Az amerikai kormány egymilliárd dollárt adott az adófizetők pénzéből a mainstream médiának a Covid-19 oltások hamis népszerűsítésére

Az Egészségügyi és Humánszolgáltatási Minisztérium (HHS) az információszabadságról szóló törvény (FOIA) kérésére válaszul adott ki információkat a TheBlaze-nek. Az információk azt mutatták, hogy a szövetségi kormány egymilliárd dollárnyi adófizetői dollár értékben vásárolt reklámokat a Covid-19 vakcina iránti bizalom növelésére irányuló médiakampány részeként.

A HHS a kampányt „nemzeti kezdeményezésnek” nevezte, amely a COVID-19 oltásokba vetett közbizalom és az azokkal való elterjedtség növelésére irányul, miközben megerősíti az alapvető megelőző intézkedéseket, például a maszkviselést és a társadalmi távolságtartást. Az adatok nem támasztják alá ezeket az intézkedéseket, de a médiakampány valószínűleg valami baljósabbat rejtett.

Bárki, aki az elmúlt évben híreket olvasott, tévéhíradókat néz, vagy böngészte a közösségi médiát, több mint valószínű, hogy ki volt téve a kormány hirdetéseinek. A YouTube-on közzétett HHS-hirdetéseket milliószor nézték meg, és olyan hírességeket, mint Sir Elton John énekes és Sir Michael Caine színész szerepelt a híradásokban, mint például az NBC News.

Dr. Joseph Mercola

HHS fizetett hírmédia a vakcina iránti bizalom növelése érdekében

A HHS-től küldött dokumentumokon belül a TheBlaze 3 azt találta, hogy a hírmédiában több száz szervezet kapott pénzt azért, hogy televíziós, nyomtatott, rádiós és közösségi médiában megjelenő reklámokat készítsenek, úgy időzítve, hogy egybeesjenek a genetikai terápiás felvételek növekvő elérhetőségével.

A kormány együttműködött a közösségi média befolyásolóival is, akiknek közönsége „a COVID-19 által súlyosan sújtott közösségek” volt, és „szakértőket” is bevont, hogy interjúkat készítsenek, és népszerűsítsék a tömeges oltási kampányt a hírekben. 4 Az egyik ilyen szakértő a NIAID igazgatója és a Fehér Ház főorvosi tanácsadója, Dr. Anthony Fauci volt.

Más szóval Fauci, az az ember, aki 2020-ban és 2021-ben a COVID-19 „arca” volt, 5 aki nyilvánosan becsmérelt mindenkit, aki megkérdőjelezte az általa ajánlásai alátámasztására használt adatokat, és aki könnyelműen „a tudománynak” nevezte magát. ”, 6,7 valójában egy shill volt.

A HHS által fizetett hírügynökségek szinte mindegyike, köztük az ABC, az NBC, a CBS, a CNN, az MSNBC, a The Washington Post, a Los Angeles Times és a New York Post, tudósított a vakcinákról, és nem árulta el, hogy elfogadtak volna adófizetők dollárját támogassa az oltási erőfeszítéseket. Bevett gyakorlat, hogy a szerkesztők a hirdetési osztályoktól elkülönülten működnek, ezért úgy tűnik, hogy a szervezetek úgy érezték, nincs szükség finanszírozásuk nyilvánosságra hozatalára.

A reklámozásnak több formája is volt, beleértve a mulatságos közösségi média kampányt Elton John és Michael Caine közreműködésével, félelem alapú hirdetéseket, amelyek túlélők történetét mutatták be, valamint egyszerű tájékoztató hirdetéseket, amelyek a COVID-19 elleni jelenlegi mRNS-lövés biztonságát és hatékonyságát hirdették.

Shani George, a The Washington Post kommunikációs alelnöke a következőket nyilatkozta a szövetségi kormánytól a médiahirdetésekre kapott támogatásról: 8

„A hirdetők fizetnek a helyért, hogy megosszák üzeneteiket, ahogy ez itt is történt, és ezek a hirdetések egyértelműen meg vannak jelölve. A hírszoba teljesen független a hirdetési osztálytól.”

A Los Angeles Times szóvivője szintén reagált a TheBlaze-re, és hasonló választ adott. Más kiadványok vagy nem válaszoltak, vagy nem voltak hajlandók kommentálni. Fontos azonban megjegyezni, hogy a hírekért felelős riporterek és szerkesztők valószínűleg saját kiadványukat is olvassák, vagy az online videókat nézik.

Nem nehéz elképzelni, hogy egy nagy hírszervezet, amely hirdetési osztályán keresztül népszerűsíti az oltásokat, nem nézne jó szemmel a szerkesztőség munkatársaira, akik úgy döntenek, hogy olyan tényeket közölnek, amelyek nincsenek összhangban a hirdetők által elköltött nagy összegekkel. Lehet találgatni, mit írhatnak a szerkesztőségnek. A TheBlaze számos példát kínált a „hírként” közzétett, vékonyan álcázott reklámra, többek között:

  • Egy októberi BuzzFeed 9 cikk „alapvető tényeket” tartalmaz az oltásra való jogosultságról, valamint kiegyensúlyozatlan, vakcinapárti nyilatkozatokat olyan egészségügyi ügynökségek szakértőitől, mint Dr. Rochelle Walensky, a CDC igazgatója, Xavier Becerra, a HHS-titkár és Dr. George Rutherford epidemiológus.
  • A Los Angeles Times 10 cikkeiben „szakértők” szerepeltek, akik azt tanácsolták az embereknek, hogyan győzzék meg az oltástól tétovázó barátaikat és rokonaikat, hogy gondolják meg véleményüket.
  • A Washington Post egyik cikke foglalkozott „azokkal az oltáspárti üzenetekkel, amelyeket az emberek hallani szeretnének”. 11
  • A Newsmax egyik novemberi cikke a következő címet viselte: „A Newsmax ellenzi az oltási megbízást, íme, miért”. 12 A cikk, amely nyilvánvalóan egy véleménycikk, azzal kezdődött, hogy a megbízatás „veszélyes túlkapás”, majd a következő kijelentésekkel támogatta az oltási kampányt: „A vakcina… bizonyítottan biztonságos és hatékony” és „A Newsmax bátorította a polgárok, különösen a veszélyeztetettek kapjanak védőoltást.”

Az újságírói tárgyilagosság valószínűleg lehetetlen

Nem az Egyesült Államok kormánya az egyetlen olyan szervezet, amely felismeri a sajtó irányítása mögött rejlő hatalmat. Bill Gates egy másik. A több mint 30 000 támogatás felhasználásával Gates legalább 319 millió dollárral járult hozzá a médiához, amit Alan McLeod, a MintPress News vezető munkatársa árult el. 13

A címzettek között volt a CNN, az NPR, a BBC, a The Atlantic és a PBS. Gates olyan külföldi szervezeteket is támogatott, mint a The Daily Telegraph, a Financial Times és az Al Jazeera. Több mint 38 millió dollárt fordítottak oknyomozó újságírási központokba is.

Gates befolyása a sajtóban nagy horderejű, az újságírástól az újságíróképzésig. Ez végső soron gyakorlatilag lehetetlenné teszi Gatesről vagy kezdeményezéseiről való valódi, objektív jelentést. MacLeod ezt írja: 14

„Ma már lehetőség van arra, hogy az egyén riporternek készüljön a Gates Alapítvány támogatásának köszönhetően, munkát találjon egy Gates által finanszírozott üzletben, és tagja legyen a Gates által finanszírozott sajtóegyesületnek. Ez különösen igaz az egészségügy, az oktatás és a globális fejlődés területén dolgozó újságírókra, ahol Gates a legaktívabb, és ahol a legnagyobb szükség van a milliárdos cselekedeteinek és indítékainak vizsgálatára.”

Fontos megjegyezni, hogy Gates nagy érdeklődést mutat az egészség, és különösen a védőoltások iránt. 15 És ezzel a médiát irányító hatalommal és szoros kapcsolataival az egészségügyi szervezetekkel, például Johns Hopkinsszal, akivel együttműködött a 201-es eseményen 16 , nem nehéz elképzelni, hogy az általad olvasott vagy megtekintett történetekben meglátszik a hatása. minden nap.

Ez a kormány túlkapása a negyedik birtokra nem csak az Egyesült Államokra jellemző. A kiszivárogtatott dokumentumok 17 bizonyították, hogy a BBC News és a Reuters is részt vett egy titkos akcióban, amelyben az Egyesült Királyság az orosz médiába igyekezett beszivárogni, és az Egyesült Királyság narratíváját népszerűsíteni egy hálózat segítségével. Orosz újságírók.

Több millió dollár értékű szerződéseket használtak fel e célok megvalósítására, amelyek 15 000 újságírót és munkatársat tartalmaztak. A kampány szorosan követi az Egyesült Államok titkos CIA médiabeszivárgási kampányát, amelyet 1948-ban indítottak Operation Mockingbird néven. 18,19 A CIA költségvetésének körülbelül egyharmadát, vagyis évente 1 milliárd dollárt több száz amerikai újságíró kenőpénzére költöttek, akik aztán a CIA kérésére hamis történeteket tettek közzé.

Bár ókori történelemnek tűnhet, vannak bizonyítékok arra, hogy ma is folytatódik. Bár az üzenetek az idők folyamán változtak, a terjesztés alapvető működési módja változatlan marad. Más jelentések 20, 21, 22 szintén kiemelték a hírszerző ügynökségek szerepét az „oltásellenes propaganda” nyilvános vitákból való kiiktatására irányuló globális erőfeszítésben, valamint azt a tényt, hogy ehhez kifinomult kiberhadviselési eszközöket használnak .

A tények feltárják az okot, amiért a kormány fizet a sajtónak

A minden okból bekövetkezett halálozás és halálozási arányok nehezen megváltoztatható statisztikák. Az emberek vagy meghaltak, vagy nem. Egyetlen oka van annak, hogy egy személy szerepel az Országos Halálozási Index adatbázisban: az októl függetlenül meghaltak. Egyre több a bizonyíték arra vonatkozóan, hogy a bármilyen okból bekövetkezett halálozás magasabb szintre emelkedik, mint 2020-ban, a COVID-19 világjárvány csúcspontján.

A OneAmerica, a 23 kölcsönös biztosítási holdingtársaság bejelentette, hogy 2021 harmadik negyedévében a munkaképes, 18 és 64 év közötti amerikaiak halálozási aránya 40%-kal magasabb volt, mint a prepandémiás szint. Más biztosítótársaságok is hasonló eredményekre jutnak, és magasabb halálozási arányra hivatkoznak. 24

A Hartford Insurance Company bejelentette, hogy a halálozási arány 2019-hez képest 32%-kal, 2020-tól pedig 20%-kal nőtt 2021-ben. A Lincoln National szintén arról számolt be, hogy a kárbejelentések éves szinten 13,7%-kal, a negyedik negyedévben pedig 54%-kal nőttek 2019-hez képest. a temetések és hamvasztások számának növekedése 2021-ben 2020-hoz képest . 25

A COVID-oltás globális közzététele után észlelt általános halálozási növekedésről más országokban is beszámoltak. Egy nagy német egészségbiztosító cég közölte adatait , 26,27 közel 14-szerese a német kormány által bejelentett halálesetek számának. Az egészségbiztosító közvetlenül a fizetést kérő orvosoktól gyűjtötte az adatokat 10,9 millió fős mintából.

A The Exposé 28 egyik riportere megjegyzi, hogy míg a világ figyelmét elterelte Oroszország Ukrajna elleni inváziója, az Egyesült Királyság kormánya csendben kiadott egy jelentést29 , amely megerősítette, hogy Angliában minden 10 COVID-19 okozta haláleset közül 9 olyan emberben történt, akit teljesen beoltottak .

Az Egyesült Királyság Egészségbiztonsági Ügynöksége minden héten felügyeleti jelentést tesz közzé. A 2022. február 24-i jelentés szerint a fertőzött, kórházba került vagy COVID-19-ben elhunyt felnőttek 85-91%-a teljes körűen beoltott.

A Pfizer dokumentumok szerint a vakcinák nem teljesen biztonságosak

Négy nappal azután, hogy az FDA jóváhagyta a Pfizer vakcinát a 16 évesnél idősebbek számára, közegészségügyi szakemberekből, orvosokból, tudósokból és újságírókból álló csoport FOIA-kérelmet nyújtott be a Pfizer által a Comirnaty jóváhagyásához használt adatok kiadására. 30 A nonprofit szakemberek csoportját közegészségügyi és egészségügyi szakemberek az átláthatóságért (PHMPT) néven. 31

Annak ellenére, hogy az FDA állította, hogy a szervezet elkötelezett az átláthatóság mellett, 32 az ügynökség először 55 évet 33 kért a Comirnaty jóváhagyását alátámasztó adatok kiadására a FOIA benyújtását követően, majd további 20 évet kért a teljes megfeleléshez. 34 Mindent egybevetve az FDA 75 évet akart arra, hogy nyilvánosságra hozza azokat a dokumentumokat, amelyek alátámasztják a tömeges vakcinázásra népszerűsített genetikai terápia jóváhagyását.

Amikor az FDA nem tette közzé az adatokat, a PHMPT beperelte az FDA-t, mivel az FDA törvényi kötelezettsége 35 a dokumentáció közzététele a gyógyszer jóváhagyását követő 30 napon belül. Bár 2022. január 6-án 75 évet kértek, a bíróság arra kötelezte az FDA-t, hogy havonta 55 000 oldalt adjon ki a dokumentumokból, hogy azok 8 hónapon belül elkészüljenek. 36

37 Az ezekben a dokumentumokban foglaltak talán választ adnak arra a kérdésre, hogy a kormány miért érezte úgy, hogy 1 milliárd dollárra van szükség a vakcinák iránti bizalom növeléséhez.

A Trial Site News egyik riportere néhány dokumentum első áttekintése számos hibát és anomáliát tárt fel. A Stephen Bannon-nak adott interjúban az mRNS-technológia feltalálója, Dr. Robert Malone beszélt a dokumentációról és arról, hogy szükség van egy csapat létrehozására, amely átfésüli az információkat és katalogizálja azokat a referenciákhoz. Azt mondta:38

“Szóval, az összes ilyen információ a farmakovigilancián keresztül érkezik, amit a Pfizer és a BioNTech farmakovigilancia boltjának hívnak. Feltételezem, hogy a Pfizer. És aztán ezeket összegzik és dokumentumsorozat formájában benyújtják az FDA-nak. Tehát ez egy ablak arra, hogy az FDA mit tud valójában, ami következtetésképpen azt jelenti, hogy a CDC mit tud.

Amikor azt mondják nekünk, hogy nincsenek kockázatok, és menjünk előre, és kezdjük el kötelezővé tenni vagy erőltetni a védőoltásokat a gyermekeink számára, akkor például abban a részben, amelyre Ön hivatkozik a felsorolt mellékhatásokról, egy hatalmas listát találunk arról, hogy mi tekinthető érdekes mellékhatásnak, ami azt jelenti, hogy ezek nem csak egyszeri események.

Ez többször is előfordul az egész világon, és amit mi találunk, az a dokumentumok hatalmas mennyiségébe ágyazva van, amit a bíró arra kényszerítette a Pfizert és az FDA-t… emlékezzenek, a kormányunk nagyon keményen próbálta eltitkolni előlünk ezeket az információkat, és szerencsére a bíróságok rácáfoltak a blöffjükre, és rákényszerítették őket, hogy nyilvánosságra hozzák ezeket. Most már rajtunk múlik, hogy átfésüljük.”

Malone folytatta, hogy leírja, milyen bajok várhatók a Pfizer és az FDA számára az elkövetkező hetekben és hónapokban a most már szabadon hozzáférhető információkból, amikor Bannon megkérdezte, miért olyan fontos, hogy a bíróságok most követelték az információk kiadását?

“A bíróságok arra kényszerítették a Pfizert és az FDA-t, hogy tartsák be a törvényt, amely szerint az engedély megadása után ezeket a dokumentumokat hozzáférhetővé kell tenni. Korábban bizalmasnak minősültek.

És ne feledjük, hogy ahogy Naomi [Naomi Wolfe] is beszélni fog, és ahogy a kamionosok is annyira fel vannak háborodva, arra kényszerítettek minket, hogy szedjük ezeket a vakcinákat, és azt mondták nekünk, hogy teljesen biztonságosak és hatékonyak. Ez azt dokumentálja, hogy a kormány nagyon is tisztában volt azzal, hogy ezek az oltások nem teljesen biztonságosak, és ezt az információt eltitkolta előlünk.

Ami a Pfizer számára igazán fontos, az az, hogy a kártérítési záradékok megkövetelik a Pfizertől, hogy nyilvánosságra hozza az ismert mellékhatásokat, és ez a dokumentáció azt bizonyítja, hogy ezt nem tették meg. Sok ügyvéd nyalja a száját emiatt, mert úgy tűnik, hogy ez a fátyol áttörését jelzi, ami alapvetően csalás és a kockázatoknak a nyilvánosság elől való elhallgatása miatt jogi lépéseket tehet lehetővé.

Ez az oka annak, hogy nem tudtatok teljes tájékozott beleegyezést kapni, az, hogy elrejtették előletek ezeket az információkat, és felhasználták az összes propaganda és cenzúra eszközt – amiről mindjárt beszámoltok – és a fizetett médiát, hogy elrejtsék előletek ezeket az információkat és kiforgassák, hogy azt higgyétek, hogy a baloldalnak igaza van, a lent a fent és a hold zöld sajtból van.”.

Forrás és hivatkozások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük