Amerikai virológus, Sherri Tenpenny elmagyarázza, hogy miért halálos a Covid 19 oltás

Amerikai virológus, Sherri Tenpenny elmagyarázza, hogy miért halálos a Covid 19 oltás

„Azok az emberek, akik megkapták a vakcinát, meg fognak halni a következő néhány hónapban vagy néhány évben.”

Izrael: A beoltott emberek halálozása 40-szer magasabb, mint a be nem oltottaké.

A korona vakcina valójában nem védőoltás, hanem egy gyilkos oltás – ahogy  az amerikai virológus dr. Tenpenny bemutatja a korona vakcina működését (kötelező olvasmány mindenkinek, aki tovább akar élni)  – amint ezt megerősítették néhány nappal ezelőtt a szinte apokaliptikus adatok Izraelből: a beoltott emberek a halálozási aránya 40-szer magasabb, mint a nem beolotottaké. Izraeli kutatók még egy “új holokausztról” is beszélnek. Az ortodox zsidók vallási alapon megtagadták a beoltásukat – és alig van a körükben haláleset.

Izraeli politikusok megzsarolták a népüket a kényszeroltás kapcsán

Bár nincs bizonyíték arra, hogy a kísérleti vakcinák valóban megakadályozzák a vírus terjedését, Yuli Edelstein izraeli egészségügyi miniszter az oltási útlevél bemutatásakor azt mondta, hogy erkölcsi kötelesség az oltás elfogadása. “Ez része a kölcsönös felelősségünknek.” Tovább ment, és kijelentette: “Azok, akik nem kapnak védőoltást maradhatnak az út szélén.” (Forrás). a valóság viszont pontosan ellenkezője. Aki beoltatja magát, az marad az út szélén.

Dr. Sherri Tenpenny: Miért halálos a Covid-19 vakcina (Pfizer)

A korona oltás monumentális dekódolása

Dr. Sherri Tenpennyt széles körben elismerték, mint az ország egyik legismertebb és legszókimondóbb orvosát a vakcinák egészségre gyakorolt negatív hatásaival kapcsolatban ”

 

Az olvasmány tartalma egy amerikai, USA, szakértő félelmetes tudományos magyarázata a korona oltás halálos összetevőiről, valamint arról, hogy az oltás erőszakkal hogyan és milyen új nanotechnológiai módszerekkel vezet halálhoz. Aki ismeri a blogomat, tudja, hogy már több száz szakértőt idéztem erről a halálos oltásról. De amit dr. Tenpenny tudományos pontossággal elmagyaráz – egyébként szándékosan, olyan érthetően fogalmazva, hogy még nem orvosi szakemberek is követni tudják kijelentéseiket – messze túlmutat mindazon, ami eddig elhangzott .

Az előadás fő tartalma:

  • Sherri Tenpenny meg fogja győzni önt arról, hogyan működik a vakcina, és hogyan kezdi el pusztítani a tüdőszövetét 3 hónap elteltével.
  • Beszámol arról, hogy minden tüdőgyulladással fertőzött és az új oltást kapott kísérleti állat nem sokkal az oltás után elhunyt. Míg a kontrollcsoportban a be nem oltott állatok szinte mindegyike maguktól (pontosabban: természetes immunrendszerük hatásának köszönhetően) felépült és teljesen egészséges lett.
  • Tenpenny és más tudósok szerint emberek milliói fognak meghalni az oltás miatt. De a COVID új törzsének a számlájára fogják írni, – hogy megindokolják, miért van szükség még halálosabb oltások előállítására.

Idézet dr. Tenpennytől:

“Már egy hónapja adjuk be ezeket az oltásokat Amerikában:

30 nap alatt több mint 40.000 nemkívánatos mellékhatást jelentettek az oltási adatbázisnak!…(VAERS) több mint 3100 esetben anafilaxiás sokkot, több mint 5000 idegrendszeri mellékhatást, kezdve a fejfájástól, szédüléstől, a zsibbadáson át a bénulásig, addig, hogy a páciens már nem érezte a kezét és a lábát – 30 napon belül mindez!

Mindezek mellett feltételezzük, hogy a mellékhatásoknak kevesebb, mint 10 %-a kerül jelentésre…“

Dr Sherri Tenpenny beszámolója itt is olvasható 

El tudnak képzelni bármilyen terméket is, bármely iparág termékét, amely a Földünkön megtalálható, amellyel 30 napon belül 40000 ember egészségét megkárosítjuk és az még mindig, teljes gőzzel a piacon van úgy, hogy számtalan színész meséli el nekünk, hogy micsoda nagyszerűek vagyunk, amikor beoltatjuk magunkat.

„Felajánlunk az embereknek 500 dollárt, ha hagyják magukat beoltani. Nővérek és orvosok dicsekednek – Megkaptam az oltást! Megkaptam!“

Nem lesznek olyan boldogok, ha arcizombénulást kapnak, idegrendszeri problémáik lesznek, szívritmuszavar jelentkezik náluk, ha ITP alakul ki, egy autoimmun reakció, amely vérképzési zavarokhoz vezet és meghalnak.“

Ezekről az emberekről azonban soha nem látunk majd képeket.“

Az előadás következtetései:

–  Az elit kifejlesztett egy oltást, amelyet gyógyítóként istenít, ugyanakkor a valóságban egy halálinjekció.

–  A világ összes politikai intézménye, ideértve (WHO, ENSZ, IMF, EU, Világgazdasági Fórum) dolgozik az emberiség történelmének legnagyobb fajirtásán.

–  Ezt a genocídiumot a mainstream media félrevezető tájékoztatásával bonyolítják, olyan tájékoztatással, mintha az oltás lenne az egyetlen kiút a járványból. Ugyanakkor időközben már kiderült, hogy nem is volt járvány, a 2020-as év kevesebb halottat hozott, mint a korábbi évek legtöbb influenza járványa.

–  Aki ma beoltatja magát, az holnap, de legkésőbb holnapután halott lesz. (Átvitt értelemben úgy kell értelmezni, hogy a holnapután az egy vagy két éven belül jön el.)

Dr. Sherri Tenpenny

Videó német nyelvű forrás: https://politikstube.com/dr-sherri-tenpenny-warum-der-covid-19-impfstoff-pfizer-todbringend-ist/

Miért halálos a Covid-19 (Pfizer) oltás

A hamisan gyógyulást ígérő, de valójában halált hozó vakcina halálos működésének tudományos dekódolása.

“Ez nem védőoltás, ez valójában egy visszafordíthatatlan genetikai módosítás” – mondják az orvosok.

Arról szeretnék először beszélni, hogy mi van ezekben a különféle oltásokban. Tehát mi van bennük, milyen hatást válthatnak ki, mit nem tudnak kiváltani és milyen veszélyeik vannak.

Vannak dolgok, amelyet még soha nem alkalmaztunk oltásokban.

Az USÁ-ban az oltóanyagok egy részét a katonaságnál alkalmazzák pl. kolera, tífusz, anthrax stb. Esetében. De 72 fajta oltóanyagot bocsátottak ki már, amelyet a lakosság körében alkalmaznak.  Az összetételük és az adagolásuk alapján ezek különbözhetnek valamennyire a más országokban megjelenő oltóanyagoktól.

Ugyanakkor soha nem került RNS oltóanyagban alkalmazásra messenger, hírvivő részecske.

Az RNS jelentése Ribonukleinsav. Az RNS feladata a genetikai információ végrehajtása. Az m-RNS (hírvivő RNS) az, amely szállítja az információt. Vannak RNS oltásaink. A kanyaró vírusa  egy RNS vírus, csakúgy, mint a gyermekbénulásé. Ezekre RNS oltásokat használunk. Ezekben az oltásokban lévő vírus teljes egészében érintetlen. Amikor az emberi test ellenanyagot kezd fejleszteni, a vírus külső érintetlen fehérjeburka ellen készíti azt.

Az új oltás esetében kivesszük a vírus genetikájának azt a kis részét, amely a tüskefehérjével van kapcsolatban. Az oltás során beadásra kerül ez a kis genetikai vírusdarab, és ezzel valami olyat alkotunk, amelyet „nem semlegesíthető antitestnek“ nevezünk.

Az új mRNS oltásnál ezek a „nem semlegesíthető antitestek“  az „ellenanyag függőség fokozódását“ váltják ki, amely pontosan ellentéte annak, ami a kanyaró és egyég RNS oltásoknál történik. (ADE – Antibody dependent enhancement). Ez azt jelenti, hogy ez a kis m-RNS elkezd szaporodni magától és gyártja ezeket a kis tüskefehérje vírusokat a szervezetünkben. A testünkben mindig megtalálhatóak lesznek ezek a kis vírus tüskefehérje darabok, amely ellen a testünk ellenanyagot képes termelni.

Ugyanazok az emberek, akik úgy vélik, hogy a világ túlnépesedett, azt mondják, hogy egy oltással meg tudják menteni az életünke!

Bill Gates a következőt mondta: „ Igen, az ember teste lehet saját maga az oltóanyag előállító gépezet.“

Az oltás során beadásra kerülnek ezek az mRNS részecskék, amelyek a Reverz Transkriptáz enzimekhez kapcsolódnak és elkezdenek szaporodni. Ennek eredményeként egyre több és több ellenanyag áll rendelkezésre a tüskefehérjék ellen. Azonban világossá vált, hogy a tüskefehérje többféle módon is tud kárt okozni. 7 fajta károkozást tételeznek jelenleg fel, ebből csak hármat szeretnék említeni.

  1. Az emberi szervezet ellenanyagokat gyárt a tüskefehérjék ellen. Ezek az ellenanyagok úgy néznek ki, mint az Y betű. Van két száruk, mint az Y betűnek is. Az ellenanyag két szárát FAB résznek hívjuk, míg a lába az Y betűnek az FAC részecske. Az FAB részek azok, amelyek tartalmazzák a vírust és általában semlegesítik azt. Az mRNS oltás esetében azonban ez nem működik így. Amikor a makrofágoknak az FAB rész segítségével fel kellene számolni a vírust, az mRNS részecske kiszabadul az FAB két szárából és elkezd sokszorozódni. Olyan gépezet ez, amelynek csak bekapcsolója van, de nincs kikapcsoló gombja. Ezt az egész folyamatot, amelyet leírtunk Trójai Faló mechanizmusnak nevezik. Lehetővé teszi azt, hogy a vírus bejusson a sejtjeidbe, sokszorozódjon, DNS-ed más részeibe is beépüljön.
  2. Ha létrejönnek ezek a nem semlegesíthető ellenanyagok, az FAC részecske, amely a tüskefehérjével kapcsolatban áll, bekerül a tüdődbe, kapcsolódik a tüdő sejtjeihez és ott sejtkárosodást okoz.
  3. A tüskefehérje ellenanyag megtámadhatja a makrofágokat is. Kétfajta makrofág létezik. Az egyik megöli a fertőzőt, a másik rendbe teszi a szervezetet. Csak együtt tud a kétfajta makrofág sikeres lenni. Ha csak az első típusú makrofág van jelen, akkor citokin vihar alakul ki a szervezetben. Ha mindkettő jelen van, egyensűlyban egymással, elpusztulnak a kórokozók és meggyógyul a beteg. Ha azonban ott van az ellenenyag, a tüskefehérjéhez csatolva, ez az ellenanyag megöli a 2. típusú makrofágokat. Hozzájuk csatolódik és deaktiválja azokat.

Voltak kísérleti állatok, amelyek emiatt a folyamat miatt pusztultak el. Boncolásukkor azt találták a kutatók, hogy az oltott állatok tüdeje tele volt az 1. típusú makrofágokkal, amelyek erősítették a citokin vihart, harcoltak a betolakodó ellen. A 2. típusú makrofág nem volt jelen egyáltalán. A tüske ellenanyag megölte a 2. Típusú makrofágokat, amelyek azért nem tudták a citokinvihart lecsendesíteni, nem tudták meggyógyítani a szervezetet.  Az oltatlan állatoknál, amelyek betegek voltak, mindkét típusú makrofágot megtalálták a tüdőben. A 2. típusú makrofágok is tudtak dolgozni, mivel nem volt jelen a tüske ellenanyag.

Tehát a tüskefehérjéhez kapcsolódó ellenanyag lerombolja a tüdőt. A 2. típusú gyulladáscsillapító makrofágokat teljesen felszámolja, amely eredményeként megállíthatatlan citokin vihar alakul ki a szervezetben. A tüskefehérjéhez csatolt ellenanyag, amely az mRNS-hez kapcsolódik, bekerül a szervezetbe és a folyamat megállíthatatlan, folyamatosan sokszorozódik.

Mikor aktiválódnak igazán ezek a folyamatok? Itt vannak ezek az ellenanyagok, várakoznak a setjekben, a szervezetben. Ekkor megjelenik a koronavírus és elkezdődik a végzetes folyamat. A vadvírusnak való kitettség aktiválja az ellenanyag függőség fokozódását, ezzel az emberek halálát okozzák.

36 fajta koronavírus ismert a természetben, 7 közülük meg tudja fertőzni az embereket. Nagyon régóta léteznek. Már vagy 60 éve tudunk ezekről.

Aki megkapja az oltást, sok más következménnyel is szembe kell, hogy nézzen a különböző egyéb összetevők miatt. Lehetséges, hogy anafilaxiás sokkot kap. Ettől is meg lehet halni. Szív és érrendszeri betegséget is kaphatnak. Felléphet ITP, autoimmun betegség, vérképzési rendellenesség. Valószínűleg a tüskefehérje ellenanyag megtámadja a vörös vértesteket és felszámolja azokat. Ezek mind-mind halált okoznak, közvetlenül az oltás mellékhatásaként.

Nagyon sok embernek súlyos betegségekkel kell szembenéznie. Ezek között szerepelnek az autoimmun betegségek. Ezek kialakulására 42 nap – 1 év távlatában kell számítani.

Mit mondanak erre az orvosok? További adag oltásra van szükség! Most már nem elég egy vagy 2 adag, már 3 és 4 adagról beszélnek. Ez a tudomány?

Fordította: Kriszta

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük