Az amerikai orvos ébresztője: “A Covid-19 csalás” – “Ébredjetek, mert a “vírus” hamisítvány”

 

“Ébredjetek, mert a “Mikroba” hamisítvány” – szól az amerikai orvos, Dr. Knauss sürgős ébresztője. Ő és laboratóriumi csapata – és velük együtt hét egyetem – pozitív COVID-19 mintákat vizsgált, és bebizonyította, hogy a COVID nem létezik. A gigantikus, világméretű “COVID gépezetet” a lehető leggyorsabban meg kell állítani!

Ébredjetek, mert a ‘Mikroba’ hamisítvány” – szól az ébresztőhívás egy amerikai orvostól. Dr. Derek Knauss, dél-kaliforniai klinikai laboratóriumi kutató virológiából és immunológiából doktorált, és erre a területre specializálódott.

Pontosabban meg akarta tudni, miről is szól a Covid-19. Ebből a célból 1500 “állítólagos” pozitív Covid-19 mintát gyűjtöttek Dél-Kaliforniában, amelyeket laboratóriumban vizsgáltak meg. Dr. Knauss és csapata mind az 1500 mintában egyetlen Covid-vírust sem talált. Ehelyett az A influenzával és néhány esetben a B influenzával találkoztak. A biztonság kedvéért a fennmaradó mintákat elküldtük két amerikai magánegyetemre (Stanford Junior University és Cornell University), valamint a Kaliforniai Egyetem néhány laboratóriumába.

Mindannyian ugyanarra a következtetésre jutottak: NINCS COVID, csak influenza A és B. A tudósok ezután az Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatalához (CDC) fordultak a COVID életképes mintáiért. A CDC azonban nem tudta megadni, mert nem rendelkezik ilyenekkel. Dr. Knauss és csapata arra a határozott következtetésre jutott, hogy a Covid-19 kitalált és kitalált. Meggyőződésük, hogy a GRIPPEVIRUS COVID.

Dr. Knauss a következőképpen támasztja alá meggyőződését:  “Még nem találtam egyetlen használható mintát sem a Covid-19-ből, amivel dolgozhatnék. Mi a hét egyetemen, akik ezen az 1500 mintán laboratóriumi vizsgálatokat végeztünk, most bepereljük a CDC-t Covid-19 csalásért. A CDC még nem küldött nekünk egyetlen életképes, izolált és tisztított Covid-19 mintát sem. Ha nem tudnak vagy nem akarnak küldeni minket […], akkor azt mondom, hogy nincs Covid-19, ez kitaláció.”

Dr. Knauss szerint a világon egyetlen laboratóriumban sem izolálták és tisztították meg ezt a vírust teljes egészében. Ennek az az oka, hogy soha nem találták meg igazán, hanem csak apró RNS-darabkákat, amelyeket soha nem azonosítottak vírusként.

“Tehát csak egy újabb influenzatörzzsel van dolgunk, mint minden évben – a Covid-19 nem létezik […]. A Covid-19 csalás, csalárd megtévesztés”.

Az úgynevezett Corona-járvány kitörése óta számtalan tudós a világ minden tájáról bebizonyította, hogy a Corona az egész világ népességének hatalmas átverése. Ennek ellenére az országok túlnyomó többsége továbbra is alkalmazza a drasztikus Corona-intézkedéseket, drámaian rontva ezzel a népek életkörülményeit.

Marad csak a remény, hogy Dr. Knauss “Ébredjetek, mert a “Mikroba” hamis” felhívása sem marad hallatlanul, hanem hozzájárul az elkövetők elítéléséhez, mielőtt egy egész világ ébredne fel először a legkeserűbb rabszolgasorban.

által ef

Források:

http://alles-schallundrauch.blogspot.com/2021/04/wacht-auf-denn-die-mikrobe-ist-gefalscht.html

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük