösségi hálózat brutálisan elhallgattat minden olyan információt, amely egyenlővé teszi az oltásokat az idősek halálával az idősek otthonában. Amint valami ilyesmi megjelenik, azonnal törli. Ez az információ először norvég nyugdíjasotthonokban jelent meg, ahol az idősek oltás után elkezdtek meghalni, azóta kampány indult, hogy ezeket az információkat teljesen elhallgattassák. Ez azért van, mert senki sem tudja, hogy a történelem során a lakosság legnagyobb klinikai laboratóriumi vizsgálata folyamatban van, és eddig ezeket a vizsgálatokat etikátlannak, embertelennek, veszélyesnek, veszélyesnek és teljesen elfogadhatatlannak tartották.

-VK-

Az AE News főszerkesztője

Kapcsolódó: Dr Suharit Bhakdi videója

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük