ÁVÓS MÓDSZEREK 2.0 Ivo Sasek 10 megoldási javaslata

ÁVÓS MÓDSZEREK 2.0 – Ivo Sasek 10 megoldási javaslata

09.04.2021 | www.kla.tv/18484

Nos, most a második lezárás tényleg bekövetkezett. Annak ellenére, hogy a fősodratú média megint mindenkit, – akik fül- vagy szemtanúként állították, hogy egy második, sőt harmadik lezárás már régóta tervben van – veszélyes összeesküvés-elmélet- és álhírterjesztőnek bélyegzett.

Tudjátok mit? Hagytam, hogy ezek a megbízható tanúk felnyissák a szemem és a fülem ennek az akciónak a valódi tragédiája felé. Így, mikor a kötelező maszkviselés kikötésével ismét engedélyezték, hogy újra kinyissam az éttermemet Walzenhausen-ben akkor én nem nyitottam ki. Ehelyett fontosabbnak tűnt számomra, hogy a zárt ajtóra kiakasszak egy táblát, amelyen jól érthetően az áll, hogy étterem-tulajdonosként nem fogadom el, hogy lesüllyesszenek ávós módszerekhez hasonló szintre és eszközként használjanak a saját céljaikra . Értitek? Értitek, hogy ez az egész hogyan működik?

Nemcsak az összes étteremtulajdonost fenyegeti magas pénzbírság és működési tilalom, ha a személyzetével együtt nem kémkedik állandóan a vendégei után. Igen, pont így hozták létre eddig is az egész Ávó-apparátust a keleti blokk összes országában és az összes diktatúrában. Aki már elgondolkozott azon, hogy az ördögbe tudták a diktátorok – pl. Kínában vagy a vasfüggöny mögött – véghezvinni, hogy minden sarokra besúgókat és árulókat állítsanak, az ma pontosan megkapja a választ erre a mindennapi életben. Ha ugyanis nem engedelmeskedsz tökéletesen az előírásoknak, akkor az összes cipőboltban rendre utasitanak. Pontosan ugyanez történik az összes iskolában, az összes bútorüzletben, az összes élelmiszerboltban, minden konditeremben vagy szállodában… Igen, azok, akikre rá lett ez a felelősség kényszerítve, mindenhol és mindenütt rendre utasítanak. Még akkor is, ha csak egy pillanatra akarsz friss levegőt szívni és gyorsan kidugod az orrod a maszkból, és így tovább…

A cégtulajdonos és a személyzet rád szólnak, mert magas pénzbírságokkal és akár az engedélyük bevonásával fenyegetik őket, amennyiben nem utasítanak rendre. Igen, ezt újra és újra elmagyarázzák. Más szóval, csodálatos szabad országaink egyik napról a másikra egy tökéletes ávós rendszerré változtak. Látjátok ezt?

A fent leírt állapotok sajnos még az ártalmatlanabbak közé tartoznak. Egy valódi ávós rendszer következetes cenzúrát folytat minden ellenzékkel szemben. Amikor a Kla.TV alapításakor a nyilvánosságot arra figyelmeztettem, hogy el fog jönni az internetes cenzúra ideje, sok felhasználó engem a rendszer tudatlan laikusaként mosolygott meg. Kioktattak, hogy „a közösségi médiákat cenzúrázni teljesen lehetetlen …”. De nem sokkal később elkezdődött a cenzúrázás. Természetesen kizárólag a szabad felvilágositó oldalak nézettségi számainak törvényellenes csökkentésével. Annak biztos tudatában, hogy egy olyan videóra, aminek pl. 100 megtekintése van, biztosan kevesebben kattintanak rá, mint egy olyan videóra, amelyet ezren, százezren vagy még többen néztek meg, értitek? Ezek után a cenzúra még tovább nőtt azáltal, hogy a kereséseket szándékosan megnehezítették, stb. Nézzetek csak körül, hogy hány nagyszerű csatornát töröltek már teljesen a YouTube-ról. A háttérben néhányat láthattok ezek közül.

A NuoViso, a Kla.TV-hez hasonlóan törlés előtt áll. Nem sokkal ezelőtt még mindenki azt bizonygatta, hogy milyen abszolút biztonságos a Vimeo, igen, mert azt nem lehet cenzúrázni vagy nem is fogják. De pontosan a Vimeo volt az ELSŐ platform, amely a Kla.TV-t teljesen törölte. Minden lehetséges tárgyalást kezdettől fogva következetesen ellehetetlenítettek. Mi a helyzet az Instagrammal és a Facebookkal? Amikor a YouTube minden elvárást meghazudtolva cenzúrázni kezdett, az Instagramot és a Facebookot azonnal felmagasztalták, hogy ezek hosszútávon biztonságosak. Ott ilyen nem fordulhat elő. De nemrég megint cenzúrázták pl. a Compact Magazin-t, s a Kla.TV is csak korlátozott mértékben érhető el. Más szóval, a fenyegetés az interneten korlátlanná válik, mégpedig azért, mert ez a szólásszabadság teljes eltörlésének előhírnöke. Lássátok be ezt! A helyzet halálosan komoly, ezt pl. a Google keresés eredményei bizonyítják: szélsebesen manipulálják a független felvilágosítók egyre több webhelyét. Alacsony, vagy legalacsonyabb értékrendűnek sorolják be, vagy teljesen elrejtik őket. Mindent elnyomnak, úgyhogy jelentős ellenvéleményeket egyre nehezebb vagy egyáltalán nem lehet megtalálni az interneten.

A lényeg: sürgősen egy nagyon fontos fejleményre kell fordítanunk a figyelmünket: A cenzorok hajtóvadászata miatt a független felvilágosítók csatornáikkal egyre inkább a Telegramon gyülekeznek. Most persze a Telegramot magasztalják fel biztonságos menedékként és a független felvilágosítók új Eldorádójaként. Ami azonban ezzel kapcsolatban nagyon nehezen megy a fejünkbe, az az a sajnálatos tény, hogy a kialakulóban lévő, jobban mondva a már kialakult ávós rendszer módszeresen dolgozik. Nagyon kevesen veszik észre, hogy a független felvilágosítók egész seregét úgyszólván egy utolsó, nagy tároló felé hajtják. Talán most azt kérdezed magadtól, hogy: ugyan mi a gond ezzel? Az a lényeg, hogy a szólásszabadságunk megmaradjon. Nem, nem. A baj az, hogy a nagyközönség egyre kevesebbet vesz észre a szólásszabadságunkból. És miért? Mert a cenzorok a szabad felvilágosítókat szisztematikusan elszigetelik a tömegtől, így azok szinte észrevétlenül egyre inkább csak maguk között kommunikálnak. És a magas nézettségszám, – amit korábban világszerte a villámgyors terjedés okozott – az egyre inkább átadja a helyét a látszólagos magas nézettségnek. Amit én amolyan belső kerekasztal beszélgetésnek neveznék. Más szóval oly módon manipulálnak minket, hogy egyre inkább csak a magunkfajták körében világosítunk fel, és így – úgyszólván elhallgattatnak bennünket miközben beszélünk. Értitek?

Ezért ne hagyjátok magatokat semmilyen újra emelkedő nézettségszámtól – például a Telegramon – megtéveszteni, hacsak ez a nézettségszám nem az eddig még nem tájékoztatottak új elérései által jött létre. Röviden: az állandóan erősödő cenzúra a független felvilágosítókat a tájékozatlanok széles tömegétől eltávolodva egyre inkább egyfajta “felvilágosító zsákutcába” tereli.

A támadó azt akarja, hogy minden hírünk a „már felvilágosodottak” között fulladjon el, és ne jusson ki a tájékoztatásunk! Ez az ő tervük!

Sajnos ezzel az új Ávó-módszerek még korántsem lettek kimerítve:
> pl. a központi hírlevél elosztás is – egyidejűleg emberek százezreinek, egyre nehezebbé válik. Egyre inkább, de biztos nem véletlenül, még kölcsönös megegyezéssel elküldött tömeges levélküldemények is alattomos SPAM-blokádok áldozatává esnek. Az elküldött üzeneteket szándékosan a nem kívánt elektronikus levelek közé sorolják, majd kérdezés nélkül az elektronikus „kukába” dobják és leszecskázzák, az e-mail úgynevezett JUNK (SZEMÉT) mappájába.

> Az összes ilyen ávós-módszeren felül egy további nehézség az, hogy az Internet használók sajnos általában inkább a közösségi média csatornáit keresik fel a weboldalak helyett. Vagyis már túl nehéz, túl fáradságos nekik, pl. a www.kla.tv címet beírni – nagyon nehéz, igen. Vagy a www.kenfm vagy a www.nuoviso címet és így tovább. Sajnos ez a legtöbb elkényeztetett mobilfüggő számára már túl sok. Minden, amit nem tudnak egyetlen mozdulattal elintézni, az túl nehéz, túl megerőltető számukra. De tudjátok mit? Pontosan erre a kényelmességre vágynak az emberiség ezen ellenségei, akiket folyton említünk. Mert ők maguk szoktatták rá az emberiséget az összes ilyen kényelmességre. Épp így adják el az összes lusta felhasználónak az 5G-t is. Ezek, akiket a társadalom záptojásainak nevezek, azt mondják magukban: „Fontos, hogy még gyorsabb, még kényelmesebb legyen, semmi más nem érdekel. ”Az, hogy a még inkább megnövekedett mobilsugárzás miatt emberek milliói pusztulnak el, az nem érdekli ezeket a kényelemkedvelőket egy cseppet sem. A lényeg az, hogy egyre mélyebb információtengerben nyüzsöghetnek, és akadálytalanul terjeszthetnek mindenféle zagyvaságot – tudjátok, az ostobaságot nem cenzúrázzák. A legkisebb ellenállás útja a társadalom záptojásainak életeleme. Ami azonban folyton száguldó sebességükben elkerüli a figyelmüket, az az a tény, hogy mindent, amit látsz, és főképpen amit nem látsz, teljes mértékben a közösségi média üzemeltetői ellenőrzik. Nem a felhasználók, és nem mi. Ezért kérlek, ébresszétek fel ezeket az álmodozókat, hogy velünk együtt legyőzhessék ezt a halálos kényelmet!

Befejezésül még átadok néhány nélkülözhetetlen megoldási javaslatot mindenkinek, akinek igazán fontos a még mindig tudatlan többség elérése és felébresztése. Amit a Kla.TV-vel kapcsolatban javaslok, természetesen minden más független felvilágosító számára is alkalmazható:

Nekem az első megoldási javaslat a legfontosabb: Kérlek benneteket, összpontosítsátok a felderítő aktivitásotokat mindazokra, akik még nincsenek felvilágosítva vagy még nem ébredtek fel. Kérlek, ne pazaroljátok az időtöket a magatok fajtájával. Mielőtt valahol puszta szórakozásból csevegnétek, minden módon, és minden elérhető csatornán terjesszétek önállóan legfontosabb adásainkat az informálatlanoknak, s ez a lényeg, a még informálatlanoknak. A terjesztésben segítenek nektek mindezek a gombok, itt a videó alatt. Pl. éppen mialatt erre a beszédre készültem, hallottam a fősodratú hírekben, hogy most már a Twitter is hogyan a jövőben fog fokozott mértékben fellépni a független felvilágosítók ellen. Tehát látjátok, a visszaszámlálás elkezdődött, és csak egyet mondok, lépjetek a gázra, amennyire csak tudtok, és amíg még lehet. Terjesztési gombjaink segítenek ebben.

• 2. megoldási javaslat: már most töltsetek le minél több fontos adást a saját számítógépetekre. Itt láthatjátok, hogy hogyan:

Minden Kla.TV adás alatt megtaláljátok a „Download“, magyarul a „letöltés“ gombot.
Kattints a „Film-fájl“ gombra és válassz egy képfelbontási minőséget.

A Kla.Tv bizonyos témával kapcsolatos adások teljes gyűjteményének letöltését is lehetővé teszi (a jövőben).
Válaszd ki fent a Kla.TV oldalon a témát.
kattints azután a „Download“-ra, válaszd ki először a videócsomagot, azután a kívánt minőséget.

Indítsd el a letöltést.

• 3. megoldási javaslat: állítsátok be a www.kla.tv/hu weboldalt a böngészőtök kezdőoldalaként, hogy mindig emlékezzetek rá. Ezt így kell:

• 4. megoldási javaslat: látogassátok mindig az eredeti www.kla.tv illetve www.kla.tv/hu weboldalunkat, ameddig csak lehet – abból az egyszerű okból, hogy ez már most is előrelátható, hogy a közösségi médián előbb-utóbb, az összes független felvilágosító csatornája le lesz tiltva. Az eredeti honlapunkon folyamatosan tájékoztatunk benneteket, ameddig csak lehetséges.

• 5. megoldási javaslat: Ha saját weboldalad van, kérjük, ágyazd be a Kla.TV videóit közvetlenül az oldaladra:

• 6. megoldási javaslat: Iratkozz fel hírlevelünkre, és ajánld másoknak is a hírlevelünkre való feliratkozást. Ha szerdánként nem érkezik meg a szokásos hírlevél, nézz bele a JUNK (SZEMÉTES) mappába.

• 7. megoldási javaslat: Add meg postacímedet, légy bizalommal, hogy így vészhelyzetben vagy teljes cenzúra esetén az internettől független úton is kapcsolatban maradhassunk. Ne felejtsétek el, hogy a világ bizonyos kormányai már egy idő óta lakat alatt tartják az internet jelentős részeit.

• 8. megoldási javaslat: Terjesszétek el a legfontosabb adások tartalmát e-mailben is, vagy adjátok őket „kézről kézre”. Tegyétek ezt, amíg még lehetséges,
PRIVÁT E-mail-ben. A címzettek egy kis csoportjának küldött privát E-mail-eket jelenleg még nem korlátozzák a SPAM-előírások.

• 9. megoldási javaslat: Kérjük, töltsetek le reklámanyagokat is a Kla.TV-től, és publikáljátok a nép körében önállóan is a Kla.TV-t:
az utolsó, 10. megoldási javaslat: Terjesszétek a videógyűjteményeink linkjeit minden lehetséges módon.
Röviden ennyi lett volna.
Ivo Sasek vagyok, aki 43 éve áll Isten színe előtt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük