Az 50 évnél idősebbek 60%-a, akik COVID-ban halnak meg, két alkalommal kaptak vakcinát

Dr. Joseph Mercola elemzése

TÖRTÉNET EGY PILLANTÁSRA
2021. augusztus 15-ig az Egyesült Királyságban kórházba felvett, 50 év feletti COVID-betegek 68%-a kapott egy vagy két adag COVID-injekciót. Augusztus közepéig az izraeli súlyos esetek 59%-a szintén azok közé tartozott, akik két COVID-injekciót kaptak, ami tükrözi az Egyesült Királyság adatait.


Csak az 50 éves és fiatalabb kategóriában volt a brit COVID-betegek többsége, 74%-a oltatlan. Azok, akik azt állítják, hogy a be nem oltottak világjárványában vagyunk, nem tesznek különbséget a korcsoportok között.
Ugyanez vonatkozik a brit COVID-halálozásra is. A be nem oltottak csak az 50 év alatti korcsoportban teszik ki a halálesetek többségét. Az 50 év feletti korosztályban az egyértelmű többség, 70%, részben vagy teljesen “beoltott”.
Nem támaszkodhatunk az amerikai adatokra, hogy pontos képet kapjunk arról, hogyan hat a COVID oltás, mivel a CDC úgy döntött, hogy csak a kórházi kezeléssel és/vagy halállal végződő áttöréses eseteket követi nyomon.
A Pfizer, a Moderna és a Janssen COVID-kísérletek adatainak újraelemzése a megfelelő végpontot használva azt mutatja, hogy az oltások ártanak a lakosság egészségének, és ha a tömeges oltás folytatódik, akkor “fenyegető, vakcinák által kiváltott közegészségügyi katasztrófával” kell szembenéznünk.
Egy új tanulmány szerint a beoltott személyek akár 13-szor nagyobb valószínűséggel fertőződnek meg az új Delta-változattal, mint a nem beoltott, természetes COVID-fertőzésen átesett személyek.
Jelenleg az a gyakran hangoztatott állítás, hogy “a be nem oltottak világjárványában” vagyunk, vagyis azok, akik nem kapták meg a COVID-oltást, teszik ki a Delta-változat miatt kórházba kerülők és haldoklók nagy részét. Például 2021. augusztus 20-án, 2021. augusztus 20-án Anglia vezető orvosprofesszora, Chris Whitty tweetelt:1,2

“Négy hét munka egy COVID osztályon teszi szembetűnővé a valóságot, hogy a kórházba került COVID betegeink többsége nem oltott, és sajnálja a késlekedést. Néhányan nagyon betegek, köztük fiatal felnőttek is. Kérjük, ne halogassák az oltást.”

Érdekes módon, ha időt szánnak arra, hogy ténylegesen megnézzék az adatokat, azt fogják találni, hogy ez az általános kijelentés meglehetősen megtévesztő. Íme egy, az Evening Standardban megjelent grafikon, amely a Public Health Englandtől származik:3

COVID-19 delta variáns kórházi felvétel és halálozás Angliában
Amint látható, 2021. augusztus 15-én a kórházba felvett, 50 év feletti COVID-páciensek 58%-a valóban két adag COVID-injekciót kapott, 10% pedig egy adagot. Tehát a részben vagy teljesen “beoltott” személyek tették ki a kórházi felvételek 68%-át.

Csak az 50 éves és fiatalabb kategóriában volt többségben, 74%-ban a nem beoltottak között a kórházi felvételek. Whitty azonban teljesen elhanyagolta a korcsoportok közötti különbségtételt. Ugyanez vonatkozik a halálozásokra is. A be nem oltottak csak az 50 év alatti korcsoportban teszik ki a COVID halálesetek többségét. Az 50 év feletti csoportban az egyértelmű többség, 70%, részben vagy teljesen “beoltott”.

Az sem világos, hogy az Egyesült Királyságban (és máshol) a kórházak még mindig “COVID-betegnek” neveznek-e mindenkit, akit felvesznek, és akinek a PCR-tesztje pozitív. Ha igen, akkor a csonttöréssel vagy bármilyen más egészségügyi problémával küzdő embereket, akiknek egyáltalán nincsenek COVID-19 tüneteik, igazságtalanul a “nem oltott COVID-betegek” közé sorolhatják.

Az izraeli adatok azt mutatják, hogy a COVID Jab az 50 év feletti korosztályban sikertelen.
Izraelben, ahol a vakcinák beadása igen magas volt, mivel a nem beadható oltásokat be nem tartók szabadságát korlátozták,4 az adatok azt mutatják, hogy a COVID-oltásban részesülők 6,72-szer nagyobb valószínűséggel fertőződnek meg, mint a természetes immunitással rendelkezők.5,6,7

A 2021 júliusában a teljesen “beoltottak” tették ki a súlyos esetek és a COVID-hez kapcsolódó halálesetek nagy részét is, amint azt az alábbi grafikonok is szemléltetik.8 A piros a be nem oltottakat, a sárga a részben “beoltottakat”, a zöld pedig a két dózissal teljesen “beoltottakat” jelöli. Augusztus közepére a súlyos esetek 59%-a azok között volt, akik két COVID-injekciót kaptak,9 ami tükrözi az Egyesült Királyságból származó adatokat.

Kórházi kezelések és súlyos COVID-betegek
COVID-dal kapcsolatos halálesetek
A Science 2021. augusztus 16-i cikkében10 Nitzan Horowitz izraeli egészségügyi minisztert idézik, aki szerint az ország “kritikus időszakba” lépett a világjárvány elleni küzdelemben. Horowitz állítólag 2021. augusztus 13-án kapta meg a harmadik emlékeztető oltást, azon a napon, amikor elkezdték felajánlani a harmadik adagot az 50 év felettieknek.

A Public Health England adataiból egyértelműnek tűnik, hogy a COVID-oltások nem védik meg az 50 év felettieket az Egyesült Királyságban is, így valószínűleg csak idő kérdése, hogy ott is bevezetik az emlékeztető oltásokat. És amennyiben a COVID-injekciók országtól függetlenül azonosak, minden okunk megvan feltételezni, hogy más országokban, így az Egyesült Államokban is ugyanezek a tendenciák fognak megjelenni.

Ran Balicer, a Clalit Health Services, Izrael legnagyobb egészségmegőrző szervezetének (HMO) innovációs vezetője pontosan ezt mondta a Science-nek: “Ha ez itt megtörténhet, akkor valószínűleg mindenhol megtörténhet”.11

Az izraeli adatok a legjobbnak számítanak
Az Izraelből érkező adatokat sokan a legjobbnak tartják, és ezekből következtethetünk arra, hogy máshol mire számíthatunk. A Science magazin szerint:12

“Izraelt most azért figyelik közelről, mert az egyik első ország volt, amely 2020 decemberében beoltotta magát, és gyorsan olyan mértékű lakossági lefedettséget ért el, amelyet más nemzetek – egy ideig – irigyeltek.

A 9,3 millió lakosú ország emellett robusztus közegészségügyi infrastruktúrával és teljes egészében egészségbiztosítási rendszerbe beiratkozott lakossággal rendelkezik, amely szorosan nyomon követi őket, így kiváló minőségű, valós adatokat tud előállítani arról, hogy a vakcinák mennyire működnek.

“Nagyon-nagyon közelről figyelem [az izraeli adatokat], mert ezek a világ legjobb adatai” – mondja David O’Connor, a Madison-i Wisconsini Egyetem vírusszekvenálási szakértője.

“Izrael a modell” – ért egyet Eric Topol, a Scripps Research orvos-tudósa. ‘Ez egy tiszta mRNS vakcina. Korán kikerült a piacra. Nagyon magas a lakossági [felszívódása]. Ez egy működő kísérleti laboratórium, amelyből tanulhatunk.

Az izraeli egészségbiztosítók … nyomon követik a demográfiai adatokat, a társbetegségeket és a fertőzésekre, betegségekre és halálesetekre vonatkozó koronavírus-mérőszámokat. “Gazdag egyéni szintű adatokkal rendelkezünk, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy valós bizonyítékokat szolgáltassunk közel valós időben” – mondja Balicer …

Most a tél elején beoltott izraelieknél kezdhetnek megmutatkozni a csökkenő immunitás hatásai; egy múlt hónapban közzétett előzetes publikáció13 … megállapította, hogy a COVID-19 fertőzéssel szembeni védelem június és július folyamán arányosan csökkent az egyén oltása óta eltelt idővel. a januárban beoltott embereknél 2,26-szor nagyobb volt az áttöréses fertőzés kockázata, mint az áprilisban beoltottaknál.””

Hol lesz vége?
A Science magazin szerint az áttöréses esetek mostanában rohamtempóban szaporodnak. “Annyira sok az áttöréses fertőzés, hogy ezek dominálnak, és a kórházba került betegek többsége valójában be van oltva” – mondta Uri Shalit, az Izraeli Technológiai Intézet bioinformatikusa a Science-nek.14

Közel 1 millió 50 év feletti izraeli már megkapta a Pfizer mRNS oltásának harmadik emlékeztetőjét. Az idő fogja megmutatni, hogy ez rontja-e az áttöréses esetek arányát, vagy megszelídíti azt.

Dvir Aran, az Izraeli Technológiai Intézet orvosbiológiai adattudósa nem tűnik túl bizakodónak, és a Science-nek azt mondta, hogy a hullám már most is olyan meredek, hogy “még ha a több mint 60 ember kétharmadát [felerősítik] is, az csak egy újabb hetet, talán két hetet ad, amíg a kórházainkat ismét elárasztják”.15.

A nyilvánvaló kérdés az, hogy akkor mi lesz?! Vajon a válasz egy negyedik injekció lesz az év vége előtt? Negyedévente fogunk injekciókat kapni? Havi injekciók? Kéthetente? Heti rendszerességgel? Hol és mikor lesz vége? Elég könnyű megjósolni, hogy ennek csak nagyon rossz vége lehet.

Az USA az áttörést jelentő fertőzéseknek csak töredékét követi nyomon
Sajnos nem támaszkodhatunk az amerikai adatokra, hogy pontos képet kapjunk arról, hogyan hatnak a COVID-oltások, mivel az Egyesült Államok Betegségellenőrzési és Megelőzési Központja úgy döntött, hogy nem követi nyomon az összes áttöréses esetet. Amint arról a ProPublica16 beszámolt, 2021. május 1-jén a CDC leállította az összes áttöréses eset nyomon követését és jelentését, és csak azokat az eseteket rögzíti, amelyek kórházi kezeléssel és/vagy halállal végződtek.

Ahogy a cikk megjegyzi, ez az irracionális döntés “a nemzet számára zavaros képet hagyott a COVID-19 oltottakra gyakorolt hatásáról”. Azt is megakadályozza, hogy megértsük, hogyan terjednek a változatok, és hogy azoknál, akik megkapták az oltást, továbbra is kialakulhat-e az úgynevezett “hosszú távú szindróma”.

Az egyes államok saját kritériumokat is meghatároznak arra vonatkozóan, hogy miként gyűjtik az áttörési esetekre vonatkozó adatokat, és ez a foltozgatás még jobban összezavarja a dolgokat. E korlátok ellenére az a kevés adat, amivel rendelkezünk, kezd tükrözni az izraeli és az egyesült királyságbeli adatokat.

2021. augusztus 18-án a CDC három jelentést17,18,19 tett közzé, amelyek azt mutatják, hogy a COVID-oltásból származó védelem gyorsan csökken.

“Az idősotthonok lakói körében az egyik tanulmány szerint a vakcina hatékonysága a tavaszi 74,7%-ról nyár közepére mindössze 53,1%-ra csökkent” – írja a ProPublica.20 “Hasonlóképpen, egy másik jelentés szerint a beoltott New York-i felnőttek körében az általános hatékonyság 91,7%-ról alig 80% alá esett május és július között.

Az új eredmények arra késztették a Biden-kormányt, hogy szerdán bejelentse, hogy a Moderna vagy Pfizer vakcinát kapóknak a második adag után nyolc hónappal felajánlják az emlékeztető oltást. A program a tervek szerint a szeptember 20-i héten kezdődik, de még az Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatal és a CDC tanácsadó bizottságának jóváhagyására van szükség.

Ezt a legutóbbi fejleményt egyesek a közegészségügyi üzenetek változása és a visszalépés újabb példájának tekintik, amely a világjárvány minden fázisát kísérte 19 hónapon keresztül, két kormányzaton keresztül. Kicsivel több mint egy hónappal ezelőtt a CDC és az FDA közös nyilatkozatot adott ki, amelyben azt állította, hogy azoknak, akiket már teljes mértékben beoltottak, “jelenleg nincs szükségük emlékeztető oltásra” …

A CDC április végéig nyomon követte az összes áttöréses esetet, majd hirtelen leállt anélkül, hogy hivatalos bejelentést tett volna. Az ügynökség honlapján májusban jelent meg egy utalás a politikaváltásra, körülbelül a honlap felénél.

“Megdöbbentem” – mondta Dr. Leana Wen orvos, a George Washington Egyetem egészségügyi politika és menedzsment vendégprofesszora. Még nem hallottam összefüggő magyarázatot arra, hogy miért hagyták abba ennek az információnak a nyomon követését” …

Edward Markey szenátor (D-Mass.) a provincetowni járvány kitörése után riadalmat keltett, és július 22-én levelet írt a CDC igazgatójának, Dr. Rochelle Walensky-nek, amelyben megkérdőjelezte az áttöréses esetek vizsgálatának korlátozására vonatkozó döntést. Megkérdezte, hogy milyen típusú adatokat állítanak össze, és hogyan osztják meg azokat a nyilvánossággal21 … Markey arra kérte az ügynökséget, hogy augusztus 12-ig válaszoljon. Eddig a szenátor nem kapott választ …”

A vakcinázottak akár 13-szor nagyobb valószínűséggel kapják meg a Delta-változatot
Míg az Egyesült Államokban lazán veszik az áttörést jelentő fertőzések nyilvántartását, addig izraeli kutatóknak van egy újdonságuk: Nyomon követik, és tanulmányaik22 azt mutatják, hogy a beoltott személyek akár 13-szor nagyobb valószínűséggel kapják meg a COVID-19 Delta-változatát, mint azok, akik nem kaptak védőoltást, de felépültek a COVID-fertőzésből.

A ScienceMag magyarázata szerint:23 A tanulmány “két elemzés során megállapította, hogy a januárban és februárban beoltott emberek júniusban, júliusban és augusztus első felében hatszor, illetve 13-szor nagyobb valószínűséggel fertőződtek meg, mint azok a be nem oltott emberek, akik korábban megfertőződtek a koronavírussal. Az egyik elemzésben, amelyben több mint 32 000, az egészségügyi rendszerben lévő személyt hasonlítottak össze, a tüneteket okozó COVID-19 kialakulásának kockázata 27-szer magasabb volt az oltottak körében, a kórházi kezelés kockázata pedig nyolcszor magasabb.”

A tanulmány azt is megállapította, hogy bár úgy tűnik, hogy a természetes fertőzésben is szenvedő beoltott személyek további védelmet kaptak a Delta-változattal szemben, a beoltottaknál még mindig nagyobb volt a COVID-19-hez kapcsolódó kórházi kezelések kockázata azokhoz képest, akik nem kaptak oltást, de korábban fertőzöttek voltak. Azoknál az oltottaknál, akiknek nem volt természetes fertőzésük, 5,96-szorosára nőtt az áttöréses fertőzés kockázata és 7,13-szorosára a tüneti megbetegedés kockázata is.

Egy dolog, amit itt meg kell jegyezni, hogy a megfogalmazás fontos: a tanulmány nem azt mondja, hogy a védőoltás segít megvédeni Önt, ha már volt természetes fertőzése; inkább azt mondja, hogy a természetes védelem segít a vakcina hatásának fokozásában. Akárhogy is, még ha az oltással együtt természetes fertőzése is van, az oltottaknál akkor is megnő az áttöréses fertőzés kockázata.

“Ez a tanulmány kimutatta, hogy a természetes immunitás hosszabb ideig tartó és erősebb védelmet biztosít a SARS-CoV-2 Delta-változata által okozott fertőzés, tüneti megbetegedés és kórházi kezelés ellen, mint a BNT162b2 két dózisú vakcina által kiváltott immunitás” – állapították meg a tanulmány szerzői.

A teljesen beoltottak megszólalnak
Vissza Amerikába, egy 2021. augusztus 24-i cikkben24 a The Defender hét olyan állam (Kalifornia, Colorado, Massachusetts, Oregon, Utah, Vermont és Virginia) adatait idézi, amelyek a legtöbbnél részletesebb nyilvántartást vezetnek. Ezen államok közül hatban az elmúlt hetekben az áttöréses fertőzések tették ki az összes új COVID-diagnózis 18-28%-át, valamint az összes COVID-hez kapcsolódó kórházi kezelés 12%-24%-át.

Los Angelesben az áttöréses esetek az áprilisi 5%-ról és a júliusi 13%-ról a jelenlegi 30%-ra emelkedtek. Teljesen oltott hírességek és választott tisztségviselők mostanra kezdtek el beszélni, miután elkapták a COVID-ot. A The Defender jelentése szerint: 25

“Melissa Joan Hart, a ‘Sabrina, a tiniboszorkány’ egykori sztárja ‘nagyon dühös’, hogy áttöréses esete van. Hart augusztus 19-én osztotta meg az Instagramon … ‘COVID-ot kaptam. Be vagyok oltva. És COVID-ot kaptam. És ez rossz. A mellkasomra nehezedik, nehéz lélegezni’ …

Híresség Hilary Duff, elárulta, hogy COVID-ot kapott az Instagramon aug. 20-án. Duff elmondta, hogy erős fejfájást, agyködöt, arcüregnyomást, valamint íz- és szaglásvesztést tapasztalt annak ellenére, hogy beoltották …

A Slipknot énekese, Corey Taylor, 47 éves, teljesen összetört, miután pozitív lett a COVID tesztje, és kénytelen volt lemondani a hétvégén esedékes fellépését egy michigani popkulturális kongresszuson – számolt be a Rolling Stone. Bárcsak jobb híreim lennének – mondta Taylor egy rögzített videóüzenetben múlt héten a Facebookon. ‘Ma arra ébredtem, hogy a tesztem pozitív lett, és nagyon, nagyon beteg vagyok’ …

Jesse Jackson tiszteletes és felesége, Jacqueline hétfőn[2021. augusztus 23.] orvosi megfigyelés alatt maradtak egy chicagói kórházban, miután megkapták a COVID-ot… Jackson, a chicagói polgárjogi vezető teljes körűen beoltották, és az első adagot januárban kapta meg egy nagy nyilvánosságot kapott eseményen, ahol másokat is arra buzdított, hogy minél hamarabb kapják meg a vakcinát….

Három amerikai szenátor – John Hickenlooper (D-Colo.), Angus King (I-Maine) és Roger Wicker (R-Miss.) – augusztus 19-én jelentette be, hogy pozitív lett a COVID tesztjük annak ellenére, hogy teljes körűen beoltották őket – jelentette a CBS News …

A hír napokkal azután érkezett, hogy Greg Abbott texasi kormányzó, aki szintén teljesen be volt oltva, pozitív COVID-tesztet kapott. Illinois állam szenátora, Dan McConchie augusztus 21-én jelentette be, hogy “áttöréses” COVID-esete volt”.

A CDC más módon is elrejtette az áttöréses eseteket
A CDC más módon is titkolta a COVID áttöréses eseteit. Eredetileg a CDC azt javasolta, hogy a laboratóriumok a SARS-CoV-2 fertőzés vizsgálatakor a 4026-os CT-t használják. Ez annak ellenére történt, hogy a 35 feletti CT használata köztudottan 97%-os hamis pozitív arányt eredményez.27 A túlzó CT használatával egészséges embereket tekintettek COVID-19-ben megbetegedettnek.

2021 májusában a CDC 40-ről 28-ra vagy annál alacsonyabbra csökkentette a CT-t – de csak akkor, ha a PCR-vizsgálatot olyan személyeken végezték, akik megkapták a COVID-oltást.28 A nem beoltottakat továbbra is 40-es CT-vel vizsgálták. A végeredmény nyilvánvaló: a “beoltott” egyéneknél sokkal kisebb lett a valószínűsége annak, hogy a SARS-CoV-2 fertőzésre pozitív tesztet kapjanak, míg a be nem oltottaknál még mindig rendkívül sok volt a téves pozitív eredmény. Amint azt az Off-Guardian megjegyezte:29

“Ez egy olyan politika, amelynek célja az egyik szám folyamatos felduzzasztása, és a másik szisztematikus minimalizálása. Mi ez, ha nem egy nyilvánvaló és szándékos megtévesztés?”

Hogyan találta ki a CDC a “nem oltottak járványa” narratívát?

A CDC akkor is gyorsan és lazán játszott az adatokkal, amikor kitalálta az “oltatlanok világjárványa” narratívát30 , amellyel most minket indoktrinálnak. Egy 2021. július 16-i fehér házi sajtótájékoztatón31 a CDC igazgatója, Dr. Rochelle Walensky azt állította, hogy “a kórházba kerülő emberek több mint 97%-a oltatlan”.

Ezen adatok alapján szinte biztosra vehető, hogy a tömeges COVID-19 immunizálás árt a lakosság egészségének általában. A tudományos alapelvek azt diktálják, hogy a COVID-19 vakcinákkal történő tömeges immunizálást azonnal le kell állítani, mert egy fenyegető, vakcinák által kiváltott közegészségügyi katasztrófával állunk szemben. ~ Dr. Bart Classen, Trends in Internal Medicine (Tendenciák a belgyógyászatban)
Mint kiderült, ez a statisztika a 2021 januárjától júniusig terjedő időszak kórházi adatain alapul, amikor az amerikaiak többsége még nem kapta meg a COVID-oltást. 2021. január 1-jén az amerikai lakosságnak mindössze 0,5%-a kapott COVID-oltást. Április közepére a becslések szerint 31% kapott egy vagy több oltást,32 és június 30-án már csak 46,9% volt “teljesen beoltva “33 .

A COVID-oltások “bizonyítottan több kárt okoznak, mint hasznot”.
Míg a hivatalos narratíva szerint a COVID-oltások talán “nem tökéletesek”, de még mindig jobbak, mint az alternatíva (azaz a fertőzés elkapása oltatlanul), Dr. Bart Classen a Trends in Internal Medicine 2021. augusztusi számában közzétett egy tanulmányt34 , amely vitatja ezt az állítást.

A tanulmány,35 “U.S. COVID-19 Vaccines Proven to Cause More Harm than Good Based on Pivotal Clinical Trial Data Analyzed Using the Proper Scientific Endpoint, ‘All Cause Severe Morbidity'” (Az amerikai COVID-19 vakcinák bizonyítottan több kárt okoznak, mint hasznot a megfelelő tudományos végpont, ‘All Cause Severe Morbidity’ (Minden súlyos megbetegedést okoz) alapján elemzett klinikai kísérletek adatai alapján)” részletezi a Pfizer, a Moderna és a Janssen (Johnson & Johnson) kísérleteinek egyik alapvető problémáját.

Mindhárom vizsgálat az egészségre vonatkozó helyettesítő elsődleges végpontot alkalmaz, nevezetesen a “súlyos fertőzések a COVID-19-vel”. Classen szerint ez “veszélyesen félrevezetőnek bizonyult”, és az orvostudomány számos területén felhagytak a betegségspecifikus végpontok használatával a klinikai vizsgálatokban, és helyette az “összmortalitást és morbiditást” fogadták el.

Ennek oka az, hogy ha egy személy meghal a kezelésbe, vagy súlyosan megsérül a kezelés következtében, még ha a kezelés segített is meggátolni a betegség progresszióját, amivel kezelik, a végeredmény akkor is negatív.

Hogy egy szélsőséges példát mondjak arra, hogy mit lehet tenni egy betegségspecifikus végponttal, azt állíthatjuk, hogy a fejbe lövés gyógyítja a rákot, mert senki sem halt meg rákban, aki a kezelésben részesült – akit fejbe lőttek -.

Ha újraelemezzük a COVID lövésekből származó klinikai vizsgálati adatokat az elsődleges végpontként használt “összes okból bekövetkező súlyos megbetegedést” felhasználva, az adatokból kiderül, hogy valójában sokkal több kárt okoznak, mint hasznot.

A megfelelő végpontot úgy számították ki, hogy összeadták a vizsgálatokban jelentett összes súlyos eseményt, nem csak a COVID-19-et, hanem az összes többi súlyos nemkívánatos eseményt is. Ezáltal a súlyos COVID-19 fertőzés ugyanolyan súlyt kap, mint a többi, hasonló súlyosságú nemkívánatos esemény. Classen szerint:36

“Az eredmények azt bizonyítják, hogy egyik vakcina sem nyújt egészségügyi előnyt, és valamennyi sarkalatos vizsgálat statisztikailag szignifikáns növekedést mutat az “összes okból bekövetkező súlyos megbetegedésekben” a vakcinázott csoportban a placebocsoporthoz képest.

A Moderna-immunizált csoportban 3042-vel több súlyos esemény történt, mint a kontrollcsoportban. A Pfizer adatai durván hiányosak voltak, de a rendelkezésre bocsátott adatok azt mutatták, hogy a vakcinázott csoport 90 súlyosabb eseményt szenvedett el, mint a kontrollcsoport, ha csak a “nem kért” nemkívánatos eseményeket veszik figyelembe.

A Janssen által immunizált csoport 264 súlyosabb eseményt szenvedett el, mint a kontrollcsoport. Ezek az eredmények ellentétben állnak a gyártók nem megfelelő helyettesítő végpontjaival:

A Janssen azt állítja, hogy vakcinájuk 19 630 oltottból 6 súlyos, orvosi ellátást igénylő COVID-19 esetet előz meg; a Pfizer azt állítja, hogy vakcinájuk 21 720 oltottból 8 súlyos COVID-19 esetet előz meg; a Moderna azt állítja, hogy vakcinájuk 15 210 oltottból 30 súlyos COVID-19 esetet előz meg.

Ezen adatok alapján szinte biztosra vehető, hogy a tömeges COVID-19-immunizálás károsítja a lakosság egészségét általában véve. A tudományos alapelvek azt diktálják, hogy a COVID-19 vakcinával történő tömeges immunizálást azonnal le kell állítani, mert egy fenyegető, vakcina által kiváltott közegészségügyi katasztrófával állunk szemben.”

Hogy a fenti számok még világosabbá és egyértelműbbé váljanak, íme a megelőzési statisztikák százalékos formában:

Pfizer 0,00036%
Moderna 0,00125%
Janssen 0,00030%
Merre tovább?
Ha már kapott egy vagy két injekciót, nem tehet semmit. Ha azonban objektíven elemezzük az adatokat, elég nyilvánvalónak tűnik, hogy a legjobb, ha nemet mondunk minden további injekcióra, mivel minden egyes további injekció felnagyíthatja a károkat és növelheti a súlyos mellékhatások kockázatát.

Ha a SARS-CoV-2 fertőzés tünetei jelentkeznek, több olyan kezelési protokoll is rendelkezésre áll, amely bizonyítottan hatásos. A lehetőségek közé tartozik a Zelenko protokoll,37 a MATH+ protokollok38 és a porlasztott hidrogén-peroxid, ahogyan azt Dr. David Brownstein eseti tanulmánya39 és Dr. Thomas Levy ingyenes e-könyve, a “Rapid Virus Recovery” (Gyors vírusgyógyulás) részletezi.

Bármelyik kezelési protokollt is alkalmazza, győződjön meg róla, hogy a kezelést a lehető leghamarabb, ideális esetben a tünetek első jelentkezésekor megkezdi. Azt is vegye figyelembe, hogy ha már kapott egy vagy több COVID-oltást, a súlyos fertőzés kockázata valójában nagyobb, nem pedig kisebb lehet, mintha nem kapott volna injekciót. Ez különösen igaznak tűnik, ha Ön 50 évesnél idősebb. Ne halogassa tehát a kezelést, ha tünetei jelentkeznek.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük