Amerikai pite avagy borul a bili Bill bácsi

Tudósok elismerik, hogy elfedték a laboratóriumi szivárgás elméletét, hogy elkerüljék, hogy kapcsolatba hozzák őket Trumppal.

Egy megbocsáthatatlan (de nagyon leleplező) hallgatással több tudós most elismeri, hogy több mint egy éven keresztül félrevezette az országot azzal, hogy eltitkolta, hogy a koronavírus laboratóriumi szivárgás elmélete eléggé megalapozott ahhoz, hogy vizsgálatot igényeljen.

Más szóval, itt van még egy ok, hogy soha többé ne bízzunk a tudományos közösségben.

Megdöbbentő beismerésről van szó, és még egy okkal többről, hogy ne higgyünk az úgynevezett tudományos konszenzusnak SEMMIBEN, különösen az olyan életet megváltoztató kérdésekben, mint a globális felmelegedés vagy az éghajlatváltozás, vagy bárhogy is hívják ma ezek a sarlatánok.

Gondoljatok bele…

Ha egy csapat tudós hajlandó hazudni a laboratóriumi szivárgásról, akkor képzeljük el, milyen más hazugságokat mondanak nekünk – vagy hagyják, hogy mondjanak -, amikor minden másról van szó.

A szélsőbaloldali NBC News beszámolója:

[Alina] Chan egyike volt annak a 18 tudósnak, akik a múlt hónapban levelet tettek közzé a Science folyóiratban, amelyben a vírus eredetének alaposabb vizsgálatát követelték, amely figyelembe veszi mind a természetes előfordulással, mind a laboratóriumi átterjedéssel kapcsolatos elméleteket. A levél segített elindítani a “laboratóriumi szivárgás hipotézis” kivizsgálására irányuló felhívások új körét, beleértve Joe Biden elnök és több vezető tudós követelését.

Chan elmondta, hogy néhány tudós félt a laboratóriumi szivárgás hipotézisének nyilvános megvitatásától, mert attól tartottak, hogy szavaikat félreértelmezik, vagy a koronavírus keletkezésével kapcsolatos rasszista retorikát támogatják. Trump táplálta azokat a vádakat, hogy a Wuhan Institute of Virology, egy kutatólaboratórium a városban, ahol az első Covid-19 [kínai koronavírus] eseteket jelentették, kapcsolatban áll a járvány kitörésével, és számos alkalommal “Wuhan-vírusnak” vagy “kung influenzának” nevezte a kórokozót.

“Abban az időben ijesztőbb volt, hogy Trumphoz kötik, és hogy a rasszisták eszközévé válik, ezért az emberek nem akartak nyilvánosan a laboratórium eredetének kivizsgálására szólítani” – mondta.

MEGJEGYZÉS: Bár az NBC riportjában meg van nevezve, Alina Chan egyike azon keveseknek, akik nem maradtak csendben. Ő a kezdetektől fogva fenntartotta a laboratóriumi szivárgás elméletének helyességét.

Ha a sorok között olvasol, nyilvánvaló, hogy mi történt itt… Tudományos végzettséggel rendelkező kvizlingek hada hagyta magát annyira megfélemlíteni a politikai, média és akadémiai establishment által Trump köré fabrikált mérgezés által, hogy eltussoltak valamit, amit igaznak tartanak – hogy a laboratóriumi szivárgás elmélete elég hiteles ahhoz, hogy vizsgálatot igényeljen.

Tehát a következőt tudjuk most már… Ha választani kell aközött, hogy elmondanak-e a nyilvánosságnak egy létfontosságú igazságot, vagy átélik a társadalmi kellemetlenséget, hogy “társulnak” valakivel, akit az establishment utál, hogy megtartsák az establishment jó véleményét, a magukat tudósoknak nevező erkölcsi gyávák eltitkolják az igazságot.

Ami még rosszabb, hogy elhallgattak egy igazságot, mert az igazság kimondása a politikai jobboldalhoz igazítaná őket, ami arról tájékoztat minket, hogy minden olyan tudományos igazságot, amely a jobboldal által vallott meggyőződést igazolja, nagyon is jól el lehet hallgatni.

Csak annyit kell mondanom, hogy megmondtam…

Ha úgy gondolják, hogy az úgynevezett tudósok elhallgattatására gyakorolt nyomás a kínai influenzával kapcsolatban szélsőséges volt, képzeljék el, mekkora nyomás alatt áll a tudományos közösség, hogy továbbra is félrevezesse a közvéleményt a globális felmelegedéssel, az éghajlatváltozással vagy bármi mással kapcsolatban, amit ezek a sarlatánok ma így hívnak.

A globális felmelegedéssel kapcsolatos hoaxon nyugszik minden hírnév, valamint a fasiszta baloldal minden reménye és álma a központosított kormányzati irányításról. Ha egy tudós ki mer lépni ebből a dobozból, a rasszistaként való támadás lesz a legkisebb problémája.

A Globális felmelegedés narratívájának védelmére irányuló megfélemlítés ezerszer forróbb, mint bármi a laboratóriumi szivárgás körül. Ha csak egy kártyát is kihúznak a globális felmelegedési hoaxból, az egész kártyavár egy fekete lyukba omlik.

Azt is hozzá kell tennem, hogy ez még egy újabb “összeesküvés-elmélet”, ami beigazolódott.

A világjárvány során mindannyian tudtuk, hogy a tudományos intézmény hazudik nekünk. Mindannyian tudtuk, mert minden, ami a szájukból elhangzott (vagy ebben az esetben nem hangzott el), egy kicsit túl tökéletesen illeszkedett a baloldal fasiszta koronavírusos napirendjéhez – ahogyan a globális felmelegedés is.

Forrás:

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük