Amit a COVID vakcinákról tudunk – és amit talán soha nem fogunk megtudni – a COVID vakcinákról

A “COVID Vaccine Secrets” című animációs videó végigvezeti a nézőket a COVID vakcinákkal kapcsolatos kérdések hosszú listáján, köztük sok olyanon, amelyekre talán soha nem kapunk választ.

Biztonságos a COVID vakcina? Alaposan tesztelték? Milyen hosszú távú mellékhatásai vannak? Egyáltalán hatékony?

Az alábbi, “COVID vakcina titkai” című videó szerint a kormány, a média és még a hírességek is azt mondják, hogy mindannyiunknak be kell oltatnunk magunkat, hogy ez az egyetlen módja annak, hogy biztonságban legyünk a COVID-19 ellen.

De ezekből a beszélgetésekből hiányzik a nyílt és őszinte vita a vakcina lehetséges egészségügyi kockázatairól. Hányan haltak meg vagy sérültek meg a vakcina beadását követően? És miért betegíti meg az oltóanyag egyeseket? A vakcina összetevői miatt?

Talán soha nem tudjuk meg. A videó szerint:

“Ilyet még soha nem használtak. Ez nem vakcina. Az oltóanyagokban egy mikroorganizmust, például egy vírust, kis dózisban pumpálnak a szervezetbe, hogy az immunrendszer reagálni tudjon és elkezdjen antitesteket termelni. Legalábbis ez az elmélet. De ezek az oltások nem ezt teszik.”

A COVID oltás egy szintetikus mRNS vakcina. Miután beadják a szervezetbe, apró nanorészecskék lyukakat ütnek a sejtekbe, hogy a szintetikus mRNS-t szétszórják. Ez a folyamat arra utasítja a szervezetet, hogy a COVID-19 vírus egyes részeit állítsa elő.

“Olyan, mintha egy számítógépet hackelnénk meg” – jegyzi meg a videó. “De a számítógéped helyett a testedet törik fel, hogy egy vírus egy részét állítsa elő.” A videó szerint:

“A COVID-injekció megkerüli a DNS-edet, ugyanúgy, ahogy egy hacker megkerüli a számítógép biztonsági tűzfalát. A számítógépes hacker vírust terjeszt. Az injekciós hacker a vírus egy részét teszi. De te nem vagy gép. Hogyan lehetsz tehát biztos benne, hogy ez biztonságos, és hogy csak azt a kódot töltik fel a sejtjeidbe, amely állítólag a COVID-19 elleni harcot szolgálja?”

A videó azt is megkérdezi: Ezeket a kísérleti COVID vakcinákat szigorúan tesztelték a biztonságosság szempontjából? A válasz: nem. A videó szerint:

Nem végeztek vizsgálatokat arra vonatkozóan, hogy az injekció hogyan reagál más, esetleg szedett gyógyszerekkel.
Nem végeztek toxicitási vizsgálatokat egyetlen adaggal.
Nem végeztek toxikokinetikai vizsgálatokat a vakcinával, hogy lássák, mi történik ezekkel a vegyi anyagokkal, ha egyszer bekerülnek a szervezetbe.
Nem végeztek genotoxicitási vizsgálatokat, hogy lássák, mi történik a DNS-ével.
Nem végeztek rákkeltő vizsgálatokat annak megállapítására, hogy a vakcinában lévő anyagok rákot okoznak-e.
Nem végeztek vizsgálatokat arra vonatkozóan, hogy a vakcina hogyan hat az anyák vagy az újszülöttek születés előtti és utáni fejlődésére.
Nem végeztek vizsgálatokat annak kiderítésére, hogy mi történik, ha a párok megkapják az injekciót és az esetleges későbbi gyermekeik, akik szintén megkapják az oltást.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük